Spannendverhaaltje.nl

Uit nieuwsgierigheid voortgekomen fantasie

-
16-08-2010
Welke jongen/man droomt niet van een ongelofelijk wilde vrij-/stoeipartij met twee mooie, sexy, onvoorstelbaar geile vrouwen? Ik dus ook! Sinds ik over het net surf, probeer ik op iedere sexdatingsite mijn droom te verwezenlijken, want ik ben toch niet de enige, wel? Naast lekker is sex bovendien ook ontspannend en kan zelfs grappig zijn naast het hoofdzakelijke serieus beleven ervan. Zo is dus uit pure nieuwsgierigheid langzamerhand een stiekum (steeds wordend) verlangen ontstaan waarbij ik fantaseer over een trio met twee perfecte vrouwen, want het is immers nog een droom.
Gedurende mijn groeiende sexuele ervaring, heb ik ontdekt dat ik orale sex bij vrouwen over het algemeen het lekkerst en bevredigendst vind. Al gaat er niks boven het gevoel van totale overgave aan het orgasme. Dit is immers nog altijd dé ultieme ontlading van je diepste sexuele verlangen. Nu is het natuurlijk niet zo dat mijn sexleven zich uitsluitend afspeeld tussen de dijen van een vrouw, absoluut niet! Kijk, op z'n tijd lekker gepijpt worden is ook ontzettend lekker vind ik. Zeker als zij experimenteerd met verschillende methodes. En mocht ze nu geen zin hebben in mijn lekkere (uiteraard lekker glad geschoren) frisse piemel, gaan we toch gewoon over op het handwerken. Niemand kan mij immers béter aftrekken dan ikzelf!
Tja, en sommige vrouwen kijken dan toe, sommige worden opgewonden als ik het doe terwijl ik bovenopzit of ik tref een vrouw die vrolijk meedoet en we dus lekker met z'n tweetjes met dus vier handen mijn pik tot hevig spuiten dwingen. (Ik heb een keer in m'n EIGEN gezicht gespoten! Zij vertelde me erg geil te worden als ze mij van m'n eigen zad zag proeven, hetgeen ik dus niet laten kon. Het idee van een vieze smaak lieten mij eerst wat aarzelend afwachten, waarna ik er uit nieuwsgierigheid uiteindelijk toch maar aan heb gewaagd. Ik was verrast doordat de smaak mij enigzins meeviel. Alleen wel wennen aan het slijmerige gevoel op m'n tong. Aangezien ik nieuwe sexuele uitdagingen niet snel uit de weg ga, ben ik door deze nieuwe (achteraf meevallende)"smakelijke" belevenis van eigen sperma.
Maar terug naar m'n fantasie: Ik heb dus ontdekt dat ik beffen eigenlijk het liefste is wat ik doe, aangezien mijn orgasmes nogal onvoorspelbaar zijn: Soms kan ik door blijven gaan terwijl ik de andere keer na een kwartier mijn geil niet meer tegen kan houden. Daarom, na enig experimenteren, heb ik ontdekt dat ik eerst haar verlangen moet stillen, voordat we lekker gaan neuken. bewust van dit feit, heb ik dit verwerkt in mijn droom, waarbij ik uit liefhebberij voor het vrouwelijk geslacht dus wel eens twee vrouwen zou willen beffen. (Dit was dus de eerste fase van mijn fantasie) -Enige tijd later, werd ik de dupe van mijn impulsieve gedrag (ik schaam mezelf absoluut nergens voor) Waardoor ik van mezelf een kant ontdekte die ik nog nooit écht bewust had beleefd. (na poging om ontstaan hiervan te kunnen verklaren, ontdekte ik dat ik dit al mijn leven lang heb)- Omdat ik mezelf niet gauw laat kennen, ontdekte ik iets totaal onverwachts: zo lulde ik mezelf vast in een grap die (nu ik op terugkijk) mij emotioneel redelijk veel verwarring heeft bezorgd.
Mijn vriendin destijds was nieuwsgierig naar, wat gepromoot werd als kruising tussen de onpraktische jarretels en de vervoekte panty namelijk "de Scantihose" Uiteraard liet ze deze gelegenheid niet onbenut en kocht dit "revolutionaire" alternatief voor de irritante panty. Toen ontdekte ik het effect wat nylonkousen op mij hadden: Ik heb geen verklaring voor het feit dat ik bij het zien van een vrouw in nylonkousen ongelofelijk veel zin krijg in sex. Totaal overdonderd was ik toen ze op een avond plots mij vertelde benieuwd te zijn hoe deze bij mij zou staan als ik ze aan zou hebben. Ik lachte omdat ik dacht dat ze een geintje maakte, maar toen ze mij geust wilde stellen met:"niemand ziet het toch?" merkte ik dat ze het meende. Ik vroeg haar hoe ze op dit rare idee kwam, waarop ze me telkens vertelde dit spontaan bedacht te hebben.
En zo ontdekte ik een compleet onbekende nieuwe ervaring die mij tamelijk veel veranderd heeft. Ondanks dat dit totaal nieuw voor mij was, merkte ik dat ik het prettig vond om te dragen. Mijn fascinatie voor panty's groeide min of meer uit tot een obsessie waardoor ik het prettig ervaren ervan tegen mijn toendertijdse vriendin heb bekend, wat toen een ongelofelijke opluchting was, zeker omdat ze er totaal géén probleem van maakte. Zo groeide mijn fantasie dus uit tot dat wat ik nooit had durven dromen écht te mogen beleven, namelijk: Een trio met twee ongelofelijk geile vrouwen die met (alleen) ondeugende jarretels mij op een verleidelijke wijze dwingen hen in allerlei geile standjes lekker te beffen.
Waarbij ze mij tenslotte geheel onverwacht blindoekte, mijn armen en benen plots vasthielden zodat zij, in een nogal melige bui, mij dus uiteindelijk te voorzien van .......OOK EEN PAAR JARRETELS! (je mag gerust weten dat ik me geen houding wist te geven tegenover hen) "Als je jarretels zo opwindend vindt, zul je ze dragen ook!" vertelde ze mij toen de blindoek afging. Ik vergeet dit nooit van m'n leven meer! Het was een onvergetelijk spannnende, geile, lekkere, leuke, kortom GEWELDIGE BELEVENIS waar ik de rest van m'n sex leven heerlijk op terug kan kijken.
Aantal keer gelezen:
730
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)