Spannendverhaaltje.nl

Vakantie

-
21-08-2010
Terwijl ze aan het zwembad lag te zonnen, dacht ze aan het bewogen jaar dat ze achter de rug had. In januari was Carl bij haar weg gegaan. Onmiddellijk had ze naar een appartementje moeten verhuizen, met haar inkomen kon ze onmogelijk de huishuur van een groot huis betalen. Nu woonde ze met haar zoontje in een kleine flat in de binnenstad zodat ze zelfs geen wagen meer moest hebben. Haar relatie was nooit echt stormachtig geweest, maar toen ze na drie jaar onverwacht zwanger raakte, was er het vuur helemaal uit. Pieter was nu juist twee geworden, ze zag hem daar liggen, zalig te slapen in de schaduw van de grote vijgenboom die een deel van het terras overschaduwde. Tijdens haar zwangerschap had hij haar nauwelijks aangeraakt, wat ze niet zo erg vond, vermits ze haar lichaam dan zelf niet aantrekkelijk vond. Één van haar collega’s op het werk vertelde haar, in één van de zeldzame intieme gesprekken die ze ooit gehad had, dat zij en haar man ongelofelijk veel vrijden tijdens haar zwangerschap en dat haar partner verzot was op haar ronde buik en haar veel dikkere borsten. Ergens was ze daar jaloers op, maar ze bracht de moeite niet op om bij haar thuis de boel een beetje opgewondener te maken. In de vier jaar met Carl was ze er maar één keer in geslaagd hem actief te laten klaar komen.
Het was veel te vermoeiend en ze wist niet helemaal goed hoe ze hem het beste naar zijn hoogtepunt kon brengen. In het begin had hij haar hints gegeven, haar naar sites verwezen waar ze informatie kon vinden, maar dat had ze nooit gedaan. Hij had het na een tijdje opgegeven. In de eerste maanden sliep Pieter heel slecht en dan was er al helemaal geen energie meer over voor iets anders, zeker niet met iemand naast je die helemaal niet deel nam in de verhoogde bedrijvigheid. Nu was het juli en vakantie, ze had een vakantie op een serveerbaadje aangeboden gekregen door Martine en Eddie, die ze al jaren kende. Je moet er eens uit zijn, had Martine gezegd. Eddie had, zij het met weinig enthousiasme instemmend geknikt, iets wat hij in de twintig jaar dat hij met Martine getrouwd was wel geleerd had. Zij was 42 en één en al energie, hij was een beetje ouder en de rust zelve. Zij was slank en daardoor had ze nog een prachtig figuur, ze was niet groot en zoals Ann haar zag aankomen gelopen met een plateau met en fles witte wijn en drie glazen, viel het haar op dat Martine een strak kontje had, fitness zeker, en kleine zeer ronde borstjes, maar daar kon de glimmende zwarte bikini wel verantwoordelijk voor zijn. Zij zelf had een gebloemd exemplaar aan dat ze gekocht had in de solden en waarvan ze twijfelde of hij wel alles wegstak dat moeder natuur haar gul geschonken had. Niet dat ze dik was, zeker nu niet na de scheiding was ze die kilo’s kwijt die ze na sinds zwangerschap meesleepte. Maar ze had een ferme kont en een koppel peer vormige borsten die vooral als ze gekleed was, er mochten zijn, althans dat vond ze zelf want niemand had dat ooit bevestigd. Eddie die in een laag strandzeteltje zat nam met een knikje een glas aan en verdiepte zich weer in zijn boek, dat hij blijkbaar in één dag wou uitlezen. Ann richtte zich half op om een glas aan te nemen en liet Eddie een pracht zicht op haar joekels, maar hij scheen het niet te merken.
Ze installeerde zich weer op haar buik , Martine liet zich met een plof op het matje naast haar vallen. Ann voelde zich loom worden, de combinatie wijn zon deed zijn werk. Martine naast haar spreidde zich uit alsof ze zoveel mogelijk zon wou opvangen. Ann die met haar gezicht weg van het zwembad gedraaid lag, hoorde ver weg Eddie met een plons in het water springen, ze dommelde in. Ze hoorde iemand tegen haar babbelen, een vrouwen stem, een lage mannenstem bevestigde, langzaam keerde ze weer tot de wereld van de wakkeren. Martine zei haar dat ze aan het verbranden was, ze verbrandde gemakkelijk een beetje van de eerste zon en vermits het thuis al een maand regende, had ze nog niet veel zon gezien. Ze zag dat Martine al klaar stond met de zonnebrandolie, ze protesteerde en zei dat ze er ook had, maar zoals gewoonlijk was Martine niet te stuiten. Ze knielde naast Ann en spoot een straal frisse olie op haar rug. Het dopje schoot er af en een grote kwak kletste op haar rug en op haar bikini bandje.Martine trachtte zoveel mogelijk weer in de fles te krijgen maar dat wilde niet echt lukken.ze begon dan maar de olie in te masseren. Ann voelde hoe Eddie op bevel van Martine klungelig maar met propere handen haar bikini losmaakte. Martine wreef nu over heel haar rug, maar het was te veel, dus evacueerde ze een deel naar haar billen, die op hun beurt behandeld werden als werden ze geboend. Martine nam met twee vingers haar slipje beet en trok het tussen haar billen om daar toch ook nog een deel van de creme kwijl te raken.
Ze streelde de rondingen van haar kont. Ann die nog een beetje slaapdronken was, realiseerde zich plots dat ze van al die aandacht wel een beetje genoot. Ze voelde een straaltje olie over haar rug lopen, het vertrok van boven haar schouderblad en stroomde schuin naar beneden. Het kriebelde, ze voelde het achter haar schouderblad naar haar zijkant lopen richting haar matje. Ze wou zich oprichten om het te stoppen en haalde een arm vanonder haar hoofd toen ze vingers voelde die het stroompje stopten en begonnen het open te wrijven. Ze installeerde zich weer comfortabel en voelde plots de twee handen van Martine op haar kont. Die vingers op haar zij waren niet die van Martine. Even kwam er paniek in haar op, ze wachtte af . De vingers bewandelenden haar rug en schouder om dan met een lading weer af te dalen. De andere handen bewerkten haar billen nog steeds, haar slip werd nog meer in haar bilspleet getrokken. Er leek geen einde aan de voorraad olie te komen. De vingers gingen nu echt veel naar beneden, ze raakten zelfs het begin van haar borst aan, eerst twijfelend dan met steeds meer overtuiging. Ze voelde haar tepels samen trekken onder zich. Haar bovenstukje werd een beetje weg getrokken. Daarvan maakte zij gebruik om haar bovenlijf naar links te schuiven zodat rechts haar borst meer uit puilde. De vingers streelden nu het volle vlees van haar borst, spijtig dat ze niet bij haar tepel konden komen. Maar de vingers wrongen zich onder haar en vonden haar harde tepel. Zij verplaatste haar gewicht op haar linkerkant zodat ze een beetje speelruimte kregen. Meer durfde ze niet want ze wist niet of Martine de manouvers kon zien en hoe ze erover dacht. Ze wou daar niet aan denken, ze genoot van het ogenblik.
De handen die druk in de weer geweest waren haar billen te waxen, grepen haar heupen en draaiden haar om. Ann hield haar ogen gesloten en kon zich zo voorstellen dat haar borsten te zien waren, haar bovenstukje lag tegen haar keel. Nu werd het zelfs helemaal weg gehaald . De vingers daalden neer op haar buik en sneden daarmee zowat haar adem af. Met moeite kreeg ze een beetje lucht binnen, de vingers betastten nu de onderkant van haar linker borst, de onderarm beroerde haar rechter tepel die fier rechtop ging staan. Een rilling ging door haar heen, heel even kromp ze ineen waardoor haar slipje naar één kant schoof. Ze vroeg zich af hoeveel er daar uitstak. De handen op haar dijen waren verdwenen merkte ze met spijt, ze had nooit lesbische ambities gehad maar al die aandacht deed zo’n deugd. Ze had met plezier die handen in haar slipje gevoeld, in de plaats daarvan voelde ze hoe de vingers haar borsten omklemden en haar tepels streelden. Maar waar was Martine naartoe? Ze hoorde geritsel naast zich, dan een smakkend geluid. De vingers verstevigden hun greep, ze draaide haar hoofd naar rechts om het geluid te kunnen thuis brengen. Ze wou beslist haar ogen niet openen, ze was bang het roes waarin ze verkeerde te verbreken. Het smakkende geluid begon nu een vast ritme te krijgen. De vingers verlieten haar borsten om heel even met het randje van haar broekje te spelen, heel even. Haar slipje werd nu ook vooraan in haar spleetje getrokken. Ze voelde haar lipjes uiteen wijken. Haar slip schoof opzij en ze voelde de vingers bij haar binnen dringen.
Martine kwam aangestapt met een dienblad, drie glazen en een fles witte wijn. Ze keek even naar Pieter die rustig lag te slapen onder zijn vijgenboom. Aan het zwembad zag ze Ann op haar buik liggen te zonnen, naast haar zat Eddie met zijn onafscheidelijk vakantieboek. De vakantie was de enige tijd dat hij echt tijd had om te lezen, wat hij dan ook van ’s morgens tot ’s avonds deed. Martine was blij dat ze Ann meegevraagd had. Eddie had eerst bezwaar gehad, zeker omdat hij bang was dat het hun sexspel op verplaatsing zou verstoren. Hij zou wel zijn deel krijgen. Martine knielde naast Ann neer, vulde de glazen en reikte hen er elk één aan. Ze liet zich op het matje neerploffen. Ze zag Eddie opstaan en naar het zwembad lopen met zijn donker behaard massief lijf. Hij dook. Naast haar lag Ann te slapen, ze bekeek haar lichaam. Ze was jonger dan zij, zeker vijftien jaar en veel groter. Ze had een stevige kont en veel grotere borsten maar Martine was zeker niet ontevreden over haar eigen lichaam, zeker niet sinds ze weer een beetje sportte. Haar borsten hadden wat groter mogen zijn maar dan hadden ze misschien ook meer van de zwaartekracht te verduren gehad. Eddie kwam druipend weer en begon weer te lezen. Ze keek hem in profiel aan. Haar blik dwaalde af naar Ann’s rug, die begon al een beetje rood te zien. Ze nam haar zonnebrandolie en zei tegen Ann dat ze haar een beetje zou inwrijven. Onstuimig en ondeugend gaf ze een ferme neep in de bus om Ann te laten schrikken door de koude creme. Het verdeeldopje vloog er af en een enorme kwak creme kwam op Ann terecht inclusief op haar bikinibandje. Ze gebaarde Eddie het los te maken, wat hij verstrooid en onhandig deed. Ze trachtte een deel van de olie weer in de flacon te krijgen maar dat was onbegonnen werk. Dan maar open smeren. Ze smeerde haar rug vol en nam een deel mee naar haar billen. Haar broekje trok ze in haar bilspleet zodat ze meer vel had om te bekladden.
Het was wel plezierig om zo’n kont te kneden. Ann scheen er ook van te genieten. Ze gaf ze een flinke beurt. Plots bewoog Ann, Martine dacht dat ze te ver was gegaan, maar kreeg in de gaten dat een fijn straaltje olie de oorzaak was. Met een gebaar gebood ze Eddie het straaltje te stoppen. Eddie schrok op uit zijn boek toen zijn vrouw hem wenkte. Hij had niet onmiddellijk door wat ze bedoelde, maar ving het straaltje olie op voor het op het matje drupte. Toen hij zich weer in zijn boek wou verdiepen, gebaarde zijn vrouw hem dat hij moest voort doen. Hij begon Ann’s schouderblad en zij in te wrijven. Hij merkte dat telkens hij naar beneden ging Ann reageerde. Hij vond de zijkant van haar borst best opwindend, zeker omdat Ann door te gaan verliggen hem toeliet een groter stuk aan te raken. Martine die hem gadesloeg, begon opgewonden te raken. Ze glimlachte naar hem, nam haar eigen borst in haar hand en wees naar Ann. Dat liet Eddie zich geen twee maal zeggen of uitbeelden liever gezegd. Hij schoof zijn hand onder Ann en begon haar borsten te kneden. Zijn zwembroek veranderde van large naar medium! Martien greep Ann bij de heupen en draaide haar om. Ze kregen nu open zicht op haar twee volle heuvels. Haar tepels stonden uitdagend overeind. Eddie sloop van haar buik recht naar haar joekels, zijn zwembroek werd small, iets begon er uit te puilen. Ann sidderde waardoor haar slipje verschoof, één van haar kutlippen kwam te voorschijn. Martine stond op en liep naar Eddie, knielde en bevrijdde zijn piemel.
Na enkele rukken schoof ze haar mond over zijn eikel. Ze zag Eddie’s hand naar beneden afdalen. Aan het schokken van Ann’s lijf kon ze wel raden wat Eddie’s vingers uitspookten. Ann voelde hoe Eddie’s vingers haar kutje verkenden, nu trok hij voorzichtig aan haar kutlipjes dan gingen zijn vingers diep naar binnen. Ze gingen in en uit en gleden dan verder naar beneden cirkelend rond haar kontgaatje. Ze spreidde haar benen maximaal en duwde haar bekken vooruit zodat hij vrijspel had. Ze hoorde Martine slurpen en trachtte zich voor te stellen, haar ogen nog steeds gesloten hoe Martine aan het pijpen was. Haar hoofd werd naar links gedraaid en iets nat raakte haar mond. Automatisch opende ze haar mond en voelde hoe Eddie’s pik in haar mond schoof. De vingers aan haar poesje verdwenen. In plaats daarvan werd haar hoofd vast geklemd en werd ze in haar mond geneukt. Zijn eikel telkens diep in haar mond persend. kreunde Eddie opgewonden. Ann Voelde hoe iemand aan haar slipje trok en hief haar kont omhoog om het te laten passeren, het eindigde ergens om haar linker enkel waar het bleef hangen. Haar lipjes werden gespreid en een warme tong likte haar gezwollen klit. Ze werd overeind getrokken en weer neer gezet. Ze voelde hoe ze op Eddie werd neergelaten en hoe zijn penis bij haar binnen drong. Ze lag op haar rug op Eddie en Martine knielde tussen haar benen en ging door met haar lik activiteiten. Heel snel ging ze naar haar hoogtepunt. Ze durfde niet veel lawaai te maken en klemde haar kaken op elkaar. Een gesmoord gekreun was het resultaat, Eddie greep haar borsten en kneep ze hard. Ze duwde haar kont achteruit om zoveel mogelijk lul naar binnen te krijgen. Ze kwam klaar en kneep haar dijen samen waarbij ze Martine bijna verpletterde.
Eddie kroop van onder haar uit terwijl ze lag na te sidderen. Iets kroop over haar heen en ze voelde hoe Martine’s natte kut tegen haar gezicht wreef. Onwennig likte ze en voelde twee nogal grote kutlippen wijken. Ze vond het harde bolletje en beroerde het. Heel voorzichtig opende ze haar ogen. Ze keek op de kut en kont van Martine die op haar knieën positie 69 over haar heen stond. Ze zag de paarse stompe eikel van Eddie binnen dringen en met ritmische beweging op en neer gaan telkens een beetje geil naar buiten trekkend. Zijn ballen raakten haar gezicht telkens hij naar binnen drong. Het gevoel van juist gelikt en geneukt te zijn deed haar heviger likken om haar vriendin dezelfde geneugten te laten ervaren als zij zelf. Eddie’s lul floepte uit Martine’s kut, een vloed van sap vloeide naar buiten en drupte op Ann’s gezicht. Eddie greep zijn piemel en Ann zag hoe hij hem tegen Martine’s kont duwde. Traag en onder het gesteun van Martine gleed hij binnen, Martine’s kont week mee naar binnen. Ann wist wel van het bestaan van anale seks af maar had het nooit gedaan of gezien, laat staan van zo dicht bij, van op de eerste rij als het ware. Nu trok Eddie zich weer terug, Martine’s kont puilde uit. Traag begon Eddie te neuken. Ann, die nochtans niet gewoon was enig initiatief te nemen, stak haar vingers in Martine’s kut en voelde Eddie’s lul heen en weer bewegen in het aangrenzende gaatje. Martine begon te kreunen en Eddie neukte haar nu op een stevig tempo. Ann zoog zich vast aan Martine kut waarop die begon te schokken. Ann sloeg haar armen om Martine’s middel. Martine schokte en kreunde en verslapte toen. Ann schoof een beetje naar achter en likte Eddie’s ballen, zijn zak was ineen gekrompen en zijn ballen zaten strak tegen zijn lul. Eddie hield stil om haar de gelegenheid te geven haar werk goed te doen hij greep Martine’s heupen en trok haar steeds diep op zijn pik. Ze zoog hard een balnaar binnen en kauwde erop. Toen schoof ze nog een eindje door, volgde de harde buis die helemaal tot tussen zijn billen liep. Eddie trok zijn billen een beetje open en zij maakte gretig gebruik van de vrijgekomen ruimte. Ze liet het puntje van haar tong steeds weer verdwijnen. Eddie begon hevig te kreunen. Zij voelde beweging en opende haar ogen. Ze zag de donkere eikel van Eddie vlak voor haar gezicht, een straal zaad spoot over haar tot op haar neus en nog één. Ze likte met het puntje van haar tong en proefde. De eikel werd tegen haar mond geduwd. Zij opende hem en de rest van zijn sperma spoot in haar mond tot ver in haar keel. Eddie duwde zijn lul dieper tot ze kokhalsde, ze slikte enkele keren. Hij verdween en achter haar hoorde ze een luide plons in het zwembad.
Aantal keer gelezen:
904
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)