Spannendverhaaltje.nl

Totaal onverwacht

-
21-10-2010
Op een dag in de vakantie, gingen mijn vrouw en haar zus shoppen. Ze zouden 's avonds ook nog een hapje gaan eten, voor mij dus het uitgelezen moment om die dag in alle rust lui voor TV te liggen.

Ze waren een uurtje weg toen er gebeld werd. Het was het nichtje van mijn vrouw. Nu had mijn vrouw erover gesproken dat haar nichtje eens zou langskomen maar een datum was nog niet afgesproken.

Ik liet haar binnen want ze kwam van ver met de trein. Ik verontschuldigde mijn vrouw en zei dat ze kon wachten maar dat het wel tot de avond kon duren.

"Geeft niet" zei ze, "ik heb toch niets te doen en als het jou niet stoort, wacht ik wel". "OK" zei ik, "geen probleem". En zo gingen we voor TV zitten, wat pratend over ditjes en datjes.

Ik vroeg haar of ze iets wilde drinken. "Porto" zei ze. Ze stond op en liep naar onze barkast. Ik ging 2 glazen halen in de keuken. Toen ik terugkwam vielen mijn ogen op haar mooie borsten die zich onder haar kleedje verscholen. Het was niet de eerste keer dat ik ze zo mooi vond maar ne leek haar decolletť toch ver open te staan.

Ik kreeg wilde fantasieŽn en ik weet niet of ze dat merkte maar ik voelde een grote ronding in mijn broek. Na een porto of 2 ging ze even buiten naar ons zwembad in de tuin. Ik vroeg of ze misschien een bikkini wou van mijn vrouw. Ze had praktisch dezelfde maten. "Oh ja" zei ze, "fantastisch, en nog een handdoek om te zonnen zou leuk zijn".

Zogezegd ging ik in de kasten op zoek. Toen ik wat later terugkwam, stond ik als aan de grond genageld. Ze lag op haar buik in het water, haar kleren lagen op de grond. Ik keek zomaar op haar mooie rondingen, haar bilspleet en ving een glimp op van haar linker borst. "De bikkini is niet nodig" zei ze, "ik kon niet wachten!"Ik maakte een grapje om uit de verstomming te geraken. "Zo zwemmen wij hier elke dag", zei ik, en dat was nog niet eens zo overdreven. "Waarop wacht je dan?" vroeg ze. Weer wist ik even geen woorden te vinden. Ik besefte opeens wat een geluk het was dat de buren een dag naar zee waren. Zij hadden normaal een goed zicht op onze tuin.

Na een nerveuze stilte draaide zij zich om in het water en keek me aan. Mijn ogen gleden langs haar borsten omlaag. Dikke borsten, en hoewel ik altijd dacht dat ze dezelfde borsten had als mijn vrouw, ontdekte ik toch verschillen. Haar kutje was nog enigzins bedekt door haar dijbeen maar de kleur van de kroezeltjes leek dan wel heel sterk op wat ik gewoon was.

Ik slikte even, dacht even "dit kan niet, dit mag niet" maar mijn nieuwsgierigheid naar de binnenkant van dat mooie kutje leek de bovenhand te halen.

Na nog een pijnlijke stilte leek ze mijn gedachten te raden en opende haar dijen heel traag. Ik voelde de warme gloed die in me opgekomen was nog heter worden. Ik ritste mijn broek open, stapte er in een wip uit en gooide mijn t-shirt op de grond. Ik voelde me eventjes verlegen. Poedelnaakt voor het nichtje van mijn vrouw die me altijd al in kleren had gezien.

Ik stapte bij haar in bad. Mijn penis stond kaarsrecht. Ik legde me naast haar en ze aaide mijn penis. Ik kuste haar. We rolden opeens als gekken door het koude water. Ik likte het water van haar gezicht, zoende haar ogen, haar oren en toen zei ze: "hier heb ik al lang eens naar uitgekeken".Ik kuste haar borsten, ze strekte zich languit over de rand van het zwembad, zodat ik vrij spel had met haar borsten. Ze voelden stevig aan en haar tepels waren hard. Ik zoog eraan en bij elke zuigbeweging kreunde ze hard. Mijn handen zakten naar haar kruis. Ik vingerde haar. Ze kroop achteruit zodat ze met haar billen op de rand van het zwembad lag. Ik kreeg toen een ongelooflijk zicht op haar geile kut, die glinsterde van het water in de zon. Ik stak meteen mijn tong naar binnen, mijn vinger zocht naar haar kontje.

Ik duwde mijn tong zo hard ik kon naar binnen, mijn vinger ook. Ze krioelde van genot. En hevig kwam ze klaar. Bibberend, schokkend. Toen ze was klaargekomen, duwde ik haar dijen verder uit elkaar. Ik stak mijn penis in de warme kut. Ik hoef niet te zeggen dat ik na enkele stoten reeds mijn warm zaad in haar spoot. Ik kwam lang klaar. En hevig.

Na deze "kennismaking" zijn we nog een tijdje blijven liggen. Pratend over onze sexuele fantasieŽn lagen we lekker in de zon. Ook zei ze dat dit eenmalig moest blijven, dat ze niet zou willen dat mijn huwelijk stukliep. Dat stelde me wel gerust. We stapten uit het water, droogden ons af en gingen naar binnen.

"En om een mooie herinnering te bewaren...", zei ze en ze pakte mijn penis vast en begon die met stevige halen af te trekken. Ze bukte zich voorover en rolde haar lippen rond mijn penis. Ik duwde haar languit op de grond en ging over haar zitten, zodat ik nog eens van haar lekkere kut kon proeven. We kwamen ongeveer gelijktijdig klaar.

We zijn toen maar de rommel beginnen opruimen en spraken af dat ze pas later was aangekomen. Nu werd de kans stilaan groter dat we betrapt zouden worden.

Het duurde echter nog een hele tijd voor mijn vrouw en haar zus terugwaren. In tussentijd hadden we nog tweemaal sex. Daarna is het niet meer gebeurd.

Gr
Wim
Aantal keer gelezen:
1047
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)