Spannendverhaaltje.nl

Trio met mooie jonge kinderoppassers

-
25-10-2010
Vandaag kwam de nieuwe kinderoppas voor het eerst kennis maken,om op onze dochtertje van 6 maanden te passen in de toekomst.
Het was dinsdagmiddag en mijn vrouw (30j) was aan het werk en ik (Hans 33j) zit in de ploegendienst dus ik zou de nieuwe kinderoppas ontvangen en wegwijs maken in ons huis.
Om ca. 13:00h ging de deurbel,ik was een beetje zenuwachtig en liep naar de voordeur en deed hem open.Wauww,daar stonden 2 hele knappe jonge dame’s voor mijn deur,ik gaf ze een hand en stelde me voor.
Hallo ik ben Mandy en dit is mijn vriendin Ester zei ze spontaan.
Mandy is 16 jaar 1,70 lang en had lang blond haar tot over haar schouders,een mooi slank lichaam en een prachtig kontje,ze droeg zwarte suede laarzen en had een strakke versleten spijkerbroek en een strak geel shirtje aan waar haar prachtige stevige jonge borstjes uitstaken.
Ester is ook 16 jaar, 1,64 lang,met lang zwart haar tot over haar welgevormde volle borsten,prachtig slank lichaam en ze droeg zwarte naaldhakken,zwarte netkousen en een spijker minirokje met een roze topje.
Ze leken eerder 18 dan 16 jaar en de meiden hadden hele mooie koppie’s met een uitdagende en ondeugende blik in hun ogen.
Ik zei kom binnen en hield de deur open,Ester schuurde met 1 borst tegen me shirt aan zonder dat ze het zelf doorhad en een rilling ging over mijn lichaam en ik voelde dat me piemel erop reageerde en liep met een stijve in me broek.
Ga maar naar de huiskamer riep ik en liep naar de keuken om thee te halen.
Mandy en Ester waren naast elkaar op de bank gaan zitten en ik kwam met de thee de huiskamer binnen en ging in de stoel tegenover hun zitten zodat ik een mooi uitzicht had en keek recht in het kruis van Ester,ze had een lichtblauw slipje aan,maar het leek of ze het gezien had en kruisde haar benen over elkaar.
Mandy boog voorover om de suiker van de salontafel te pakken en ik keek recht in haar truitje en zag haar heerlijke jonge volle borstjes in haar BH-tje zitten.
Zou mij grootste fantasie dan toch nog uitkomen dacht ik bij mezelf,ik dacht nog maar aan 1 ding,ik wilde seks met deze jonge heerlijke lichamen,me grote pik in deze nauwe kutjes,ik kwam al bijna klaar bij de gedachten.
Ik pakte het baby fotoboek en kwam op de bank tussen Ester en Mandy zitten en klapte het album open,ik keek recht in hun bloesjes terwijl hun de foto’s bekeken.
Mandy zei wat een knappe baby zeg,ze lijkt sprekend op haar vader,waarop ik iets bloosde.
Mijn handen wilden over hun rug strelen en door hun haren woelen maar ik moest me inhouden.Ik pakte de volgende bladzijde en zat op dat moment vlakbij Mandy’s poesje en raakte haar been,ik sloeg de bladzijde door en voelde de netkousen van Ester.
Zo dan zal ik jullie nu het huis een beetje laten zien zei ik en stond op,mijn pik zat op gezichthoogte van Ester,de dame’s stonden ook op.
Gaan jullie maar voor zei ik,links de gang in naar boven,dan gaan we naar de slaapkamer van de kleine.Mandy en Ester liet ik express voorop naar boven lopen zodat ik een prachtig uitzicht had op het strakke kontje van Mandy en ik kon het slipje van Ester zien.
Boven rechts de eerste kamer is de babykamer maar doe voorzichtig zodat ze niet wakker word.Mandy deed de deur op een kier en samen met Ester gluurde ze naar binnen.
Ik stond achter Mandy en drukte mijn kruis zachtjes tegen haar strakke kontje aan.
Ester deed de deur weer dicht en Mandy moest daarop een stapje achteruit doen en liep met haar kontje tegen me bolle broek aan en gaf een heerlijk gevoel.
We liepen naar de ruime badkamer met ligbad,douche en wc.
MMMmmm wat een heerlijk groot ligbad Hans,zei Ester,mogen we die gebruiken als we oppassen vroeg ze.Natuurlijk mag dat zei ik,hij is groot genoeg voor jullie 2tjes tegelijk.
Mandy zei,ja je kan er zelfs met ze drieen in Hans,als het nodig is.
Oké dan lopen we nu naar mijn hobby kamer zei ik lachend en we liepen naar de slaapkamer
,wat een heerlijk groot waterbed heb je Hans zeiden de meiden en Ester ging op haar buik op het bed liggen en Mandy kwam ernaast liggen,ik zag hun strakke kontjes en zei tegen Ester,naaldhakken uit schat voordat je hem lekt prikt.
Ester deed haar naaldhakken uit en ik kriebelde voor de gein aan haar voeten,kan je hier tegen zei ik,Ester zei ja hoor ik kan tegen kietelen,ik streelde met me hand over haar netkousen en voelde me pik stijver en stijver worden.
Ik zei tegen Mandy jouw laarzen moeten ook uit lieverd,anders maak je het dekbed vies,waarop Mandy tot mijn verbazing antwoorden,is goed trek jij ze maar even voor me uit ik lig zo lekker.
Ik ging met me handen naar haar rits en deed deze omlaag en trok haar laarzen uit en betaste haar slanke kuitjes en kietelde onder haar voeten en ze begon te giechelen,ik kan niet tegen kietelen zei ze.
Het leek wel of ik droomde,2 heerlijke jonge meiden lagen op me waterbed en riepen giechelend naar me,Hans nu jij je schoenen uit.
Oké die zijn uit en wat nu vroeg ik aan de dame’s,kom maar tussen ons in liggen.
Ik stapte met me knieen op bed en hield mezelf in evenwicht,met me handen op de heerlijk kontjes van Ester en Mandy.
Ik kon de verleiding niet weerstaan en streelde Ester over de binnenkant van haar dijen en die netkousen voelde opwindend aan.Dat wil ik ook wel riep Mandy en zodoende streelde ik haar ook over haar benen.Ik begon bij Mandy haar binnenkant van haar enkel over haar spijkerbroek langzaam naar boven met me hand (rechts) aan de binnenkant van haar dijen en met me vingertoppen duwde ik zachtjes door tegen haar bilspleet waardoor ze zacht kreunde.
Met me andere hand (links) maakte ik dezelfde streel bewegingen bij Ester over die geile netkousen van haar en me vingertoppen verdwenen onder haar mini rokje en stootte zachtjes tegen haar slipje en anus aan,waardoor zij ook lichtjes begon te kreunen.
Ik begon hun heerlijke strakke billen te kneden wat ze heerlijk vonden en zaten te genieten.
Ik dacht bij mezelf,ga het dan toch werkelijk gebeuren dat ik straks heerlijk met me grote stevige lul in die nauwe maagdelijke kutjes van hun mag.
Ik ging met me handen onder hun bloesjes en streelde hun ruggetjes en voelde de sluiting van hun Bh-tjes .
Ik zat nog steeds met op me knieen tussen hun in en voelde een hand onder me kruis en me ballen en stijve lul werden zachtjes gekneed,dat was de hand van Ester.
Ik ging met me handen onder haar rokje en trok haar netkousen zachtjes omlaag,ik kuste haar heerlijke billen en ging met me tong over haar slipje en drukte me tong tegen haar anusje aan.
Dat wil ik ook riep Mandy en zodoende draaide ze zich op haar rug en gaf mij de vrijheid om haar spijkerbroek los te knopen.
Ik deed haar knoopje los en masseerde haar kutje door de spijkerbroek heen ik deed haar rits omlaag,oke kontje even omhoog lieverd dan kan ik je broek uit trekken,ik begon haar strakke spijkerbroek naar beneden te halen met mijn tong over haar navel en over haar slipje heen waar ik heerlijke kutsapjes begon te ruiken en proeven,haar vochtige kutje maakte haar slipje zeiknat.Zo de broek was over haar enkels en uit.
Het enige wat ze nu nog aan hadden was hun slipje,bloesje en hun bh tjes .
Oké nu mag jij even op je rug liggen zeiden Mandy en Ester.
Ester begon mijn broek los te knopen terwijl Mandy me pik en ballen aan het masseren was.
Toen Ester de knoop en rits los had van mijn broek,schoot me lul krachtig naar buiten,Ester zei,zo dat was ook wel nodig de arme ziel zat daar helemaal opgesloten.
Ester trok me broek over me enkels en Mandy ging met haar hand op onderzoek uit en kreeg me stijve lul te pakken en begon zachtjes trekbewegingen te maken wat me in extase bracht.
Ester was erbij gekomen en beet zachtjes in mijn stijve door me slipje heen.Nu begon ze me slipje langzaam te laten zakken en daar kwam me stijve pik fier vooruit.
Ze begon zachtjes met haar tongetje langs me eikel te likken,terwijl Mandy met haar trekbewegingen me eikel bloot maakte,ik was in de zevende hemel en werd heerlijk verwend door 2 heerlijke geile jonge meiden en voelde hun lange haren over me zak en bilnaad kriebelen.Terwijl Mandy zachtjes me pik trok likte en beet ze me zachtjes in me tepel.
Ik wilde graag tongen en zocht haar mond en voelde haar zachte en warme tong.
Ester begon nu me grote eikel in haar mond te nemen en begon me lekker af te zuigen.
Ik trok het bloesje van Mandy langzaam uit en maakte haar bhtje los en met me handen omsloot ik haar strakke jonge borstjes en kneedde ze zachtjes.
Mandy deed haar zeiknatte slipje uit en ze liet haar mooie jonge poesje over me gezicht heen zakken en ik begon aan haar roze schaamlipjes te likken en ging met me tong over haar klitje,waardoor ze iets schokte en kreunde.
Ester was me nog steeds heerlijk aan het pijpen en zat met haar hand in haar slipje met haar sappige kutje aan het spelen.
Ze deed haar slipje uit en daar kwam een mooi zwart behaard jong neukkutje tevoorschijn.
Ze kwam over me heen staan en liet zich langzaam naar me dikke stijve lul zakken ik voelde me eikel tegen haar natte strakke schaamlipjes,ze liet zich langzaam verder zakken en ik voelde dat mijn eikel al bij haar binnen was,ze deed het heel voorzichtig en langzaam omdat ze me dikke piemel niet in 1 keer ik haar nauwe jonge kutje kon verwerken.
Ik zag de pijn op haar gezicht,maar ze was zo geil (net als ik) dat de geilheid het won van de pijn en me 17 cm neukstaaf zat nu 10 cm in een erg strak kutje wat heerlijk om me lul voelde,ze zakte verder 11 cm,12 cm,achhhhh,13 cm,en ging weer omhoog en me pik floepte uit haar drijfnatte grotje,ze pakte me pik beet en leidde hem naar haar kutje en ze zakte weer over me lul heen 5 cm,10 cm,12 cm,ze kreunde en gilde, 14 cm,15 cm ,ik zei nog 2 cm schatje,waarop zij antwoorde ik zit al met me volle 55 kg gewicht op je lul en ik voel je eikel verder naar binnen gaan,jaaaaaaaa ,ze begon een beetje op en neer te rijden op me dikke stijve pik en zat onderwijl met Mandy te tongen,ik pakte Ester bij haar heerlijk grote borsten en kneep in haar vooruitgesprongen tepeltjes.
Ik ga zo komen zei Ester terwijl ze steeds harder op me pik begon te rijden,ik zei ik ga ook zo heerlijk in je klaarkomen lieverd,Mandy stond ook op het punt van klaarkomen omdat ik haar kutje en klitje nog steeds met me tong aan het likken en sabbelen was.
Met ze 3tjes tegelijk komen,jaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh ik voelde me pik harder en harder worden en ik ga in je klaar komen,Ester zei,jaaaaaa spuit me maar lekker vol,ik wil je warme zaad in me voelen,ze bleef op en neer gaan en ik kon het niet meer tegenhouden en met een felle kreun voelde ik het zaad uit me lul vloeien en spoot haar jonge spleetje helemaal vol en op het moment dat zij me warme zaad voelde gilde ze,heerlijk Hans ik kommmmmmm achhhhhhhh,Mandy begon ook te schokken en kwam ook kreunend klaar en toen zijn we lekker onder het dekbed tegen elkaar aangekropen en strelend zaten we nog na te genieten.
Aantal keer gelezen:
318
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)