Spannendverhaaltje.nl

Vakantie op zee

-
21-08-2010
Laura een is knappe vrouw van dertig jaar en al tien jaar getrouwd met Gert. Kort voor haar huwelijk zijn haar ouders gescheiden. Haar moeder kon niet tegen het onregelmatige beroep van haar vader Dirk die als kapitein op een luxe cruise schip meer niet dan wel thuis was. Laura haar moeder Bettie kon er niet meer tegen en na lang wikken en wegen en nadat ze Dirk voor de keus had gesteld waren ze uit elkaar gegaan. Bettie had na een jaar weer een relatie met een goede kennis die weduwnaar was en Dirk redde zich wel met de vrouwtjes aan boord van het schip. Laura wist van haar vader dat hij een potente kerel was en geliefd is bij de vrouwen. Dirk is een knappe kerel die er in zijn uniform goed uitzag en gezag uitstraalde. Hij is charmant en heeft voor zijn 50 jaar een goed gebouwd lichaam en is daar ook erg trots op. Laura kan heel goed met haar vader opschieten en ze weet dat ze heel veel van hem heeft. Omdat ze wat minder kan opschieten met de nieuwe man van haar moeder trekt ze dan ook meer met Dirk op dan met Bettie. Laura en Dirk praten veel als Dirk aan de wal is en over alle onderwerpen. Op een avond was Dirk weer aan de wal en zo als altijd op visite bij zijn dochter. Laura vroeg hem of hij nog niet weer behoefte had om opnieuw te trouwen en of hij wel zonder vrouw kon. Dirk vertelde dat hij niks tekort kwam en er niet over peinsde opnieuw te trouwen hij genoot van het leven en kwam wat betreft sex ook niks tekort. Laura dacht na over zich zelf. Zij en Gert hadden minstens elke avond sex en in het weekend ook nog wel eens een keer overdag. Laura kon er niet genoeg van krijgen en ze wist dat ze op haar vader leek en ze vroeg zich af hoe vaak hij het deed. Ze durfde het niet te vragen maar ze was er wel nieuwsgierig naar.
Omdat Dirk 15 jaar bij de rederij was mocht hij de volgende reis iemand meenemen. De meeste namen dan hun vrouw mee. Dirk had aan Laura gevraagd of zij deze reis met hem wee wilde als passagier. Er werd thuis overleg gepleegd en met z'n drieen waren ze het er over eens dat het een kans voor Laura was om dit een keer te doen. Gert had zijn werk en zou die paar weken bij zijn zuster in gaan wonen en zo werd alles geregeld. "s Avond in bed zei Laura tegen Gert dat ze het heel fijn vond maar ze moest nu wel een paar weken zonder sex en ze wist niet of ze dat wel kon. Gert stelde voor dat ze dat maar aan haar vader moest vragen hoe die dat deed en dat ze deze weken de volledige vrijheid had als ze behoefte had. Gert zei voor de grap dat ze haar vader dan maar moest versieren. Gert zei dat hij best wel een knappe kerel is en een goed figuur heeft en als hij net zo goed in bed is als Laura, hij zijn mannetje wel stond. Laura werd al geil bij de gedachten dat ze geneukt werd door haar vader en zette het weer van zich af. De dag kwam dat Laura mee ging en Gert bracht haar naar de boot. Ze namen afscheid en Gert zei dat ze vooral niet tekort moest komen. Ze zwaaiden na elkaar en ze vaarden de haven uit de volle zee op. Laura sliep naast de kamer van haar vader en ze deelden dezelfde woonkamer en suite. Dirk had dienst de eerste vier uur en zo kon Laura zich instaleren en rustig haar koffers uitpakken. Ze was net als Dirk een pietje precies en ze had dan ook nogal even werk. Toen ze klaar was besloot ze een bad te gaan nemen. Laura liet het bad vol lopen en deed er badschuim in en ze kleedde zich uit en stapte in het heerlijke warme bad dat haar naakte lichaam omsloot. Laura genoot van het warme bad en voelde een heerlijk ontspannen gevoel over zich komen en haar lichaam verlangde naar sex. Ze dacht er aan dat haar vader hier ook wel eens met een vrouw de liefde bedreef en ze werd geil bij de gedachten dat zij die vrouw zou zijn. Laura voelde zich nat worden en ze streelde ongemerkt haar klit je en voelde de schokken door haar lichaam gaan. Ze begon zichzelf te masturberen en ze voelde het zalige gevoel over zich komen.
De diens van Dirk zat er op en na een drankje in de bar ging hij naar zijn suite om zich op te frissen en een slaapje te doen om zo weer fris te zijn voor ze aan tafel gingen. Hij stapte zijn suite binnen en keek waar Laura was hij hoorde vanuit de badkamer geluiden komen. Hij liep voorzichtig naar de badkamer om te kijken wat er in de badkamer gebeurde. Dirk deed de deur een stukje open en zag zijn dochter in het bad liggen en zag dat ze net genoot van een geweldig orgasme. Hij hoorde dat ze zei "Toe dan pap steek hem maar lekker diep in mijn kutje, spuit je maar lekker leeg in je dochter". Dirk kon het niet geloven wat hij hoorde en zag en voelde zijn pik hard worden en kreeg een geil gevoel en zag nu pas wat voor prachtige dochter hij had. Dirk kon niet zien hoe ze er uitzag omdat ze in het bad zat maar kon zich wel enigszins voorstellen hoe Laura er uit zag en de gedachten maakte hem geil. Dirk sloop langzaam terug en ging in zijn stoel zitten wachten wat er nog meer gebeurde. Na een tijdje hoorde Dirk dat Laura klaar was dat ze uit het bad was hij zag de deur los gaan en zag zijn dochter naakt zijn suite in komen. Hoe lang zit hier al, vroeg Laura die zich realiseerde dat haar vader wel eens alles gezien en gehoord kon hebben. Dirk vertelde wat hij gezien en gehoord had. Laura zag dat hij een flinke bult tussen zijn benen had gekregen en vroeg zich af wat ze zou doen. De gedachten vlogen door haar hoofd. Ze realiseerde zich dat hij ook gehoord had wat ze zei toen ze klaar kwam en dat hij niets gezegd had maar zich rustig had terug getrokken in de suite. Naakt stond ze nu voor de man die ze wilde beminnen. Laura zocht naar woorden. Dirk doorbrak de gespannen stilte en zei dat hij alles gezien en gehoord had en vroeg aan Laura of ze werkelijk wilde wat hij gehoord had of dat het wilde fantasieŽn waren.
Dirk besefte dat zijn dochter een vrouw van dertig is en behoefte heeft aan sex en ook wel eens fantaseert net als hij zelf soms doet, maar was dit niet wat te riskant en te extreem? Laura stond nog steeds met haar prachtige naakte lichaam midden in de suite, het licht uit een van de patrijspoorten bescheen haar en Dirk zag de naakte schoonheid van zijn dochter. Laura liep naar haar vader toe en vroeg wat hij zou doen als ze een wildvreemde vrouw zou zijn. Dirk pakte haar bij de hand en nam haar op zijn schoot en zoende haar vol op haar mond, zijn tong verdween in de mond van Laura die willig haar mond opende en de tongen vonden elkaar en begonnen aan een passie en een spel dat steeds heftiger werd. Dirk voelde het naakte lichaam van zijn dochter en streelde haar volle borsten en voelde haar tepels hard worden onder zijn strelende vingers. Hij kuste haar nek en haar schouders en daalde af naar haar borsten en kuste deze vol passie. Laura voelde haar baarmoeder samen krimpen van genot en in haar buik kreeg ze een gevoel zoals ze dat kende als ze met Gert vrijde, de spanning van haar geilheid en de hunkering naar sex. Laura stond op en trok haar vader uit zijn stoel en keek hem aan ze kuste hem en fluisterde met een hese stem in zijn oor Kom lekkere geile beer, Neuk me ik wil je lekkere harde pik voelen. Laat me genieten van je stoere lichaam. Laten we samen genieten van ons samen zijn en de liefde bedrijven. Ze liepen naar de kamer van Dirk en Laura kleedde haar vader uit tot ook hij naakt voor haar stond. Laura nam de harde pik van haar vader in haar hand en ging op de knieŽn voor hem zitten, ze maakte zijn eikel bloot en gaf er een kus op. Met haar tong ging ze over de schacht van zijn geslacht en ze proefde het geil dat een druppel vormde op zijn eikel. Laura nam de neukstaaf van haar vader in haar mond en begon hem te pijpen. Dirk voelde de mond van zijn dochter om zijn pik en genoot van de pijp kunst van zijn dochter hij voelde het in zijn ballen.
Dirk tilde zijn dochter op en legde haar op zijn bed en begon haar lichaam te zoenen van haar hoofd tot haar tenen en sabelend op haar grote teen streelde hij het kleine driehoekje tussen haar benen en beroerde haar schaamlippen die van geilheid een beetje open stonden. Dirk voelde dat ze nat was en tijdens het strelen liet hij zijn vinger door haar spleetje gaan en beroerde zo haar klitje. Hij voelde de siddering door haar lichaam gaan als hij haar klitje aan raakte. Dirk kuste haar benen en liet zijn tong over haar dijen dwalen tot hij haar spleetje gevonden had. Met zijn tong beroerde hij de natte kut van zijn dochter en hij zoog aan haar klitje die als een klein stijf pikje tussen haar schaamlippen stond. Dirk voelde haar kronkelen en hij stak zijn tong diep in haar natte willige kut. Hij likte haar spleet en haar kontje. Zijn tong drong zich in haar bruine sterretje en hij maakte haar steeds geiler en natter. Dirk dronk het geil uit de kut van zijn dochter en voelde haar kut samen trekken van de geile spanning. Laura draaide zich met het hoofd naar de harde pik van haar vader en begon hem zo weer te pijpen. Diep stak ze de harde pik in haar mond en liet hem in haar keel gaan. Met haar vinger streelde ze zijn anus en liet heel voorzichtig haar vinger in zijn kont glijden. Ze voelde de harde pik van haar vader diep in haar keel stoten en ze proefde het geil. Dirk draaide zijn dochter om en kwam boven haar, hij kuste haar mond en proefde zo zijn eigen geil samen met het vocht van zijn dochter. Dirk bracht zijn grote pik voor de natte kut van zijn dochter en liet hem in haar glijden. Laura voelde de grote harde pik van haar vader diep in zich gaan en omklemde hem met haar benen en wilde hem diep in zich voelen. Dirk begon haar te neuken met lange diepe stoten en hij neukte zijn eigen dochter als een willige vrouw. Laura voelde haar orgasme komen en keek haar vader aan en liet zich gaan, ze kwam klaar en liet dat merken door hem aan te moedigen met haar hese stem. Neuk me lekkere geile beer van me, maak me klaar, laat me je sperma voelen, spuit me vol. Jaaaaaaaa ga door neuk me, neuk me diep in mijn natte kut.
Dirk genoot van de vrouw onder hem en besefte dat zijn dochter net zo'n beest op sex gebeid is dan hij zelf en hij beukte zijn mannelijkheid diep in haar. De ontlading kwam en hij spoot zijn zaad diep in de willige geile kut van Laura die kreunde van genot en kermde van geilheid en genoot van de sex met deze minaar. Toen ze beiden bevredigd waren en rustig naast elkaar lagen vroeg Dirk "is dit wat je wilde"? Laura kuste hem en zei "dit is wat ik deze hele reis wil, jou als minaar". Dirk vroeg haar of ze besefte wat ze aan het doen waren, en Laura zei dat Gert het zelf gezegd had dat ze Dirk maar moest versieren als ze geil was en daar is dus niets mis mee. Ze spraken af dat ze dan ook maar beter van een bed gebruik konden maken en dat ze haar kleren beter hier kon brengen. Ze gingen samen naar de badkamer en gingen onder de douche ze hielpen elkaar met het inzepen en hadden de grootste pret. Dirk moest zich kleden in zijn beste uniform om zo de gasten aan boord te verwelkomen en voor het kapiteins diner. Laura trok haar meest sexy jurk aan en samen liepen ze naar de grote eetzaal en werden verwelkomd door de passagiers en de bemanning met een daverende ovatie. Dirk stelde Laura voor als zijn dochter en hete alle passagiers welkom aan boord en hij wenste hun net zon prettige reis toe als hij in het verschiet had met zijn dochter. Niemand kon vermoeden wat hij bedoelde en hij gaf Laura een knipoog van verstand houding.
Aantal keer gelezen:
939
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)