Spannendverhaaltje.nl

Uit Logeren.

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Bosboy meer verhalen van Bosboy Het was inmiddels ruim een maand geleden dat ons seksleven een nieuwe fase was ingegaan toen onze kinderen een weekeinde bij opa en oma aan het logeren waren. De ervaringen op het strand en later met Geert en Jolanda hadden ons seksleven een nieuwe impuls gegeven. Nicole was van een matig seksueel actieve huisvrouw veranderd in een geile meid. Zo ook afgelopen dinsdag toen ik eerder thuis kwam omdat het toch rustig was op mijn werk, doordat het verkeer tegen zat was in net te laat om de kinderen naar school te brengen. Toen ik de voordeur opende dacht ik in eerste instantie dat Nicole nog niet thuis was en ik liep al naar de keuken om koffie te zetten toen ik ineens boven wat gestommel hoorde. Ik liep naar boven en halverwege de trap hoorde ik gekreun en gesteun, ik schrok me rot want ik dacht even dat Nicole bezoek had waar ik beter niet van kon weten. Stil liep ik naar boven en vanaf de trap naar zolder kon ik door raam boven de slaapkamerdeur goed de slaap kamer in kijken. Toen ik Nicole zichzelf zag strelen op het bed met 2 vibrators binnen hand bereik begreep ik dat het de videoband was die ik hoorde. De blik van mijn vrouwtje die zichzelf aan het opgeilen was zorgde ervoor dat mijn pik stijf werd. Nicole had haar blouse opgeknoopt en kneep lekker in haar tepels, ik zag hoe ze haar buik streelde en met een paar vingers onder de rand van haar slip door gleed. K kon het niet laten mezelf ook te strelen en mijn pik door de stof van mijn broek heen te bevoelen. Als snel zag ik hoe Nicole haar billen een beetje opwipte om haar slip haar slip over haar billen naar beneden te laten glijden, met twee handen hielp ze haar slip over haar knieŽn en schopte hem daarna aan de kant. Nu zat ze met een open geknoopte blouse en haar benen wijd op het bed. Ze plaagde zichzelf door haar kutje slecht sporadisch aan te raken en af en toe even een vinger tussen haar schaamlippen door te halen. Terwijl ze zich nog streelde zak ik ging ze met haar andere hand op zoek naar een vibrator, vrijwel direct begon ze deze te pijpen en het gemak waarmee ze deze met een hand in een lage trilling wist te starten deed mij beseffen dat dit er wel heel geroutineerd uitzag. Langzaam begon ze zich meer op haat kutje te richten en na een stop bij haat tepels zakte ook de vibrator naar haar kutje. Deze aan blik werd mij teveel en ik kon nu niet langer toe blijven zien, ik ontdeed me van mijn broek en liep de slaapkamer in.
Ik liep direct naar het bed en begroete Nicole voordat ze iets zei met een lekker tongzoen, ze taste direct naar mijn pik zei dat ze me nog niet verwacht had. Het feit dat ik haar wilde verassen was goed geslaagd. Ik liet me iets bij Nicole vandaan zakken en vroeg of ze verder wilde gaan met het zichzelf masturberen. Even later had ik een prachtig zicht op mijn zichzelf masturberende vrouw terwijl ik zo rustig mogelijk met mezelf speelde. Ik genoot ervan hoe ik haat vingers nat zag worden als ze haar natte schaamlipjes omwijd duwde om haar klit beter te kunnen bereiken. Mijn eikel was nat van het voorvocht en de druppel geil vielen op mijn knie. Nicole ging steeds verder op in haar spel, de grote vibrator dan weer diep in haar kut duwend en dan weer strelend van haar klit naar haar kontje. Ik moet me inhouden om haar niet te storen in haar masturbatie spel, Opeens werden haar vingers fanatieker en haar blik waziger, ze streelde haar klit best wel ruw en pompte de vibrator opeens harden in en uit haar kut. Ik begon mezelf ook steeds fanatieker af te trekken, toen ik zag dat zij klaar kwam kon ik mezelf ook niet meer beheersen en spoot ik mijn zaad over de lakens en tegen de linker borst van Nicole. Nadat we beide een beetje tot bedaren kwamen duwde ik de vibrator weg en ging ik lekker tegen Nicole aan liggen. Ik zie heer dat het een heerlik gezicht was hoe zij zichzelf verwende en vroeg waar ze aan gedacht had dat ze zo geil werd dat ze wilde masturberen.
Nicole vertelde dat ze nog regelmatig aan Jolanda en Geert dacht, Het idee weer een met de lekkere pik van Geert te spelen had haar zo geil gemaakt dat ze zichzelf niet meer had kunnen beheersen. Omdat ook ik met een heel goed gevoel terug dacht aan onze ervaringen met Geert en Jolanda spraken wij af om ze nog deze avond te bellen. Het duurde lang voordat het avond was en op een of andere manier voelden wij de hele middag een geile spanning tussen ons inzitten, als wij elkaar passeerde konden we het niet laten elkaar even ergens aan te raken of zachtjes te knijpen. Om 8 uur lagen eindelijk de kinderen in bed en inden wij Geert en Jolanda bellen zonder elkaar aldoor aan te raken. Jolanda pakte op en aan de reactie van Nicole te horen reageerde ze enthousiast en na een praatje hoe het was in Limburg werden uitgenodigd om in het weekeinde langs te komen. Helaas konden wij de kinderen nergens meer onderbrengen zodat die maar mee moesten. Zaterdag morgen om tien uur zaten wij al in de auto om pas tegen half twee aan te komen. Geert en Jolanda hadden een prachtig huis mooi vrij gelegen en een enorme tuin die er in het zonnetje prachtig bij lag. De tuin was redelijk kindvriendelijk zodat ze lekker konden ravotten. Geert en Jolanda hadden ook nog regelmatig aan ons gedacht, wij waren voor hun ook de eerste waarmee ze seks hadden gehad sinds hun trouwen. Hiermee waren de zorgen over het condoomloze contact verdwenen. Als snel was het etenstijd en wed de BBQ aangestoken, tegen negen uur lagen de kinderen plat en hadden alle aandacht voor elkaar. We besloten te gaan strip dobbelen en degene die het laagste gooide moest een kledingstuk uit doen. Omdat ik 4 keer op rij verloor en zomers gekleed was hoefde ik als nel niet meer mee te dobbelen omdat ik al geheel naakt was. Ik haalde naakt de drankjes uit de keuken en mixte extra sterk om de sfeer vrijere en losser te maken. Het was blijkbaar vrouwendag want Geert was ook al naakt voordat de vouwen behoorlijk ontbloot begonnen te raken. De vrouwen hadden veel commentaar en vonden dat geert en ik elkaar maar moesten verwenen zolang zij nog met hun spelletje bezig waren. Helaas voor hun waren wij beide niet vrij genoeg om als mannen samen te gaan spelen. Nicole en Jolanda gingen redelijk gelijk op en een kwartiertje verder hadden ze beide alleen hun slip nog aan. Geert haalde nog 4 Bacoís die deze keer wel bijzonder sterk waren. Ik zag aan Nicole dat ze hun werk goed deden. We moedigden de vrouwen aan om een laatste ronde te spelen, voor de derde keer op rij gooiden ze een gelijk aantal punten. Geert stelde voor dat ze daarom elkaar slip maar uit moesten trekken. Tot mijn verrassing stemde Nicole hier mee in, de dames liepen langzaam op elkaar af en streelden elkaar terwijl ze hun handen lieten zakken. Tergend langzaam pakten ze elkaar slip wat en begonnen die naar beneden te stropen, terwijl ze beide iets vooroverbuigen draaien ze vrijwel gelijk hun hoofd naar elkaar toen en geven ze elkaar spontaan een tongzoen.
Op het zelfde moment zakken de slips naar beneden en toont Nicole haat net opnieuw glad geschoren kut terwijl Jolanda helaas nog steeds is voorzien van een weelderige behaarde kut. De dames gaan niet verder met het elkaar verwennen maar komen lekker op ons af. Jolanda gaat voor me zitten el begint mijn ballen te likken en gaat langzaam via mijn pik omhoog om daarna met haar tong rond mijn eikel te draaien alvorens me met lekkere halen stevig te pijpen. Genietend onderga ik deze heerlijke orale behandeling terwijl ik zie hoe Nicole zichzelf vingerd terwijl zij Geert op een dezelfde wijze verwend. Wat kunnen deze dames tocht heerlijk pijpen. Even later begraaf ik mijn gezicht in de schoot van Jolanda, zachtjes bij ik in haar lekkere dikke lippen en duw mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje, met een snelle beweging tong ik haar klitje. Weer even later lig ik heerlijk met Jolanda te tongen terwijl wij elkaar betasten, lekker met mijn vingers door haar gladde geile kut terwijl zij mijn ballen, kontje en buit streelt en met regelmaat even lekke aan mijn harde pik trekt. Elkaar strelen kijken wij hoe geert en Jolanda volledig in elkaar opgaan voor ons op de grond liggen te neuken. De blik van mijn neukende vrouwtje en het heerlijke trekken van Jolanda zorgen ervoor dat ik mezelf niet meer kan beheersen en ik spuit opeens mijn sperma over het neukende stel heen. Jolanda trekt mijn pik verder leeg terwijl ik zie hoe Geert Nicole haar kut volspuit, beide kerels zijn u klaar gekomen en de vrouwen hebben nog niets.
De dames leveren commentaar voer die zwakke mannetjes die zich weer niet kunnen beheersen, hierop geven wij het commentaar dat ze het dan samen maar moeten oplossen. Geert haalt hierop nogmaals een paar sterke bacoís, de dames die ons lekker zitten op te geilen raken beide lekker aangeschoten en beginnen elkaar ook weer uit te dagen. Nicole is heeft duidelijk het meeste last van de drank, als ik haar zeg dat Jolanda echt een heerlijk kutje heeft om te likken kijkt ze me vertwijfeld aan. Aan haar ogen zie ik dat ze geil is en aangeschoten, Als Jolanda met haar benen wij voor Nicole op de grond gaat liggen doet Nicole hetgeen ik nooit van haar verwacht had. Ze gaat op haar knieŽn zitten en begint Jolanda te likken, Haar billen steekt ze enigszins omboog waardoor ik recht op haar kut kijk. Dit uitzicht zorgt ervoor dat ik mijn pik die weer op volle sterkte is terug gekeerd in haar kut moet stoppen. Nicole stopt niet een met likken als ik mijn pik lekker naar binnen druk. Geert gaat zo zitten dat Jolanda zij zijn pik lekker kan pijpen en zo zijn we met een heerlijk kwartet bezig. Nicole komt als eerste klaar en vrijwel op hetzelfde moment zie ik hoe Jolanda begint te schokken en ook een overweldigend orgasme beleeft. Terwijl Geert zichzelf aftrekt boven zijn vrouw neuk ik mezelf in de gevoelige kut van Nicole naar een hoogte punt, terwijl ik nog naar adem hap komt Geert klaar en sluit zijn sperma over de buik van Jolanda en in de haren van Nicole. Voldaan komen wij los van elkaar en genieten nog even van elkaars naaktheid, na een douche kruipen we allemaal vermoeid in bed. De volgende morgen zijn de kinderen al vroeg wakker zodat er voor mijn van uitslapen niets terecht komt, Nicole is nog in een diepe slaap verzonken. Als ik aan de koffie zit komt Jolanda binnen die me begroete met goede morgen en een lekkere tongzoen. De kinderen zijn al in de tuin aan het ravotten dus ik kan van de situatie gebruik maken en even lekker aan Jolanda haar kut te voelen. Jolanda spreidt haar benen een beetje zodat ik de ruimte heb om haar even lekker te vingeren. Ik kijk even naar buiten en zie dat we vanuit de tuin niet waargenomen kunnen worden, hierop laat ik mijn broek zakken zodat Jolanda mij lekker kan pijpen. Ik geniet van haar zachte strelen van mijn ballen, voel hoe ze met haat tong rond mijn eikel draait voordat ze mijn pik in haar mond neemt en me met overgave pijpt. Haar vinger glijdt naat min anus en als ze enig druk uit oefen ga ik iets verzitten zodat haar vinger lekker naar binnen glijdt. Ik wist niet dat het zo lekker was om anaal gevingerd te worden maar ik geniet van de verwennerijen. Afwisselend pijpt ze me diep, zuigt aan mijn eikels alsof het een ijsje is en zakt af en toe langs mijn ballen om daarna haar zong tussen mijn billen te drukken. Het duurt niet lang voordat ik klaar kom en mijn sperma in de mond van Jolanda spuit, het meeste vangt ze op maar er loopt een beetje uit haar mondhoek als ze me weer een kus gaat geven.
Ik krijg een heerlijke geile tongzoen en ik proef mijn eigen sperma. Jolanda kleed zichzelf nu uit en zegt dat ze klaar gelikt wil worden, uiteraard voldoe ik aan dat verzoek. Ik lik haar dijen en liezen totdat ze mijn hoofd pakt en me met mijn mond lekker op haar kut drukt. Ik neem haar schaamlippen tussenmijn tanden en trek eraan, haar kut loopt lekker vol en haar lippen zijn gezwollen van geiligheid. Mijn gezicht is nat van haar geil en als ik ook bij haar een vinger in haar kont steek terwijl ik ritmisch over haar klit lik komt ze ook klaar. Samen nemen we een douche en ik mijn kleren ga pakken zie ik hoe Nicole en Geert ook met elkaar liggen te vrijen. Ze liggen in standje 69 en ik zie hoe Nicole geert lekker aan het pijpen is. Ik begroete ze, pak mijn kleren en kleed me op de gang aan. Jolanda heeft duidelijk nog meer zin in seks maar met de kinderen in de buurt kan ik haar niet geven waar ze zin in heeft. Begin van de middag stappen wij weer in de auto op weg naar Heerhugowaard waar wij elkaar síavonds als wij het weekeinde nog een bepraten wee heerlijk verwennen. Nicole geeft aan dat ze ook wel een keer een trio wil doen en ik beloof haar dat we naar een geschikte partner op zoek zullen gaan, met deze gedacht vallen we in slaap en komt er een einde aan het heerlijke weekeinde. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar bosboy@freemail.nl)
Aantal keer gelezen:
769
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)