Spannendverhaaltje.nl

Tijdsvideo 7

-
25-10-2010
Tijdsvideo - 7: De Eerste Take

Voorwoord: In part I wordt beschreven hoe ik in het bezit kom van de tijdsvideo. Een apparaat dat de tijd kan stilzetten en nog veel meer. Daar kom ik langzaam achter….

De telefoon gaat. Het is Marco, een vriend van mij waarmee ik samen lol heb gehad met Saskia, helaas voor hem weet hij dat niet meer. Marco zegt me dat een vriendin van hem via via heeft kunnen regelen dat ze met z’n tweetjes naar de opnames mogen van die soep serie GTST. ‘Pfff, nou en’ is mijn antwoord. ‘Veel plezier bij zo’n suffe serie’ zelf kijk ik het nooit maar ik hoor van dames in mijn omgeving dat het nogsteeds speelt en dat de verhaallijnen saai zijn enzo.

‘Nee, je snapt het niet’ zegt Marco ‘Google ’s effe op Gigi Ravelli en Inge Schrama’ aangezien ik toch achter de computer zit terwijl hij belde google ik meteen de namen op. ‘djezus wat een poppetjes’ laat ik me ontvallen. ‘Ik snap wat je bedoelt maatje’. Marco begint met een heel verhaal over dat hij met haar meekeek naar de serie en net deed of hij het altijd al gevolgd had. Haar pap is een of andere hoge pief bij een TV-firma. Dat vriendinnetje van Marco was niet veel soeps zei hij maar de connecties die ze had maakte een hoop goed. Zij zouden samen naar de opnames gaan. Het meisje voor de serie en Marco voor de mooie poppetjes natuurlijk.

‘Leuk voor je’ zei ik sarcastisch ‘maak een hoop foto’s voor me’. ‘Nee, je snapt’t weer nie’ grinnikt Marco ‘Ze kan niet mee! Ze heeft iets opgelopen, diaree ofzo, lekker boeie. Wij kunnen met z’n tweetjes poppetjes gaan spotten, Rugby!’ ‘Hmm, dat kan dan nog wel eens erg interessant worden’ mompel ik mysterieus ‘Jaah, erg interessant, euh, hoe bedoel je?’ zegt Marco. ‘Nee, niets, kom me maar ophalen zometeen’ meld ik alleen maar.

25 minuten later staat Marco met z’n ouwe verrotte BMW voor de deur. ‘Man, je zou dat ding toch weg doen?’ zeg ik tussen neus en lippen door. ‘Ach, herinneringen hè’ zegt Marco terwijl hij achterom naar de, nogal vieze, achterbank kijkt.

Rond 11:00 uur komen we aan bij de nieuwe opname studio’s vlak bij de Arena. We parkeren het wrak tussen de Audi’s, Merc’s en andere dikke leasebakken en gaan bij de hoofdentree naar binnen. De grote hoge hal verwelkomt ons en met mijn hand in mijn tas voel ik of de AB er nog is. Met een verwachtingsvolle kriebel in mijn maag laat Marco de verbaasde portier de toegangsbewijzen zien. ‘Hmpf, zgoed, loop door’ gromt de portier en we zijn binnen.

Het pand bestaat voor een groot deel uit één hele grote studio voor de grote opnames van Endemol met een joekel van een opslag ruimte. Een kleiner deel is ingericht als twee dramastudio’s waar die soep serie wordt opgenomen. Op de 1e verdieping zijn een hele bende kleedkamers voor de personages.

Wij schuifelen door de grote opslagruimte richting de ‘Dramastudio 1’ waar als het goed is de opnames zijn begonnen.

Een beetje onwennig lopen we tussen de camera’s, kabels en driftig werkend personeel. We vinden een plekje waar we de sets goed kunnen overzien. In een hoek is een scène bezig in een soort cafè en ik herken een oudere man. ‘He, dat moet die Jeff zijn’ zegt Marco die een beter geheugen blijkt te hebben dan ik. ‘Wie is daarnaast?’ wil ik weten ‘Ow, euh Ronja heet ze geloof ik’ meldt Marco. Ronja blijkt een schattige blondine te zijn met een fantastisch figuurtje. Leuke ogen en een mondje waar je zonder problemen je snikkel in wil douwen. De scène gaat verder en er wordt gebabbeld en overnieuw begonnen met een ‘CUT’ en ‘ACTIE’.

Naar verloop van tijd zijn er een aantal scènes geweest, aangezien ik het niet volg komt het mij allemaal wat saai over maar in gedachten heb ik de leuke poppetjes gezien en in mijn hoofd geprent.

De blondjes Ronja, Lorena en Sjors vond ik het leukst. Veel van de brunettes vond ik te oud maar Nina was lekker. Erg lekker. Tijd voor wat alternatieve actie. Met een druk op [stop] is de welbekende stilte terug. Omdat ik nog niet echt een plan bedenk ik wat scenario’s in m’n hoofd. De leukste voer ik uit. Marco maak ik wakker en leg hem uit wat ik allemaal met de AB kan doen. Nadat hij van de schrik en uitbundig juichen bekomen is instrueer ik de acteurs en regisseurs.

Voor mijn privé scène laat ik de regisseur uitleggen dat er een verandering is in het script. Marco en ik worden geïntroduceerd bij de crew of groep of hoe heet zoiets. De acteurs zijn door mij geïnstrueerd dat ze lichamelijk volledige medewerking verlenen maar geestelijk in hun normale doen zijn.

‘Ennnnn ACTIE’ wordt er geroepen. Marco en ik lopen de kroeg-set op en zien die Ronja en Sjors aan de bar zitten. ‘Hey, houwa-you-doin’ zegt Marco met de slechtste Joey imitatie aller tijden. ‘Goed hoor’ zegt Ronja terwijl Sjors hooghartig naar ons kijkt. Ze zien er schattig uit. Allebei een wit bloesje aan, Ronja heeft er een kort spijker rokje onder aan en Sjors een strakke spijkerbroek waar, zoals het de mode betaamd, een wit kante stringetje bovenuit steekt. Marco kijkt mij aan met een blik ‘Ja, en nu?’ ‘Ga je gang’ zeg ik tegen hem en gebaar richting de dames. ‘Hm, dan begin ik met de jongste’ mompelt Marco tegen niemand in het bijzonder en hij doet een stap naar voren en test zijn geluk. Hij pakt Ronja bij d’r schattige B-cupjes, knijpt er een beetje in en haalt snel z’n handen weg, klaar voor wat komen gaat. ‘Whaat, wat DOE je!’ Roept Ronja uit. Maar verder gebeurt er niets. Geen dreun op z’n hoofd, niets. ‘CUT’ wordt er geroepen. ‘wat doe je, staat niet in het script Alexandra’ wordt er van achter de lampen geroepen. ‘Jamaar’ probeert Ronja nog. ‘STILTE! Ennnn ACTIE’.

Marco voelt zich onoverwinnelijk en gaat achter Ronja staan. Zijn handen glijden om haar middel heen en grijpen weer haar heerlijke borsten door haar bloesje heen. Al masserend kijkt Marco mij triomfantelijk aan. ‘Oow Rugby! Dit is echt hemels’ roept hij euforisch. Verdwaast kijken Ronja en Sjors naar de handen van Marco maar reageren niet. Zelf neem ik mijn plaats in naast Sjors en kijk samen met haar naar Ronja. ‘Vind je niet dat er meer geneukt moet worden bij deze soepserie’ vraag ik haar. Ze kijkt me verbaast aan terwijl ik mijn rechterhand op haar strakke spijkerbroek leg, vlak onder haar lies. Ze wil er wat van zeggen maar haar acteerervaring weigert van het verzonnen script af te wijken. ‘Ja, er moet meer met mij geneukt worden’ mompelt ze. ‘Tekst harder Inge’ komt er meteen achter de camera vandaan. ‘JA, er moet meer met mij geneukt worden’ zegt ze met een volleerd acteerstem.

Ronja is, dankzij mijn maatje, haar blouse kwijt en haar BHtje is naar beneden getrokken. Twee melk-witte B-cupjes worden vakkundig gekneed waarbij haar lieve roze tepeltjes worden geaaid en geknepen. ‘Alexandra, je lijn!’ horen we alle vier weer. ‘Ow, Marco wat wil je van me’ zegt ze zonder overgave. ‘Meer PIT’ is meteen het commentaar. ‘OW, Marco wat WIL je van me’ is haar tweede poging. Marco heeft zijn hoofd in haar lange blonde haar geduwd en snuift haar geur op. ‘Hmm, lekker’ mompelt hij ‘Wat ik wil?’ vraagt hij verbaast terwijl hij mij aankijkt. Een knipoog van mij betekent voor hem genoeg. ‘Hmm, daar kom je snel genoeg achter liefje’ zegt Marco volmoedig. ‘Eerst moet er meer functioneel bloot in de serie. Ga jij maar eens Sjors ontdoen van haar warme kleren’.Tergend langzaam komt Ronja van haar kruk en komt naast mij en Sjors staan. ‘Hallo sletje’ begroet ik haar. Met frisse tegenzin begint Ronja, met haar blote tietjes in het zicht, de knoopjes van Sjors d’r bloesje los te maken. Handig maak ik van het moment gebruik en ga op m’n hurken zitten en neem het linker tepeltje van Ronja in m’n mond. Een rilling schiet door haar lichaam heen en in een eerste reactie wil ze haar lijf terug trekken. Vanwege mijn instructies weigert haar lichaam haar eigen commando en ik kan rustig doorgaan met likken. Het bloesje van Sjors biedt weinig weerstand en tot onze verbazing draagt het kleine sletje er geen BH onder. Marco trekt Sjors van haar kruk af zodat Ronja verder kan met haar taak en al snel staat Sjors in alleen een wit kante stringetje voor ons.

‘Laten wij samen het andere mokkeltje maar doen’ vertel ik Marco. Samen ontdoen we Ronja van haar BH en schoenen en sokjes. ‘Inge, ACTIE’ wordt er weer gemeld. Sjors kruipt terug op haar kruk en met een blik in haar ogen van schaamte laat ze haar hand in haar slipje glijden en begint haar eigen clitje te bewerken terwijl ze kijkt hoe Marco en ik het lijfje van Ronja fysiek aan het ontdekken zijn.

Ronja staat in haar korte spijkerrokje met haar handen voor haar borsten naar ons te kijken. ‘Marco, als jij haar nu eens een oraal onderzoek laat doen door haar. Als ik het goed begrepen heb is zij de dochter van een huisarts dus daar moet ze geen problemen mee hebben’. ‘TOPPIE’ roept Marco en hij heeft zijn broek al op z’n knieën hangen. Hij manoeuvreert Ronja d’r hoofd richting zijn semi-erecte pik door haar simpelweg aan haar blonde haar naar beneden te trekken. Voorovergebogen staat Ronja enorm te twijfelen maar er komt assistentie van achter de camera’s ‘Alexandera, ACTIE’ ‘maar’ mompelt ze nog als Marco met twee handen op haar achterhoofd een definitief einde maakt aan haar psychisch protest.

Half zuigend, half kokhalzend is Ronja bezig mijn maat te pijpen. Met een prachtig uitzicht op een zelfbevredigende Sjors met het schaamrood op haar kaken en een Ronja dat onder protest Macro pijpt loop ik om het oraalneukende stel heen en kom achter Ronja uit.

Haar spijkerrokje trek ik omhoog en bewonder het rode stringetje wat er onder vandaan komt. Dat laatste trek ik ietwat opzij en laat twee vingers langzaam in het nauwe kutje glijden. ‘OOH’ klinkt het vanaf de voorkant als Marco het geluid weer laat dempen. De geur van vers tienerkutje komt mij tegemoet. Ze is natter dan gedacht, blijkbaar heeft haar lichaam er minder moeite mee dan haar koppie. Het smalle kontje onder mij begint een beetje te kronkelen onder mijn aandacht. Daar besluit ik gebruik van te maken. Zonder omhaal kleed ik me uit en instrueer mijn lichaam weer om uit te stellen totdat ik toestemming geef. Er heeft nog nooit een meetlat langsgelegen maar het feit dat er twee van m’n (echte) vriendinnetjes problemen hadden met de omvang van mijn lul ga ik ervan uit dat hij groot genoeg is. De combinatie van het commando tot uitstel, Sjors die d’r hand maar niet uit haar stringetje kan krijgen en mijn vingers in het kutje van Ronja groeit mijn lul tot maximaal volume.

Met een stap naar voren kom ik vlak achter Ronja te staan. Mijn stijve pik plaats ik tussen haar beentjes in en laat ik omhoog komen tegen haar clitje aan. Meteen vergeet ze Marco en kijkt eerst naar beneden tussen haar benen in en dan achterom. Als antwoord op m’n triomfantelijke grijns op m’n gezicht protesteert ze luidkeels ‘Whaat, je denkt toch niet dat jij dat DING in mij gaat stoppen?’ jahoor weer de regisseur ‘Alexandra, blijf bij je TEKST verdommenogantoe, het staat hier in het script, je gaat zo door hem geneukt worden en je tekst is “hier heb ik naar verlangd”, oke?’. ‘Jamaar’ probeert Ronja weer. ‘Ennn ACTIE’ Langzaam schuif ik mijn lul langs haar clitje heen en weer. Haar lichaam rilt en schokt bij elke beweging maar Ronja is er geestelijk nog niet klaar voor. ‘hier heb ik naar..’ begint ze haar tekst maar krijgt het niet uit haar strot ‘Nee, Ik heb hier niet voor gekozen, het is toch een drama-serie en geen sex-film?’ probeert ze nog. Marco voelt zich ondertussen verlaten en laat Ronja weer d’r aandacht op hem vestigen door haar hoofd ruw beet te pakken en haar terug in voorafgaande positie te brengen.

‘Als je echt wilt scoren bij je mannelijke kijkers’ fluister ik naar de dames ‘Dan moet je je vol overgave door ons laten neuken, denk je eens in, miljoenen mannen in Nederland zullen voortaan gekluisterd aan de buis hangen, de kijkcijfers schieten omhoog en de mannen achter de camera zullen allemaal weten dat het alleen door jou komt. Je beroemdheid en salaris zullen ongekend hoog zijn. Je zal rijker zijn dan je ooit had gedroomd’. Dat had wel een grappige uitwerking. Sjors stopt met het wrijven over haar clitje en stopt een vinger IN haar kutje. Het schaamrood op haar kaken verdwijnt en wordt vervangen door een rode blos van opwinding. Ronja laat Marco nogmaals los en kijkt weer naar mij. Met een blik van “je kan de pot op” kijkt ze me vuil aan. Marco is jaloers dat ik haar aandacht krijg en grijpt weer haar hoofd vast en perst zijn leuter weer tussen haar lippen. Met haar linker hand probeert ze onderlangs haar kutje te bedekken om mij de toegang te blokkeren. ‘Aah’ zeg ik ‘Het bericht is bij Sjors al wel doorgekomen, maar nog niet bij jou’ Ronja schudt haar hoofd en we horen protest-achtige klanken.

Het handje van Ronja zit wel wat in de weg maar ik wrijf mijn lul langs haar handje, die wordt zo mogelijk nog stijver. Met veel zelfdiscipline zet ik mijn lul tegen haar niet bedekte kontgaatje en duw een paar millimeter naar binnen. Ronja kermt meteen binnensmonds. Marco geniet er meteen extra van en verhoogt zijn keelneuk tempo. Millimeter voor millimeter schuif ik m’n pik naar binnen. Pas wanneer mijn eikel omsloten is door haar kringspier haal ik mijn leuter in een ruk uit haar en laat haar kontje leeg en eenzaam achter. Het protesterend gegrom vanuit Marco’s kruis neemt direct af. Het spelletje begint weer op nieuw en na vier of vijf keer is de ingang van Ronja d’r kontje glibberig van mijn voorvocht geworden.Marco en ik kijken elkaar aan en Marco zegt alleen maar ‘Broodje verassing’. Meteen snappen we elkaar, ik stap achter Ronja vandaan en Marco gaat op de grond liggen. Ronja laat zich door mij van haar rokje en stringetje ontdoen en kijk me vernietigend aan ‘Blijf van me af viespeuk’ mekkert ze ‘Ik heb in de serie pas alleen gezoend, Sjors en Lorena zijn de hoeren van de show’. ‘Rustig maar’ stel ik haar gerust ‘Marco heeft een verrassing voor je, ga maar bovenop hem zitten’ Ze kijkt om en ziet Marco liggen met zijn leuter fier omhoog. Ze heeft niet de intentie om te bewegen als de regisseur weer voor de actie zorgt. Ronja gaat wijdbeens boven Marco staan en terwijl ze zich laat zakken beginnen dikke tranen over haar bleke wangetjes te rollen. Marco grijpt haar heupen vast en houd haar in bedwang voordat zijn lul contact maakt met het zachte vlees. ‘Nee, alsjeblieft, ik wil ECHT niet, vraag iemand anders, stand-in, iemand’ roept ze steeds harder. Er komt geen commentaar vanachter de camera’s. ‘Sjors, kun jij even helpen haar een beetje te dempen?’ vraag ik het andere schattige blondje.

Sjors trekt haar doorweekte string uit en komt op ons clubje aangeschuifeld. Zonder pardon pakt ze, met haar benen iets gespreid, het hoofdje van Ronja vast en duwt haar drijfnatte kutje op de lippen van Ronja. ‘Zo, die is voorlopig stil’ zegt Sjors en geeft mij een vette knipoog. Marco ligt vanaf de grond naar het spektakel boven zijn hoofd te kijken. Ronja stoot gedempte kreetjes uit en Sjors sluit haar ogen en laat haar kutje dit keer door een tong verwennen in plaats van haar eigen vingers.

Zelf neem ik plaats tussen de benen van Marco en achter het kontje van Ronja, klaar voor een Broodje verrassing. Het kontje van Ronja hupst onrustig onder de controle van Marco. Zodra mijn handen over het kontje en langs het gladde kutje glijden worden de gedempte kreetjes van Ronja duidelijker.

‘In drie Mar’ zeg ik tegen Marco. ‘Oke’ is zijn antwoord. ‘Drie, Twee’ tellen we allebei en op één duwen wel allebei in volle vaart tegelijk onze pikken in het strakke jonge lijfje. Marco glijdt met een beetje weerstand het natte kutje in maar ik moet flink kracht zetten om mijn lul in haar kontgat te krijgen. Ronja bevrijdt zich van het kutje van Sjors en slaakt in steek van pijn een oerkreet die de microfoons niet kunnen verwerken. In een daverend tempo blijven we het jonge lijfje van Ronja neuken. Het gegil blijft maar doorgaan als Ronja door het neukgeweld geen moment rust krijgt. Van bovenaf zie ik het blonde haar golven, Sjors is ondertussen naast ons gaan zitten en is zichzelf ook tot een orgasme aan het vingeren. ‘Ho Sjors, een orgasme moet je aan ons overlaten, je komt een heel eind maar het lukt je niet om een orgasme te krijgen’.

Met twee vingers in haar kutje en een vinger in haar kontje probeert Sjors uit alle macht klaar te komen maar het lukt haar niet. Ze pakt van de bar van de kroegset zelfs een half leeg colaflesje en gaat met één been op de kruk staan. Als een glazen dildo jaagt ze de hals van het flesje in en uit haar kut en ze hijgt als een pakpaard. Ondertussen komt Ronja tussen ons ingeklemd in ons ritme. Haar schattige B-cupjes stuiteren in ons ritme mee en haar blonde haar golft om het gezicht van Marco heen. ‘Ik kom bijna’ gromt Marco. ‘Dat moeten we nog niet hebben maat’ zeg ik daarop, we stoppen ons geweld en laten Ronja op de grond zakken. Totaal uitgeteld ligt ze onder de kruk waar Sjors bezig is met het wereldkampioenschap fles-in-kut-douwen.

Alle opgespaarde geilheid in het lijfje van Sjors is af te lezen in haar blik. Gefrustreerd jaagt ze nogsteeds het flesje en haar vingers naar binnen. ‘Probeer het eens met deze’ opper ik terwijl ik mijn stijve lul in haar richting wijs. Meteen laat ze het flesje vallen dat vlak naast de uitgewoonde Ronja terechtkomt. Sjors vliegt op mij af en begint als een dolle te zoenen. Al snel breekt ze de tongzoen af en draait zich om, gaat voorover gebukt staan en voordat ik het besef heeft ze behendig achterwaarts bewegend d’r verlangende grotje op m’n lul gespietst. Zelf hoef ik bijna niets te doen als Sjors zichzelf tegen mij aanrijdt.

Marco staat voldoende dicht in de buurt om door Sjors als vanzelf gepijpt te worden. ‘Djezus wat een geile opdonder is dit zeg’ meldt Marco. ‘Ja, wat wil je, ze zit zich hier al 10 minuten te vingeren zonder klaar te komen’ is mijn antwoord. Sjors heeft nog een andere bezigheid gevonden, ze heeft het half lege colaflesje opgepakt en bij de arme Ronja in haar gegeselde kontje gepropt. Ronja is te afgepeigerd om serieus commentaar te leveren. ‘Dit blonde ding is nogal SM-minded’ valt zowel Marco als mijzelf op. Marco pakt Sjors bij haar achterhoofd en perst uit volle macht zijn pik zo ver mogelijk achterin de keel van de frêle Sjors. Bijna stikt Sjors als Marco haar weer wat lucht gunt. ‘Aah, NOG ‘n keer’ roept Sjors. ‘Tering, ze krijgt niet genoeg joh!’ roept Marco euforisch en doet Sjors een plezier door haar nu nog langer te keelneuken.

‘Oh, ik hou het niet’ moppert Marco. ‘Dan zoeken we een andere setting’ opper ik. We laten Sjors op haar rug gaan liggen en ik neem bovenop Sjors plaats. Met twee handen klem ik haar tietjes bij elkaar en begin haar tietjes te neuken. Marco neemt achter mij plaatst, tilt haar benen op en schuift z’n lul in haar kutje. Oerklanken van genot ontsnappen uit Sjors. Ze probeert bij elke haal mijn eikel te likken om niets van het neukgenot te missen. Marco doet zijn best om zonder al klaar te komen Sjors zo hard mogelijk te neuken en ik gesel haar tietjes zoveel mogelijk. Sjors vindt het allemaal niet hard genoeg en gromt tegen ons haar harder te neuken.

Langzaam richt ik me op en laat mijn lul tussen haar tietjes vandaan komen. Voorover op handen en knieen gebogen hangt mijn pik vlak boven Sjors d’r gezicht. Zonder iets te hoeven zeggen begint ze me te pijpen. Waar ze geen rekening mee gehouden heeft is dat ik nog verder voorover buig en haar zo vastpin tussen mijn kruis en de grond. Hierdoor zit mijn lul diep in haar keel. Gek geworden van geilheid begin ik met lange halen haar keel te neuken. Duidelijk voel ik de achterkant van haar keel tegen mijn eikel aan komen eigenlijk kan ik niet verder maar het lijkt me een mooi moment om haar te leren ‘deep-troaten’. Met m’n linkerhand grijp ik haar nek en forceer haar hoofd naar achteren zodat haar keel open komt te staan en met één beweging stuw ik de overige centimeters van m’n stijve lul in de slokdarm van de schattige Sjors.

Plots is het gedaan met haar geilheid. Sjors schrikt van mijn laatste beweging en dreigt te gaan kokhalzen. Ze probeert me weg te duwen maar ik heb mijn hele massa boven haar hangen. Alsof er niets aan de hand is blijf ik met lange halen haar diep neuken. Gorgelende geluiden en paniekerige keelklanken worden door de microfoons opgepikt. Marco heeft ondertussen het colaflesje gevonden en heeft die, om de ellende voor Sjors te vergroten, in haar kontje gestopt. Nu heeft Sjors elk gaatje van haar lichaam bezet. ‘Tijd om er een eind aan te maken’ vind ik als ik merk dat Marco’s ademhaling verdacht veel weg heeft van een naderend orgasme. Het tempo van Marco verhoogt nog iets, ik kijk achterom en zie dat hij met gesloten ogen spastische bewegingen begint te maken met z’n stijve lul diep in het strakke kutje. Met een tik komt het colaflesje op de grond als het kontje van Sjors de vloer raakt wanneer Marco haar weer los laat. Sjors krijgt het allemaal half mee omdat ze zich nogsteeds van mij probeert te ontdoen. ‘Je mag’ meld ik mijn lichaam en ik voel een golf van een super-orgasme door m’n lijf heen stromen. Met mijn stijve lul in haar keel spuit ik m’n eerste straal direct in haar slokdarm en trek vervolgens m’n lul terug en vul haar hele mond met dikke klodders sperma.

Net voordat Sjors spugend en hoestend adem haalt rol ik van haar af. Samen met m’n maatje bekijken we de ‘schade’ die we aangericht hebben. Ronja is met haar rokje opgestroopt om haar middel tegen de bar aan gaan zitten en kijkt verdwaast voor zich uit. Kutsappen, waarschijnlijk vermengt met cola, hebben een plasje tussen haar benen gevormd. Sjors ligt naakt voor haar met het colaflesje nog in haar kontje en sperma over haar hele gezicht, haar, schouders, tietjes en haar bovenbenen. ‘Hmm, niet slecht voor een eerste take’ zegt Marco grijnzend. ‘Mee eens Mar, helemaal mee eens’ mompel ik glimlachend.
Aantal keer gelezen:
262
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)