Spannendverhaaltje.nl

Trio met 2 sletten (deel 1)

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Hans meer verhalen van Hans Ik haalde Nena op in Duisburg. Ze had overal op gerekend, want ze had haar hoge laarzen en lange lakjas aan. Toen ze bij me instapte zei ze gelijk " Ik heb niets aan onder m'n jas hoor". Ik liet mijn hand naar rechts gaan om dat te controleren. Niet omdat ik haar niet geloofde, maar omdat het enn indirecte vraag van Nena was om mijn hand op haar lijf te voelen. "Klopt, maar ben je ook al nat?" vroeg ik. Ze ging wat onderuit zitten en deed haar benen iets uit elkaar. Ze liet haar hand tussen haar benen glijden en was daar even bezig. Toen ze haar hand weer naar boven haalde en haar vingers voor mijn mond hield, zei ze "Hier, proef maar eens" Ja, vochtig was ze zeker, terwijl ik haar vingers aflikte. de zoete smaak kende ik al. Dit was voor mij de aanleiding om haar hand op mijn kruis te leggen. ze opende mijn rits en begon mijn lul op te warmen door er ritmisch in te knijpen. Mijn paal begon gelijk te groeien. Reden genoeg om flink door te rijden naar Gaby.
Toen we bij het huis van Gaby aankwamen zei ik, "let maar eens op, ze zal ons wel verrassen". Toen we achterom liepen naar de deur deed Nena haar jas open. Haar jas viel open en ik zag haar prachtige slanke lichaam en lange benen in strakke zwarte latex laarzen gestoken die tot haar dijen reikten.... Mijn paal begon zich weer te roeren....
De deur stond op een kier. we gingen naar binnen en kwamen in het grote trappenhuis. "kom, we gaan naar boven", zei ik. Toen we de trap op gingen zat daar, op het tussengedeelte waar de trap rechtsom draait, Gaby. Op haar knieen, haar prachtige kont in de lucht, haar hoofd op het tapijt en haar handen op haar rug. Ze had haar hoge laarzen aan, een nekband met daaraan een ketting om haar nek geslagen en haar handen op haar rug! Precies zoals ik haar opgedragen had.
Nena keek mij verbaasd en opgewonden aan. "Zo wordt ik altijd ontvangen door mijn sletje". zei ik tegen haar. "Ga maar naar haar toe en begin maar aan de kennismaking door haar te zoenen. Dan zal ik haar op een andere manier begroeten".
Nena liet haar jas van haar schouders vallen en liep verder de trap op. Toen ze op het tussenhalletje was ging ze door haar knieen, liet haar gezicht naar Gaby zakken en zei:, Hallo, ik ben Nena, aangenaam je zo te ontmoeten"en ze begon gelijk met haar tong in de mond van Gaby te roeren die dit enthoesiast begroette door geil te kreunen.
Ik kwam bij de gespreidde kont van Gaby,pakte haar billen stevig vast en trok ze uit elkaar waarna ik haar hard op haar aars spuugde en mijn speeksel gelijk met mijn vingers begon te verdelen over zowel haar kont als haar geil glinsterende poes. Ze begon dierlijk te grommen en te draaien met haar lijf. Ik liet mijn tong door haar bilnaad glijden terwijl ik op mijn knieen ging zitten op de laatste trede van de trap. Ik trok haar kut open en stopte mijn tong zo diep mogelijk in haar, waardoor het gekreun alleen maar harder ging klinken. Ik keek omhoog en zag Nena op haar rug liggen en hoorde haar nu ook kreunen. Geen wonder, want Gaby had haar tong al in de kut van Nena gemanoevreerd. Ik gaf Gaby een paar flinke meppen op haar kont waardoor ze luid begon te kreunen. Ze riep naar mij: "Ooooh, jaaa, sla mij op m,n reet!! En stop dan je lul in me!!! "Geduld meid" zei ik. "Ik wil eerst dat jullie me als team afzuigen en samen er voor zorgen dat ik klaarkom in jullie geile mondjes"!!
Ik deed mijn kleren uit en liep langs Gaby verder naar boven. Ik ging op de trap zitten en zei tegen de meiden: "Kom hier en laat mij zien hoe het hoort!!! Ze kwamen beiden op hun knieen naar mij toe en Gaby stopte mijn harde paal gelijk diep in haar mond. Ik voelde mijn eikel tegen haar keel drukken. Ze kokhalsde en gelijk kwam er een lading kwijl langs haar lippen die langs mijn paal gleed. Nena drong zich half onder Gaby en begon mijn ballen te likken en op te zuigen. Toen Gaby mijn lul tot aan de wortel naar binnen werkte en Nena mijn ballen in haar mond liet verdwijnen, was het gevoel bij mij heerlijker dan in mijn fantasie!!! Wat konden deze 2 sletten goed met elkaar overweg en wat deden ze hun best om mij te laten genieten!!!
Ik liet ze een tijdje hun gang gaan en genoot van het gevoel dat mijn complete set gereedschap "binnenboord" werd gehouden door deze 2 schaamteloze dellen!!
Na een paar minuten trok ik ze van mijn paal en zak af en ging staan. Ik trok Nena met haar mond over mijn lul. Ze komt dan niet zo diep als Gaby, maar ze zuigt keihard en dat gevoel is ook fantastich. Gaby begon aan de onderkant van mijn zak te likken en ging met haar tong steeds verder richting mijn kont. En jawel hoor!! Ik werd hard gepijpt en diep gerimd op hetzelfde moment!!! geweldig was dat gevoel en ik voelde tevens de borreling onderin mijn buik opkomen. Ik trok Gaby aan haar haren weer naar boven zei dat ik bijna moest spuiten. Direct liet Nena mijn blauw/paars geworden eikel uit haar mond glijden en begon ze mij af te trekken, terwijl Gaby haar mond naast die van Nena zette. Zo zaten ze naast elkaar, de bekjes open, tong naar buiten, Nena mij geil aftrekkend en Gaby mijn ballen masserend. "Geef ons je hete zaad", moedigde ze mij aan. "Spuit onze pijpmonden vol" riepen ze geil om beurten.
Ik hield het niet meer en kwam met een luide schreeuw zooo heftig klaar. Dit had ik nog nooit gevoeld!!!
De meiden vingen alles op in hun mondjes en begonnen elkaar daarna af te likken. Geiler had ik het nog niet meegemaakt.... wat een geile teven waren dit bij elkaar. Ik zou nog een paar inspannende uren tegemoet gaan....
"Kom, mee naar boven jullie" commandeerde ik ze. Ik trok Gaby aan haar nekketting achter mij aan en liep met Nena al tongzoenend verder naar boven.
Gaby's hobbykamer is groot. Een ruime (kunst)lederen hoekbank, en frans bankje, een groot rond bed waar ze een latex laken overheen getrokken had en een groot zacht soort mat op de vloer. Alle mogelijkheden om je met elkaar te vermaken dus...
Ik ging op de bank zitten en stak een sigaret op. De meiden namen een slok en begonnen elkaat staand te zoenen en te bevoelen. Plotseling draaide Gaby Nena om zodat zij achter haar stond. Ze liet haar vingers naar Nena's kut glijden en begon haar te strelen. Nena begon hevig te hijgen en te kreunen. Gaby liet 2 vingers in Nena's kut verdwijen en begon haar hard te vingeren. Een soppemd geluid kwam uit Nena's gleuf en ze begon steeds harder te kreunen. Met een razende vaart stootte Gaby haar vingers in de inmiddels drijfnatte kut van Nena tewijl ze met de andere hand haar borsten kneedde. "Jaaaa, jaaaaaa haaarderrr"begon Nena nu te krijsen. "Ik koooommm" schreeuwde ze het uit en toen Gaby haar vingers terugtrok begon Nena te spuiten!!!!! Niet te geloven wat eeen sproeiregen daar uit kwam. Gaby had zich inmiddels razendsnel op har knieen voor Nena gezet en probeerde zoveel mogelijk vocht in haar mond te krijgen!!! Ze zat met haar eigen vingers in haar kut te graaien en maakte grommende en gorgelende geluidjes tewijl Nena luid gillend, zich tijdens haar orgasme vast moest houden aan de midden in de kamer staande pilaar. met verbazing bekeek ik dit wel erg geile tafereel en mijn paal was inmiddels weer tot pijnlijke hardheid gegroeid.
"Ga jij maar op je knieen op de mat zitten Nena, zodat Gaby je kut kan schoonlikken" zei ik. De meiden deden precies wat ik zei en Gaby's geile kont keek mij uitnodigend aan. "Jouw reet is het eerst aan de beurt Gaby". Ze gromde terwijl haar mond zich tegen Nena's kut drukte. Ik liep naar Gaby's kont en pakte tegelijkertijd de olie die we regelmatig gebruiken om elkaar lekker in te smeren en tijdens het neuken over elkaar heen te glijden. Ik liet een straal olie op haar kont terechtkomen en ging op mijn knieen achter haar zitten. Ik liet mijn paal over haar kont glijden om zodoende voldoende smering te krijgen. Ik zette mijn eikel tegen haar aars en zei: "Zet je schrap teef!!! Ik ga je kont naaien en wel zo hard dat je mij om genade smeekt!!!". "Oooohh jaaa, naai m'n kont!!! stop je paal diep in mijn reet en naai me hard!!!" riep ze.
Nena kwam gelijk naast Gaby zitten met haar gezicht vlak bij haar kont en zei: "Ja Hans, naai haar reet hard!! daar wordt ik zo geil van. Ik wil hem straks ook in m'n aars!!!".
Ik pakte Gaby met 2 handen bij haar heupen vast. Ik drukte mijn eikel een stukje naar binnen zodat ik wist dat ik vrij baan had en stootte toen keihard mijn paal tot aan de wortel in haar reet. "OOOOOAAAAAAHHHHH" gilde Gaby het uit!! "JAAAAAAAAAAAAA, OOOOOHHH JAAAAAA" krijste ze. Ik voelde de enorme geilmakende druk van haar kringspier om mijn kloppende paal en begon haar gelijk hard te neuken. Ik maakte lange stoten met een extra por op het eind, zodat mijn lul elke keer maximaal in haar kont drong.
Gaby gildde elke keer "JAA" en "OOHHH" wanneer mijn lul tot aan de wortel in haar kont zat. Ik drukte haar schouders naar beneden en trok haar armen omhoog en legde ze op haar rug, zodat haar gezicht plat op de grond lag. Krijsend van genot lag ze voor mij, de geilste teef van Gelsenkirchen!!!! Ik naaide hard door en voelde ineens vingers door mijn bilnaad gaan. Nena begon mij in mijn kont te vingeren terwijl ze met de andere hand zichzelf aan het vingeren was. "Harder!!!, harder!!! harder!!!!" schreeuwde Gaby en ik antwoordde door op te staan en mijn paal van boven in hurkhouding weer in haar kont te rammen!!! Als een wilde stootte ik op haar in en hoe harder ik haar te grazen nam, des te goorder begon Gaby te schreeuwen. "Vuile klootzak!!!! naai me kapot!!! verkracht m'n reet!!! stamp hem erin!!" en zo ging dat maar door tot ook Nena zich begon te melden. Īk wil die paal ook in m'n reet!!. Ik zal Gaby d'r reet wel uitlikken als jij mij maar in m'n kont naait!!!".
Ik stopte en trok mijn lul ineens uit Gaby d'r aars. Hij bleef enige tellen openstaan, waarna die zich langzaam weer sloot. Megageil om te zien!!!
Nena lag al op haar knieen met haar gezicht voor de kont van Gaby die inmiddels op haar buik was beland. "Open je reet voor Nena!!!" gebood ik Gaby, die gelijk haar handen naar haar billen dirigeerde, haar benen spreidde en met haar handen haar reet voor Nena opentrok. Nena begon gelijk die prachtige aars van Gaby te likken. Ik liet wat olie op Nena's kont lopen en smeerde met mijn lul de olie over de 2 pretholletjes van Nena. Ik drukte mijn paal tegen haar kut en begon langzaam te drukken. Mijn eikel kwam binnen en voelde gelijk de hitte die zich daar had verzameld!!! God, wat was die meid letterlijk heet!!!
"OOOHHHH JAAAAA" begon Nena te hijgen. "Jaaa, ram hem eerst in m'n kut!!! Vul eerst mijn natte kut!!!" Ik begon te stoten. eerst tot halverwege en rustig. geleidelijk aan stootte ik steeds dieper en voerde ik het tempo op totdat ik zonder te waarschuwen ineens keihard vooruit stootte en mijn paal maximaal in haar kut verdween...
"GRRRAAAAAAAAHHHH, JAAAAAAAH, OOOOOHHHH," krijste Nena het ineens uit. Ik stampte mijn paal volgas in haar kut, terwijl ik haar heupen bij elke stoot hard naar mij toe trok. Mijn buik klapte elke keer hard tegen haar kont. God wat een belevenis. Ik hoorde Nena grommen en krijsen in de kont van Gaby, die luid grommend op haar buik lag en blijkbaar haar vingers in haar eigen kut had gestoken en zichzelf lag te vingeren!!!
Ik trok ineens mijn paal uit Nena's kut en zette mijn eikel tegen haar strakke aars. "Nu ga je het beleven teef!!!"riep ik tegen haar. "Mijn lul in jouw reet!!!" "OOOOHHH JAAAA" schreerwde ze. "Naai mijn kont en naai hem hard!!!.
Ik ging in hurkhouding achter haar staan en perste mijn lul naar binnen. Jezus, wat had die meid een strakke aars!! Ik liet hem langzaam maar zeker verder naar binnen schuiven tot ie helemaal in haar kont zat!!! Nena's onderlijf begon te schokken. Steeds heftiger en ze begon steeds hoger te schreeuwen. Ik begon mijn paal in haar kont te pompen en voerde het tempo op. Nena's schreeuwen werd gillen!!! Ze begon te krijsen van genot terwijl Gaby als een waanzinnige met haar kont en kut over het gezicht van Nena wreef onder het uitschreeuwen van de goorste taal die ik ooit uit de mond van een vrouw had gehoort"!!! "Jaaa, lik mijn kut!!!, lik mijn reet!!!! spuug mijn aars vol!!!! Ik wil je tong in m'n darmen!!!!!!
Ze vloekte er lustig op los en schold Nena uit voor alles wat los en vast zat. Ik riep tegen Nena, tewijl ik mijn paal hard in haar reet stootte: "En van wie is deze reet nu he??? Wie is er nuu de baas over jouw aars?????" "JIJ, JIJ, jij, HIJ IS VAN JOUW!!! MIJN REET IS VAN JOUW!!!!, gilde ze met overslaande stem.
Ik voelde mijn zaad weer borrelen, dus riep ik tegen Nena; "Ik zal jouw darmen eens goed volspuiten!!! Je gaat mijn zaad in je kont krijgen!!!
Nena had haar armen over de kont van Gaby gelegd terwijl ze nog steeds met Gaby's kontgat aan het zoenen was. Haar stem klonk onderdrukt daardoor maar was goed verstaanbaar toen ze schreeuwde: "Jaaaaaa, spuit mijn kont vol!!!! Ik wil je hete zaad in m'n reet!!!!!
Op dat moment begon Gaby steeds harder te grommen en te hijgen. "Jaaaaa, Nena, harder!!! harder!!!! IIIKKKK KKKOOOOOOOMMMMMMM!!!!!" De teef kwam klaar met de tong van Nena in haar kont en een paar vingers van haar zelf in haar kut!!!!! Ze begon als een achterlijke te schokken met haar lijf en kwam brullend klaar!!!!!
Dit was voor mij de overgave!! Zoveel geil genot bij elkaar werd mij teveel.
Ik stootte hard in op de kont van Nena en terwijl ik brullend mijn lading zaad in Nena's darmen spoot, begon die nog heftiger te schokken en voelde ik haar vocht tegen mijn benen spuiten. Gillend onderging Nena mijn ontlading en toen ik na enige tijd goed geleegd mijn paal uit haar aars trok, zag ik een enorme plas geil vrouwenvocht op de vloer liggen. Nena lag uitgeput met haar hoofd op Gaby's kont. Deze lag nog na te hijgen met vier vingers in haar kut!!!!
Ik kuste Nena op haar rug en draaide mij op mijn rug en lag uitgeteld op de grond.
Het duurde niet lang of Gaby kwam naar mij toegekropen en begon mijn inmiddels slappe jongen schoon te likken. "Wat smaakt haar kontje goed. Ik zal haar zo ook even schoonlikken" zei ze.
Nadat ze mijn lul had gehad, draaide ze zich naar Nena toe, die half op haar zij lag. Gaby begon haar kont te likken en daalde af naar haar kontgaatje. Ze likte het zorgvuldig uit en begon toen haar kut schoon te likken. Ik stond op voor mijn 2e sigaret en en flink glas water. Ik verbaasde me over de samenwerking van mijn 2 sletjes en wist dat dit wel eens een zware middag kon gaan worden....
Aantal keer gelezen:
979
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)