Spannendverhaaltje.nl

Tieners trio

-
21-08-2010
Deborah en Laura waren al vanaf de basisschool bevriend met elkaar. Omdat ze naar dezelfde school gegaan waren en nog steeds bij elkaar in de klas zaten waren ze erg close met elkaar. Ze waren allebei 18 jaar en zagen er erg goed uit. Ze hadden allebei lang blond haar, lange benen een knap gezichtje en Deborah had mooie 75B borsten, terwijl Laura grote ronde 75C had. Deborah had sinds enkele weken een vriendje, Dennis, met wie ze beide goed op konden schieten.Vanmiddag zouden ze met z'n drieën video gaan kijken. Toen Deborah bij Laura kwam was Dennis er al. Hij zag er goed uit. Een mooie strakke spijkerbroek en een strak shirt erop. Deborah droeg een kort rokje en een strak topje dat haar buik bloot liet. Maar goed dat Laura er zelf ook erg sexy uit zag anders had ze zich niet prettig gevoeld. Ze droeg een strak shirtje, waar haar mooie tienerborsten goed in uitkwamen. Haar korte rokje met daaronder haar lange benen en een string zagen er erg goed uit. Toen Dennis haar voor het eerst zag, zag ze hem staren naar het lichaam van haar. Haar borsten waren een lust voor hem, hij kon er zijn ogen niet vanaf houden. Ook Deborah keek naar de grote borsten van Laura. Zo had ze nog nooit naar haar vriendinnetje gekeken, maar het zag er wel goed uit.Toen ze de film aan het kijken waren zat Laura alleen in de stoel en lag Deborah met haar rug tegen Dennis aan. Terwijl ze niets in de gaten hadden keek Laura naar de twee. De handen van Dennis lagen op de borsten van Deborah. Hij masseerde ze zachtjes. Rustig kneedde hij de borsten en streelde hij haar. Zo nu en dan deed Deborah haar ogen dicht van genot. Laura deed net of ze niets in de gaten had. Voorzichtig deed Dennis het shirtje van Deborah omhoog.
Laura hield haar adem in. Een mooi satijnen bh kwam onder het strakke shirtje uit, Dennis pakte gretig haar borsten vast en streelde ze nog intenser. Ineens keek Deborah naar Laura en was Laura dus te laat om haar hoofd weg te draaien. ‘Vind je het niet erg dat we…' ‘nee hoor ga maar door hoor, stoor je niet aan mij'. Intussen voelde ze haar poesje branden van opwinding. Ze wilde dit duo wel een zien met elkaar. Deborah trok haar shirtje uit en Dennis opende haar bh. Een paar mooie tienerborsten kwamen onder de cups vandaan. Ze had erg mooie roze tepels, die mooi bij haar borsten pasten. Dennis deed zijn grote handen om haar borsten heen. Direct richtten de tepels zich op. Wat had haar vriendinnetje mooie geile tieten! Zachtjes begon ook Laura aan haar borsten te voelen. Ze voelde dat haar tepels al hard waren geworden van de opwinding. Zachtjes voelde ze over de gladde stof van haar shirt heen. Haar tepels waren duidelijk zichtbaar in het shirtje. Niemand lette meer op de film. Dennis streelde de borsten van zijn vriendin en Laura streelde haar eigen borsten. Ze trok haar shirtje uit haar rokje en ging met haar hand onder haar shirtje. Rustig masseerde ze haar grote borsten. Terwijl Laura helemaal in gedachte was, keek Deborah haar aan. ‘Laura kom je erbij? Tenminste, als Dennis dat niet erg vind?' Dennis wist niet wat hij hoorde. Twee meisjes! Dat was een droom! Laura liet het zich geen tweede keer zeggen. Ze stond op en liep naar de bank waar Deborah en Dennis lagen. Ze stond voor de twee. Deborah trok het shirtje van Laura uit. Een mooie bh waar haar borsten heel strak inzaten kwam er onderuit. Deborah opende de bh van haar vriendin en nam de cups van haar borsten af. Twee hele mooie ronde strakke borsten werden zichtbaar. Haar tepels fier opgericht klaar voor de strijd. Dennis keek naar de borsten van Laura. Zelden had hij zulke mooie borsten gezien. Rustig nam Deborah de borsten van haar vriendin in haar handen. Ze streelde zachtjes. Laura had haar ogen dicht. Dennis streelde nog steeds de borsten van zijn vriendin. Terwijl Deborah haar vriendinnetje streelde trok Dennis het rokje van Laura naar beneden. Een mooie witte slip met bloemetjes en haar lange benen werden zichtbaar. Met een ruk trok Dennis de slip van Laura kapot. Laura stond nu op haar blote borsten en haar kale kutje bij haar vriendin en haar vriend. Terwijl Deborah de borsten van Laura bespeelde met haar tong, was Dennis achter Laura gaan zitten. Zijn handen gleden van haar benen naar boven en zijn vingers streelde door het voor hem onbekende kutje heen. Een vinger verdween direct in het natte tienerkutje. Een tweede vinger ging er direct achteraan. Laura vond het heerlijk twee mensen die haar streelde. Terwijl Dennis haar stond te vingeren en zijn vinger steeds weer in haar natte gleufje duwde, kusten Laura en Deborah elkaar hartstochtelijk.
Ook de handen van Laura waren nu naar de borsten van haar vriendin toe gegaan en ze kneedde deze liefdevol. Dennis ging nu achter Laura zitten. Zijn gezicht ging al kussend tussen haar benen omhoog. Hier had ze van gedroomd om ooit door een jongen gebeft te gaan worden. Langzaam en zachtjes haalde Dennis zijn tong door haar lipjes heen. Ze spreidde haar benen meer zodat hij er beter bij kon. Ook Deborah had nu haar rokje en slipje uit gedaan en zij ging met gespreide benen voor Laura liggen. Laura had vreselijk veel zin om haar vriendin klaar te beffen. Terwijl ze met haar handen zachtjes over haar tienerlichaam streelde ging ze met haar tong zachtjes door het spleetje van Deborah. Deborah kreunde. Dennis befte haar van achteren en zij befte zelf haar eigen vriendin. Laura wist precies de plekjes van Deborah te vinden omdat ze die al wist van haar eigen lichaam. Met een paar halen begon Deborah te schokken en te kreunen en kwam ze luid kreunend klaar. Rustig streelde Laura haar grote ronde borsten terwijl Dennis met Laura's tepels speelde. Toen begon ook Laura te schokken. Het gelik van Dennis had effect. Allerlei kleuren flitsten door haar hoofd en even leek ze van de wereld toen haar warme orgasmengolven door haar lichaam gingen. Een warm en heerlijk orgasmengevoel vulde haar. Haar kutje was nog nooit zo nat geweest. Dennis richtte zich op. Hij besefte dat het nu zijn tijd werd. De twee meisjes rolden nog even over elkaar heen en genoten van elkaars borsten Laura beet zachtjes op Deborahs tepels. Deze werden direct rood en rond. De vingers van Deborah gingen door het kutje van Laura. ‘jemig jij ben echt lekker nat!' Intussen had Dennis zich uitgekleed en droeg hij alleen een slip. De twee meisjes zaten allebei naakt op bed te wachten. Ze keken allebei gespannen naar de broek. Wat een joekel moest erin zitten. Dennis pakte de grote ronde tienerborsten van Laura, terwijl Deborah de broek van haar vriend uitdeed, de meisjes keken naar de grote stijve lul. Deborah pakte de staaf vast en begon er zachtjes mee te bewegen. Laura zakte door haar knieën en begon zachtjes de ballen te kneden. Dennis hield het niet meer zijn pik stond echt op springen. Eerst die lesbi-show, nu twee van die geile tieners die geen genoeg van zijn lul krijgen. Laura opende haar mond en begon aan de ballen te likken. Deborah nam de glimmende eikel in de mond en pijpte haar vriend. ‘Dit is lekker proef eens' zei Deborah. Laura nam de lul in haar hand, hij voelde heerlijk en dik aan. Ze nam de staaf in haar mond en zoog. Ze pijpte nu de vriend van haar vriendin. Deborah streelde weer de borsten van Laura, terwijl ze Dennis zat te pijpen. De penis van Dennis werd steeds dikker. Harde stralen spoten over het gezicht van Laura. Snel trok Laura hem af en spoot zijn sperma over de borsten van beide meisjes heen. Hun hele borsten zaten onder het sperma. Een heerlijk en geil gezicht al die druppels op die borsten.
Deborah nam de grote borsten van Laura in haar hand, geil likte ze de spermadruppels van de borsten van haar vriendin af. De tepels richtten zich weer direct op. Ook Laura likte de borsten van haar vriendin schoon. ‘Gaan jullie eens zitten' zei Dennis licht bevelend. Allebei de meisjes ging op hun knieën zitten en wachtten op dat ene moment. Dennis ging achter zijn vriendin zitten. Met een hard duw stootte hij zijn lul in zijn vriendin. Deborah begon te duizelen. Wat was dat ding groot. Met forse stoten duwde hij zijn lul in Deborah. Zijn vingers duwde hij in Laura. Hij vingerde en nekte nu allebei de tieners. Na een paar lekkere stoten trok hij zijn lul terug en kek hij naar het bijna volmaakte kutje van Laura. ‘zo en nu jou nog even naaien' zei hij geil. Nog voordat Laura om kon kijken duwde Dennis zijn enorme lul in haar nauwe gaatje. Toen pas merkte hij dat het haar eerste keer was. Hij stootte hard door en Laura genoot met volle teugen. Terwijl Dennis nu hard in Deborah stootte, befte Laura nu Deborah. Steeds als de lul iets uit de kut kwam likte ze er even snel aan, om zowel zijn als haar vocht te proeven. Dennis begon hard te kreunen en met krachtige stralen spoot hij zijn zaad in Deborah . Deborah voelde het sperma in haar kutje stromen. Hij sperma sijpelde uit haar gleufje en werd gretig door Laura opgelikt. Dennis trok zijn lul terug en viel uitgeteld op bed. De twee meisjes gingen aan allebei de kanten naast hem liggen Dennis streelde nog een tijdje hun borsten terwijl de meisjes met de lul speelden. Voortaan wilden ze alleen maar trio's!
Aantal keer gelezen:
867
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)