Spannendverhaaltje.nl

Twee Studenten: a true story - Deel 2

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Eric Hartman Even voor de beeldvorming: mijn naam is Eric, nu halverwege de twintig, licht behaard, gespierd, sportief, blond haar en blauwe ogen. Ik ben in het bezit van een lul van 19 centimeter en een stevig stel ballen. Sander en ik lijken veel op elkaar. Sommige mensen zeggen dat Sander en ik zelfs broers zouden kunnen zijn. Allebei hebben we een goed lichaam en een stoere kop. Zelfs onze lullen zijn praktisch even lang, al is die van Sander wat dikker dan de mijne. Natuurlijk zijn er ook verschillen: Sander is twee jaar ouder dan ik en zwaarder behaard.
Ik heb een gezonde interesse in meisjes en de nodige ervaring in bed. Een lekker geil wijffie naaien vind ik helemaal top. Daarnaast heb ik (schoorvoetend) ontdekt dat ik stoere gozers ook wel geil vindt. Eigenlijk heb ik daar nooit iets mee gedaan, behalve dan mezelf afrukken op een bi-sex DVD. Toen mijn maatje Sander deze DVD ontdekte, hebben we hem samen gekeken. We waren allebei teringgeil en van het één kwam het ander. Die avond hebben we elkaar gelikt en gepijpt.
Wat je zo meteen gaat lezen is hoe mijn seksuele relatie met Sander zich verder ontwikkelde. Zoals ik bij Deel 1 al meldde: dit is allemaal echt gebeurd. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik wel de namen van de betrokkenen heb veranderd. Het is niet hun keuze om hun seksleven op internet te gooien. Dat is mijn keuze.
Voor alle duidelijkheid, er ontwikkelde zich na die avond pijpen en trekken geen stormachtige relatie tussen Sander en mij. Het was alleen maar seks. Niets meer, niets minder. We praatten er ook niet over. Daar waren we te stoer voor. Het leven ging gewoon door. We gingen nog steeds samen uit en samen naar de sportschool. Er was eigenlijk niets veranderd, al moet ik wel bekennen dat ik onder de douche in de sportschool of in de sauna regelmatig naar zijn lul keek. En ik zag hem ook naar de mijne kijken. Ook rukte ik me regelmatig af op Sander. Wanneer ik een geile bui had droomde ik ervan om zijn zware zak leeg te zuigen. Dat was alles. In de praktijk gebeurde er echter niets. Een paar weken ging voorbij zonder dat die bewuste avond vernoemd werd en dat was eigenlijk wel prima.
Sander en ik gingen gemiddeld 4 keer per week naar de sportschool. Na een jaar begon ons strenge sportregime zijn vruchten af te werpen. We waren inmiddels strak en gespierd en dat leverde de nodige vrouwelijke aandacht op. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een nieuw vriendinnetje kreeg, Linda. En man, wat een geil wijffie was dat. Ze kon er geen genoeg van krijgen. Echt, niets ging haar te ver. Mijn vorige vriendinnetjes hadden meestal weinig zin om anaal te gaan, maar Linda was er dol op. Meestal ramde ik mijn pik eerst een paar keer lekker diep in haar doos totdat hij glom van haar kutsap. Daarna spreidde ze haar billen met haar handen. Ik zag haar mooie roze kontgaatje en werd dan helemaal gek. Ik smeerde nog wat glijmiddel aan haar sterretje en zette mijn glanzende eikel tegen haar gaatje. Langzaam drukte ik mijn keiharde paal haar kontje in. Ze kreunde hees terwijl ik mijn lul tot aan mijn ballen in haar reet duwde. Daarna gingen we pas echt tekeer. Ze wilde het hard en ruw. Dat hoefde ze tegen mij geen twee keer te zeggen. Ik neukte haar hard en diep. Terwijl ze met haar hoofd in de kussens lag, masseerde ze met haar hand haar gezwollen klitje. Man, als ze klaarkwam gilde ze alles bij elkaar. Haar spieren trokken samen en klemden zich als een bankschroef rond mijn pik. Meestal hield ik het dan ook niet meer. Na een paar stoten spoot ik mijn zak leeg in haar geile kont. Daarna trok in mijn lul terug en zag ik hoe slierten van mijn zaad langzaam uit haar openstaande gaatje dropen. Man, daar werd ik zo geil van dat ik zelfs een keer voorover bukte om mijn eigen zaad uit haar kont te likken. Jezus, terwijl ik dit schrijf word ik weer teringgeil van haar. Mijn pik staat superstrak.
Maar om verder te gaan met mijn verhaal, Sander en ik waren echt goede vrienden. Hij had dan ook een sleutel van mijn appartement. Dat was praktisch, want meestal spraken we bij mij af wanneer we naar college gingen of naar de sportschool. Daarnaast was mijn appartement groter en had ik – gelukkig - geen huisgenoten. Bovendien woonde ik midden in het centrum. Dat was handig wanneer we gingen stappen. Sander bleef na het stappen vaak bij mij slapen. Hij hoefde dan niet bezopen naar de andere kant van de stad te fietsen. Op een zaterdagmiddag was ik vergeten dat hij langs zou komen. Hij wilde een paar DVD’s terugbrengen die hij geleend had. Het was niet zo vreemd dat ik het vergeten was, want Linda en ik waren druk bezig. In het kader van ‘experimenteren’ had ze me met stropdassen vastgebonden aan mijn bed. Met mijn armen en benen gespreid lag ik hulpeloos op mijn rug. En godverdomme, ze maakte me gek. Ze wist me in no time supergeil te krijgen door twee plastic wasknijpers op mijn tepels te zetten, en daar zachte tikken tegen te geven. Na een paar minuten liepen de eerste druppels voorvocht al uit mijn eikel. Daarna masseerde ze mijn ballen met haar vibrator, die ze af en toe ook zachtjes tegen mijn ster duwde. Op een bepaald moment pakte ze de tube KY glijmiddel. Met een glimlach smeerde ze haar speeltje in. Ik keek haar aan. “Zou ze echt…” vroeg ik me af? Al vlug voelde ik de natte vibrator tegen mijn kontgat. Zonder genade duwde ze hem naar binnen. Ze wachtte even en duwde daarna verder, elke keer een stukje dieper. Het duurde niet lang voordat de dikke, rubberen eikel voorbij mijn sluitspier gleed. Ze liet hem in mijn reet zitten en zette hem op de hoogste trilstand. Ik dacht dat ik gek werd. Daarna haalde ze een ijsklontje uit de koelkast en ging daarmee mijn eikel bewerken. Mijn pik steigerde bij elke aanraking. Hij stond zo hard dat het bijna zeer deed. Terwijl ik kronkelde onder de ijsklont, duwde ze haar vibrator dieper en dieper mijn kont in.
‘Vind je het lekker om in je kont geneukt te worden?’ vroeg ze plagend terwijl ze de ijsklont recht op mijn pisgleuf duwde. Ik kon niet antwoorden. Het enige geluid wat ik produceerde was een dierlijk gegrom en gekreun. Ze ging over me heen zitten en schoof haar kont over mijn gezicht, zodat haar natte, glimmende schaamlippen boven mijn mond hingen. Ik wist meteen wat de bedoeling was. Met grote, gretige halen likte ik haar natte kut. Af en toe liet ik mijn tong een rondje makend over haar hete klit. Ik voelde ondertussen hoe zij mijn pik insmeerde met glijmiddel. Ze masseerde mijn lul langzaam van onderaan de stam tot aan het supergevoelige plekje op de achterkant van mijn eikel. Ik kreunde hard terwijl ik mijn tong nog dieper in haar kut duwde. Op dat moment veranderde ze van positie. Op haar hurken ging ze boven mijn pik zitten en zette de punt van mijn eikel tegen haar kontje. Juist toen ze over mijn pik heen wilde zakken, ging de deur van de slaapkamer open.
‘Hee Eric, lig je te pitten?’ zei Sander terwijl hij mijn slaapkamer binnenliep. ‘Oh sorry man, ik wist niet dat je…’
Ondanks dat we betrapt waren door Sander, kon ik niet stil blijven liggen. De trillingen in mijn kont zorgden daar wel voor. Instinctief maakte ik stotende bewegingen met mijn heupen. Linda had mijn pik inmiddels losgelaten.
‘Ik euh…’ mompelde Sander. Hij was klaarblijkelijk nogal overvallen door wat hij aantrof. Desondanks gaf hij zijn ogen goed de kost. Eerst keek eerst naar de tieten van Linda. Daarna zag ik zijn blik afglijden naar mijn harde, druipende lul en de vibrator in mijn kont.
‘Ik kom er zo aan,’ probeerde ik zo normaal mogelijk te zeggen.
Sander keek mij niet aan. Zijn blik richtte zich op de natte schaamlippen van Linda. Zij deed overigens geen enkele poging zich te verbergen. Zelfs toen Sander naar haar kut keek, deed ze haar benen niet dicht. Zoals ik al zei, het was echt een geil wijffie.
‘Ik wacht wel even hiernaast,’ mompelde Sander en trok daarna de deur weer dicht. Ik vraag me af wat hij wel niet moest denken. Ik lag vastgebonden op bed met mijn pik keihard recht overeind en een grote paarse vibrator in mijn reet. Niet wat je noemt een fraai plaatje. Ik zou daar nog wel wat over te horen krijgen, vermoedde ik zo. Linda stapte van me af. Langzaam trok ze de trillende vibrator uit mijn kont. Gelukkig. Mijn ster voelde opgerekt en ‘open,’ en was erg gevoelig.
‘We maken dit volgende keer wel af,’ zei Linda. ‘Ik moet zo naar huis. Mijn vader komt me straks ophalen. Ik heb dat etentje met de familie, weet je nog?’
Ik baalde als een stekker. Mijn ballen waren overvol en opgezwollen, en ik wilde niets liever dan spuiten. Vlug kleedde ze zich aan en pakte haar spullen. Gelukkig maakte ze de stropdassen los waarmee ik aan het bed was vastgebonden.
‘Ik zie je maandagavond. Gaan jullie vanavond maar lekker stappen.’
Ze zoende me en pakte haar tas.
‘Hé, en ik dan?’ vroeg ik gebarend naar mijn stijve pik.
‘Je hebt toch niets aan je handen?’ zei ze lachend.
Daarna liep ze de slaapkamer uit. Ze zoende Sander in de woonkamer, pakte haar jas en vertrok. Met een handdoek veegde ik het glijmiddel van mijn pik. Ik deed een trainingsbroek aan en een shirt en liep naar de woonkamer. Mijn pik hing nu half stijf naar voren en was duidelijk zichtbaar in de dunne, glanzende stof.
‘Sorry dat ik zo kwam binnenvallen, man,’ zei Sander.
Ik haalde mijn schouders op.
‘Maakt niet uit. Je hebt mijn stijve lul al eerder gezien, toch.’
Ik was benieuwd naar Sander’s reactie. Dit was de eerste keer dat ik over ons homoseksueel avontuur begon. Sander lachte een beetje ongemakkelijk, maar knikte beamend. Hij keek me niet aan. Zijn blik gleed naar de tent in mijn broek.
‘Je boft wel met Linda, man,’ zei hij daarna.
‘Hoezo?’
‘Dat ze zo geil is, sukkel. Ik zou een moord doen voor een vriendin die zin heeft in dat soort acties.’
‘Ja, ze houdt wel van een geintje,’ zei ik grijnzend.
‘Ja, dat heb ik gezien…,’ zei Sander.
‘Maar soms is ze wel erg avontuurlijk,’ zei ik. ‘Godverdomme man, mijn kont moest wel even wennen aan die vibrator.’ Ik flapte het eruit. Sander had toch gezien dat ik dat ding in mijn reet had zitten, dus ik kon er maar beter zelf over beginnen.
‘Je zag er anders niet uit of je het erg vond,’ merkte hij grijnzend op.
Ik haalde mijn schouders op. ‘Ging wel.’ Ik was nog niet in staat om ruiterlijk aan Sander toe te geven dat ik die vibrator in mijn reet eigenlijk teringgeil vond.
‘Je hebt het getroffen, man. Dat kan ik niet zeggen…’
‘Hoezo?’ vroeg ik hem.
‘Ik sta al weken droog. Sinds mijn verkering uit is, heb ik niet meer geneukt. Echt, ik ben dat sjorren aan mijn pik onderhand goed beu.’
‘Kan ik me voorstellen,’ zei ik.
‘En als ik dan jou zo bezig zie met Linda, tering man, dan wil ik ook wel….’
‘Wat wil je wel?’
‘Effe lekker mijn zak leegkloppen…’
Ik merkte dat ik behoorlijk geil werd van Sander’s opmerkingen. Mijn pik was keihard. De tent in mijn trainingsbroek was behoorlijk in omvang toegenomen. Sander had inmiddels ook harde paal in zijn broek. Nu was het mijn beurt om naar zijn kruis te staren.
‘Zal ik je een handje helpen?’ vroeg ik.
‘Wat bedoel je…?’
Ik legde mijn hand op zijn harde pik en kneep zachtjes. Heel even wachtte ik op zijn reactie. Sander ging achterover zitten en duwde zijn kruis naar voren. Dat was duidelijk genoeg voor mij. Vlug maakte ik de knopen van zijn spijkerbroek los en haalde ik zijn grote, harde lul tevoorschijn. Zijn pik lag warm en kloppend in mijn hand. Sander keek me aan.
‘En nu?’ vroeg hij ongemakkelijk lachend.
Ik boog me voorover en nam zonder te aarzelen zijn dikke eikel in mijn mond. Hij smaakte zilt, een beetje zoutig. Al snel gleed zijn paal dieper mijn mond in. Sander kreunde. Ik liet mijn tong keer op keer over zijn gezwollen eikel glijden. Met mijn vrije hand pakte ik zijn ballen vast en masseerde deze zacht. Opeens voelde ik zijn handen over mijn lichaam. Langzaam schoof hij mijn trainingsbroek omlaag. Terwijl ik voorovergebogen zat met mijn mond om zijn pik, liet hij zijn rechterhand door mijn bilspleet glijden. Een rilling ging door me heen toen zijn middelvinger langzaam op mijn nog steeds gevoelige ster drukte. Sander hield zich echter niet in. Hij drukte zijn middelvinger in één keer naar binnen. Gelukkig zat er nog genoeg glijmiddel in mijn kont. Ik kreunde hard terwijl hij mij diep vingerde. Terwijl mijn hoofd als een pomp over zijn pik schoof, duwde Sander na een paar minuten ineens twee vingers naar binnen.
‘Ik wil je neuken,’ zei hij schor.
‘Wat? Ik weet niet of…’
‘Kom op man, ik zag je daarstraks wel kronkelen met die vibrator in je reet. Dit is je kans om een echte lul te voelen,’ zei hij stoer. Om zijn argument kracht bij te zetten duwde hij nog een derde vinger in mijn ster. Ik snakte naar adem, maar ik was ook onwijs geil. Sander trok zijn vingers terug en deed zijn kleren uit. Ik deed ook mijn trainingsbroek en shirt uit. Hij trok me mee naar de slaapkamer en gooide me op bed. Hij pakte het glijmiddel van mijn nachtkastje en smeerde zijn pik in. Terwijl hij zijn pik insmeerde, rukte ik aan mijn eigen paal. Ik zag zijn gespierde, behaarde borst en het mooi gedefinieerde sixpack met daaronder zijn grote, glanzende lul. Zijn eikel was dik en donkerrood. Ik ging op handen en knieën zitten en duwde mijn kont zo ver mogelijk in de lucht. Ondertussen spreidde ik mijn benen zo ver mogelijk. Ik was klaar om diep geneukt te worden. Een lange sliert voorvocht droop uit mijn keiharde pik. Sander ging achter me staan. Zijn ademhaling verraadde hoe opgewonden hij was. Ineens voelde ik zijn vette eikel tegen mijn ster drukken. Gelukkig was deze al behoorlijk opgerekt door Linda’s vibrator. Ik kreunde luid toen hij zijn harde pik door mijn sluitspier drukte. Gelukkig wachtte Sander even met doorstoten.
‘Tering, wat is je reet nauw,’ zei Sander hees. ‘Zal ik doorgaan?’
‘In één keer, man, in één keer,’ zei ik geil.
Zonder iets te zeggen stootte Sander de rest van zijn paal in één keer tot aan zijn ballen in mijn reet. Ik schreeuwde het uit, maar daar was hij niet van onder de indruk. Hij wachtte even en trok daarna zijn lul voor de helft uit mijn reet om meteen daarna weer diep door te stoten. Ondanks de voorbereiding met de vibrator voelde het alsof mijn kont in brand stond. Maar aan de andere kant was het ook teringgeil om door mijn beste maat genaaid te worden. Al snel verdween de pijn. Elke keer wanneer de dikke eikel van Sander langs mijn prostaat gleed, steigerde mijn lul omhoog. Het voorvocht droop in een dikke straal uit mijn eikel. Ik duwde mijn kont verder naar achter om meer van Sander’s vette worst binnen te krijgen. Dit mocht van mij uren doorgaan.
‘Neuk me klootzak, NEUK ME GODVERDOMME!’ schreeuwde ik naar Sander. Deze voerde het tempo op. Als een stoommachine joeg hij zijn dikke, harde centimeters keer op keer diep in mijn ster. Hij kreunde en hijgde als een bezetene. Het kon nu niet lang meer duren.
‘Oh man, ik ga spuiten,’ riep hij.
‘Doorgaan man!’ kreunde ik. ‘Ik wil je spuitende pik in mijn reet voelen.’
Sander zei niets meer. Hij was zo dichtbij zijn orgasme dat hij niet meer kon praten.
‘Oh ja, oh ja, OH JAAAAA,’ schreeuwde hij terwijl zijn pik maximaal diep in mijn ster stootte en mijn darmen volspoot. Hij gromde als een beest terwijl hij straal na straal warm zaad diep in mijn kont schoot. Daarna trok hij zijn paal uit mijn reet en liet zich op bed vallen.
‘Oh man, dat was goed,’ zei Sander. Hij lag nog na te hijgen. Zijn glimmende paal lag op zijn harige onderbuik. Er druppelde nog langzaam wat zaad uit.
‘We zijn nog niet klaar,’ zei ik, terwijl ik opstond en hem overeind trok. Mijn eigen pik stond nog steeds keihard. Mijn reet voelde opgerekt en uitgewoond. Ik voelde hoe zijn zaad uit mijn ster droop. Sander keek me vragend aan. Ik pakte hem bij zijn haren en duwde mijn druipende pik in zijn gezicht. Hij opende zijn mond en ik liet mijn natte eikel naar binnen glijden. Hij moest er even aan wennen, maar binnen een minuut zoog Sander enthousiast aan mijn paal. Zijn hoofd schoof steeds verder over mijn pik. Op een gegeven moment had hij de volle 19 centimeter binnen. Zijn neus raakte mijn kortgeschoren schaamhaar. Na mijn middag met Linda en de neukpartij met Sander was er maar weinig voor nodig om mij klaar te krijgen. Ik waarschuwde hem niet toen ik het punt van spuiten ging bereiken. Met een ingehouden grom kwam ik klaar. Sander wilde zich terugtrekken, maar ik hield zijn hoofd vast. Hij kon geen kant op. Ondertussen spoot ik dikke stralen zaad in zijn mond. Het was zo lekker om eindelijk klaar te komen. Ik trok mijn lul pas terug toen ik uitgespoten was. Sander deed zijn mond open en liet mij het zaad zien dat hij in zijn mond had. Daarna keek hij me aan en slikte alles door. Dat had ik niet verwacht. Wat een geile hond!
‘Zullen we effe douchen?’ vroeg hij, terwijl hij de laatste druppels zaad van zijn lippen likte.
‘Goed plan.’
Even later stonden we samen onder de douche. We zeepten elkaar in en spoelden ons af. Daarna draaide ik de kraan dicht.
‘Jij bent nu mijn bitch,’ zei Sander lachend terwijl hij mij een tik op mijn billen gaf.
‘Denk je dat?’ zei ik, terwijl ik hem op de vastpakte en omlaag drukte. ‘Denk je dat echt?’ Na een korte worsteling zat hij voor me op de grond. Sander kon zijn lachen niet inhouden.
‘Moet ik je nog een keer pijpen?’ vroeg hij grinnikend. ‘Om het goed te maken?’
‘Nee, ik heb iets anders voor je,’ zei ik terwijl ik mijn pik op hem richtte. Een dikke, goudgele straal pis spoot uit mijn eikel en raakte hem op zijn borst. Sander vloekte en wilde opstaan, maar ik hield hem tegen. Ondertussen piste ik over hem heen.
‘Denk je nog steeds dat ik je bitch ben?’ zei ik cynisch terwijl ik mijn zeikende lul op zijn gezicht richtte. Sander kroop achteruit tegen de muur, terwijl ik hem vol in zijn bek piste. Hij zat nu helemaal onder de zeik en hij kon geen kant op. Pas toen ik uitgepist was hielp ik hem overeind. Hij keek me aan. De geur van pis hing om hem heen. Zijn pik stond weer keihard omhoog. Ik grijnsde. Ik kickte dan misschien op een lul in mijn reet, Sander kickte klaarblijkelijk op pis. Dat maakte zijn harde paal wel duidelijk. Hij was weer ready for action.
‘Zullen we nog een rondje?’ vroeg hij, terwijl hij zijn vette, stijve lul tegen me aandrukte.
‘Wat heb je in gedachten?’
‘Waar ligt die vibrator van Linda?’ vroeg Sander.
Commentaar of reactie? Ik ben benieuwd. Mail naar: erichartman010@hotmail.com(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar erichartman010@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
608
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)