Spannendverhaaltje.nl

Thuiszorgservice

-
14-04-2012
Dit verhaal is geschreven door Mike (namens Asmitha die me dit heeft verteld!) Hoi, ik ben Asmitha. Ik ben net 40 jaar, maar geloof me mannen kijken nog steeds naar me wat denk je! Gisteren nog bij de Blauwe Golven in Arnhem twee jongens van wat, 18 of 19? Ik op weg naar de bus, ik VOELDE ze kijken. Arrogant ben ik niet hoor, maar wel trots. Ik verzorg mezelf goed, en hoef me niet hoerig te kleden of hoerig te DOEN om aantrekkelijk te zijn. Ik heb mijn stijl, ik ben geen goedkope slet of zo maar ik zeg je eerlijk: het streelt mijn ego als ik aandacht krijg. Ja ik heb een LAT-relatie, maar het blijft leuk en ik mag kijken en bekeken worden toch? Zoals ik zeg, ik heb daar geen minirok of netkousen voor nodig. Uitstraling is het toverwoord. Een mooie brede glimlach. En ik weet dat mijn Antilliaanse curves meewerken, dat mijn billen het goed doen in een strakke broek of een leuke rok ;-D
Genoeg over dat. En zonder saai te willen klinken, ik wilde hier wat over mijn werk vertellen. Ik ben werkzaam in de thuiszorg. Heb andere dingen gedaan hoor, kamerdame in een hotel (wat een dingen ik daar heb gezien, zou je niet geloven! Vertel ik een andere keer misschien) en in een magazijn gewerkt. Maar dit werk vind ik het allerleukst wat ik heb gedaan. Je taken zijn eigenlijk van huishoudelijke aard, maar de meeste oudjes hebben vooral behoefte aan gezelschap. Erg hoor, bij sommigen zit je een deel van de tijd thee te drinken en te kletsen. Geeft niet dat je vaak de zelfde verhalen hoort, ik weet dat ze het fijn vinden dat ik luister. Maar ik zorg altijd dat het huis aan kant is, en dat er af en toe grote klussen worden gedaan. Ze verwennen me ook echt hoor, sommigen van ze! Ik heb ook vervelende klanten gehad – een hindoestaans stel dat me behandelde als een voetveeg en de ranzigste klusjes wilden laten doen – maar dat zijn uitzonderingen. Meestal zijn ze ECHT lief voor me, de klanten. Dan kreeg ik chocola mee voor mijn kleinste dochtertje of mocht ik een kwartiertje eerder weg (“Blijft tussen ons, hoor!”).
Ik zal het wel verdienen…? Haha.
Één van die lieve klanten had ik nu een paar weken. Meneer De Groot. Ik mocht Opa tegen hem zeggen, en hij, hij maakte iedere keer wat anders van mijn naam waar we samen om lachten –heb alle varianten gehoord tot en met zelfs Anita- en uiteindelijk ging hij me ‘lieverd’ noemen en liet ik dat maar zo. Opa was van al mijn klanten het liefst voor me; vanaf de tweede week dat ik kwam zorgde hij dat hij mijn favoriete Coolbest in huis had – niet het goedkoopste drinken toch en hij moest er toch maar aan denken – en was er elke vrijdag wat lekkers bij de thee. Ik poetste een uur of 2, twee-en-een half en de rest van de tijd kletsten we. Na een paar weken kreeg ik de indruk dat Opa opruimde voordat ik kwam, en was ik vaak zelfs eerder klaar. Hij vertelde dan over de afgelopen week, het biljarten, en na een week of 5 ook over zijn vrouw en over vroeger. Dat hij het zo miste, het gezelschap van zijn Thea; meer dan 30 jaar was het ‘Hendrik & Thea’ geweest als een onlosmakelijk geheel, en nu was het alleen Hendrik, die toch wel eenzame momenten doormaakte aan die ronde achterkamertafel met het perzisch kleed, of achter de TV die hem dingen liet zien waar hij geen onderdeel meer van uitmaakte. Arme Hendrik. Ik moest gaan, mijn vriend wachtte buiten maar ik legde even een troostende hand tegen zijn borst toen ik naar buiten liep. Hij keek me na, het tuinpad af en ik vond het triest om te moeten gaan en hem alleen te laten. Daarna was ik een paar weken afwezig, wist hij, en dat maakte hem volgens mij nog triester. Voor mij waren die 6 weken onderbreking hardstikke belangrijk: mijn borsten zouden EINDELIJK gedaan worden, een lang vervulde wens ging in vervulling! Natuurlijk vertelde ik dat mijn klanten verder niet, maar hier had ik jaren voor gespaard. De meesten namen klakkeloos aan dat ik vast even terug ging naar Korsou.
Toen ik begin september terugkeerde waren alle klanten daar blij mee, maar Hendrik die was buitengewoon opgelaten. Mijn vervangster was hem niks bevallen, vond hij maar kortaf en zakelijk. Ik kreeg drie zoenen en hij had een bloemetje voor me gehaald.
“Wat zie je er stralend uit, schoonheid!” Complimenteerde hij me blozend, en dat vond ik aandoenlijk. Hij had trouwens gelijk. Ik had een nieuw bloesje aan, bovenste knoopje open; ik was van een 75c naar een f gegaan en voelde me trotser dan ooit. Ik deed mijn ding en dacht dat zijn blik me wat nadrukkelijker volgde. Het was die eerdere weken ook wel duidelijk geweest, dat hij van me gecharmeerd was – door hoe hij me volgde, hoe hij zich overijverig verexcuseerde als hij met zijn sokkenvoeten over de net gezwabberde vloer liep en ik hem vermanend toesprak. Maar nu leken zijn ogen aan me te kleven. Misschien door de 6 weken onderbreking?
Er moest nodig gezogen worden en jeetje, de meid die me verving had de was lekker laten versloffen! Na 2 uur pezen had ik het idee dat ik de boel weer een beetje op orde had en deed ik even snel de afwas.
“Dat hoef jij toch niet te doen lieverd!” begon Hendrik tegen te sputteren, maar als ik ergens hekel aan heb dan is het vuile vaat op het aanrecht. Of dat nu in mijn keuken is of bij de klant. Dus ging ik aan de gang in het smalle keukentje terwijl Hendrik verslag begon te doen van de afgelopen weken, vanaf de achterkamertafel. Even kwam hij de keuken in, om iets uit de koelkast te pakken. Ik voelde hem langs mijn achterwerk schuren, en weer op de terugweg maar besteedde er geen aandacht aan; de keuken was maar smal. Hij had wat drinken geschonken en kwam het pak weer terugzetten. Ik leunde wat dichter tegen het keukenblok aan om hem ruimte te geven, maar het leek wel alsof de ruimte krapper was geworden want ik voelde hem strakker tegen me aan dan zojuist. Ik dacht even iets hards tegen mijn billen te voelen maar drukte het idee weg dat Hendrik ook maar een erectie kon hebben, laat staan dat hij die brutaal tegen mijn billen drukte. Zo’n lieve man…. Met korte bewegingen veegde ik het aanrecht schoon, spoelde ik het laatste schuim weg, veegde mijn handen droog en stroopte ik mijn mouwen omlaag. Hendrik wenkte me vanaf de tafel: “Nu even zitten lieverd!”.
Dat deed ik, mijn drankje en koeken stonden al klaar en ik gaf Hendrik een warme glimlach. Een trillende beweging in mijn broek: SMS’je. Martijn, hij zou later aankomen dus ik had nog drie kwartier wachttijd nu. Toen ik het Hendrik vertelde kreeg ik een brede grijns. Hij schoof mijn Ccoolbest naar voren en nam zelf een jonge jenever bij zijn koffie en begon te keuvelen.
Na een kwartier was het gesprek wat omgeslagen, ging het over Thea. Over het alleen zijn. Ik zag hem dichtslaan. Met zijn handen in zijn dunne haren leunde hij tegen de tafel, zijn ellebogen op het harde Perzische kleed. Arme Opa. Ik aarzelde niet lang, stond op en ging bij hem staan, voorzichtig dat ik mijn hoge hak niet in zijn tenen boorde. Ik pakte zijn arm, trok hem omhoog en gaf hem een warme omhelzing. De oude man aarzelde even maar beantwoorde de omhelzing toen alsnog, zijn armen onhandig om mijn middel slaand. Zijn hoofd lag tegen mijn boezem en ik streelde moederlijk zijn sluike grijze haar. Zo stonden we even, ik 10 centimeter langer dan deze man die zijn leven al zowat achter zich had.
Hij snikte wat en zo bleven we gearmd staan. Ineens had ik het idee dat zijn hoofd draaide. Zijn neus was nu midden tussen mijn borsten en ik voelde me wat ongemakkelijk.
“Ehm… Opa?” begon ik aarzelend, en als in een reactie greep hij mijn middel strakker beet en leek hij zijn gezicht tussen mijn borsten te begraven. Hij ademde diep, duidelijk hoorbaar. Ik wist even niet wat te doen maar greep toen zijn handen achter mijn rug en duwde ze geschrokken weg. Daar stond hij voor me, in zijn witte bloes en blauwe spencer, de grijze pantalon waarvan hij volgens mij 7 sets had, een voor iedere dag; een nette oude man, een nette man die net gebruik had gemaakt van mijn nieuwe borsten.
“Opa!” zei ik nog een keer vermanend en hij keek gekwetst op. Dat vond ik ook weer zielig, en ik wou hem wat zeggen. Een claxon buiten; Martijn. Het moment was verbroken, gelukkig. Ik pakte mijn tas en beende naar de deur met een korte groet. Toen ik de voordeur wilde openen was hij ineens naast me, pakte mijn hand die al op de klink lag en keek me indringend aan.
“Sorry….Asmitha” zei hij, en voor het eerst zei hij mijn naam goed.
“Sorry, sorry voor wat ik deed ik was al zo lang niet bij een vrouw en je bent zo prachtig….” Ik gaf hem een warme glimlach en voor hij het wist drukte ik hem een kus op zijn voorhoofd.
“Geeft niks, Opa” zei ik zo lief mogelijk, ook al was ik wel geschrokken. Hij duwde iets in mijn hand. Een tientje.
“Dankjewel voor… “ stamelde Opa. Op een of andere manier besloten we beiden niets meer te zeggen en ik beende door de miezerregen het tuinpad af terwijl Opa de deur sloot, het tientje snel in mijn tas frommelend. Martijn gaf me in de auto een vluchtig kusje en gaf al gas voor ik goed en wel zat; altijd haast. Hij merkte niet eens op dat ik mijn haar en nagels had gedaan. Nou ja, what’s new…
Toen ik de week erna terug moest naar Opa, vroeg ik me af hoe het zou zijn na dat ongemakkelijke moment vorige week. Hendrik was een beetje terughoudend, afwachtend en dat vond ik juist schattig. Ik had de voorbije week vaak aan hem gedacht, aan zijn verlangende blikken. Hoe eenzaam hij was, hoe lang geleden dat hij in het gezelschap was van een mooie, warmbloedige vrouw. En ik moet zeggen dat ik het ergens spannend vond, die smachtende blik. Nee, ik fantaseer niet over oude mannen. Maar het was een man. En ik heb ook niks met jochies, dan liever een oudere man, een attente man bovendien. Een man die aandacht gaf. Misschien miste ik dat gewoon in mijn relatie (als het die naam al verdient)?
In de volgende weken speelde ik een beetje met Opa, voor de gein. Voor hem deed ik mijn leukste bloesjes aan –ik heb je al gezegd dat ik niet hoerig ben, maar met twee knoopjes open kon Opa genoeg zien hoe vol mijn boezem was geworden. Ik droeg wat meer eau-de-toilette dan normaal (tijdens werk hield ik het normaliter basic). En ik zette wat vaker nieuwe lipgloss. Dat deed ik expres waar Hendrik bij was, en hoewel ik mijn best deed hem daarbij niet aan te kijken zag ik zijn smachtende blik wel terwijl ik mijn lippen ver naar voren tuitte. Ik heb volle lippen en een brede mond en nam mijn tijd. Ik werkte langer door dan in de voorgaande weken, ook om Opa wat te plagen.
“Kom toch zitten meid!” zei hij dan, en ik zei dat ik snel nog een klusje wilde doen. Hij keek me dan wat zielig na, maar ik zorgde ervoor dat hij intussen wat had om naar te kijken, stiekem vanuit zijn stoel.
Waar hij zat met zijn krantje, dat hij wel omhoog hield maar waarvan hij tijdens mijn aanwezigheid volgens mij geen letter las. In die drie uur dat ik er was, werd er meestal geen blad omgeslagen.
“Iets spannends gebeurd Opa?” vroeg ik een keer met een knikje op de krant, en toen ik hem zag blozen giechelde ik en ging verder met mijn klusje. Ik schrobde de vloer op mijn knieën –ook al heb ik een hekel aan die klus- met mijn volle billen hoog in de lucht en voelde Opa’s blik door mijn spijkerbroek branden. Leuker natuurlijk waren de klusjes waarbij ik hem in de gaten kon houden. Toen ik het achterraam ging zemen, ondanks tegensputteren van Opa (“’t is toch veel te fris, lieverd”)
en expres mijn volle voorgevel tegen het raam liet drukken, daarna zo stevig mogelijk heen en weer zemend zodat ze lekker deinden, volgde ik stiekem Opa’s gulzige blikken en zag ik hem bijna hoorbaar slikken. Ik kreeg stijve tepels. Was het van de frisse lucht of van Hendriks onverholen blikken? Ik zeemde verder, en Opa’s blik ging naar mijn buikje dat onder mijn bloese vandaan kwam, langs mijn naveltje. Ik ben eerlijk met je, ik voelde een tinteling door mijn onderlijf gaan.
Toen ik daarna weer binnenkwam had ik het koud, en Opa hakkelde dat hij me wel wilde opwarmen. Haha Opa toch… Schattig vond ik dat. Misschien was het beter van niet, maar wat kon het kwaad. Om hem te belonen voor alle aandacht. Tot Opa’s verbazing kwam ik voor zijn stoel uit en strekte mijn armen met een scheve glimlach, veegde even een druppeltje vocht van mijn gekrulde kleine neusje (dat hij altijd zo schattig vindt) en strekte mijn armen wat verder uit. Ik wuifde naar me toe.
“Kom dan, noh Opa! Geef me een knuffeltje… ik ben KOUD”.
Ach arme Hendrik, hij trilde een beetje. Maar hij deed het wel, liep aarzelend op me toe, legde zijn armen om me heen. Terwijl hij gefixeerd keek naar de bovenste knoopjes van mijn bloese en wat dieper ademde, hield hij bewust wat afstand. Ik pakte zijn hoofd van de zijkant en duwde het zacht naar mijn boezem, zodat hij met zijn rechteroor er tegen aan lag.
“Geef me een echte knuffel, noh” zei ik met een glimlach en Hendrik drukte zijn hoofd strak tegen mijn borsten. Hij rook naar sigaar en koffie. Ik keek een beetje neer op zijn hoofd – op hakken was ik een goede 10 centimeter langer – en streelde even wat haren recht. Zo stonden we een paar oneindige seconden. Ik voelde Opa’s handen uit mijn middel wegzakken; ineens lagen ze beiden vol op mijn billen. Ik deed alsof ik het niet merkte en deinde wat heen en weer, neuriënd. Alsof ik een baby in wiegde, niet sexueel. Opa’s hoofd draaide zich met een diepe zucht, zodat zijn neus net als de vorige keer tussen mijn borsten lag. Zijn handen knepen nu gretiger in mijn volle billen. Zonder het te willen werd ik een klein beetje nat. Ik bedoelde het maar als een spelletje weet je, wat was er erg om die oude man een beetje aandacht te geven, hem een klein beetje te laten kijken. En ik genoot best van de aandacht, en de blikken. Maar toen Opa wat te gretig werd duwde ik hem verlegen weg.
“Opa toch! Zo is wel genoeg” sprak ik vermanend en duwde hem zacht wat naar achter, mijn hand tegen zijn bruine vest. Maar ik lachte mijn verlegen lachje, mijn wijsvinger tegen mijn neusje zoals ik doe wanneer ik ECHT verlegen ben, en Hendrik zag dat ik niet echt boos was.
“Sorry” stamelde hij, misschien toch treurig dat hij net te ver was gegaan – of misschien omdat hij onderbroken was? Hij ging zitten en ik keek op Opa’s klok.
“Nog tien minuten tot mijn vriend komt Opa”(
bij het woord vriend keek hij even vies, dacht ik in een flits), “Doe nog even de afwas” zei ik terwijl ik mijn mouwen stroopte.
“Ik droog” zei Opa enthousiast.
“Anders kom je nog te laat”, voegde hij eraan toe toen hij zag hoe ik vragend naar hem keek, zijn schouders opgetrokken. Vanzelfsprekend toch? Ik gaf hem een warme glimlach en een knikje, drukte een schone theedoek in zijn handen en liet de gootsteen vollopen. Glunderend kwam hij naast me staan, naar me opkijkend met de theedoek in de aanslag. Toen besefte ik me waarom. Jeetje waar was ik met mijn hoofd. Die slimme Opa pakte de gewassen vaat links van me weg, en moest hem aan mijn RECHTERzijde opbergen. Dat deed hij één voor één. En in het smalle gangetje van de keuken wurmde hij zich steeds achter me langs, langzaam, en voelde ik bij ieder bord meer druk. Ik speelde het spelletje mee, merkte zogenaamd niets. Hendrik liet me zijn gezwollen erectie voelen, deed wel bij iedere passeerbeweging zijn handen omhoog alsof hij zorgvuldig aanrakingen wilde voorkomen, maar de druk die hij gaf werd steeds duidelijker.
Ik bewoog mijn billen wat heen en weer, omdat ik voelde dat ik weer nat werd, en naast me slikte Opa hard en duidelijk hoorbaar. Intussen waste ik driftig verder alsof ik niets doorhad en de vaat kwam tot mijn spijt bijna ten einde; dit kat-en-muisspelletje maakte me geil.
Dat de vaat bijna weg was zag Opa ook wel. Ook het bestek bracht hij daarom één voor één naar de keukenla om tijd te rekken, maar inmiddels was ik het aanrecht al aan het schoonvegen. Met het laatste vorkje in de rechterhand stond Opa ineens achter me, en drukte hard en duidelijk naar voren. Ik bleef het aanrecht, dat allang droog was, vegen maar kon niet voorkomen dat een diepe zucht aan mijn lippen ontsnapte. Zijn linkerhand lag nu op mijn heup en raakte daarna het zachte vlees van mijn buik. Nu stond ik als bevroren, afwachtend, langzaam ademend. Me aan het bedenken wanneer ik hem moest stoppen. Ik MOEST hem stoppen. Dit kon ik niet laten gebeuren met een klant. Opa’s zachte maar grote oude mannenhand (Opa had wat hij zelf kolenschuppen noemde) streelde trillend langs mijn buik. Ik kantelde mijn heupen en duwde mijn billen wat achteruit, weg van het aanrecht en tegen die gezwollen mannelijkheid. Ik hoorde het vorkje op de vloer kletteren, en Opa’s rechterhand was even later ook onder mijn bloesje en greep brutaal mijn rechterborst, kneedde steviger dan ik had verwacht. Ik liet hem een paar seconden begaan, en zei toen zacht “Okay Opa”.
Zijn handen waren nu stil.
“Okay Opa dat was even genoeg. Okay?”Ik voelde hem achteruit deinzen, voor zover dat mogelijk was in de kleine keuken. Hij stond met zijn rug tegen de keukenmuur, ik draaide me tot ik met mijn billen op het aanrecht leunde, mijn handen achter me tegen de rand van het keukenblad en zo keken we elkaar even aan. Ik gaf hem een scheef lachje en een knipoog, en drukte een kus op zijn voorhoofd. Zijn handen grepen even in de lucht, maar ik was al op weg naar de gang. In de gang ademde ik even diep in, ik moest mijn geilheid wegdrukken. Mijn jas, mijn tas. Ik hoorde Martijn’s auto al lopen, buiten. Een claxon, jeetje hij was er NET. Ik zag Hendrik de gang in komen, terwijl ik net nog even snel mijn lippen stond te glossen. Een gretige blik; toen zag ik dat hij iets naar voren stak. Nee, niet dat… De koeken, die ik niet had gegeten duwde hij in mijn hand.
“Hier heb je iets voor straks”.
Toen merkte ik pas dat hij er snel 20 euro bij had geduwd. Ik keek Opa snel aan en die schudde een stevig nee.
“NIET teruggeven, koop wat leuks. Voor jezelf”(
dus niet voor Martijn, die voelde ik wel).
“Je bent een engel, je verdient wat leuks toch…” Zijn hand was om de mijne geklemd om me duidelijk maken dat ik het geld MOEST houden. Ik lachte en zei “O wat lief Opa”, en drukte mijn volle geglosste lippen snel op de zijne, draaide me om en was buiten. Opa stond in de deuropening en likte zijn lip. Ik lachte terwijl ik bij Martijn instapte.
“We moeten snel verder” was de enige groet die ik kreeg. Ik wuifde naar Opa en sloot me op in mijn gedachten. Met mijn hoofd tegen mijn raam, naar de lucht kijkend, genoot ik na van de spanning en moest ik gniffelen om mijn geilheid. Ja het was een oude man, maar dan nog. Het was spannend. Ik sloot mijn ogen en begon te fantaseren terwijl de regen op de autoruit kletterde en Martijn op de achtergrond vloekte op het weekendverkeer.
De week erna liep ik vanuit de bushalte de Haringvlietstraat in en voelde ik wat spanning, terugdenkend aan vorige week. Ik voel me niet schuldig over het feit dat ik aan Opa dacht, dat weekend toen Martijn zijn standaard-zaterdagavond beurt aan me gaf. Het stelde niets voor, die saaie beurt, als altijd in missionarishouding; en Martijn keek me verbaasd aan toen ik hevig hijgde en een orgasme voelde naderen. Ik sloot mijn ogen, dacht aan Opa Hendrik uit de Haringvlietstraat en kneep in mijn eigen borsten terwijl ik dacht aan Opa. Voor het eerst kwam ik tijdens het neuken bij Martijn klaar. Mijn god wat was hij fier, ik moest het een paar keer van ‘m horen maar draaide me op mijn zij en sloot mijn ogen, mijn hand tussen mijn benen een beetje na-vingerend. Iets wat Martijn altijd afkeurde, als ik naast hem lag en mezelf betaste. Hij kon de pot op.
Nu was het alweer vrijdag, de vooravond van het weekend. Ik had zin om Opa te zien en mijn afstandelijke spelletje te spelen, ik had een kadootje voor Opa onder mijn arm (ik wist dat hij die week jarig was) en droeg de nieuwe beha die ik van zijn geld had gekocht. Mijn hakken tikten op de klinkers, ik voelde de kou langs mijn benen trekken; voor het eerst in tijden had ik een rok aan, tot net boven de knie. Ik houd ECHT niet van rokken. Dit was voor Opa. Voor zijn verjaardag, een EXTRA kadootje naast de donkerblauwe stropdas die ik had gekocht. Ik kwam bij zijn huis aan. Opa stond me al op te wachten achter de deur; ik had de bel koud aangeraakt of de deur zwaaide open.
We groetten elkaar en Opa pakte galant mijn jas van mijn schouders. Weer drie zoenen.
“Kom binnen kom binnen” zei Opa, terwijl hij even in mijn bovenarmen kneep. Waarom was hij zo enthousiast? Binnen in de warme woonkamer stond mijn drinken al klaar, en twee Bossche bollen – mijn lievelingsgebak! Ik keek Hendrik glimlachend aan, een brede grijns als antwoord.
“Vandaag hoef ga je NIKS doen lieverd! HELEMAAL niks. We kletsen gewoon gezellig wat en je hoeft je niet druk te maken. Okay?” Zonder het antwoord af te wachten trok Hendrik mijn stoel naar achteren en zocht hij stram zijn eigen plekje op.
Ik heb hem de stropdas gegeven die ik voor hem had gekocht en hij wilde weer drie zoenen. Dat ontlokte me een brede glimlach. Stouterd. Ik zat aan de overkant van de tafel en gebood hem “Blijf zitten Opa!”, toen hij wilde opstaan om me te komen bedanken. Ik richtte me op, en leunde voorover over de tafel, onder de hanglamp door, mijn armen op het perzisch kleed en mijn borsten op mijn onderarmen leunend.
“Doe zo maar” zei ik, en tuitte mijn glossy lippen terwijl ik zijn blik op mijn volle geplette borsten voelde rusten. Hij leunde wat voorover en gaf me drie zoenen, die iets langer duurden. Voor hij weer achteroverleunde drukte ik een snelle, volle zoen op zijn lippen (Opa rook lekker deze week!) en zonder op te kijken begon ik aan mijn bol, het slagroom langzaam van mijn vorkje likkend. Opa volgde elke beweging, maar ik keek hem niet aan. Er viel een kloddertje van mijn vork, half op mijn borst en half op mijn topje.
“Wacht wacht ik pak een doekje” begon Opa, maar ik trok de onderkant van mijn topje strak omlaag en veegde met een vinger de slagroom weg. Opa keek naar de room op mijn wijsvinger, gecombineerd met de mooi rood gelakte nagel met steentjes erin was dat vast een mooi beeld. Ik stak de vinger in mijn mond en likte hem langzaam, van onderkant naar de nagel. Ik moest lachen om Opa’s blik, hij bloosde weer. Hij wist ook wel dat ik hem plaagde. Hey, er zat nog wat op mijn borst zag ik ineens. Ik veegde het weer weg.
“Ook een beetje slagroom Opa?” vroeg ik, wat natuurlijk onzin was. Opa zat achter een bijna onaangeraakte Bossche bol.
“Hrmmlekker” gromde die en ik strekte mijn wijsvinger naar voren. Opa smakte twee keer, en opende toen zijn mond, zijn borstelige wenkbrauwen hoog opgetrokken. Ik duwde mijn vinger ver naar binnen, weer voorover leunend, en trok hem langzaam uit de natte mond terug terwijl ik op mijn onderlip beet. Opa’s tong bleef even buiten hangen toen mijn vinger terugtrok en ik lachte mijn verlegen lachje, mijn vinger tegen mijn neus. Ik voelde Opa’s speeksel en giechelde. Opa lachte warm en hard en schrok een tweede jenevertje in.
“Ben toch bijna jarig!” zei hij bijna verdedigend, en ik gaf hem een knipoog. Hij stond wat stram op en zette zijn oude bakkelieten radio aan: Opa ging een feestje bouwen! Mijn blik gleed over Opa’s pantalon. Volgens mij was kleine Hendrik ook stram; zijn broek bolde op. Ik beet weer op mijn lip en keek snel een andere kant op, alsof er iets vreselijks interessants zou gaan gebeuren in de achtertuin.
Opa veerde op toen er een nieuw liedje begon.
“Dans met me!” zei Opa met een grijns toen hij me niet begrijpend zag kijken, “Mijn liedje van vroeger!”.
Ik kende het niet, een of andere wals. Opa kwam breed grijnzend op me af, de armen wijd en uitnodigend geopend. Hij leek niet stram meer, zijn heupen wiegden wat en hij neuriede. Ik grinnikte en voelde me wat opgelaten. Kom op, dacht ik bij mezelf, gun die man een verzetje.
Hendrik hielp me galant overeind, ik trok mijn rokje wat recht en ging voor hem staan. Hij legde zijn rechterarm netjes om mijn middel, met de linker hield hij de mijne vast en lachend draaiden we rondjes rond de achterkamertafel tot het liedje eindigde. Opa hijgde na.
“Houd je… (zucht)… van dansen?” Ik keek hem fronsend aan. Kom op, een warme Antilliaanse. Dansen is mijn leven, zet muziek op en ik beweeg. Ik dacht na. Op zijn radio zou ik geen Salsa of Bachata gaan vinden en Opa had geen computer.
“Wacht” zei ik Opa, mijn hand even op zijn schouder. Zijn hand was nog om mijn middel. Ik liep naar de bank waar mijn tas lag. Toen ik bukte om mijn telefoon te pakken voelde ik bijna Opa’s blik langs mijn benen strelen, toen mijn rokje wat omhoog bewoog. Even had hij een blik op mijn romige bruine bovenbenen. Ik keek om en hij keek schuldbewust weg. Ik moest weer giechelen en liep op hem toe, terwijl ik zocht welke muziek ik had. Princessa van Frank Reyes, dushi hombu! Lekker… Ik deed een oordopje bij mij in en wurmde een in zijn linkeroor, zijn blik volgde mijn hand alsof hij nooit zoiets had gezien. De muziek startte. Toen pakte ik met beide handen zijn onderarmen en leidde zijn blik omlaag, naar mijn voeten.
“Okay Opa volg me, één twee stap, één twee…” Een beetje houterig volgde Opa, maar binnen no time deed Opa een aardige bachata, al moest ik hem af en toe goed ondersteunen – ik weet niet of het de stramme gewrichten waren of de extra jenever. Ik trok Opa wat beter naar voren; kom op Bachata dans je niet los. Ik duwde met mijn hand in zijn rug zijn onderlichaam tegen te mijne, zei hem zijn bovenlichaam recht te houden en de beweging uit de heupen te laten komen. Opa lachte luid om zijn eigen bewegingen en ging over in een soort horlepiep. Hij glom van plezier en probeerde weer zijn best te doen. Zijn handen waren rustig op mijn middel en hij keek me grijnzend aan, ik lachte terug, mijn armen rustig in zijn nek liggend. Ik veegde een plukje haar op zijn hoofd glad en hij gaf me een knikje. Frank Reyes zong verder, en ik kwam in het tempo. Mijn billen gingen harder heen en weer op de muziek, deze muziek VOEL ik van binnen.
“Dushiiii!!” zei ik, mijn rechterhand in de lucht stekend tegen Opa, die natuurlijk geen idee had wat ik bedoelde maar lekker meedeinde. Zijn handen gingen terloops wat omlaag, rustten nu op mijn billen. Ik liet dat maar zo, het hoort bij de dans. We bleven elkaar lachend aankijken. Zijn handen grepen nu wat steviger mijn billen vast en hij keek wat serieuzer. Terwijl ik met mijn heupen langs zijn onderlijf gleed voelde ik zijn pik groeien. Ik deed alsof ik het niet merkte. Alsof ik zelf niet nat werd. Mijn hard klopte sneller. Ik vond het ZO’N geil idee, Opa’s verlangen dat hij nu niet meer kon verstoppen, dat nu hard tegen me aan drukte. Ik schrok niet terug, bleef me tegen hem aan duwen, wat steviger nu en onze bovenlichamen waren vlak bij elkaar, ik voelde zijn adem. Rook de sigaarlucht, de jenever, de old Spice. Ik vond het wel lekker…. Opa ademde diep en keek nu strak mijn topje in. Langzaam bewoog zijn hoofd wat dichter bij en ik duwde zijn hoofd stevig tegen mijn boezem, voelde zijn zware adem. Zijn grote handen gleden verder over mijn kont, duwden onder tegen de binnenkant van mijn bil. Opa kneedde stevig. Ik merkte nu pas dat de muziek was afgelopen, maar we bleven in de omhelzing staan. Ik voelde lippen tegen mijn linkerborst duwen, kleine kusjes. Opa’s handen streelden de binnenzijde van mijn heup, ineens was hij onder mijn rok. Ik greep zijn hand en Opa keek geschrokken omhoog. Terwijl ik zijn hand vasthield, en met mijn ogen zijn blik vasthield, haalde ik mijn linkerhand uit Opa’s nek en legde hem op mijn bloese. Opa bleef me strak aankijken maar zag uit zijn ooghoeken dat ik twee knoopjes opende, ik keek omlaag terwijl ik handig een derde opende en zijn blik volgde de mijne. De nieuwe beha met mijn volle bruine borsten erin, sprong nu naar buiten.
“Dank voor het kadootje” fluisterde ik en beet weer op het randje van mijn lip. Met mijn rechterhand haalde ik zijn linker van mijn bil en schoof hem onder mijn bloese. Ik opende met mijn linkerhand de laatste knoop en legde zijn hand zacht op mijn rechtercup. Opa stond als versteend en hield zijn hand waar hij was. Ik lachte en trok zijn hand even weg, schoof hem nu ONDER de cup zodat de gerimpelde hand over mijn volle borst streek.
Ik zoog mijn lippen naar binnen en sloot even mijn ogen, drukte de twijfel over wat ik aan het doen was weg en genoot van de warme aanraking.
“Toe dan noh” moedigde ik hem aan. Ik duwde mijn neusje tegen zijn voorhoofd.
“Doe maar Opa, toe maar….” Aarzelend begon Opa te kneden, waarschijnlijk niet gelovend wat hem overkwam. Zijn handen waren stevig en mijn tepels werden keihard. Ik wilde de beha uit, deed mijn handen opzij om de top uit te trekken en opende toen mijn beha bandjes. Achter de dikgerande bril leken Opa’s ogen bijna uit hun kassen te springen bij de aanblik van mijn nieuwe cup f die tegen mijn buik deinde. Een seconde stonden we zo, verstild, in de woonkamer van deze oude man. De aarzeling duurde niet lang. De oude man haalde zijn rechterhand van mijn bil en voegde die bij zijn linker, greep nu gretig beide borsten, duwde ze tegen elkaar. Hij keek schuin omhoog naar me terwijl hij zijn mond opende en gulzig mijn linkertepel naar binnen zoog. Met zijn kunstgebit klemde hij mijn tepel in zijn mond en likte erlangs. Mijn heupen trilden van genot. Als ik goed gezogen wordt of extra geil ben, verlies ik nog wat melk –terwijl mijn jongste al 2,5 is, ik weet niet hoe lang dit duurt – en Opa kreeg wat vocht binnen. Hij stopte even, misschien verbaasd, en klemde mijn borsten toen strakker vast en zoog als een 70-jarige zuigeling. Zijn lippen smakten toen hij mijn borst even losliet, een druppeltje melk kwam nog na uit mijn tepel. Met een diepe grom likte hij hem af, per ongeluk beet hij daarbij zacht in mijn tepel en ik trilde van genot. Opa keek me even aan, zijn handen nog zacht mijn borsten knedend. Hij wou iets zeggen, denk ik maar ik onderbrak hem, pakte zijn rechterhand en legde die tegen de binnenkant van mijn rechterdij, onder mijn rok. Ik duwde de hand wat omhoog en voelde de warmte van zijn vingers tegen mijn string; zijn duim wees naar boven, zijn vingers naar mijn billen en het kommetje tussen duim en wijsvinger lag midden op mijn natte poes, bij mijn klit. Ik omarmde Opa en hij zoog mijn linkerborst terwijl zijn hand zich nu over de voorkant van mijn string bewoog, langzaam maar stevig. Ik was zo nat dat mijn kut als een emmer warm water voelde. Ik streelde Opa’s hoofd terwijl hij zoog en kneedde, en onhandig mijn string opzij probeerde te wurmen. Ik liet hem even begaan maar het duurde me te lang, ik was te heet om te wachten. Ik schoof mijn string snel omlaag en schopte hem van mijn pumps. Opa zoog stevig door, zijn vingers gleden door mijn natte kutlippen. Zijn wijsvinger streelde mijn klit en hij kromde daarna zijn middelvinger en gleed bij me naar binnen. Mijn benen trilden, ik hijgde van genot terwijl ik neerkeek op het hoofd van deze vlijtige Opa. Hij probeerde een tweede vinger erbij te krijgen en ik stopte zijn hand. Teleurgesteld liet hij zijn hand zakken en liet hij mijn borst uit zijn mond ontsnappen, maar ik wilde hem alleen maar meer ruimte geven. Ik draaide me naar de tafel en trok hem aan zijn spencer bemoedigend mee. Ik legde me voorover op te tafel en bewoog zijn hand weer naar mijn hete poes. Het tafelkleed prikte in mijn gezicht en borsten terwijl hij weer begon te vingeren, ik genoot van de prikkelende pijn in mijn borsten en het zinderende genot dat door mijn onderlijf schoot. Zijn ander hand speelde langs mijn billen, mijn rug. Hij vingerde met twee vingers nu, stootte hard in en uit me en leunde tegen me aan. Zijn linkerhand duwde mijn bovenlijf harder op de tafel, pinde me vast. Ik voelde zijn stijve pik tegen mijn bil. Het gewicht van mijn heupen steunde op zijn hand en Opa duwde me bijna omhoog. Opa Hendrik was oud maar sterk, en duidelijk ervaren. Hij bracht me bijna op een hoogtepunt, mijn poes gleed soppend over zijn gerimpelde vingers en hij bleef zijn broek tegen me aan duwen. Opa hijgde als een Duitse dog. Ik moest hem maar even helpen, dacht ik maar Opa bleef me stevig tegen de tafel duwen en vingerde door, gleed nu wat langzamer in en uit me. Even kon ik niet opstaan. De hulpeloosheid maakte me nog wat geiler. Toen duwde ik me met kracht op en Opa liet zijn vingers uit me glijden. Ik draaide me om en bewoog zijn rechterhand naar zijn mond. Hij likte gretig mijn kutnat op en ik vleide me tegen hem aan, legde mijn lippen op de zijne en zoog geil op de oude tong die naar mijn eigen doos smaakte. Ik begon Opa naar de bank te bewegen; hij volgde gewillig, achteruitlopend en zeeg neer. Onderuitliggend keek hij naar me op, hoe ik met mijn grote prammen boven hem uit torende. In de keuken hoorde ik een SMS’je binnenkomen; dat moest Martijn zijn. Opa schrok.
“Sssst”, zei ik terwijl ik hem met mijn linkerhand tegenhield, “Niet op letten”.
Ik duwde mijn rok omlaag, mijn pumps hield ik aan. Even tilde ik mijn rechterbeen op, duwde de zool van mijn pump zacht tegen Opa’s gulp en daarna wat harder. Opa bewoog even achteruit, en ontspande toen weer, diep ademend. Ik lachte en zette mijn rechtervoet nu op de houten leuning van de bank, zette mijn linkervoet naast opa neer en duwde mijn poes naar Opa’s gezicht, mijn rok omhoog houdend. Opa keek met stijve nek omhoog en stak een gretige roze tong naar buiten. Mijn hand steunde op de muur naast het raam en ik duwde verlangend mijn kut tegen zijn tong. Opa likte en sabbelde gretig. Hij ademde zwaarder nu, ik was bang dat ik hem smoorde maar hij pakte mijn billen vast en duwde me op zijn gezicht dat ik bereed, op en neer bewegend. Mijn linkerhand zette ik nu op zijn kale kruin en ik liet zijn tong in lange halen door mijn spleet wurmen. Buiten liep een vrouw met kind voorbij, maar ze zou niets kunnen zien dacht ik; de vitrages waren altijd dicht bij Opa. Ik hijgde diep en gooide mijn hoofd in mijn nek, zat tegen mijn orgasme. Ik wilde het echter uitstellen en bewoog mijn heupen van Opa’s gezicht af. Zijn tong kringelde nog even zinloos in de lucht. Hij volgde me terwijl ik afstapte en knielde voor Opa. Weer een diepe zucht van ongeloof, Opa slikte hard toen mijn handen zijn gulp zochten. Nee Opa, je hoeft niets uit te doen; ik gebaarde hem te blijven zitten en trok met mijn rechterhand zijn pik uit de grote onderbroek.
Een flinke, geaderde pik was het. Als je niet aan het oude lijf dacht en de grijze schaamhaar was het een prima knots. Ik trok hem zacht af in het bleke middaglicht en zag zijn eikel paars glimmen vlak onder mijn gezicht. Ik liet een flinke druppel spuug uit mijn mond glijden, en keek hoe hij langs de geaderde pik omlaag gleed. Ik wreef het speeksel uit over de oude lul, pakte mijn rok en veegde de pik een beetje schoon. Opa was sowieso netjes en schoon, maar toch. Ik boog voorover en keek even schuin omhoog naar de onderuitgezakte Opa. Die keek langs zijn pik op mij neer en wilde iets zeggen, maar kon alleen maar twee keer stamelen “Ongelooflijk”.
Ja Opa, ongelooflijk dat ik die ongewassen pik in mijn mond zou nemen maar inmiddels was ik bloedgeil en verlangde ik naar die staaf in mijn mond. Het maakte niet meer uit van dat oude lichaam, de 30 jaar verschil; die stijve pik staarde me fier aan, kloppend en klaar voor de daad. Opa had geen Viagra nodig. Ik nam de eikel zachtjes in mijn mond en liet mijn hoofd langs de schacht omlaag glijden. Opa kreunde. Met mijn linkerhand bewoog ik langs zijn pik tegelijk met de bewegingen van mijn mond, op en neer; met mijn rechterhand vingerde ik mezelf. De eerste nootachtige smaak was al snel weg, ik genoot nu van het gevoel van het pijpen zoals ik daar altijd van genoot, alleen nu wat meer omdat dit toch een beetje verboden was, wat hier gebeurde. Mijn kut verlangde ernaar om gepaald te worden maar ik hield me bewust in, bleef zuigen als een gretige slet voor deze oude geile vent. Uiteindelijk besloot ik de broekriem toch te openen en zijn broek trokken we samen wat omlaag. Nu zoog ik zijn ballen terwijl ik hem zacht aftrok, bewoog mijn mond zijdelings langs zijn schacht en nam hem daarna weer diep in me, voelde de volgepompte eikel tegen mijn huig terwijl Opa Hendrik kreunde en kronkelde. Ik dacht dat hij zou gaan komen en ging langzamer, de ballen strelend. Ineens een claxon buiten; Opa wou zich geschrokken oprichten maar terwijl ik zijn eikel uit mijn lippen liet ontsnappen, een straal speeksel tussen mijn onderlip en zijn eikel, duwde ik hem zacht terug in zijn stoel. Niet op letten. Ik stond op. Door de gesloten vitrage zag ik Martijn voor staan, met ronkende motor. Ik snuifde even, een snuif van minachting. Hij moest maar wachten. Ik zette mijn linkerknie naast Opa’s heup en wilde het met de rechter ook doen, maar stootte me even tegen de eikenhouten leuning van de bank. Attent schoof Opa wat op. Hij deed zijn broek meteen wat verder omlaag en ik greep me aan de achterleuning vast, zette mijn rechterknie tussen Opa’s been en de leuning en ging op zijn schoot zitten. Terwijl ik naar buiten keek –bijna alsof ik Martijn wilde laten zien wat ik onder zijn ogen deed- hield ik Opa’s pik recht omhoog en gleed er langzaam op. Beneden bleef ik zitten, zijn harde lul helemaal in me, en Opa GROMDE nu werkelijk. Ik keek hem aan en hij gaf me een bemoedigend knikje, ‘Het gaat wel’.
Terwijl ik mijn handen in de bovenleuning van de bank begroef begon ik op en neer te glijden over de stijve, leeftijdsloze pik. Ik keek niet meer naar buiten, alleen naar Opa die met mijn volle borsten speelde en daarna mijn billen vastgreep. Ik sopte omhoog en omlaag en sloot mijn ogen van genot. Weer een claxon buiten, twee korte stoten.
Ik beet op mijn onderlip en aan Opa’s geluiden te horen dacht ik dat hij bijna zou komen. Wie weet wondt het hem ook op, dat hij deze heerlijke voluptueuze vrouw neukte terwijl haar veel jongere minnaar buiten wachtte, geïrriteerd. Te gehaast om ervan te genieten. We wisselden een blik uit waaruit ik afleidde dat we dezelfde gedachten deelden. Ik begon harder te pompen, mijn hoofd in mijn nek, mijn volle billen op Opa’s benen kletsend. De vochtige, klotsende geluidjes maakte me alleen maar geiler. Ik pompte als een gek terwijl Hendrik mijn billen probeerde vast te houden. Toen voelde ik zijn vingers in mijn billen graven en spoten de oude ballen zich in me leeg. Mijn god wat een hoop zaad. Van het hete, glijdende gevoel van zijn nog stijve paal kwam ik ook in een langgerekte “aaaahhhhh” klaar en gleed nog een paar keer langs die kloppende brandweerpaal. Ik wreef nog een beetje langs mijn klit terwijl ik nu met mijn volle bovenlichaam tegen hem aan rustte en hijgde zwaar met mijn wang tegen Hendrik’s oor. Ik kwam langzaam op adem, zuchtte nog wat na, kuste zijn bezwete voorhoofd en stond op. Terwijl Martijn nog een keer claxonneerde (hoe irritant was deze man) stond ik op, raapte mijn kledingstukken bij elkaar en kleedde me aan terwijl Hendrik mijn bewegingen volgde. Ik dacht dat hij wat beteuterd keek terwijl al het lekkers werd opgeborgen en voelde me verlegen door zijn onderzoekende blik. Ik maakte mijn BH vast en zei hem op gespeeld vermanende toon ‘dat ding’ op te bergen. Opa grijnsde, kwam moeizaam overeind en begon zijn vochtige pik weg te stoppen terwijl ik mijn tas uit de keuken haalde. Net op dat moment ging de telefoon over maar ik wist dat het Martijn was en ik was al op weg naar buiten, ik liet hem overgaan naar de voicemail. Ik stelde me geamuseerd de blik van Martijn voor, daar in zijn geliefde auto. Die poetste hij meer dan dat hij mij aanraakte, de lul. Ik duwde de gedachte weg, geen zin in stress. Ik wachtte even bij de deur en Opa kwam naar me toe, was zijn vest aan het recht trekken en grijnsde ongemakkelijk. We wisselden een blik uit.
“Jemig….” Onderbrak Opa de stilte. Meer hoefde hij er ook niet aan toe te voegen. Maar dat deed hij wel; hij stak zijn hand uit en ik wist wat er kwam.
“Ik deed het niet voor geld Opa” zei ik naar waarheid met een blik op zijn hand. Er zat vijftig euro in.
“Weet ik lieverd, weet ik”.
Hij kwam dichterbij en keek me doordringend aan.
“Luister meisje. Niemand komt hier. En ik ga nergens. Ik verwen liever jou dan dat de belastingdienst het na mijn dood pikt okay?” Zijn ogen glinsterden fel, er was geen tegenspraak mogelijk. Opa hield het briefje even demonstratief voor mijn neus, greep met zijn andere hand de rand van mijn topje en schoof het briefje tussen mijn borsten. Ik lachte, mijn neusje kromde. Opa toch. Ik legde een volle hand op zijn zaakje, zoende zijn lippen en zei zacht “Tot volgende week Hendrik…” Ik draaide op mijn hakken en keek niet meer om, voelde hoe Opa me nakeek het tuinpad af en stapte in Martijn’s broeierige auto. Ik keek hem niet aan.
“BLEEF je nou!?” beet hij me toe. Ik klapte het spiegeltje van de zonneklep aan mijn kant omlaag, fatsoeneerde mijn krullen een beetje en zei alleen maar “Moest nog wat afmaken”.
Daarna leunde ik mijn hoofd weer tegen het raam en dacht aan van alles behalve Martijn. Ik rook naar sex, naar zaad gemengd met kutvocht en had niets gedaan om het te verbergen. Misschien hoopte ik dat het opviel, maar hij merkte niks. Binnen minuten was ik in slaap, leunend tegen het koele raampje, en droomde hete dromen.
De volgende maanden bleef ik bij Opa komen. Steeds zorgde Opa ervoor dat het huis al aardig aan kant was als ik kwam, dan deed ik een klein klusje en zaten we de resterende uren bij elkaar. Eerst kwebbelend, daarna spelend. Ik trok hem soms af, of zette mijn volle billen op het prikkende tafelkleed op de achterkamertafel, zodat hij in zijn stoel kon blijven zitten om me met trage gulzige halen klaar te likken, zijn vingers begraven in mijn volle dijen. En vaak bereed ik hem daar op de bank. De thuiszorg betaalde mijn uren, Opa beloonde me voor alle aandacht met geld, sieraden van Thea en een keer een prachtige nieuwe ketting die ik nu nog draag. Zelfs dat viel Martijn niet op; niet lang daarna zette ik hem aan de kant. Opa leefde in die maanden met me helemaal op. Toen ik op een donderdag in maart van de thuiszorg moest horen dat ik morgen niet naar meneer De Groot hoefde, dat hij in zijn slaap was overleden, had ik oprecht verdriet om de verloren vriendschap en het genot dat we niet meer zouden delen. Door mijn tranen heen glimlachte ik, want wat een tijden hadden we gekend. Opa en ik. Na die tijd bleef ik lief voor de nieuwe klanten die kwamen en gingen. Maar zoals met Opa werd het nooit meer. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar macamban@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
711
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)