Spannendverhaaltje.nl

Uit geldnood

-
21-08-2010
Zo ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met gay sex. Mijn echtgenote en ik hebben een paar zware tegenslagen gekend waardoor we al vlug in financiŽle nood terecht zijn gekomen. De wanhoop nabij ben ik louter per toeval op een advertentie gestoten waar ze mannen vroegen voor een gay foto shoot. Na lang twijfelen heb ik een mailtje verstuurd om meer uitleg. Al na ťťn dag kreeg ik een antwoord terug. De shoot kon een aardige som opbrengen naargelang mijn bereidheid. Aangezien we het geld goed konden gebruiken nam ik een afspraak met de fotograaf. Ik moest een bloeduitslag meenemen om te zien of ik geen hiv had. Hij zei me dat hier alles zonder condoom gebeurde en dat ze zeker moeste,zijn van mijn gezondheid. Ik kwam aan op een privť adres. Ik had het me helemaal anders voorgesteld. Eerder in een achterbuurt maar dit was een gewoon huis. Niets kon laten vermoeden dat hier naaktfotoís genomen werden. Ik belde aan en tot mijn grote verbazing werd ik ontvangen door een vrouw. Oh euh sorry zei ik, ik heb een afspraak met Danny. Ja dat is hier zei ze. Enigszins met een rode kop ging ik naar binnen. Ik ga eerst even met u het contractje doornemen. Je begrijpt toch dat deze fotoís gepubliceerd zullen worden he vroeg ze. Ze zullen in een gay magazine staan en iedereen die het wil zal het kunnen kopen he. Ja dat begrijp ik. Ja maar vergeet niet dat het ook mensen kunnen zijn die je kent he. Ik zie op formulier dat je gehuwd bent. Weet jouw vrouw hiervan vroeg ze. Nee antwoordde ik en ze hoeft het ook niet te weten. Wij hebben geld nodig en het is mijn taak om voor haar te zorgen. Ok zei ze zolang je maar goed nagedacht hebt over de eventuele gevolgen.
Kom maar mee naar de studio. Daar werd ik voorgesteld aan haar echtgenoot (de fotograaf). Ook was er een andere man aanwezig. Jarno was zijn naam. Het was een mediteraans type. Groot, brede schouders en ik schat ongeveer 35 jaar. Hij zag er meer uit als een vrouwenverslinder dan een gay. Hallo zei hij en gaf me de hand. Hoi zei ik, ik ben Mario.
David kwam bij ons staan en vroeg me tot wat ik bereid was. Ik, ik weet het niet echt zei ik. Ik heb hier helemaal geen ervaring mee. Ik voel me ook niet aangetrokken tot mannen. Dat geeft niet zei David. Het is enkel voor fotoís en eventueel een film indien je het ziet zitten. We zien wel zei hij. Gaan jullie eerst maar een douche nemen zei hij en kom dan maar terug. Je hoeft niet zenuwachting te zijn hoor zei Jarno. Het gaat vanzelf. Heb jij hier dan al ervaring mee vroeg ik. Ja hoor het is zeker niet mijn eerste keer. Ik zal je wel wegwijs maken. Eenmaal gewassen gingen we naakt terug naar de studio. Klaar vroeg David? Je kan nog steeds terug he. God dacht ik, ga ik dat nu echt doen. Jarno nam me bij de arm en nam me mee naar het bed dat daar stond. Kom hier maar naast me zitten Mario en denk er niet teveel bij na. Ok zei David; daar gaan we dan. Leg je arm over zijn schouders Mario. Goed zo. Laat nu je hoofd zachtjes rusten tegen zijn hoofd. Elke pose werd gevolgd door een paar flitsen van het fototoestel. Ok Jarno, draai je hoof lichtjes en doe alsof je hem gaat kussen. Jarno kwam tot vlakbij mijn mond. Goed zo, doe alsof jullie aan het genieten zijn. Dit valt goed mee dacht ik bij mezelf. Lik nu aan zijn tepels Jarno. Weer de flitsen. Dit gaan lekkere geile fotoís zijn zei David. Ga nu op je handen en knieŽn zitten Mario. Jarno kwam achter me zitten en legde zijn handen op mijn heupen en plakte zijn lichaam tegen het mijne. Voor het eerst kon ik zijn warme penis tegen mijn kont voelen. Echt een raar gevoel. Hij voelde zacht aan. Op foto bleek het alsof hij in mij zat maar dat deed hij niet. Het waren soft fotoís. Jarno liet zich op mijn rug vallen en begon met mijn tepels te spelen. Een paar keren kwam hij met zijn hand tussen mijn benen en wreef een paar keer over mijn lul. Ik liet maar begaan. Tenslotte was het toch maar voor fotoís dacht ik. Toch kon ik zweren dat ik een lichte beweging voelde in zijn lul. Hij leek dikker dan daarnet. Het angstzweet brak uit. Zijn lul bleef maar groeien tot hij tot keihard aanvoelde. Hier zat ik dan op handen en knieŽn, met een vreemd koppel die fotoís nam en met een harde lul tegen mijn kont. Ik had zo kunnen weglopen van schaamte.
Ok zei Marleen plots. Die zit er op. We werden uitgenodigd om even naar de fotoís te komen zien. Voor het eerst zag hoe stijf Jarno wel was. Hij zag de angst in mijn ogen. Niet aantrekken zei hij; die zakt wel weer.
Het waren inderdaad mooie fotoís. Niet zo eens vulgair dan dat ik had gevreesd. Mooi toch zei Marleen. Euh ja valt best mee. Ben je klaar om een stapje verder te gaan vroeg David. Wat bedoel je. Nou je bent er wel nog niet vanaf he. Nu volgt het hardere werk. O nee dacht ik. Wat naÔef van mij om te denken dat ik er al vanaf was. Ik kreeg een vibrator en een peertje om me inwendig te reinigen. Je mag je rustig voorbereiden. Jarno nam me bij de arm en zei dat ik me anaal moest voorbereiden. Ik weet niet of ik zo ver wil gaan. Tja je hebt wel getekend he, ik vrees dat je wel zal moeten. Na dat ik me gereinigd had nam ik de vibrator met een bang hart vast. Ik nam het potje glijmiddel en wreef een beetje aan mijn gaatje. Stilletjes gleed hij naar binnen. Zo bleef ik een tijdje zitten tot dat de pijn verdween. Ik kon niet geloven dat ik hier met een vibrator in mijn kont zat. Na een kwartiertje kwamen ze me halen. Marleen stond klaar met een videocamera. David had zijn foto toestel in aanslag. Je mag rustig op bed gaan liggen. Speel maar een beetje met je penis. Ik kreeg hem maar niet stijf van de zenuwen. Ok Jarno, je zal hem moeten helpen denk ik zei Marleen. Hij kwam naast me liggen en wreef over mijn tepels. Zachtjes kneep hij er in. Marleen kwam dichterbij en begon te filmen. Ja zo zei ze. Maakt ze lekker stijf. Nu jij Mario; leg je hand op zijn lul. Ik raakte zijn lul onwennig aan en begon er een beetje me te spelen. Jarno kwam nog iets dichter bij me liggen en kuste me. Groot was mijn verbazing toen ik zijn tong naar binnen voelde glippen. Hij liet ze rond draaien in mijn mond. Ik wou me wegtrekken maar hij nam mijn hoofd tussen zijn twee handen en begon me hartstochtelijk te zoenen. Hij likte over mijn lippen, zoog mijn tong naar binnen. Het was alsof hij mijn tong pijpte. Laat je gaan zei hij, je zal het lekker vinden. Hij kwam boven op me liggen, tussen mijn benen. Zijn lul was zo stijf als het maar kon. Voel je me zei hij. Voel je hoe geil je me maakt. Ik ga je neuken zei hij. Ik ga je kontje lekker neuken. Van de beschermende man van daarnet bleef niet veel meer over. Hij was echt opgewonden. Hij had echt zin om me te nemen.
Niet enkel voor de film. Nee hij was geil. Ik moest mijn benen om zijn heupen sluiten. Zijn eikel raakte mijn gaatje. Hij begon heen en weer te wriemelen. Hij wreef zijn lul over mijn zak. Hmmm ik heb zoín zin in jou Mario. Straks zit mijn lul diep in je kontje. Weer begon hij me te kussen. Ondertussen voelde ik hoe hij met zijn hand tussen mijn benen kwam. Hij nam zijn lul vast en richtte hem tegen mijn gaatje. Ik verwachtte het ergste. Steeds harder begon hij te duwen tot zijn eikel naar binnen drong. Hmmm ja zei hij. Neem hem maar. Ok Jarno zei David, duw hem er helemaal in. Zijn lul gleed centimeter per centimeter naar binnen tot wanneer ik zijn zak tegen mijn billen voelde. Zo bleef hij even bewegingsloos zitten. Ben je er klaar voor fluisterde Jarno. Alhoewel hij helemaal in mij zat duwde hij toch nog een beetje. Hmmm kreunde hij, jouw gaatje spant zo lekker. Stilletjes liet hij hem er weer uitglijden. Nu ga je geneukt worden kreunde. Hij drong weer helemaal in mij. Hij begon me steeds harder te neuken. Hij trok mijn benen op en legde ze op zijn schouders. Hard begon hij te beuken. Ahh ja wat heb jij een lekkere kont. Hij kuste me, trok hard aan mijn tepels. Tot mijn grote verbazing werd mijn lul ook stijf. Ik was verward. Hoe harder hij me neukte hoe stijver ik werd. Ja mooi hoorde ik Marleen zeggen. Zo moet het. Mijn schaamte verdween. Hij neukte me en blijkbaar vond ik het nog lekker ook aan mijn lul te zien. Jarno nam hem vast en begon me ondertussen af te trekken. Hmm je eikel wordt al lekker nat. Ik keek er even naar en zag effectief een dikke druppel vocht naar beneden lopen. Ok jongens even een andere positie. Ik moest weer op mijn knieŽn gaan zitten zodat hij me langs achter kon nemen. Binnen de kortste keren kreeg ik zijn paal weer in mij. Hij liet zich vallen en begon wild aan mijn lul te sleuren. Lekker he zei hij. Zie je wel dat je geniet. Hoe wilder hij neukte hoe harder ik begon te kreunen. Ik deed mijn ogen dicht en concentreerde me. Ahhh hoorde ik mezelf zeggen. Ik belandde in een roes van genot. Zou ik durven vroeg ik me af. Zou ik het durven zeggen. Het was er uit voor ik het besefte. Neuk me Jarno,neuk me zei ik. Dit was geen film meer dacht ik. Dit was pure passie. Het geld werd op dit moment bijzaak. Ik genoot ervan om geneukt te worden.
Plots voelde ik iets warms tegen mijn mond. Voor ik het goed besefte kreeg ik een lul in mijn mond geschoven. Ik deed mijn ogen open en zag dat David voor mij stond. Zuig zei hij. Het is zo geil om jullie bezig te zien. Zuig me af. Hij begon mijn mond te neuken. Ik liet mijn tong over zijn gevoelig plekje gaan. Oh ja zo Mario. Doe zo verder. Zuig me lekker af. Ik keek even opzij en zag dat Marleen met een glimlach verder bleef filmen. Ooh Mario, oohhh wat doe je dat goed. Wat pijp je lekker. Wild begon hij zich af te trekken in mijn mond. Ik ga spuiten kreunde hij. Ik, ik kommmmm. Een dikke straal sperma belandde achteraan in mijn keel. Hij trok zijn lul uit mijn mond en spoot verder in mijn gezicht. Heb je dit Marleen; Staat dit er op. Hij nam zijn lul stevig vast en wreef zijn sperma open over mijn gezicht. Wow David zei Marleen, zo geil. Mijn gezicht was doordrenkt met zijn geil. Ik kon zijn spermageur ruiken. Zo intens. Marleen kwam dichterbij om een paar close-ups te maken van mijn gezicht. God zoveel zei ze. Hij bleef zijn eikel maar rond wrijven. Over mijn tong, in mijn hals, over mijn wangen. Ondertussen werd ik nog steeds hevig geneukt door Jarno. Ga op je rug liggen Jarno zei Marleen. Ik moest boven op zijn lul gaan zitten. Zachtjes liet ik me zaken tot hij er helemaal in zat. Ik begon op en neer te gaan. Nu was ik hem aan het neuken . Ik bepaalde nu zelf het ritme. Zie hoe stijf hij is David zei Marleen. Zie zijn lul zwieren. Inderdaad, mijn lul ging bij iedere beweging van links naar rechts. Ik liet me helemaal zakken en begon rondjes te draaien met mijn kont. Ik weet niet hoe of door wat maar ik begon spontaan te spuiten. Zeg me dat je dat gefilmd hebt Marleen. Wow ja hoorde ik haar zeggen. Mijn sperma vloog in het rond zonder dat ik aan mijn lul gekomen was. De ene dikke straal na de andere gevolgd door mijn zwaar gekreun. Na enige tijd kwam ik weer bij mijn positieven. Wat was er nu net gebeurd vroeg ik me af. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Ga op de grond zitten Mario zei David. Jarno moest voor mij komen staan en zich af trekken in mijn mond. Ik opende hem helemaal en stak mijn tong uit. Hij zou het niet lang meer volhouden. Na een paar trekken kwam hij spuitend klaar. Fotoís werden genomen, Marleen was van dichtbij aan het filmen. Zijn ganse goedje belandde op mijn tong. Zou je willen slikken vroeg David. Ik keek hem even aan en gaf hem een goedkeurend teken. Ik liet alles tot achterin mijn keel lopen en slikte. Er was geen druppel verkwist. Ik had alles doorgeslikt. God Mario zei Marleen. Je hebt ons meer geven dan dat we van jou gevraagd hadden hoor. Werkelijk zeer geil hoor. Ik rechtte me en keek een beetje beschaamd rond. Ik kon niet geloven dat ik zo ver was gegaan. We werden uitgenodigd om naar de fotoís te komen kijken. Ik dacht dat ik weg a zakte van schaamt toen ik zag wat ik allemaal gedaan had. De uitdrukkingen op mijn gezicht spraken boekdelen. Ik had er werkelijk van genoten. Jou wil ik nog eens privť neuken hoor zei jarno al fluisterend. Ik keek hem aan maar kon niets antwoorden.
Na een tijdje nam ik afscheid met een wrang gevoel. Mijn vergoeding zou gestort worden wat later ook zo bleek. Twee weken later kreeg ik thuis een pakje toe bezorgd. Ik opende het en zag dat er een magazine in zat en een dvd. Op de cover was mijn gezicht van in close-up te zien, helemaal bedekt met sperma en een lul tegen mijn wang. Ik had niet verwacht dat ze me in close-up op de cover zouden zetten . God dacht ik, dit boekje gaat nu in de winkels liggen. Ik vreesde het ergste voor de toekomst. Er zat ook een briefje bij. Kijk vlug naar je dvd Mario. Je hebt het werkelijk goed gedaan. Bedankt en hopelijk tot nog eens. Marleen en David. Ik legde de dvd in de speler. Ik kon niet geloven wat ik zag. Was ik dat echt. Het leek onwerkelijk. Ik liet me neuken, was bezig met het pijpen. God ik slikte sperma. Ik heb alles goed verstopt. Hopelijk komen mijn vrouw en vrienden er nooit achter. Hopelijk!
Aantal keer gelezen:
1130
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)