Spannendverhaaltje.nl

Tijdens het babysitten

-
16-08-2010
Die avond kwam ik gezwind aan bij onze overburen,om te babysitten op hun 3-jarig zoontje. Ik had er geen idee van wat er die avond zou gebeuren. De ouders van het jongetje vertrokken en al om 8 uur mocht ik hem in bed leggen. Hij gaf geen kik dus ikw as tevreden en ging lekken met een zak chips voor de buis zitten. Rond 9 uur belde er iemand aan de deur. Ik dacht even aan goedbedoelde waarschuwingen van de moeder maar toch deed ik de deur open. Een lange jongen met rossig haar stond voor de deur met een schrift onder de arm. Ik keek hem vragend aan. "Ehh...", stamelde de -mooie!- jongen, "normaalgezien kom ik elke woensdagavond om bijles van wiskunde te krijgen,maar...is er niemand thuis?" Ik legde hem uit dat ik de babysit was maar nodigde hem uit om een glaasje cola te drinken voor de moeite naar hier te komen.
terwijl we in de keuken zaten keek hij onbeschaamd in mijn décolleté. Dat vond ik niet zo erg,dat gebeurde wel vaker. Ik liet me echter niet doen en staarde even hard terug. Hij glimlachte. "Je hebt mooie borsten" zei hij. ik verschoot een beetje,het zag er een verlegen jongen uit maar dat was blijkbaar niet zo. Ik liet me niet kennen en legde mijn hand op z'n broek. "Nou,jouw lul is anders ook niet mis" zei ik. Hij blòòsde zelfs niet! "Wil je misschien eens voelen?" vroeg hij. Mijn mond viel open. Hoe durfde hij zoiets vragen? langs de andere kant,een beetje ervaring kon ook geen kwaad en het was echt een knappe jongen. Ik stemde dus toe en we gingen in de zetel zitten. Hij deed zijn broek open en leidde mijn hand in zijn boxershort. "En?",vroeg hij, "wat vind je ervan?" Ik lachte. "prima hoor" "Mijn beurt",zei hij nu. ik keek hem verbaasd aan.Dit was helemaal mijn bedoeling niet geweest! Toch liet ik hem begaan,hij was heel voorzichtig. Hij hielp me uit mijn broek en voelde eens aan mijn slipje. Hij knikte instemmend.
Nu ging hij met zijn hand in mijn slipje en voelde eens aan mijn kutje. Voorzichtig gleed hij één vinger in mijn kutje. Ik kreunde en moest gaan zitten. Natuurlijk had ik me zelf al gevingerd,maar dit was nog iets anders! Hij duwde me op mijn rug en deed ook mijn T-shirt en BH uit. Gewillig lag ik te achten. "Heb je dit wel eerder gedaan," vroeg hij. Ik schudde van nee,maar plots schoot het me te binnen dat ik niet eens zijn naam kende! Die bleek mathias te zijn. Hij bleef zijn vinger in een uit mijn kutje duwen,en algauw volgde een tweede vinger en dan een derde. Ik kreunde luidop. Dit deed DEUGD!! Hij begon aan mijn tepels te zuigen die al hard waren en liet zijn tong een sporr maken tusse mijn borsten,tot hij mijn kutje had bereikt. Eerst voelde hij eens,toen spreidde hij mijn lipjes en beroerde zachtjes mijn klitje. Een scheut van genot schoot door mijn lichaam. Zijn tong draaide rond mijn knopje,terwijl zijn vingers nog altijd in me zaten.
Plots maakten zijn vingers plaats voor zijn tong en liet hij me een zalig orgasme beleven. ik hijgde nog na en wou hem een plezier terugdoen,maar dat wou hij niet. "Ik wil jou verwennen" ,zei hij. Hij zetten zich op mij,zodanig dat hij zijn pik in mijn ,nu extra gevoelig kutje, liet glijden. Ik gilde even. Dit was immers mijn eerste keer. "Hoe vind je het," vroeg hij;maar ik kon niets zeggen,ik hijgde en kreunde en kronkelde als een slang in de sofa. Hij reed steeds wilder op en neer en hijgde zelf ook onophoudelijk. Was dit zijn eerste keer? Ik wou het hem niet vragen. PLots stopte Mathias. Ik keek hem verbaasd aan.
Hij nam me uit de zetel en legde me op het tapijt op de vloer. Voorzichtig draaide hij me op mijn buik. "Nu ga je even pijn hebben",zei hij. Hij stak zijn vinger in zijn mond zodat die goed nat werd en stak hem dan in mijn kontgaatje. Het deed inderdaad een klein beetje pijn. Zijn pik was nog nat van mijn sappen,en dus gleed die redelijk gemakkelijk in mijn kont. het gevoel van die pik die heel diep in me zat,was niet te omschrijven. Hij begon tegen me te stoten,ik zetten me half rechtop en hield me vast aan de rand van de tafel.Ik viel bijna om van het genot. Hij zat achter mij op z'n knieën en stootte zijn lul diep in mij. We hijgden samen op het tempo van zijn stoten en toen ging hij steeds sneller en sneller. Snel draaide hij mij terug op,keek in mijn ogen en zei dat het nu zou gebeuren. Ik snapt het niet maar liet hem begaan.
Hij zei me van op zijn pik te gaan zitten en dat deed ik. ZIjn hete lichaam zweette en ik ging op mijn beurt op hem rijden. "ja,jaah nog sneller" ,dirigeerde hij me. Plots voelde ik een warme straal mijn kutje binnenstromen. Het was een overweldigend gevoel dat ik nooit eerder ervaren had. Uitgeteld bleven we zo liggen. Ik besloot initaiatief te nemen en nam zijn pik voorzichtig in mijn mond. Zachtjes begon ik te zuigen,en ik ging met mijn hele hoofd heen en weer. ZIjn lul was eerst nog wat slapjes,maar lang duurde dat niet! Fier stond die weer rechtop en ik maakte met mijn tong bewegingen rond zijn paal,die er best mocht zijn! Een 10-tal minuutjes laten kwam hij weer,en ik slikte alles zo goed en zo kwaad als het kon in.
Het smaakte wat vreemd maar echt slecht was het niet. Mijn mijn tong nog vol sperma gaf ik hem ee lange tongzoen. Eerst aarzelde hij nog wat,maar blijkbaar smaakte het hem ook wel want het werd een erg lange kus. De hele avond deden we zo door en het was de geilste avond van mijn leven. veel werd er niet gezegd,maar onze daden spraken boekdelen. Rond 12 uur vertrok mathias weer,geen minuut te vroeg want een kwartier later kwamen de ouders van de kleine terug thuis. Aan hem had ik helemaal niet meer gedacht maar ik verzekerde de ouders dat hij zeer stil was geweest (dat veronderstelde ik toch,door mijn gegil en gekreun had ik niet veel gehoord) De volgende dag stond Mathias voor mijn deur te wachten toen ik naar buiten liep om de post te halen. "Hi",zei hij zo cool mogelijk. "Ken je me nog?" Ik lachte. "Zin om vanavond ergens naartoe te gaan?" Ik knikte maar. OK,zei hij,ik kom je rond 9 uur oppikken.
De volgende ochtend kwam ik pas rond 11 uur thuis,ik vertelde mijn ouders dat ik bij een vriendin was gaan slapen. Wat er zich die nacht heeft afgespeeld,laat ik liever aan jullie fantastie over.
Aantal keer gelezen:
635
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)