Spannendverhaaltje.nl

Tijdsvideo 5

-
25-10-2010
Tijdsvideo - 5: Het Zwembad

Voorwoord: In part I wordt beschreven hoe ik in het bezit kom van de tijdsvideo. Een apparaat dat de tijd kan stilzetten en nog veel meer. Daar kom ik langzaam achter….

Zaterdagmorgen, tropisch heet in Nederland. Een temperatuur van 33 graden en heel erg benauwd. De enige remedie hiertegen is zwemmen. Ik pak mijn zwemspullen en geef Jasper een aai over z’n bol. Gelukkig hebben wij in het dorp op fietsafstand een leuk zwembad. Niet te groot maar wel voldoende om wat baantjes te trekken.

Omdat het een typisch dorps zwembad is kom je er natuurlijk ook allemaal bekende tegen. Zo sta ik bij de kassa en staat onze groenteman achter mij met zijn 2 kinderen. Sandra van 15 en Joyce van 14. Twee lieve jonge meisjes met ieder wit blond haar en ontluikende lijfjes. Ik schenk verder geen aandacht aan de rij bij de kassa want het is al warm genoeg zonder mezelf op te geilen.

Na betaald te hebben ga ik richting de kleedhokjes. Mijn hemel wat is het druk. Bijna alle hokjes zijn bezet. Behalve aan het eind van de hele rij, daar zijn nog wat hokjes over. Ik heb zo’n hekel aan die krappe hokjes. Mijn bijnaam is niet voor niets ‘Rugby’, 1,95 m lang, ruim 100 kg schoon aan de haak en flink gespierd. Prop dat maar eens in zo’n klein hokje op zo’n benauwde dag. ‘Goed, niet zeuren, jij wilde zwemmen dus hoplakee’ dacht ik bij mezelf.

Terwijl ik me aan het uitkleden ben hoor ik de deur van het hokje naast me open slaan tegen de wand. Twee stemmen hoor ik giebelend naar binnen gaan. ‘…lukt toch wel’ hoor ik nog van de ene. ‘Ja tuurlijk gewoon een voor een, dan is er ruimte zat’ zegt de ander. ‘Ow, fijn’ denk ik ‘Het is al zo benauwd en nu komen die lekkere Sandra en Joyce naast me zich omkleden, langzaam de kleren uit doen tot hun blote kutjes, elkaar bewonderen, daarna die, waarschijnlijk, HEERLIJKE bikini’s aan..’ bij de gedachte alleen al groeit m’n pik enorm. Hij past bijna niet meer in m’n zwemshorts.

Maar wacht, wat hoor ik nu echt? Als ik goed luister dan hoor ik gegiebel hiernaast. Maar anders dan onschuldig gegiebel! Dit is ‘kleine-meisjes-geil-gegiebel’! Meteen kruipt mijn lul uit m’n shorts. Ik kijk stiekem onder de hokjes door en zie 2 paar voetjes vlak bij elkaar staan. ‘Hier moetik meer van weten’ bedenk ik me. Ik klim op het bankje in het hokje en steek mijn hoofd over de scheiding. Daar zie ik Sandra en Joyce met hun linker handjes over elkaars borstjes wrijven. Sandra heeft al een leuke cup B maar Joyce heeft nog niet zo heel veel. Het rechter handje van Sandra zit tussen de benen van haar zusje in en zo te zien beweegt ze haar middelvinger in en uit het jonge kale kutje van Joyce. Met dit beeld voor me sta ik al bijna het pashokje te vullen met dikke klodders zaad. ‘Man wat een stel geile opdondertjes zijn dat’.

Omdat ik ongemerkt mijn hoofd te ver over het hokje heb gestoken ziet Joyce mij en slaakt een gil. ‘AAH, viezerik!, gadverr, hij zit ons te begluren! VIESPEUK’ roept ze. Danig geschrokken schiet ik terug mijn hokje in terwijl ik met ‘SSST’ ze probeer stil te krijgen. Maar ze blijven nu allebei roepen. Door het tumult komen er al badmeesters onze kant op en tot overmaat van ramp zie ik de groenteman uit het algemene kleedhok komen denderen op weg naar het lawaai.

‘Shit’ denk ik nog, ik ben er bij. Maar bedenk me snel daarna dat ik de AB toevallig in mijn tas heb gestopt. Die pak ik er bij en druk op [stop]. ‘Aah, stilte, das beter’ gaat er door mijn hoofd. Nu moet ik iets bedenken. Als ik de tijd weer start gaat alles gewoon door en word ik door papa groenteman waarschijnlijk gewurgd. Mijn oog valt weer op de AB en merk nu eigenlijk pas op dat er ook een [ffwd] en [rwd] op zit. Vooruit en achteruit spoelen? Waarom niet? Voorzichtig druk ik heel kort op [rwd] en voel een vreemde bries om me heen. Nieuwsgierig steek ik mijn hoofd boven het deurtje van het pashokje uit en zie dat de groenteman zich een stuk dichter bij zijn kleedhok bevindt dan zojuist. ‘Nog maar een keer drukken’ beveel ik mezelf. Terwijl ik naar de boze groenteman kijk druk ik op de knop en zie hem achteruit hollend zijn hok in gaan. Na een paar tellen laat ik de knop los en kijk ik weer over de scheiding naar mijn lieve buurmeisjes. Zij staan weer in verstrengelde houding, klaar om elkaar weer extra geil te maken. Gebruikmakend van het moment instrueer ik de meisjes ‘jullie vinden mij geen viezerik, jullie vinden het juist extra geil dat ik meekijk’ voordat ik op [play] druk. Prompt gaat het vingertje van Sandra onder het slipje van Joyce en ze giebelen samen kinderlijk.

Omdat het gevaar nu geweken is steek ik mijn hele hoofd over de schutting. Joyce kijkt omhoog en in eerste instantie lijkt ze te schrikken. Met grote ogen kijkt ze me aan en ze schut met haar vrije hand de schouder van Sandra die haar blik volgt. Samen kijken ze mij aan ‘Ga lekker door schatjes’ zeg ik met mijn zwoelste stem. Terwijl Joyce me nogsteeds aankijkt zegt Sandra: ‘graag’ en trekt het onderbroekje van haar zusje uit.

De hele wereld draait gewoon door terwijl ik sta te genieten hoe de jonge zusjes elkaar aan het bevredigen zijn. Joyce heeft ondertussen een zaadvragende blik in haar ogen. Haar mondje staat open en ze ademd zwaar. Sandra heeft een klein tepeltje in haar mond genomen en staat zichzelf te vingeren terwijl het geil zichtbaar langs haar benen stroomt. ‘Ik geloof dat jullie wel wat hulp kunnen gebruiken’ zeg ik over de scheiding heen. Op de AB druk ik op [stop] en doe mijn deur open. Nadat ik Sandra en Joyce met de AB heb wakker gemaakt stel ik voor dat Sandra van haar kant van het kleedhokje de deur open doet. Een klik vertelt me dat de grendel er inderdaad af wordt gehaald. Langzaam draait de deur open en ik kijk tegen het heerlijke schouwspel aan wat ik zojuist nog van boven zag.

Joyce staat hijgend tegen de andere deur aan en Sandra staat een beetje voorover aan een tepeltje te zuigen. Het 15 jarige smalle blanke kontje van Sandra staat uitdagend naar mij toegekeerd en het geil heeft de binnenkant van haar bovenbeentjes al nat gemaakt. ‘Vind je het goed als ik je kutje lik?’ vraag ik aan het jonge meisje. Ze stopt met zuigen en ze kijkt achterom. Er is twijfel te bespeuren in haar ogen. ‘Nee, dat wil ik niet’ zegt ze standvastig. Ze laat haar zusje nu helemaal los en wil zich omkeren.

In een beweging zet ik een stap naar voren en dwing met mijn rechterhand op haar rug haar terug in voorovergebogen positie. Met mijn linkerarm omklem ik haar slanke linker bovenbeentje en begin zachtjes onder haar klitje te likken. Ze probeert de druk van mijn rechterarm tegen te werken maar ik ben te sterk voor haar. Met lange halen gaat mijn tong nu over haar kutje en door haar bilspleet. ‘Wat smaak je heerlijk’ zeg ik tegen haar. ‘Hou OP, STOP’ kermt ze. ‘Volgens mij is je kutje er wel klaar voor’ meld ik haar. Mijn linkerarm laat haar bovenbeen los en ik ga rechtop op staan. Het beeld onder mij is betoverend. Een tegenstribbelende 15 jarige Sandra met haar smalle kontje bijna tegen mijn benen aan en een 14 jarige Joyce met haar slipje om haar enkels heen. Joyce wrijft met haar handen over haar borstjes heen en kijkt gebiologeerd hoe ik mijn glimmende eikel richting het kutje van haar zusje breng. Ze lijkt het wel interessant te vinden: ‘Stil nou San’ zegt Joyce. ‘Ik wil zien hoe die meneer zijn piemel in je stopt’ ‘Zo, jij hebt er wel zin in’ zeg ik tegen de kleine. ‘Nee, ik wil niet zelf, maar ik krijg een kriebel in mijn buik als u het bij San doet’.

‘Nou zullen we dan maar je zusje plezieren?’ vraag ik aan Sandra. ‘Nee alstublieft niet’ klaagt ze. ‘Jammer, maar ik denk dat ik geen keus meer heb, het aanblik van jullie tweetjes, zo lekker geil aan de gang, en nu met jou prachtige slanke lijf zo uitnodigend voor me’.

Heel langzaam druk ik mijn enorme opgezwollen eikel tegen de schaamlipjes van Sandra. ‘Nee, alstublieft, niet doen, ik heb het nog nooit gedaan’ kreunt ze. Stukje bij beetje schuif ik mijn neukstaaf in het krappe grotje. ‘Ooh’ kreunt Sandra ‘Wat voelt dat vreemd, heel anders dan jouw vingers Jee’ ‘Wat voel je dan?’ Wilde Joyce weten. ‘Ik weet niet, het tintelt helemaal’.

Met een langzaam tempo ga ik steeds dieper in het natte grotje, bij iedere stoot voel ik het krappe kutje om m’n lul heen spannen. Sandra begint het steeds lekkerder te vinden. ‘Waarom lik je je zusje niet’ vraag ik haar. ‘Waar moet ik haar likken dan?’ ‘Probeer maar eens tussen haar beentjes zoals ik daarnet deed’. Als een gehoorzaam poppetje brengt ze haar hoofd omlaag en kruipt tussen de beentjes van haar zusje.

Na een poosje in de zevende hemel te zijn wil ik wat anders. In de gang richting het zwembad zie ik twee badmeesters bevroren in tijd staan. Twee stevige mannen die mij vlak daarvoor waarschijnlijk hardhandig het zwembad uit gegooid zouden hebben. Ik instrueer hen om te komen en zich uit te kleden. Prompt staan twee naakte mannen achter mij te kijken hoe ik het jonge lijfje van Sandra aan het neuken ben. ‘Joyce, als jij nu eens de deur bij jou achter open doet dan loop ik om’ ‘Nee, niet stoppen’ klaagt Sandra terwijl ik mijn lul uit haar spleetje haal. ‘Wacht maar af’ zeg ik haar. Via mijn eigen kleedhok bereik ik de andere kant waar Joyce netjes de deur heeft geopend. Sandra staat verlangend naar mijn pik te kijken. Tegen een van de mannen meld ik dat hij op het bankje moet gaan zitten. Ik laat Sandra en Joyce zijn lul stijf maken door ze erover te laten wrijven. ‘Goed, klim er maar bovenop Sandra’. Met een beetje gestoei klimt Sandra onwennig op schoot van de badmeester. Joyce laat ik vanaf onderen meekijken hoe het in z’n werk gaat.

Langzaam verdwijnt de lul in het sappige grotje en ze begint heen en weer te schommelen en te kreunen. ‘Wat mooi’ zegt Joyce, ‘Nee, dit is geil’ vertel ik haar. ‘Owja, erg geil’ ‘Joyce, zou jij me willen pijpen?’ vraag ik het 14 jarige meisje. ‘Euh.. hoe doe ik dat?’ vraag ze verwonderd. ‘Laat mij je maar helpen’.

Met twee handen pak ik haar hoofdje en dirigeer mijn, van vocht glimmende, eikel richting het zachte lieve mondje. ‘Doe je mond open en doe alsof het een ijslolly is waar je aan kan likken’. Een beetje aarzelend brengt ze haar lippen tegen mijn eikel en likt een beetje vocht op. ‘Oei, das zout’ zegt ze. ‘Prima dan doe je het goed, ga maar door’ ‘Echt waar? Doe ik het goed?’ vraagt ze trots. Met frisse moed vouwt ze haar lippen rond mijn eikel.

Terwijl de kleine Joyce mij aan het pijpen is en Sandra hoorbaar geniet van de lul van de eerste badmeester, verorder ik de tweede badmeester om zijn lul stijf te maken. Nadat hij, kijkend naar het tafereel, geen moeite heeft om dat voor elkaar te krijgen laat ik hem achter Sandra plaats nemen.

‘Geef haar een ‘Sandwich’ die ze nooit meer vergeet’. Met een ferme duw drukt hij Sandra tegen de badmeester op de bank aan zodat haar borstjes tegen hem aangedrukt worden. ‘Hee, niet zo ruw’ klaagt Sandra terwijl ze achterom kijkt. Ze schrikt van de omvang van de lul van de tweede badmeester. ‘Wat gaje doen?’ vraagt ze paniekerig. Zonder omhalen steekt de tweede badmeester in 3 stoten zijn hele lul in het maagdelijke poepgaatje van Sandra. Zij schreeuwt het uit van de pijn maar de badmeesters gaan onvermoeibaar door met het verkrachten van het jonge lijfje.Joyce probeert te kijken waarom Sandra zo schreeuwt maar ik hou haar hoofd met 2 handen op z’n plek en begin haar keel te neuken. Mijn lul komt zo diep dat ze dreigt te gaan kokhalzen. Met één hand grijp ik een bosje blond haar en met mijn andere streel ik de beginnende tietjes. Met ferme stoten neuk ik het jonge keeltje waarbij ik het tongetje steeds vaker langs mijn schaft voel gaan. Joyce zit met gesloten ogen te genieten van het geweld. ‘Dit poppetje moet ik onthouden’ zeg ik hardop.

Het beeld van Sandra die verkracht wordt door twee mannen die twee keer zo groot zijn als zij en het jonge zusje dat aan mijn lul zuigt wordt teveel voor me. Ik spuit mijn zaad diep in het keeltje van Joyce en zorg dat de laatste klodders op haar gezicht terechtkomen door mijn lul er net op tijd uit te halen. Tot mijn verbazing doet Joyce de grootste moeite om al het zaad door te slikken.

De mannen laat ik Sandra optillen en op haar rug op de grond neerleggen. Meteen slaat ze haar handen voor haar gezicht. De badmeesters laat ik hun sperma over haar lijfje heen spuiten. Stralen van zaad kletteren neer op haar borstjes, buik en haar kutje. Snikkend ligt het meisje op de vloer van het kleedhokje. Joyce kruipt naar haar zus toe en begint haar te troosten. ‘San, waarom huil je? Het is toch lekker dit? Dit is wat we altijd al wilden doen!’ ‘Nee, mijn poeperd doet zo’n pijn, dat is niet wat ik wilde’ jammert Sandra. Joyce legt haar handje op het kutje van d’r zus en begint die te strelen. Het sperma van de badmeesters en de kutsappen van Sandra vermengen zich tot een gladde boel. Sandra begint achter haar handen zwaarder te ademen. Joyce haalt de handen van Sandra weg en kijkt in haar ogen. ‘San, vertel wat voelde je allemaal’ ‘ohw, alsof ik daarzo uitscheurde, het deed eg pijn’ klaagde Sandra. ‘Maar wat voel je nu?’ wilde Joyce weten. ‘Tja, kweenie, het tintelt nog een beetje maar ik krijg het vooral warm van jou’ melde Sandra.

Nogsteeds het kutje van haar zus wrijvend begint Joyce haar zus te zoenen. Sandra beantwoord de zoen door de nek van haar zusje te omarmen. Nogsteeds met haar meisjesonderbroekje op haar enkels zit Joyce voorovergebogen haar zusje te zoenen. Haar heerlijke kontje staat daarbij natuurlijk omhoog. Een glimmend 14 jarig spleetje staat uitnodigend mijn kant op. Bijna kan ik mij niet beheersen maar ik vind dat 15 wel de grens was. Ondanks dat Joyce een nymfomane aan het worden is lijkt het mij niet gepast haar op die leeftijd op deze manier te ontmaagden. ‘Maar dat wil niet zeggen dat ik zelf geen lol mag hebben’ hou ik mezelf voor.

Ik kniel achter Joyce neer en breng mijn semi-erecte pik tussen de billetjes van Joyce in. Met mijn linkerhand wrijf ik over haar slanke rug en met mijn rechterhand hou ik mijn pik tussen haar billetjes in. Joyce kijkt achterom en vraagt ‘Jaah, gaat u mij nu ook doen?’ ‘Nee schatje, ik vind dat jij nog te jong bent. Als je zo oud bent als je zus wil ik je met alle plezier ontmaagden hoor’ vertel ik haar. ‘Nee, alstublieft meneer, ik wil het ook zo graag voelen’ klaagt ze. ‘Sorry maar dat zal niet gaan, maar ik kan je wel wat anders laten voelen.’ Met lange halen haal ik mijn lul onder mijn hand en tussen haar billetjes door. Een soort van tietneuken maar dan met haar kont. In sprongen word mijn lul hard en drukt de kadetjes van het heerlijke meisje uit elkaar. ‘Oowjaa, wat doet u nu? Zit hij nu in mijn poeperd?’ Wil ze weten ‘Nee, liefje ik ga alleen langs je gaatje’ ‘Aah, alstublieft stop hem er in?’ blijft ze klagen. Op een of andere manier is mijn zelfdiscipline zo hoog dat ik niet toegeef aan haar klaagzang. ‘Nee, 15 is het minimum liefje’ blijf ik volhouden.

Ik haal mijn lul terug en laat hem tussen haar beentjes inglijden en langs haar clitje. Een rilling gaat door haar heen ‘Ooei, dat is lekker, zit ie er nu wel in?’ ‘Ja, nu wel’ lieg ik. ‘Ooowjaa, San, ik word nu ook gedaan! San, oowjaa, het is echt lekkerrrr, ik weet niet wat ik voel maar oowjaa, ik weet oow, ik, aaah, IIEHAAH’ gilt Joyce terwijl ze haar eerste echte buiten-vaginale orgasme van haar leven krijgt.

Ze zakt in elkaar op haar zus die haar liefdelijk in haar armen neemt. Sandra is haar eigen pijn allang vergeten en omhelsde haar zusje. ‘Zo, en dat heet nu een goeie neukbeurt’ zeg ik. Trots kijkt Joyce achterom naar mij. Maar ik zit zelf nog met een enorme stijve lul en naar links kijkend zie ik dat de badmeesters zichzelf aan het aftrekken zijn bij het schouwspel van de naakte zusjes op de grond van HUN pashokje. Ik besluit Sandra en Joyce nog een kadootje te geven. De badmeesters laat ik plaatsnemen op hun rug liggend op de grond. ‘Zo dametjes, als jullie nu eens bovenop de gezichten van die meneren gaan zitten met jullie gezichtjes naar mij toe’. Joyce zit in een oogwenk bovenop haar badmeester met haar kutje bovenop z’n voorhoofd. ‘Ja, heel goed’ complimenteer ik haar ‘maar dan iets lager zodat je ongeveer op z’n mond zit.’ Sandra heeft het wel goed begrepen en nu zitten twee meisjes mij aan te kijken terwijl ze wijdbeens bovenop twee volwassen mannenkoppen zitten. ‘Kijk mij goed in de ogen’ vraag ik hen ‘en vertel me wat jullie voelen’. Terwijl ik dat zeg geef ik de mannen de opdracht om de meisjes bij de heupen te pakken en hun tong zo diep mogelijk in de grotjes van de meisjes te steken. Beide gezichtjes van de jonge meisjes krijgen meteen een mengeling van schrik en genot over hun heen. ‘WHAA’s’ en ‘Ooeh’s’ is het enige wat ze uit kunnen brengen. Al masturberend bekijk ik het schouwspel onder mij. De meisjes zitten schommelend, hopsend en stuiterend op de tongen van de mannen te rijden. ‘Oow, ik ga denk ik, oowjaa, ooh, ik ga weer, ooh’ Joyce heeft hoorbaar de smaak te pakken. ‘Joyce?, het is niet, “ik ga” maar “ik kom”, je komt klaar heet dat als je je zo voelt’ vertel ik haar.

‘Ik kom klaar? Oow, jaa, nou dan kom ik nu al klaaaaaaarrrrr’ kreunt Joyce alweer. Sandra komt er niet veel later achteraan. Omdat ik de mannen nog geen nieuwe instructies heb gegeven blijven ze maar doorgaan. ‘Owja, nee, oow, ik kan niet meer’ klaagt de kleine Joyce. ‘Ooow, ik ben moe, aah’ ‘Een nieuwe opdracht’ meld ik de meisjes. Masturberend kom ik voor ze staan en laat mijn lul voor hun hoofdjes hangen. In iedere hand neem ik een hoofd en dirigeerde ze naar elkaar toe. Op het moment dat hun monden bijna bij elkaar zijn schuif ik mijn leuter tussen hun lipjes in. Met lange halen haal ik mijn lul langs de lipjes waarbij ze diepe keelklanken van genot laten horen. Afwisselend steek ik mijn paal bij Sandra in haar mond en laat haar zuigen dan laat ik Joyce mijn paal likken en breng ik de twee weer in originele positie.

De mannen gaan onvermoeibaar door zodat een derde orgasme van Joyce er aan komt. Sandra is pas bij haar tweede. Nadat de meisjes weer gillend klaarkomen laat ik de mannen stoppen. Uitgeput stappen de meisjes van hun befmachines af. Terug in het kleedhokje laat ik ze vaderlijk op schoot zitten bij me. Twee naakte tienerlijfjes op m’n schoot met een stijve lul er tussenin. Wat een fantastisch moment is dit toch.

‘Zo, dametjes, wat vonden jullie ervan?’ wil ik weten. ‘Oow, het was heerlijk’ het was de enthousiaste Joyce die vertelt. ‘Ik heb me nog nooit zo gevoeld, volgens mij ben ik wel drie keer gegaan’ ‘Je bedoelt gekomen’ corrigeert Sandra haar. ‘Ja, dat bedoel ik, oow, wat lekker!’ ‘Ja, jij wel’ zegt Sandra. ‘Ik ben maar twee keer gekomen’ mompelt ze. ‘O, dus jij heb nog niet genoeg gehad dan?’ vraagt Joyce. ‘Jawel, nouja, kweenie, jij hebt er drie en ik twee, ik ben ouder, dus waarom mag ik er niet drie?’ beklaagt Sandra zich. ‘Daar is wel wat aan te doen hoor liefje’ breng ik op. ‘Kom maar mee.’Ik neem Sandra aan de hand mee terug naar de heren badmeesters die nogsteeds op hun rug liggen. Het beffen van de tienerkutjes heeft hun blijkbaar goed gedaan want de pikken staan nog fier overeind. Ik ga op de grond naast de badmeesters liggen ‘Ga maar bij mij op m’n buik zitten Sandra’. Braaf doet ze wat ik haar vertel. ‘Joyce als jij nu eens het spleetje van je zus klaarmaakt door er over te likken’ Ook zij gaat braaf aan het werk en buigt zich over m’n stijve lul en begint haar zus te beffen. ‘Vergeet niet mijn piemel te likken zoals je net ook deed’ Prompt voel ik een volleerd pijpstertje over mijn lul heengaan. Langzaam til ik Sandra op en laat haar kutje over mijn knots zakken. In haar ogen zie ik de geilheid alweer opwellen. Mijn lul zit nog niet eens helemaal in haar nauwe grotje en ze begint al te stuiteren van genot. Als een paard word ik door de kleine tiener bereden. ‘Jaaah, oow, dit wil iiik’ gilt ze.

De badmeesters liggen vanaf de grond het schouwspel te bekijken. Sandra stuitert op m’n lul op en neer en Joyce probeert zoveel mogelijk mijn ballen en lul af te likken. Beide heren laat ik opstaan. Een van hen laat ik voor het hoofdje van Sandra plaatsnemen. ‘Wat dacht je van weer een tweede piemel in je lijf?’ vraag ik Sandra ‘Pijp hem zoals je mij gepijpt hebt’ Braaf neemt ze hem in haar mondje en probeert het ritme van mijn stoten met haar nieuwe aanwinst te verenigen.

‘In deze stand is er nog meer mogelijk’ vertel ik aan niemand in het bijzonder. De tweede badmeester laat ik daarom weer achter Sandra plaatsnemen. ‘Wat dacht je van een derde pik in je lijf schatje?’ vraag ik haar weer. ‘mmmpfh’ kreunt Sandra alleen maar. Mijn stoten in het lichaam vertragen wat terwijl de badmeester zijn leuter weer in het poepgaatje van Sandra steekt. Ditmaal kan Sandra zich beter ontspannen en de stevige leuter van de badmeester verdwijnt ditmaal zonder gillen in het kontje. Drie volwassen mannen neuken een 15 jarig poppetje. Het zou een scène in een underground film kunnen zijn. Het lichaampje van Sandra schokt, botst en trilt met al het mannelijk vlees wat al haar gaatjes vult. Ze laat de pik uit haar mond glippen en zet het op een gillen. Dit lijkt niet meer op klaarkomen maar meer op een explosie! Voor veertig seconde lang gilt, hijgt en kreunt Sandra een orgasme uit haar lijfje dat ze waarschijnlijk nooit meer zal krijgen.

Omdat mijn belofte gelukt is laat ik de mannen stoppen en haal het slap geworden lijfje van Sandra van mijn lul af. Ik zet haar op het bankje van het pashokje en ga met de twee badmeesters om haar heen staan. De mannen zet ik aan tot een potje aftrekken en Joyce laat ik mijn pik handmatig bewerken. Met z’n vieren kijken we neer op de voldane Sandra die ons glazig aankijkt. Naar beneden kijkend zie ik dat Joyce twee vingertjes in haar eigen kutje heeft gestopt en zichzelf met een hand aan het vingeren is en met de andere mijn pik behandelt. De blik in haar ogen verraden dat ze wel heel erg geniet. Alle gebeurtenissen worden me weer teveel. Met mijn blik op Sandra en Joyce gericht neem ik het van Joyce over en trek mezelf af tot ik mijn hoogtepunt voel komen. Sandra kijkt vol bewondering naar mijn bewegingen en schrikt als er van links ineens klodders zaad op haar gezichtje en schouders terechtkomt. Nog voordat ze de man kan aankijken spuit de andere badmeester zijn lading over haar gezicht en haar lieve B-cupjes.

De twee ladingen zaad hebben bijna haar hele gezicht onder gekregen. Druppels dik zaad druipen van haar kin en langs haar nek en tietjes. Vanuit mijn ballen voel ik een gigantisch orgasme opkomen. Snel zet ik Joyce naast haar zus op het bankje en richt mijn lul op hoofdhoogte. Joyce heeft haar mond open maar Sandra heeft haar ogen en mond stijf gesloten. Voor mijn doen komen er enorme stralen zaad op de tienerzusjes terecht. Het koppie van Sandra zit nu helemaal onder en Joyce heeft een deel van de lading over haar wipneusje en in haar mondje gekregen. Joyce begint driftig haar zus af te likken en probeert zoveel mogelijk zaad in te slikken.

Voldaan kijkt Sandra mij aan. ‘Dankuwel, nu heb ik er ook drie’ zegt ze. Joyce kijkt eerst mij aan en dan haar zus. ‘Ow, ik had er net weer een, dus ik heb er vier!’ meldt ze triomfantelijk.

Zoveel lekkers en ik ben nog niet eens in het zwembad zelf!
Aantal keer gelezen:
286
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)