Spannendverhaaltje.nl

Tijdsvideo 2

-
25-10-2010
Tijdsvideo - 2: Michelle

Voorwoord: In part I wordt beschreven hoe ik in het bezit kom van de tijdsvideo. Een apparaat dat de tijd kan stilzetten en nog veel meer. Daar kom ik langzaam achter….

Van de slager terug gekomen op mijn appartement overdacht ik nog even de situatie. Ik was dus in het bezit van een apparaat dat de tijd stil kon zetten. Maar er zat op een recorder ook een [FFWD] en een [REW] knop. Filosoferend over wat die knoppen konden doen keek ik naar het scherm van mijn TV. De tekst was veranderd er stond nu :’ hypnotiseren is kinderspel, heen en weer lukt ook wel’ Ja dat hypnotiseren had ik wel begrepen maar dat was alleen bij mij gebeurd, ik besloot mijn kat Jasper eens aan een klein onderzoek te onderwerpen. Ik drukte op [STOP] en alles stopte weer zoals ik had verwacht. Jasper stond naast me te kijken naar hetgeen wat ik allemaal aan het doen was. Ik riep hem maar hij bewoog niet. ‘misschien moet hij de TV zien ?’ zei ik tegen mezelf.

Ik tilde Jasper op en plaatste hem tegenover de TV. Ik riep hem weer maar vreemd genoeg deed hij nogsteeds niet. ‘goh wat vreemd ik had toch gedacht dat hij wakker zou...’ ik had het woord wakker nog niet gezegd of Jasper liep op me af en gaf me een kopje tegen mijn benen en draaide tussen mijn benen door. ‘aha het is dus het woord wakker, maar gehypnotiseerd is hij niet alleen is hij niet meer stil’ nadat ik het woord stil had gezegd stond Jasper weer als bevroren tussen mijn benen in. Ik plaatste hem weer voor de TV en verzon een nieuwe theorie. Ik gaf hem de opdracht om over de bank te springen en naar de keuken te lopen, daar vervolgens zijn voederbak in zijn bek te nemen en naar de voordeur te lopen. Ik wist dat hij dit nog nooit gedaan had en het dus geen toeval zou zijn dat hij het toch zou doen. Ik zei ‘wordt wakker’ en jahoor hij deed alles precies zoals het was opgedragen, Jasper zat bij de voordeur met zijn voederbak nog in zijn bek. ‘ja das logisch ik heb hem niet verteld dat hij zijn voederbak ook nog los moet laten’ zei ik weer tegen mezelf. Maar direct daarop liet Jasper zijn voederbak los en klepperde de bak op de plavuizen. ‘Hé, kijk nu ik kan hem dus ook achteraf commando’s geven.’ Dacht ik. Om het te testen liep ik naar het raam en riep door het appartement ‘kom op de vensterbank zitten aan de andere kant van de kamer’ En ja daar zat Jasper aan de andere kant van de kamer. En normaal komt hij altijd naar mij toe als hij kan. Ik drukte op [PLAY] van de ab en Jasper zat weer op de plek waar ik hem had opgepakt om hem voor de TV te zetten. Verbaast keek hij naar mij toe omdat ik wel verplaatst was, en hij niet begreep hoe ik daar gekomen was.

De volgende ochtend moest ik weer naar school. De opleiding van de Hogeschool was niet moeilijk voor iemand met mijn voor opleidingsniveau, echter stroomde er ook andere vooropleidingen deze richting in en dat gaf voor die studenten een groot probleem. De leeftijd varieerde daarom ook van 16 tot 23 jaar op de campus. Er was een meisje van 16 dat vanaf de eerste dag had gedaan alsof ze de koningin van de opleiding was en een arrogant staaltje hooghartigheid prijsgaf waar menigeen zich aan stoorde. De enige reden waarom ze nog niet van school was gestuurd was omdat iedereen, studenten en docenten, er een moord voor zouden willen doen om ook maar 1 keer met dat lichaam te kunnen neuken. Patricia van Keulen, zoals ze heette, wist dat maar al te goed en dreef iedereen tot waanzin. Ze was wat je noemde een “dick-teaser” altijd de meest korte rokjes aan en doorzichtige bloesjes met net genoeg knoopjes los om een blik te geven van haar prachtige borstjes.

Met mijn nieuwe aanwinst liep ik door het schoolgebouw toen Michelle Herders mijn kant op kwam. Michelle is een leuke blonde meid van 18 en vind mij altijd gezellig maar wil niet meer dan alleen een vriendschapsrelatie. Ik vond haar het perfecte model om mijn allernieuwste theorie uit te proberen. In mijn jaszak zocht ik naar de [STOP] knop en drukte die in. [whap] alles stond weer stil. Michelle stond met een vrolijke glimlach op haar gezicht op circa 5 meter afstand van mij vandaan terwijl ik haar in de AB liet kijken. De paarse en blauwe strepen vlogen over het LCD-schermpje, ik melde vervolgens:’Michelle, jij vind mij de meest opwindende man ter wereld, het is zelfs zo erg dat je per minuut in mijn omgeving geiler en geiler wordt, wanneer jij een hand van mij op je kontje voelt ben je niet meer te houden en moet je na exact een half uur mijn zaad in je kutje en in je mond hebben anders denk je dat je de volgende dag niet zal halen.’ Verder nog iets ? vroeg ik mezelf af ? ‘ oja, Michelle, jij komt in dat half uur zelf minimaal 20 keer luidruchtig klaar, maar nu word je WAKKER’

‘Hallo’ zei Michelle ‘ wat fijn dat ik je nog even voor de les spreek want ik heb een geil.. sorry, klein probleempje’ giegelgiegel ‘ waar kwam die verspreking vandaan? ‘ ’weet ik niet’ melde ik. ‘o.k. vertel me eens wat voor probleem je hebt’ ‘nou het zit zo, ik kom maar niet klaar...’ ‘met wat ? ‘ vroeg ik nog met een knipoog. ‘met mijn huiswerk, ik weet niet waarom ik bleef hangen ?’ ‘oh das heel vervelend voor je, wil je dat ik je even help ?’ ‘Ooooohhh jjjaaaaahhhh, eeuuhh ja graag ‘ zei Michelle met ondertussen hoog rode wangetjes. We liepen ondertussen langs de kantine waar iedereen stil zat. Michelle keek de kantine in en zei :’ goh lekker rustig vandaag’ Op weg naar het lokaal kwamen we langs het gymnastiek lokaal.

‘Ik wil hier even komen... eeuh heen’ bloosde Michelle. Samen liepen we de kleedkamers door waar op dat moment helaas niemand was. Om haar voor te laten, liet ik haar passeren en legde ondertussen mijn hand op haar rug. Subtiel gleed mijn hand in het voorbijlopen naar beneden en bij aanraking van haar smalle kontje ontplofte ze zo’n beetje. Ze scheurde bijna al haar kleren van haar lijf en gooide haar slanke bijna jongens-achtige lichaam op mij. ‘ik moet je neuken’ riep ze. ‘ik weet niet waarom, maar ik moet gewoon’.

Ze hing met haar armen om me heen en had alleen nog haar onderbroekje en haar BHtje aan. Haar tong gleed langs m’n lippen en dook direct naar binnen. Haar rechterhand liet mijn hals los en zocht zich een weg tussen onze lichamen door naar beneden. Mijn gulp bood weinig weerstand en ze had al snel mijn stijf wordende pik in haar kleine zachte handen. Mijn handen gleden over het zachte onderbroekje naar boven en ontdeed haar van haar BHtje. 2 melkwitte stevige borstjes kwamen tevoorschijn. Ook haar linkerhand had mijn hals losgelaten om mijn overhemd los te maken. Op haar tenen staand deed ze alle mogelijke moeite om mij maar te kunnen blijven tongen. Ik pakte met 2 handen haar hoofdje beet en na een laatste lange tongzoen duwde ik haar hoofd naar beneden richting mijn kruis. Even zag ik een twijfel in haar bewegingen. Ze keek omhoog en zocht medelijden in mijn ogen. Zonder omhaal plaatste ik haar hoofd op IPH en duwde mijn lul tegen haar lippen. ‘ik...ik heb dit nog nooit gedaan’ stamelde ze ‘gewoon je mond open en zuigen’ zei ik tegen haar en bewoog mijn heupen naar voren terwijl mijn handen haar hoofd naar voren brachten.Tegen de muur van het gymnastieklokaal liet ik mezelf lekker pijpen door Michelle. Ze kreeg er al aardig de gang in en samen met haar kleine handjes kon ze bijna mijn 19 cm naar binnen krijgen. Ik kon mijn handen loslaten want ik had me ondertussen samen met haar omgedraaid zodat zij met haar rug tegen de muur aanzat. Elke keer dat ik mijn heupen in een neukbeweging naar voren bracht kon haar hoofd niet verder en gleed mijn lul haar mond in. Deze vrijheid van mijn handen benutte ik om haar borstjes te ontdekken. Op het moment dat ik zachtjes in haar tepel kneep gaf ze een murmelend kreetje van extase. Haar heupen begonnen op en neer te bewegen, ze kreeg het al aardig warm. Nadat ik haar de instructies gegeven had om haar tong te gebruiken en meer te zuigen was het mijn beurt om het heet te krijgen. De blik van dat mooie donker-blonde kapsel dat op en neer beweegt over mijn paal gaf me de druppel die de emmer deed overlopen. Ik greep haar hoofd weer beet en stootte een aantal keren zo ver dat haar neus tegen m’n buik aan kwam en haar kin mijn zak raakte. Ze begon te sputteren en te murmelen, maar daar schonk ik geen aandacht aan, na de laatste stoot spoot ik mijn zaad diep in haar keel. Het was teveel voor haar, half slikkend en kokhalzend probeerde ze zoveel mogelijk naar binnen te krijgen maar veel liep uit haar mondhoeken over haar kin op haar lieve kleine borstjes.

Ik gaf haar het bevel om zich te gaan wassen onder de douche. Terwijl zij de kraan opendraaide kwam ik achter haar staan. Met mijn armen om haarheen geslagen greep ik met links haar onderbroekje beet terwijl mijn rechter middelvinger haar vochtige spleetje onderzocht. Ze begon te schokken en te draaien tegen mijn alweer harder wordende lul aan. Nadat mijn gehele middenvinger haar zachte gladde kutje in was gegleden begon ze te hijgen. Terwijl ik het tempo iets opvoerde kwam je al gillend en kreunend klaar. ‘NEUK ME’ gilde ze, ‘NEUK ME, steek die pik in mijn spleetje alsjeblieft’ smeekte ze. ‘Nee, eerst moet je jezelf helemaal uitkleden en lekker vingeren.’ Vertelde ik haar. Met veel tegensputteren liet ze me een aantal passen achteruit doen. Onder het stromende water begon ze haar onderbroekje van haar slanke kontje te trekken. Over haar bovenbeentjes en liet het broekje op haar enkels vallen. Met haar linkerhand spreidde ze haar lipjes open terwijl ze met haar rechterhand achterlangs onder haar kontje door ging.

‘Buk’ zei ik kortaf. Direct ging ze voorover gebukt staan.

Als een volleerd keurmeester liep ik om haar heen en ‘keurde’ hetgeen wat mij getoond werd.

Met mijn handen over haar blote kontje glijdend vingerde ze zichzelf een volgende orgasme toe. Zwaar hijgend en steunend begon haar hele lichaam te trillen. Met haar mond zo wagenwijd open kon ik het niet laten om mijn uitgeruste lul er even in te stoppen. Direct begon ze eraan te zuigen. Nu was ik er wel klaar genoeg voor vond ik. ‘Ga onder de douche op de vloer liggen, maar zo dat je hoofd niet onder de stralen ligt’ zei ik. Ja dacht ik, ik ga haar neuken maar dan hoeft ze nog niet te verzuipen. Ze zakte op haar handen en voeten. Met haar kontje naar mij toegekeerd. O.k. dacht ik bij mezelf, ik heb al een lekker toetje in gedachte.

Ze lag helemaal naakt op de tegels op haar rug. Met haar benen gesloten en haar armen over haar borstjes heen. Tjee, die heeft het nog niet vaak gedaan, kwam er in mij op. ‘Hee’ dacht ik ‘ liegen kunnen ze waarschijnlijk ook niet’ dus vroeg ik haar ‘hoevaak heb jij al een lul in je kutje gehad ?’ Met grote ogen keek ze mij aan ‘pas 1 keertje‘ zei ze verschikt. ‘Wie was het, wanneer was dat, en vond je het lekker ?’ vroeg ik haar ‘Het was Peter’ zei ze. ‘Peter ? je 2 jaar oudere broer ?’ ‘Ja’ bevestigde ze ‘Het was 3 jaar geleden gebeurt, op mijn 15e verjaardag gaf ik een feestje, er werd nogal veel gedronken, en Peter had zich flink bezopen om indruk te maken op zijn vrienden.

Toen de meeste mensen weg waren, bleven alleen Peter en zijn 3 vrienden, mijn ouders waren mijn Opa en Oma naar huis brengen maar die moesten 2 uur rijden. Peter zei tegen zijn vrienden dat het zonde was dat ik nogsteeds maagd was en dat het tijd was dat er iemand iets aan deed. Zijn vrienden blufte hem toen uit om het zelf te doen. Nee riep ik nog omdat ik ‘het’ niet voor het huwelijk wilde doen. Peter was te dronken om op mijn kreten te letten. Hij liep op me af en begon zijn broek al los te maken.Ik gilde dat hij het niet moest doen en wilde weg lopen maar zijn vrienden hielden me vast. Peter trok al mijn kleren van m’n lijf af en drukte zijn penis tegen mijn mond aan. Maar ik weigerde hem in mijn mond te nemen. ‘Ach schijt’ riep hij en hij liep weg. Even dacht ik dat ik er van af was maar zijn vrienden riepen hem terug en hij zei tegen hen: ’nou ik neuk dat lijfie wel met een droge pik !!!’ Zijn vrienden grepen mij beet en sleurde me op de grond. Peter gooide zijn hele gewicht bovenop me en drong met zijn piemel in één ram mijn spleetje in. Dat deed ongelofelijk veel pijn omdat ik erg gespannen was. Ik gilde en schopte maar zijn vrienden waren te sterk voor me. Terwijl Peter me verkrachte zaten zijn vrienden aan mijn borsten en zat er een met zijn vinger in mijn poepgaatje. Peter gilde ‘godverdomme wat een lekker strak kutje heeft dat zusje van mij zeg ! Had ik dat nou eerder geweten, dan had ik haar al jaren lang geneukt.’

Zijn vrienden wilden mij ook verkrachten, maar Peter wilde daar niets van weten. Ik had ondertussen het gevecht allang opgegeven en lag snikkend op de grond en liet Peter begaan. Na een kwartier kwam Peter brullend diep in mijn kutje klaar en haalde zijn penis uit mijn spleetje. Hij legde zijn piemel op mijn borstjes en liet het laatste beetje sperma over mijn tietjes stromen. Nadat hij zijn vrienden met veel moeite de deur had gewezen kwam hij terug en dreigde met van alles en nogwat als ik hier ook maar iets van zou zeggen tegen pappa en mamma. Hij heeft me daarna nooit meer aangeraakt. Maar als ik sta te douchen komt hij nog regelmatig zichzelf aftrekken terwijl hij naar me kijkt.

Michelle lag nogsteeds onder de douche en was duidelijk gekalmeerd en tot rust gekomen door haar herinneringen aan die brute verkrachting. Ik wilde eens testen of mijn opdrachten nogsteeds werkte. Ik ging bovenop haar liggen en masseerde mijn pik tegen haar kutje aan. Met glazige ogen keek ze mij aan. Alsof ze me niet zag en dwars door me heen keek. Langzaam maar zeker duwde ik mijn pik dieper haar grotje in. Cm voor cm verdween er meer van mijn lul in haar kutje. Maar ze keek nogsteeds in het niets, ze voelde waarschijnlijk mijn lul niet eens. Direct herinnerde ik me wat ik haar als opdracht gegeven had. Wanneer ik haar kontje weer eens vastpakte, misschien zou dat helpen. Steunend op 1 hand liet ik mijn linkerhand onder haar kontje glijden en trok haar knijpend in haar zachte toch strakke kontje tegen me aan. Binnen 1 tel zag ik de glazige blik vervagen en kwamen de zaadvragende oogjes weer terug. ‘RAM’M IN ME’ schreeuwde ze in mijn oor. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen. In een moordend tempo ramde ik mijn pik in en uit haar kutje. Elke stoot die ik in haar gaf liet haar hele lichaam over de tegels van de doucheruimte glijden. Haar stem vervormde door mijn brute geweld en het duurde ook niet lang voordat ze gillend klaar kwam. Na 5 keer klaargekomen te zijn begon ze het genoeg te vinden. ‘mijn spleetje begint een beetje pijn te doen’ zei ze met een zacht piepstemmetje. ‘o.k.’zei ik en haalde mijn pik uit haar sappige kutje ‘draai je maar om’ Nadat ze op handen en knieën voor me zat positioneerde ik mezelf achter haar en dirigeerde ik mijn pik als een volleerde vakman tussen haar benen door haar kutje weer in. ‘auwauwauwauw’ riep ze ‘nee, je hebt me al kapot gemaakt, STOP alsjeblieft’ Het gegil van haar wond me alleen maar meer op en greep met 2 handen haar heupen beet en trok haar synchroon aan mijn stoten tegen mij aan. Mijn buik kletste tegen haar kontje aan. ‘neee, aauuuw’ bleef ze roepen. Na een aantal hele harde en diepe stoten kwam ik eindelijk klaar in haar kutje. Doordat ik tijdens mijn orgasme mijn pik nog meer volume gaf werd de pijn haar blijkbaar teveel. Ze bezweek onder mijn armen en zakte voorover op de tegels. Met haar kontje een beetje omhoog gericht lag ze voor me onder de stromende regen uit de douche. De blik van haar uitnodigende kontje maakte mijn lul bijna direct weer stijf. Ja dat had ik nog nooit gedaan, wel geprobeerd maar de meisjes waren altijd veel te gespannen.

Mijn middelvinger gleed redelijk soepel haar kontgaatje in. Nadat ik enkele neukbewegingen had gemaakt met mijn vinger besloot ik het te wagen. Met mijn eikel tegen haar sterretje geplaatst ging ik half over haar heen staan en drukte langzaam mijn eikel naar binnen. Haar kontje gaf een heerlijke weerstand. Langzaam en een beetje pijnlijk voor mij schoof mijn pik haar sterretje in. Door de druk gleed haar lichaam in volledig horizontale positie. Nu lag ik dus volledig met mijn buik op haar rug en stak mijn lul recht haar kontje in. Het vreemde gevoel van een pik in haar kontje had haar weer bij zinnen gebracht. ‘oohh wat een lekker gevoel is dat’ zei ze ‘Zit’ie echt in m’n kontje ?’ vroeg ze ‘Jazeker’ bevestigde ik. Het gevoel van haar zachte billen tegen mijn heupen was bijna teveel van het goede. Ik moest een langzaam tempo aanhouden om niet zo vroeg klaar te komen. ‘Ik kom alweer klaar’ kreunde ze. En een zalige rilling ging door haar hele slanke lichaam. Tegelijkertijd keep ze haar sluitspier samen en duwde ze haar kontje van de vloer af. Dat gaf me een gevoel alsof mijn lul gemolken werd. Ik hield het niet meer en ramde mijn lul zo hard en vaak mogelijk in haar kontje zodat haar lichaam golven maakte in het water wat zich rond haar lichaam had gevormd. Ik voelde mijn zaad aankomen en trok mijn pik uit haar kontje en spoot dikke stralen over haar rug en in haar haren.

De telling van haar aantal keren dat ze was klaargekomen bedroeg zelfs meer dan 20. in totaal was ze dankzij mij 23 keer klaar gekomen. Nadat ik haar had aangekleed en haar ondertussen nog een keertje had klaar laten komen omdat ik het niet kon laten om haar pijnlijke kutje nogmaals te likken liepen we terug naar de kantine. ‘O shit.’ Bedacht ik me ‘de tijd staat nog uit’ snel drukte ik op [PLAY] en direct stonden Michelle en ik weer precies op de plaats waar ik de tijd had gestopt.

Maar er was iets in haar blik waar ik bijna weer een stijve lul van kreeg. ‘Hallo’ zei Michelle en ze kwam veel dichter bij me staan dan gewoon ‘heb jij nu ook PGO?’ vroeg ze. ‘Ja, helaas wel ja, ik vind het absoluut geen interessant vak’ babbelde ik en probeerde zo normaal mogelijk over te komen. ‘ach, als we er samen zijn is de interesse er toch wel ?’ vroeg ze met een vette knipoog. ‘O jee’ dacht ik ‘ik geloof dat mijn patiënten een onderbewuste herinnering aan overhouden.’ Tezamen met andere klasgenootjes liepen Michelle en ik naar het lokaal waar onze les zou worden gegeven. Tijdens de les kreeg Michelle steeds minder aandacht voor me en toen de les was afgelopen had ze weer precies dezelfde gewoontes en hetzelfde gedrag zoals ik haar normaal ken.
Aantal keer gelezen:
297
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)