Spannendverhaaltje.nl

Tweede keer samen na squash match

-
03-01-2016
Zo als je hebt kunnen lezen in deel twee nu het verhaal na het SQUASH match met mij moppie
ASTRID waar fijne en heerlijke sauna en voor de eerste keer lekker en tedere seks hebben gehad samen
moet oprecht zeggen was een groot feest .

Die meid is super geil en weet zeer goed wat ze wil en wat ze wil tijdens de seks vrij party in de sauna die daar eigenlijk niet voor gebruikt mag worden
maar wel heel lekker en stiekem is vaak juist extra leuk en moet zeggen dat na de vrij partij heerlijk samen hand in hand naar de douche gingen omdat we alleen daar waren had we geen handdoek om nodig en door de tedere momenten van samen zijn en de gang die best wel fris was als je uit de hitte van de sauna komt wat bij mij en haar toch wel een zeer zekere reactie te zien was op haar meer dan mooie billen en ook de mooie kleine tepels raakte door de afkoeling mooi tot volle bloei en moet zeggen lijken net mooie volle dikke spenen op de volle c borsten
zo goed had ik wel al opgelet tijdens het sporten en stage lopen dat ik meer dan goed op de hoogte was van haar maten en de omvang van dat mooie vrouwelijke gereedschap.
WAT EEN HEERLIJKE DOUCHE HEBBEN ZE HIER HOOR IK MIJN ASTRID ZEGGEN ,MMM ZEG DAT WEL JA MAAR BEN THUIS NIET ANDERS GEWEND THUIS.

JA maar ik heb thuis geen mooie en heerlijke harde water straal een zeer klein matig straal water en ook niet zo vol en krachtig .

Door het fijne en heerlijk moment samen pak ik mijn moppie haar billen en zoen haar in haar nek en door de spontane actie zie ik haar billen naar achter komen en drukt deze vol op mijn jonge heer ,die gelijk weer vol tot leven komt .

Kan ook niet langer zonder jou lekker mannelijke pik
die zo juist zo heerlijke mijn poesje eerste keer in mijn leven heeft laten voelen hoe lekker seks en fijne en tedere seks kan zijn tussen man en vrouw .

Pak die lekker mooie ballen beet en speel met die
grote dikke spenen en voel dat deze meid meer wil van mij ,een tweede ronde schat
Aantal keer gelezen:
4453
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)