Spannendverhaaltje.nl

uit verveling..

-
21-08-2010
Hallo, ik ben Kim en ik ben een meisje van 18 jaar. Ik zie er wel een 4-tal jaar ouder uit. Dat is beslist geen nadeel, soms levert dat ongekende mogelijkheden, zoals die bewuste namiddag.

Ik had de tram naar de stad genomen, maar die zat overvol. Ik moest dus rechtstaan op het platform en ik had me vast aan een dwars stang. We stonden echt tegen elkaar aangeperst en ik had er de pest in tot ik hem plots zag. Hij was een man van midden veertig, schat ik, en hij zag er voor zijn leeftijd nog goed uit. Ik had hem al vroeger op de tram gezien. Hij gaf zijn ogen steeds goed de kost. Geen enkel aantrekkelijke vrouw kon gebruik maken van zijn rijtuig of hij had haar goedkeurend getaxeerd. Ook, zo had ik al opgemerkt, kon hij niet nalaten in het passeren een knappe vrouw even terloops aan te raken.
Die man stond nu vlak naast me, in feite stonden we tegen elkaar geperst. Ik veronderstelde dat hij wel voor een verzetje zou te porren zijn en ik besloot zijn aandacht te trekken.Hij had n hand op de dwars stang naast mijn hand en legde nu mijn hand achteloos op de zijne. Ik wachtte tot hij ze heel zeker moest gevoeld hebben en zei pas enige tijd later pardon. Ik hield mijn hand echter op de zijne en keek hem even recht aan. Toen hij naar me keek, retourneerde ik onbevangen zijn blik. Daarna trok ik mijn hand terug. Nu moest hij zeker van mij bewust zijn. Opnieuw legde ik mijn hand op de zijne, maar nu verontschuldigde ik mij niet meer. Ik ging integendeel nog steviger tegen hem staan, zodat hij mijn borsten tegen zijn borstkas moest voelen. Ik bleef zo staan en streelde zachtjes zijn bovenarm. Toen een aantal mensen uitstapten aan de volgende halte kregen we wat meer ruimte. Ik trok me nog niet terug, maar ik legde een hand op zijn geslacht. Mijn prooi zocht geen uitweg. Hij legde zijn hand op het stuk blote rug dat door mijn topje was vrijgelaten. Ik voelde zijn hand op mijn rug naar boven kruipen en wist dat de tijd toen rijp was. Toevallig reed de tram door de straat waar mijn zus en haar vriend woonden. Als het nodig was, kon ik snel reageren. Ik reikte naar de bel, waardoor ik helemaal tegen mijn buurman leunde. Met mijn mond tegen zijn oor gedrukt zei ik: Kom mee, volg me.
Zonder omkijken stapte ik uit de tram, maar in de ruit van het tegenoverliggende gebouw zag ik hem achter me aan komen. Ik stapte naar dat huis - mijn zus woonde daar - en ik ging binnen, terwijl ik de deur openliet en zelf opzij ging staan.Hij stopte in het midden van de gang, verbaasd dat hij mij niet zag staan. Op dat moment deed ik de deur dicht en knipte ik het licht aan. Hij draaide zich om en zag me voor hem staan. Mijn tepels priemden door mijn topje en mijn gebruinde benen kwamen onder mijn zwart minirokje uit. Wat hij zag, liet hem niet onverschillig. Zijn lid vertoonde onder zijn broek namelijk een duidelijke zwelling. Ik stapte naar hem toe en drukte mijn lippen zacht op de zijne. Mijn tong drong zijn mond in en terwijl we tongden voelde ik zijn handen op mijn blote rug onder mijn topje verdwijnen. Hij was allicht op zoek naar een b.h., maar dat zou een tevergeefs zoektocht worden.
Ik maakte me los van hem en nam hem bij de hand naar het appartement van mijn zus, een kelderverdieping in dit gebouw.
In het appartement draaide ik me naar hem om. Ik trok onmiddellijk mijn topje uit en schopte mijn kickers weg. Ik droeg alleen nog mijn rokje, maar zelfs met dit kledingstuk aan was hij onder de indruk. De bobbel in zijn broek werd nog groter. Ik besloot de druk daar wat te gaan verlichten. Met een verleidelijke glimlach rond de lippen stapte ik op hem toe. Ik maakte zijn riem en zijn broek los en de klederen vielen op de grond. Hij stond voor me in zijn hemd en zijn slip voel goesting. Ik deed zijn hemd uit en bevrijdde zijn lul. Daarna drukte ik mijn lippen op zijn mond voor een innige kus. In mijn onderbuik voelde ik zijn erectie duwen alsof die vroeg om in me te komen. Ik vond het nu wel stilletjes aan tijd om verder te gaan. In n beweging trok ik mijn rokje uit.
Kom, we gaan een lekker badje nemen. Ik kruip bij je in bad. Zou je dat leuk vinden?, vroeg ik.
Ik wachtte het antwoord van die vraag niet af, maar trok hem achter me aan naar de badkamer. De veertiger stapte in bad terwijl ik het liet vollopen. Het bad stond vrij van de wand zodat ik achter hem kon staan. Ik bukte over hem en streelde zijn borstkas en buik. Meer en meer kwam ik over hem te staan. Opeens voelde ik dat hij mijn billen vastpakte en mijn poesje naar zijn lippen trok. Hij gaf mijn kutje een zoentje en zijn tong streek langs mijn schaamlippen om vervolgens in mijn vagina te belanden. Hij likte mijn kittelaar en ik werd daardoor behoorlijk opgewonden. Ik hijgde zwaar en besloot hem te bedanken voor zijn befpartij. Alhoewel ik het niet van plan geweest was, bracht ik zijn lul in mijn mond en ik zoog hem zacht af. Het water steeg echter in die mate dat ik moest stoppen om niet te verdrinken.
Ik zette me recht en stapte het bad in, met de rug naar de man in de kuip. Ik legde me achterover tegen hem op en voelde zijn gezwollen penis in mijn rug duwen. Het gaf me een aangenaam gevoel en dat verbeterde nog toen de oudere man zijn handen op mijn tieten legde en ermee begon te spelen. Ik legde me ontspannen tegen hem op. Hij liet zijn handen naar beneden glijden, naar mijn onderbuik toe. Ik legde mijn benen over de badrand om hem toe te laten mijn grotje langzaam te verkennen.
Ik lag relaxed te doezelen en dat verklaarde de flater die ik wat later maakte.
Hij vroeg: Hoe heet je?
-Kim.
- En hoe oud ben je?
-18.
Hij reageerde of ik een emmer ijskoud water over hem had uitgegooid. Zijn lichaam verstijfde en zijn penis verschrompelde. Hij had me zon 25 - 26jaar geschat,.
Ik merkte onmiddellijk wat er gebeurde en probeerde zonder veel succes mijn fout te herstellen.
Op het einde van de week word ik 19. , zei ik, maar dat maakte geen indruk.
Ik wist dat ik dadelijk moest reageren als ik wilde dat mijn avontuurtje goed afliep. Ik stapte zonder dralen uit het bad en ik sleurde de ontgoochelde man achter me aan. Als 2 verzopen katten liepen we druipend naar de badkamer.
Ik liet me achterover op het bed vallen, bedenkend dat ik wel een goede uitvlucht moest zoeker voor het natte bed van mijn zus. Ik trok de man mee op het bed. Hij rolde onmiddellijk van me af en lag toen op zijn rug. Zijn gedachten stonden niet op sex, maar bij mij was dat anders. Ik maakte gebruik van het feit dat hij een gezonde sekshongerige man was en bukte me over zijn penis. Ik nam die in mijn hand en trok hem zachtjes af. Ik had resultaat. Zijn pik groeide snel en had al vlug een grootte die ik bij mijn vrienden Peter en Robin, die ik af en toe ook eens pijpte, nog nooit had gezien. Ik nam zijn paal in mijn mond en likte langs de zijkant en de eikel. Toen zijn penis groot en stevig aanvoelde, zei ik : Ik wil op je paal rijden.
- Ik heb geen condooms bij, zei de man.
Ik wist wel waar mijn zus haar condooms bewaarde, maar als ik die ging halen zou de erotische spanning die ik had opgebouwd, verdwenen zijn. Nu reageerde ik wel goed.
Dat geeft niet, ik wil je nu en ik wil je helemaal in me voelen, zei ik, en ik liet me op zijn rechtopstaande paal zakken. Ik begon op en neer te springen op zijn erectie in een tempo dat me wel uit te houden leek. Na een tijdje voelde ik zijn paal in me groeien en in mijn kutje begon een aangenaam, warm gevoel op te komen. Ik hield een ritme aan dat mij heter en heter maakte, maar ook de man onder me ondervond aangename gewaarwordingen. Hij nam mijn heupen vast en dirigeerde zo mijn tempo. Vanuit zijn bekken begon hij stotende bewegingen te maken. Hij vond het blijkbaar niet zo leuk dat hij de actie niet kon sturen, want ineens rukte hij aan me zodat ik zijdelings viel. Met zijn pik nog in me draaide ik voorzichtig door tot ik op mijn rug lag met de man boven op me. Dat beviel hem beter omdat hij nu mij kon berijden naar zijn goeddunken. Ik vond dat helemaal niet erg. Hij legde zich plat op me zodat hij mijn lijf helemaal kon voelen. Toen hij neukende bewegingen begon te maken, sloeg ik mijn armen en benen rond hem. Ik vuurde hem aan met de woordjes die het in de slaapkamer zo goed doen : Ja!....Nog.....Ng!!....Harder!!!.....Dieper!
Ook nu miste ze hun effect niet. Mijn partner beukte meedogenloos op me in. Hij was nu niet alleen nat van het badwater, maar ook van het zweet. Zijn inspanningen waren niet tevergeefs. Ik voelde een allesomvattende orgasme in me groeien. Ook hij voelde dat blijkbaar, want net voordat ik volledig in de macht van die emotie ging komen, vertraagde hij zijn bewegingen. Ik bleef net onder mijn climax steken. Net toen ik wat tot rust was gekomen, stootte hij krachtig door tot diep in mijn poesje. Langzaam kwam hij op snelheid en hij neukte me stevig en ruw. Weer voelde ik de climax naderen, maar nu stopte hij niet. Hij bleef maar door rammen en ik schreeuwde de hele buurt bijeen toen ik in een overweldigende extase klaar kwam. Maar nog bleef hij maar in me te keer gaan. Opeens voelde ik dat zijn lichaam verkrampte en in een heftige ontlading spoot hij zijn warme zaad in mijn onbeschermd kutje. Terwijl hij klaarkwam bleef hij maar doorgaan, maar de intensiteit verminderde al gauw. Uiteindelijk zakte hij uitgeput op me neer. Hij bleef zo geruime tijd in me terwijl ik hem liefdevol streelde. Ik had alleen nog maar met Robin geneukt en dat was niet half zo lekker als dit.
Na een poosje maakte mijn partner zich van me los.
Dit moeten we zeker nog eens doen, zei ik. Ik geef je mijn telefoonnummer dan kan je me altijd bereiken als je me nog eens wil zien.
Nadat ik hem het nummer gegeven had en we ons aangekleed hadden, verlieten we het huis. We stapten op een niet meer zo volle tram. We gingen tegenover elkaar zitten en bleven met onze eigen gedachten bezig tot n van ons beiden afstapte.
Wat een manier om je verveling tegen te gaan.
Aantal keer gelezen:
1969
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)