Spannendverhaaltje.nl

Uit de hand gelopen avondje

-
16-08-2010
Ik zat op mijn kamer en Lieke was al bij me. Eigenlijk hadden we geen zin om de hele avond op het verjaardags feestje van mijn broer te zitten maar hij was bang dat er misschien geen andere meiden zouden komen dus was het voor ons een avondje afzien op een jongensfeestje. Kan dit wel zei ik tegen Lieke toen ik mijn uitgekozen jurkje had aangetrokken. Wel ja hoor was haar antwoord kan misschien nog wel iets meer sexy. Ik vroeg haar wat ze bedoelde maar ze zei laat maar. In ieder geval werd mijn broer 18 vandaag en mijn ouders waren weg en vertrouwde erop dat ik de boel in toom zou houden. Beneden in de kamer hoorden we steeds meer geroezemoes dus ze vrienden waren wel een beetje binnen.
Ik keek naar Lieke ze zag er lief uit in haar rokje. Zullen we dan maar Lieke. Onder luid gejoel van de hitsige jongens liepen we de kamer in. Zoenen zoenen zoenen, ze hadden het duidelijk afgesproken om dit te gaan roepen. We liepen op mijn broer af en feliciteerden hem met een dikke kus maar de rest kon het vergeten. We mochten zeggen wat we wilden drinken en konden kiezen uit bier, bier of bier. We gingen knus tussen de jongens zitten met een biertje, gelukkig naast elkaar. Voetbal auto' s en meiden de gangbare onderwerpen dus heeeeel gezellig. Na ons derde biertje wilden we gaan dansen iets wat anders niet gedaan werd dus de muziek hard en Lieke en ik op de tafel die als dansvloer fungeerde. Alle ogen waren op ons gericht en wij bewogen ons op de maat van de muziek. Na een half uurtje en twee bier zette mijn broer een heel rustig nummer op.
Lieke en ik keken elkaar aan en begonnen te schuifelen. We kregen applaus en een fluitconcert van de jongens en toen ik lieke bij haar billen pakte waren ze bijna niet meer te houden. Ik keek even naar mijn broer en zag hem bij de cd speler staan glunderen. Ja hij had een wereldfeest maar ja hij is maar 1 keer per jaar jarig. We begonnen steeds sensueler te dansen op tafel en was alleen nog maar de muziek hoorbaar en hielden de jongens bijna hun adem. in. Lieke der handen zaten overal aan me. De plaat was afgelopen en we kregen allebei een biertje van 1 van de jongens. Na een paar slikje zette mijn broer een cd op waar ik niet zo blij mee was eigenlijk maar door de biertjes ging ik los. De klanken van You can leave your hat on klonken door de speakers. Het striptease liedje bij uitstek. Geraffineerd liepen we heupwiegend over tafel.
Deed ik af en toe verleidelijk mijn jurkje hoger volgde Lieke met haar rokje. Lieke ging nog verder zelfs ze stond achter me en pakte mijn borsten vast. Gejoel kwam meteen weer opzetten. ik pakte haar handen vast en wreef ze over mijn borsten heen en weer.Ik voelde de lippen va Lieke mijn hals kussen en deed mijn handen naar achteren pakte haar in haar zij. Toen ze haar handen vrij had liet ze ze meteen naar beneden glijden over mijn buik. Ze ging nog lager en voor het oog van de jongens trok ze gewoon mijn jurkje omhoog. Ze hadden nu allemaal mijn slipje gezien maar het was nu toch al gebeurd. Ik maakte me van haar los en moest nu wel haar rokje omhoog doen. Ze stond met haar rug naar de jongens toen ik liet zien wat er onde haar rokje zat. Alle ogen waren gericht op haar billen die goed te zien waren doordat ze een string droeg.
De plaat was afgelopen en we dronken ons biertje op. Na een tweede biertje gingen we weer dansen en werden aardig aangeschoten. Na een tijdje kwam de strip plaat weer langs en Lieke begon haar truitje omhoog te bewegen. Ik hielp haar en ze stond in haar behaatje. Behendig ritste ze mijn jurkje los en ik ston slechts gekleed in slip en beha. Nu werden de jongen rumoerig. Nadat Lieke ook haar rokje uit had gingen we weer schuifelen. Om de show wreef ik over haar billen en zij met mijn haar. Ik maakte opeens haar bandje los. Lieke kon alleen maar lachen en gooide haar beha in het uitgelaten publiek. Tieten tieten tieten klonk het nu hard. Lieke stal de show en toen ze nar mijn beha wees schreeuwden ze allemaal Jajajaja. Ik besloot het zelf te doen en heel langzaam. Uiteindelijk mochten ze mijn borsten zien. We kregen als dank weer een biertje. Ik zette de fles aan mijn mond en liet het bier naar binnen lopen.
Ik deed het net even te snel en er liep een straal bier mijn nek in naar beneden. Lieke begion het op te likken van mijn hals naar mijn borsten. Alle jongens waren nu niet meer te houden in de kamer. Ik werd er een beetje moe van en zocht naar mijn kleren maar die waren verdwenen samen met die van Lieke. Er werd voor ons een bank vrijgemaakt waar wij topless en wel op mochten zitten en we kregen alweer bier. We kregen allebei de slappe lach en de jongens bleven maar kijken. Ik zoende Lieke op haar mond. Tongen tongen tongen galmde het door de kamer. We staken allebei onze tong uit en lieten ze met de puntje tegen elkaar aankomen. Lieke pakte mijn hoofd en drukte haar mond tegen de mijn en gaf me een tongzoen om nooit te vergeten. We kregen meer bier en de jongens kwamen steeds dichterbij.
Bij een tweede lange tongzoen voelde ik zelfs een hand tussen mijn benen en dat was niet die van Lieke. Het werd later en later en de eerste jongens gingen naar huis. Op een gegeven moment waren er nog vier jongens over en mijn broer. Ik was al aardig dronken. Ik moest naar de wc en waggelde de gang in. Meteen achter mij aan kwam een jongen die vroeg op het ging. Ik zei hem dat ik zijn piemel wel eens wilde zien ik liep tenslotte ook topless in mijn slipje. Ik trok mijn slip omlaag en ging ondertussen op de wc zitten. Hij stond voor en toonde zijn stijve. Ik voelde er even aan en stond op . Ik stapte uit mijn slipje en liep naakt de kamer weer in en nam hem aan zijn piemel mee. Lieke zat tussen twee jongens in die erg handtastelijk waren. Ik wil ook een piemel zei Lieke. De twee jongen lieten die van hun zien.
Lieke ook aardig dronken moest ook haar slipje uit doen van ze en toen ze weer zat begon ze zallebei af te trekken. Ik kroop met mijn piemel op een andere bank. Ik begon hem te pijpen en had mijn ogen dicht. Zullen we deze doen vroeg hij, hij liet me condoom zien en ik knikte okee en deed hem bij hem om. Hij kroop er meteen op en neukte me alsof zijn leven er van af hing. Hij kreunde wat en kwam weer van me af. Meteen daarna kwam de volgende op me liggen die gelukkig zelf zijn condoom had omgedaan. Hij kwam ook klaar en ik nog steeds niet. Ik zag aan de andere kant mijn broer Lieke een beurt geven. Er kwam een derde jongen naar me toe. Mag ik ook bij jou vroeg hij. Alleen als je melaat klaarkomen zei. Hij moest geknield voor de bank zitten en ik gooide mijn benen over zijn schouders en hij moest beffen.
Hij wilde erg graag neuken met me want hij likte en vingerde me lekker klaar. Hij mocht nu zelf en ik rolde een condoom over zijn piemel. Ik keerde mijn kontje naar hem toe en hij kon me staandend neuken in me grotje. Hij was wel de lekkerste tot nu toe want hij hield het lekker lang vol zodat ik bijna weer klaarkwam. Eindelijk was iedereen weg. Mijn broer ook in zijn blootje kwam bij ons zittten. Ik heb eigenlijk niks voor mijn verjaardag van jullie gekregen begon hij. Oh wat wil je hebben dan vroegen we allebei. Ik wil dat jullie het met elkaar doen. We begonnen te tongen en elkaar te vingeren.
Om de beurt beften we elkaar terwijl mijn broer zich zat af te trekken op de bank. Het mooiste kado krijg je van mij schatje riep Lieke en ze liep naar mijn broer. Ze pakte zijn piemel en pijpte hem klaar en hij mocht alles in der mondje spuiten. Lieke en ik zeiden dat we gingen slapen. Ruim jij nog evnen op zei ik tegen mijn broer.
Aantal keer gelezen:
775
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)