Spannendverhaaltje.nl

Ultiem verlangen 1

-
21-10-2010
Er gingen een paar weken voorbij, Laila en ik werkten nog gewoon met elkaar en het spel dat we hebben gespeeld (zie ultiem verlangen)kwam niet meer ter sprake. Niet dat ik hier niet regelmatig aan terug dacht, maar we wisten allebei dat het eenmalig zou zijn.
Er gingen voor mij weer een paar seks arme weken voorbij. Het gemiddelde lag op ongeveer een keer per maand, en dan moest ik er nog om vragen ook.
Het was een koude zaterdag, mijn vrouw was aan het werk en de kinderen waren er ook niet. De kachel brandde en ik lag een boek te lezen op de bank toen er gebeld werd. Laila stond aan de deur met een pakket. “Ik kom je spel terugbrengen”zei ze “Hans wil het niet spelen”.
Ik vroeg Laila binnen voor wat te drinken en ging tegenover haar zitten. Laila was luchtig gekleed voor de tijd van het jaar en had zelfs een rok aan, wat maar zeer zelden voor komt. Ze zei dat ze het al de hele dag warm had en dat ze daarom niet zo warm gekleed was. Toen ik haar opnieuw thee inschonk en uit de keuken kwam, zag ik dat ze haar blouse een knoopje verder had open gemaakt. Ze ging verzitten en ik kon haar zwarte string zien. Ik zei niets en genoot van mijn uitzicht. “Ik heb vanmorgen de intieme vragen van het spel zitten lezen, daarom heb ik het zo warm” bekende Laila toen ze haar laatste slok thee nam. “Ze gaan wat verder dan de tedere opdrachten, maar ik wil het spel met jou verder spelen”…
Ik zweeg even en keek Laila aan. Mijn pik reageerde al, maar mijn verstand twijfelde. Ik was bang dat onze relatie op het werk er onder zou lijden. Laila voelde aan wat ik dacht en verzekerde me dat het puur passie en geen liefde was, ze zou Hans niet in de steek willen laten, maar wilde gewoon meer genegenheid en erotiek.
Mijn eerste opdracht was om met mijn pik te spelen maar moest mijn slip aan houden. Ik draag meestal een boxershort, maar doe de knoopjes niet dicht. Het koste me moeite om mijn pik niet te laten zien. Laila’s eerste opdracht was direct een heftige, ze moest iets zeggen, met mijn pik in haar mond. Ik verwachte eigenlijk dat ze deze opdracht zou weigeren, maar mijn adem stokte toen ze mijn pik in haar mond nam. De opdracht was geslaagd en het spel ging verder. Mijn volgende opdracht was om de binnenkant van Laila’s dijbeen te masseren, maar ik mocht haar erogene zones bijna niet raken. Wel heel plagerig strelen. Het was een tijdopdracht, dus na 1 minuut moest ik stoppen. Laila had een tekenopdracht en moest de vorm en maat van mijn pik tekenen.
De volgende opdracht werd al meer gewaagd, ik moest bij Laila kussen of likken waar en hoe zij het lekker vind. Bij mijn vrouw wist ik het wel, die hield voornamelijk van beffen, maar bij Laila mocht ik haar tepels likken en aan knabbelen. Wow, dat is een echte ervaring als je dat normaliter nooit mag.
Laila kreeg nu dezelfde opdracht en ik vroeg haar mijn ballen te likken en in haar mond te nemen, pijpen dorst ik haar niet te vragen, al hoewel ze het wellicht wel zou doen gezien een eerdere opdracht.
We waren inmiddels beide helemaal naakt en ik moest achter Laila gaan staan en haar borsten en tepels strelen. Mijn pik stond recht vooruit, die moest ze wel voelen. Ik begon trillend met de opdracht en Laila liet het geduldig toe. Ze genoot er van zei ze. Hans gaar altijd direct op zijn doel af zonder voorspel. Nu moest Laila met mijn tepels spelen, maar zonder opdracht hoe, ze begon er meteen aan te sabbelen. Dit was voor mij een heerlijke ervaring, nooit gedacht dat, dat zo lekker kan zijn. Nu moest ik zodanig achter Laila gaan zitten, dat ik kon zien hoe zij zich vingert, mijn hand op haar hand leggen en het daarna overnemen. Ik merkte dat Laila nu even twijfelde, maar ze zei, dat ze het toch wel wilde. Haar volgende opdracht was het likken van mijn eikel, maar ik mocht niet klaar komen. Ook nu ging Laila gewoon aan de opdracht beginnen en likte het voorvocht van mijn eikel.
Mijn volgende opdracht was om de klit van Laila te likken, Laila ging met haar benen gespreid op de bank zitten en zei, kom laat maar eens voelen hoe jij dat doet, Hans houd er niet zo van om mij zo te verwennen. Ik ging voor Haar geopende roos zitten en begon haar te likken. Laila rook heerlijk en haar poes droop van het geil wat ik en passant ook mee op likte. De volgende opdracht mocht Laila half zelf opdragen, we moesten op de grond gaan zitten en Laila mocht aangeven hoe ik haar kon verwennen. Laila vroeg me om met mijn pik over haar grotje en klitje te strelen. Ons beider voorvocht vloeide inmiddels rijkelijk, wat de opdracht ten goede kwam. Hierna volgde de opdracht dat ik moest laten zien hoe ik me aftrek, maar mocht niet klaar komen. Dat viel niet mee en moest de opdracht al snel afbreken. Hierna kreeg Laila dezelfde opdracht, maar ook zij kon dit niet lang volhouden. Ik stelde voor om het voor vandaag hierbij te laten, omdat mijn vrouw thuis kon komen en ik geen dingen wilde doen, waar ik later spijt van zou krijgen. Laila leek een beetje teleurgesteld, maar was het met me eens, we waren al veel verder gegaan dan dat we ooit durfden te dromen. Was het eigenlijk geen vreemdgaan wat we deden? We waren het er over eens, dat het ging om de lust en niet om de liefde. Het was vreemdgaan, maar we zouden onze partners er niet voor in de steek willen laten. Laila zei, ik wil dat je jezelf aftrekt en op mijn borsten klaar komt alvorens ik ga.
Dit kon ik natuurlijk niet weigeren en het duurde ook niet lang alvorens ik haar borsten onder spoot. Laila likte de laatste druppels sperma van mijn eikel, en ik likte mijn sperma van haar borsten af. Mijn vinger streelde haar klitje en schokkend kwam ook Laila klaar.
Ik vroeg of ik haar mocht schoon likken, maar helaas voor mij weigerde Laila dit. Wellicht een volgende keer zei Laila, maar dan bij mij thuis. Ik vind dit zeker nog een herhaling waard.
Aantal keer gelezen:
653
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)