Spannendverhaaltje.nl

Twee nieuwe vrienden

-
21-08-2010
Ze vroegen of ik wat werk voor ze had. Ze woonden in het azielzoekerscentrum en wilden graar een centje bijverdienen. Ik had nog wat hout wat gekloofd moest worden en liep met ze mee naar de carport. De mannen, John en Pete zoals ze bleken te heten pakten het gereedschap en gingen aan het werk. Ikzelf ging ook weer verder met mijn werk. Na een poosje ging ik kijken hoever John en Pete waren en ze bleken al bijna klaar te zijn. De beide mannen hadden hun shirt uitgetrokken en hun zweet glinsterde in het zonlicht. Ik vertelde ze dat ze na hun werk wel een douche konden nemen en wees ze de weg naar de logeerkamer. Ik ging mijn eigen werk afmaken en moet zeggen dat die 2 zwarte, glanzende lichamen mij hadden opgewonden. Ik had vaak met mijn vrouw gefantaseerd over een trio met een neger erbij en dat we dan van alles met elkaar zouden gaan doen. Ik voelde mijn pik stijver en stijver worden. Opeens besefte ik dat ik vergeten was mijn helpers handdoeken te geven en ik liep de logeerkamer in om ze uit de kast te pakken. Het werk moest ze toch wel vermoeid hebben, want John en Pete waren op het bed gaan liggen i. p. v. te gaan douchen. Hun laatste kleren hadden ze ook uitgetrokken. Het leek wel een droom, 2 zwarte, naakte gespierde lichamen op ons logeerbed. Ik denk dat het warme weer hen ook had opgewonden, want toen mijn blikken naar beneden gleden, zag ik dat hun beider zwarte roedes fier overeind stonden. John´s zwaar geschapen pik was helemaal glad geschoren. Een 25 cm lang, hard, zwart stuk vlees. Wat een magnifieke pik!Ik richtte me nu op Pete´s gladde, zwarte wapen. Ik kon de aderen op de staalharde paal zien kloppen. De vochtige, paarse eikel trilde van geilheid. Ik denk dat ze even met zichzelf hadden gespeeld. Pete´s pik was haast identiek aan die van John, ongeveer dezelfde lengte, maar een iets forsere omvang. Twee staalharde, glimmende, zwarte, gladde neukstaven. Mijn eigen pik stond zowat op springen bij het zien van dit geils en snel trok ik mijn broek en boxershort uit. Mijn stijve pik sprong zin vrijheid tegemoet. Als door een magneet aangetrokken liep ik naar het bed en knielde neer. Voorzichtig gleed mijn hand naar John´s pik en pakte hem beet. De zwarte roede groeide nog meer in mijn hand. Langzaam begon ik hem af te trekken. Het leek wel of ik een stuk staak in mijn hand had, zo hard was de zwarte neukstaaf. De glimmende paarse eikel stond als een diamant op de harde paal. Ik keek naar Pete. Hij knikte licht en ik wist wat hij wilde. Mijn andere hand gleed naar zijn roede en pakte hem beet. Weer zo´n hete pik. Geil begon ik nu ook Pete af te trekken.
Ik voelde de aderen kloppen in mijn handen. Geneitend bleef ik de zwarte neukstaven aftrekken. En toen wilde ik meer. Ik liet John´s pik los en zijn staalharde roede bleef trillend overeind staan. Ik boog me voorover, opende mijn mond en mijn lippen schoven over zijn eikel. Toen ik zijn eikel in mijn mond had, sloten mijn lippen zich weer als een oester en met mijn tong beroerde ik ieder plekje van die vochtige eikel. Even daarna opende ik mijn lippen weer en zoog ik de hete paal naar binnen. Pete vond het kennelijk een geil gezicht, want ik voelde zijn pik nog meer groeien in mijn hand. Zo ver mogelijk zoog ik John´s naar binnen en liet hem toen weer zachtjes tussen mijn lippen naar buiten glijden, totdat ik zijn eikel alleen nog in mijn mond had. Vol overgave begon ik John nu te pijpen. Steede weer gleed de machtige pik in en uit mijn mond. John begon te kreunen van geilheid. Ik was nu zo geil dat ik alles wilde meemaken. Ik wilde die harde, grote neukstaaf in me hebben. Diep in me. Helemaal gevuld worden met het zwarte vlees. Ik liet John´s pik uit mijn mond glijden en vertelde wat ik wilde. Mijn nieuwe vrienden knikten instemmend. John zei dat hij het heerlijk vond een blanke man te berijden. Ik zette het voeteneind van het bed in de hoogste stand. Pete ging wat hoger op het bed liggen en spreidde zijn benen. Ik zette me met knieen en handen tussen zijn benen. Mijn billen waren in lijn met de achterkant van het bed. Ik boog me voorover en mijn lippen schoven over de harde staaf van Pete. Weer had ik een harde, zwarte pik in mijn mond. Geil begon ik hem te pijpen. Mijn eigen pik stond zowat op springen. Ik trilde van geilheid omdat ik wist wat er komen zou. Ik zou gevuld worden met hard, zwart mannenvlees!Ik voelde nu John´s handen op mijn billen.
Hij trok ze wat uiteen om het uitnodigende gaatje wat bloot te leggen. Net de goede hoogte om harde te stoten hoorde ik hem mompelen. Vol overgave pijpte ik Pete door. John trok mijn billen nog meer uiteen en ik voelde hoe de harde neukstaaf tegen mijn reetje werd gezet. Mijn reetje schreeuwde er gewoon om gevuld te worden. Langzaam begon John te drukken. Even was er wat weerstand van mijn nauwe reetje, maar toen John de druk wat verhoogde, opende mijn reetje zich en gleed het harde mannenvlees soepeltjes naar binnen. De hele zwarte roede schoof tot aan zijn ballen in me. Ik was gevuld met 25 cm zwart vlees, terwijl ik een andere zwarte pik aan het pijpen was!Mijn reetje sloot zich perfect om de hete indringer. John wachtte een tiental seconden en ik voelde de aderen van zijn pik kloppen. Hij pakte me nog steviger bij de heupen en trok zijn pik nu zover terug, dat alleen zijn eikel nog maar net in me zat. Mijn reetje zou zich net weer volledig sluiten, maar kreeg geen kans, daar de zwarte roede weer naar binnenschoof. En weer voelde ik de volle, zware ballen tegen mijn billen stoten. Nog een paar harde stoten en toen had John zijn ritme te pakken. Heerlijk schoof de harde pik mijn nauwe reetje in en uit. Ritmisch werd ik geneukt. Door zijn stoten drukte John me steeds weer op Pete´s neukstaaf, zodat die min of meer automatisch werd gepijpt. Mijn lippen bleven heen en weer schuiven over de harde, zwarte pik van Pete. Ik zat gespiesd op een negerpik met een ander neukstaaf in mijn mond. Heen en weer schoof de zwarte neuklans. Hard werd ik zo geneukt. Op een gegeven moment voelde ik dat John ging komen. Zijn pik klopte als een razende in mijn nauwe reetje. Hij pakte me nog steviger beet, gaf een laatste harde stoot en hield me vast op de staalharde pik. Ik voelde de ontlading komen. Met schokkende bewegingen spoot hij zijn geil diep in me. De neukstaaf verslapte geen moment terwijl ik vol werd gespoten. Wat was ik geil genomen. Langzaam trok John zich terug en mijn reetje sloot zich weer. Een beetje dizzy liet ik mijn hoofd op het bed zakken.
Ik was even van de wereld. Ik had niet eens gemerkt, dat Pete zich van het bed had laten glijden en achter me was gaan staan. Toen John mijn billen losliet, had Pete de zijne erop gelegd en weer had ik niets gemerkt. Ik begreep pas dat ze hadden gewisseld, toen er weer een harde, gladde pik bij me naar binnen schoof. Soepeltjes gleed deze, nog forsere pik in mijn voorgeneukte reetje. En weer voelde ik volee, gespannen ballen tegen mijn billen stoten bij iedere harde stoot. Mijn reetje sloot zich weer om een hard stuk mannenvlees. Pete liet nu 1 hand los en begon me af te trekken, onderwijl mij ritmisch doorneukend. Wat geil, binnen zeer korte tijd 2 harde negerpikken diep in me. Bij elke stoot werd mijn reetje nog meer opengerekt. Pete was een harde neuker, iedere stoot drong diep in me door. In een snel tempo schoof de neukstaaf van 25 cm heen en weer, geolied in het geil van zijn voorganger. En weer voelde ik de ontlading komen. Nog een paar harde stoten en bij de laatste ram hield Pete me stevig vast, het zwarte mannenvlees diep in me, de volle ballen tegen mijn billen. En weer steigerde een harde, zwarte pik in me en spoot me vol met zijn geile vocht. Pete hield me gespiesd op zijn neukstaaf tot ik klaarkwam. Geil spoot ik mijn pik leeg, terwijl ik nog vast zat op een andere pik. Uitgeput rustten we een tijdje uit. Daarna kleden we ons aan en na ze betaald te hebben, namen we afscheid. Volgende week heb ik weer een klus voor jullie zei ik nog. Kees
Aantal keer gelezen:
1343
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)