Spannendverhaaltje.nl

Vakantie op Lloret.

-
24-08-2011
Twee jaar geleden, toen ik net 18 was geworden, ging ik met vijf vrienden op vakantie naar Lloret de Mar. Twee weken lang zouden we alleen maar gaan feesten, en daar hadden we natuurlijk enorm veel zin in. Toen we bij ons appartement aankwamen, zagen we twee meisjes staan klungelen met hun toegangspasje. Een meisje viel me op. Ze had blond haar, een prachtig figuur met een geweldige kont en zo te zien een cup C. Ze droeg een kort broekje met een wit hempje, waar haar BH iets doorheen scheen. Haar haar zat in een staart, en op haar hoofd stond een grote zonnebril. Een vriend en ik liepen naar de meisjes toe om ze te helpen, en ze keek me aan. Prachtige groene ogen had ze. We stelden ons voor en hielpen ze de deur van hun appartement open te maken. Daarna liepen we weer terug naar ons eigen appartement, deden de deur open en pakten onze spullen uit. We besloten de rest van de dag rustig aan te doen, aangezien we net heel lang in de bus hadden gezeten. ís Avonds besloten we de kroegen van Lloret maar eens te gaan verkennen.

We liepen de eerste de beste kroeg binnen die we zagen, en raad eens wie daar stonden. De meisjes uit ons appartementencomplex. De blonde had een strak wit jurkje aan, zonder bandjes, en je zag duidelijk de contouren van haar string door het jurkje heen. Ze draaide zich om en lachte naar me. Ik liep naar haar toe en begroette haar onhandig. Zo te merken had ze al aardig wat gedronken, en ze begon tegen me aan te dansen. Tegen zoín mooie meid zeg ik natuurlijk geen nee, dus ik begon mee te doen. Opeens voelde ik achter me ook iemand tegen me aan dansen. Ik keek over mijn schouder, en zag een van de andere meisjes van het groepje. Een mooi meisje, ongeveer 1.60, met bruine krullen en bruine ogen. Ze droeg een kort rokje en een straks shirtje, en ze had een geile blik in haar ogen. Ik draaide me om, zodat de blonde nu achter me stond. Ik keek recht in de ogen van het meisje met het bruine haar, ze heette trouwens Naomi, en gaf haar een knipoog. Ze trok mijn hoofd naar zich toe, en begon me heftig te zoenen. Ondertussen draaide ze met haar heupen, zodat haar onderlichaam tegen mijn kruis kwam. Daar begon al een aardige bobbel te ontstaan, en dat moet ze gevoeld hebben, want ze stopte met zoenen en keek me ondeugend aan. Ze duwde me iets aan de kant, trok haar blonde vriendin, die Eva heette, naar zich toe en de twee meisjes begonnen elkaar te tongen. Dat maakte me ontzettend geil, die twee zoenende meiden, en ik ging achter Eva staan en duwde de bobbel in mijn broek tegen haar kontje. Ze reageerde meteen door te gaan draaien met haar heupen. Op gegeven moment fluisterde Eva Naomi wat in haar oor, en hun ogen begonnen allebei te glimmen. Naomi trok me naar haar toe, en fluisterde in mijn oor: ďHeb je zin om mee te gaan naar ons appartement?Ē

Tuurlijk had ik dat, mee met twee van die geile meisjes. We liepen naar buiten, en ik stuurde een van mijn vrienden een sms dat ik vast terug was gegaan naar het appartement omdat ik moe was en hoofdpijn had. We liepen naar het appartement, wat gelukkig niet heel ver was, en gingen naar binnen. Daar begonnen Naomi en Eva elkaar weer te zoenen, en Eva stak haar hand onder het rokje van Naomi. Die begon zachtjes te kreunen van genot. Ik hield het niet meer. Ik ging op bed zitten en trok mijn broek uit. Er kwam een dikke paal uit. Langzaam begon ik me af te trekken op de aanblik van twee geile, dronken meisjes die elkaar aan het vingeren waren. Ik sloot mijn ogen, en kwam kreunend klaar. Opeens voelde ik dat ik achterover geduwd werd. Ik voelde een tong over mijn eikel gaan, en tegelijkertijd zakte er een kutje over mijn mond. Ik begon langzaam te likken aan het kutje. Eerst stak ik voorzichtig mijn tong in het heerlijk smakende kutje, en vervolgens ging ik verder omhoog. Ik draaide rondjes met mijn tong om haar klitje heen, en voelde het meisje trillen van geilheid en genot.

Ondertussen werd ik nog steeds heerlijk gepijpt, en ik voelde dat ik bijna klaar kwam. Opeens hield het pijpen op. Ik kreunde een beetje omdat ik dat niet fijn vond, tot ik een kutje over mijn staaf voelde zakken, dat langzaam op en neer begon te gaan. Ondertussen ging ik nog verder met het likken van het klitje van Naomi. Ze begon steeds harder te kreunen, en kwam bijna gillend klaar. Ze stond op, liep naar haar koffer, en pakte daaruit een voorbind dildo. Ze bond hem voor, en stak hem in het kontje van Eva. Die kreunde van genot, en begon sneller te rijden. We kwamen bijna tegelijk klaar, en Eva en Naomi begonnen samen mijn pik schoon te likken. Ondertussen vingerden ze elkaar, wat een heerlijke aanblik was. Mijn pik werd stijver en stijver, en voor de derde keer die avond begon ik als een bezetene te spuiten. Ze zaten helemaal onder met mijn zaad. Toen was het Naomiís beurt om geneukt te worden. Ik legde haar op bed, en begon met lange, diepe stoten in haar grotje op en neer te gaan. Ondertussen zat Eva met haar kutje op Naomi haar gezicht, en tongde ze met mij. Ik begon steeds snellere stoten te maken, en ik voelde een trilling door het lichaam van Naomi gaan. Zo te voelen kwam ze bijna klaar. Ik stootte nog een paar keer heel diep, en kreunend kwam ze klaar. Ik ging gewoon door, en spoot haar vol met mijn zaad. Eva zat nog steeds op Naomiís gezicht, en kreunde steeds harder. Toen kwam ook zij klaar. Allebei gingen ze toen op hun knieŽn voor mij zitten, en likten mijn paal schoon. Toen kropen we in bed, en vielen naakt tegen elkaar aan in slaap.
Aantal keer gelezen:
842
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)