Spannendverhaaltje.nl

Thee of koffie.....?

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Rob_s Eén van de gouden regels was dat je nooit iets met personeel mocht beginnen, een regel die ik zelf heb ingevoerd.
In de verschillende bedrijven werkten vele dames en heren, er werd heel wat geflirt en nog veel meer, maar officieel wist ik daar niets van. Zelf had ik me tot dat moment er redelijk braaf doorheen weten te slaan, totdat er tijdens mijn vakantie een nieuw meisje was aangenomen.
Uit gewoonte heb ik dan altijd nog een gesprek met zo’n nieuwe medewerker, even kennismaken en alle formaliteiten doornemen. Zo ook deze keer, de afspraak was op woensdagmiddag om 14.00 uur. Door een knallende ruzie met mijn vriendin kwam ik echter veel te laat. Marieke, zoals het nieuwe meisje heette, zat al te wachten en keek geamuseerd toe terwijl ik verontschuldigend tegenover haar plaats nam.
“Goeie indruk maak jij, vriend”, schoot het door me heen en het leek me het beste om maar gewoon eerlijk te zijn. Tenslotte verwacht ik dat van mijn medewerkers ook.
Tijdens mijn kort en bondige uitleg over mijn te laat verschijnen zag ik iets van pretlichtjes in haar ogen verschijnen en ook ik kon een brede glimlach niet onderdrukken.
“Iets drinken?”, informeerde ik en voegde er gelijk aan toe “dan kunnen we eindelijk beginnen met waar we voor gekomen zijn”.
“Doe mij maar een koffie”, zei ze met een glimlach, “voor thee is het nog wat te vroeg….”,
en bleef me mysterieus aankijken. Geïntrigeerd bestelde ik een koffie en een cola light voor mezelf en wendde me tot Marieke. Tijdens het gesprek wat zich ontwikkelde had ik tijdens haar antwoorden een goede gelegenheid om haar wat beter te bekijken.
“Op het eerste gezicht niet echt mijn type”, was een van mijn eerste gedachten en toch was er iets. Ze was verfrissend spontaan, een nog jong en, zo leek het, heerlijk strak lichaam en ogen vol plezier als ze aan het vertellen was. Op mijn hoede om niet de verkeerde indruk te wekken, vermande ik mezelf en richtte mijn aandacht weer op het gesprek.
Na afloop van een prettig gesprek, was het mij duidelijk dat Marieke een welkome aanvulling zou zijn op ons team. Nog wat nababbelend, kon ik het niet laten om te vragen;” Wat bedoelde je eigenlijk met ’te vroeg voor thee’?”. Terwijl ze opstond, keek ze me vrolijk aan en zei;”daar hebben we het onder het genot van een drankje nog wel ’s over..!”
Mij niets wijzer achterlatend draaide ze zich om en liep naar de uitgang.
De volgende avond was ik rond negen uur klaar en besloot nog even langs de zaak waar Marieke werkte te gaan. Volgens het rooster moest ze die avond niet werken, dus ik verwachtte dan ook niet dat ze aan de bar zou zitten.
Druk in gesprek met een vriendin zag ze mij niet binnen komen en na de nodige ‘hé hoe is ‘t’ en ‘met jou ook alles goed’, liep ik in haar richting. Bij de bar gekomen stond mijn favoriete drankje al klaar en na mijn eerste slok draaide ik me in haar richting. Marieke had mij nu ook opgemerkt en vroeg glimlachend hoe het met me ging en of mijn relatie problemen me aan de drank hadden gebracht.
Ontkennend antwoordde ik dat dat niet het geval was en dat een stevige ruzie ook z’n leuke kanten heeft. “Hoe bedoel je?”, vroeg ze en voorspelbaar antwoordde ik; “daar hebben we het onder het genot van drankje nog wel ’s over!”. Lachend stelde Marieke me voor aan haar vriendin en vertelde dat ze eigenlijk net wilden gaan maar ineens nog wel zin had in een drankje. Haar vriendin verontschuldigde zich onder het mom van ‘moet vroeg op’ en daar stonden we dan. Verwachtingsvol keek ze me aan en ik vroeg;”Iets drinken dan maar?”.
Proostend begonnen we te kletsen en al snel bleek dat het prima klikte. Dezelfde humor, net zo dubbelzinnig in uitspraken en veel dezelfde interesses. Bij tijd en wijle waren er anderen bijgekomen en weer gegaan, maar steeds bleken we elkaar snel weer te vinden. Ongemerkt vloog de tijd voorbij en tegen halftwee hing er een heerlijke spanning in de lucht.
“Jij zal zo wel naar je huisje, boompje beestje moeten, of niet?”, informeerde Marieke en keek me daarbij plagerig aan. “Maak je geen illusies”, kaatste ik terug,”ik heb mijn eigen leven en woon niet samen, maar moet jij niet bij tijd naar bed met je colleges morgen?”
“Eigenlijk wel”, antwoordde Marieke,” maar ik laat me graag overhalen als je een beter plan hebt….!”. Nou dat had ik wel, ik wilde nog wel even doorstappen met deze spannende dame en zo gingen we dus nog naar een discotheek.
Daar aangekomen stonden we al snel in een hoekje voor het vervolg van ons spel van uitdagen en plagen. De onderwerpen werden steeds erotischer en opener, maar nog altijd waren de uitspraken die we ‘onder het genot van een drankje’ wel zouden toelichten, niet aan de orde gekomen. En de drank was toch al rijkelijk gevloeid. Steeds dichter bij elkaar staand, daagden we elkaar verder uit. Met als excuus dat de muziek zo hard stond, ging dit prima en toen Marieke vroeg;”Wat is nou de leuke kant van ruzie maken?”, zei ik haar op ondeugende toon,”dat er niets lekkerder is dan het bijleggen na een heftige ruzie” en vervolgde, “ alle passie laait op in de ruzie en dan komt die ontlading en scheur je bijna elkaar de kleren van het lijf”. Vanuit mijn ooghoeken zag ik haar tepels verstijven en zachtjes vroeg ze; “ en dan?”. Ik voelde dat er zich iets oprichtte in mijn broek en boog nog verder naar haar toe, blies zachtjes over haar wang en fluisterde in haar oor;” dan is er pure lust en ontstaat er een wild gevecht van likken, zuigen, bijten waarbij geen plekje of gaatje ongemoeid blijft”, en voegde ik toe,”dan vind ik het heerlijk om iets dominanter te zijn en overheersend de ander helemaal gek te maken…” Ik meende een rilling te zien en genoot van de stilte die volgde.
Ze moest mijn opwinding voelen, want ik stond zijdelings tegen haar aan, en voelde dat ze wat tegendruk gaf met haar been. Ik realiseerde me dat ik me op glad ijs begaf en dat ik nu moest wachten op een volgende stap van haar.
Marieke draaide zich naar mij toe, schuurde met haar tepels langs m’n arm en fluisterde in m’n oor;”Met jou wil ik wel ’s een keer ruzie maken…”. Na een korte stilte vervolgde ze;”en nu wil jij natuurlijk graag weten hoe het zit met de thee…?” Op mijn instemmende blik keek ze op haar horloge en stelde voor om vast richting taxi te lopen en onderweg zou ze me dan op de hoogte brengen van haar theorie. Op weg naar de taxi keek ze me ondeugend aan en vertelde dat haar uitspraak gebaseerd was op een theorie die zij en haar vriendinnen hadden.
Als je iemand voorstelt om nog een kopje koffie te drinken, is dat puur voor de gezelligheid.
Echter, als je iemand meevraagt voor nog een kopje thee dan wil je diegene wel wat beter leren kennen. Hierop keek ik haar quasi vragend aan en zei;”hoeveel beter dan?”.
Marieke greep m’n arm en zei;”d’r is maar één manier om daar achter te komen..”
Ondertussen waren we bij de taxi aangekomen en met een beetje fantasie zou je kunnen zeggen dat we op dezelfde route woonden. We besloten de taxi te delen en namen plaats op de achterbank. De spanning was te snijden en we wisten beiden dat er iets stond te gebeuren wat echt niet kon. Ik had een relatie en daarbij was ik ook nog haar baas. Worstelend met een dubbel dilemma, wist ik al snel dat ik verloren was. En tenslotte had ik nog Earl Grey in huis…
Zo neutraal mogelijk stelde ik voor:”Wat dacht je van nog een kopje thee bij mij thuis?”
Met ondeugende ogen keek ze me aan en zei;” Lijkt me lekker, maar wel zonder suiker. Ik hou van puur…!”
Bij mij thuis aangekomen wilde ik haar het liefste bespringen, maar ik wist me te beheersen en ging haar voor naar boven. In mijn woonkamer aangekomen, liep ik door naar de keuken en zette water op. Het was duidelijk dat ze daar niet op gerekend had en wat onwennig ging ze op de bank zitten. “Laat haar maar even twijfelen over mijn bedoelingen”, dacht ik bij mezelf en schonk twee koppen thee in. Buiten begon het langzaam licht te worden en ik was even bang dat de sfeer zou veranderen, maar het tegendeel bleek waar.
“Dit is wel een beetje fout hè”, begon Marieke en keek me aan. “Hoe bedoel je?”, reageerde ik gespeeld onschuldig,”vind je de thee niet lekker?”. Ze keek me licht blozend aan en leek zich geen raad te weten met de situatie. “Nee, nou.. je weet wel wat ik bedoel”, stotterde ze en keek erg ongemakkelijk. Niet bereid de eerste stap te nemen en zich bewust van eventuele gevolgen als ik haar af zou wijzen. Het was duidelijk dat ik de eerste stap zou moeten nemen en ik zette het theekopje op tafel en daarmee ook m’n laatste twijfels aan de kant en boog naar haar toe. “We drinken thee en dus geloof ik dat je me wat beter wilt leren kennen”, fluisterde ik en langzaam raakten mijn lippen die van haar. Na die eerste aanraking verkende mijn tong voorzichtig haar lippen en al snel waren onze tongen in een spannend gevecht gewisseld. Na een aantal minuten trok ik m’n gezicht iets terug en keek haar vragend aan;”zoveel beter?”
Met opgewonden ogen keek ze me aan en zei;”het is een begin, maar liever nog veel beter!”, en beet speels in mijn lip. Hiermee was voor mij het hek van de dam en ik strekte mijn hand uit naar haar gezicht en trok haar naar me toe en vervolgde de hete kus van daarvoor.
Mijn andere hand ging op onderzoek uit en verkende de heerlijke vormen van haar lichaam.
En ook haar handen lieten zich niet onbetuigd. Voorspel hoefde niet meer, dat hadden we de hele avond al gespeeld. Wij wilden elkaar, en wel nu.
Mijn mond dwaalde langzaam af naar haar nek en mijn tong speelde plagende spelletjes met haar oorlelletje. Hijgend zakte ze iets onderuit en ik voelde haar tepels verstijven onder mijn handen. Hard prikten ze door haar bloesje heen en toen ik ze zachtjes tussen duim en wijsvinger rolde kreunde ze diep. Ik maakte een paar knoopjes open en gleed met mijn tong richting haar zwarte kanten BH. Terwijl ik mijn natte tong over de structuur van de stof liet glijden, ging mijn andere hand verder met het verkennen van de binnenkant van haar dijen.
Mijn hete adem blies ik over de nu vochtige stof van haar BH en wild greep ze naar de bult in mijn broek. “Je maakt me gek”, kreunde ze. Stevig knedend aan mijn pijnlijk harde pik, zocht ze mijn mond weer op en wild verstrengelden onze tongen zich. Door de stof van haar broek, kon ik de warmte van haar vochtigheid voelen. Elkaar niet loslatend, stonden we op en begonnen elkaar uit te kleden. Terwijl ik de laatste knoopjes van haar bloesje losmaakte, was zij al klaar met de mijne. De eerste twee kledingstukken vielen op de grond en haar hand gleed richting mijn borst. Gedreven door hormonen maakte ik haar BH los en sloot mijn handen genietend om de mooie, volle borsten. Mijn losmakend uit de wilde tongzoen, gleden mijn lippen naar haar tepels en begonnen een spel waarbij ik de ene keer likte, dan weer zoog en af en toe zachtjes mijn tanden gebruikte. Van links naar rechts en weer terug. Genietend onderging ze alles en toen ik met mijn mond verder naar beneden wilde gaan greep ze me bij mijn haren en trok me overeind. “Ga alsjeblieft verder”, kreunde ze, “maar laat me eerst ergens gaan liggen want anders val ik om, zo geil maak je me..!” Ik nam haar bij de hand en liep richting slaapkamer, daar aangekomen ging ze op bed zitten en trok haar schoenen uit.
Hierna liet ze zich achterovervallen en wenkte me. Gretig gaf ik hieraan gehoor en ging verder waar ik gebleven was. Met mijn mond ter hoogte van haar navel, begon ik haar broek los te maken en werkte deze onder mij door naar beneden. Mijn weg vervolgend omzeilde ik haar slipje en kuste de binnenkant van haar dijen. Op mijn wang voelde ik de warmte die vanuit haar slipje kwam en ik rook de heerlijke geur van opwinding. Terwijl ik over haar vochtige slipje blies, kreunde ze;”’ Oh Jezus, maak me gek”. Met mijn tong likte ik over haar slipje en ongecontroleerd begon ze met haar heupen te draaien. Met mijn vinger schoof ik het slipje aan de kant en likte over haar buitenste lippen. Haar kleine lipjes stonden al mooi open en een straaltje vocht sijpelde richting haar kontje. Mijn tong gleed nu over haar kleine lipjes en ik proefde haar overheerlijke nectar, hierna gleed ik een stukje naar binnen met mijn tong en langzaam weer omhoog. Voornemens haar klitje nog even te ontzien, liet ik mijn tong heerlijk met al het lekkers spelen. Ondertussen liet ik haar slipje van haar kontje glijden om vrij spel te hebben. Steeds wilder ging haar heupen op en neer en ik liet mijn handen richting haar borsten glijden. Terwijl ik met beide handen een tepel pakte en hier zachtjes in kneep, liet ik mijn tong bliksemsnel richting haar klitje glijden en ze gilde het uit.
Likkend en zuigend op haar klitje en onderwijl haar borsten bespelend, kondigde zich al snel haar eerste orgasme me aan. Luid kreunend moedigde ze me aan;” ga door, gaaaa alsjeblieft doooor…. Ooh ik kom bijna, ooooh ja, ga door……. Oooooh ik koóóóóm”, en terwijl ze mijn hoofd stevig vastklemde tussen haar dijen kwam ze klaar. Nahijgend woelde ze door mijn haar en trok me op zich, wild kuste ze me en proefde haar eigen sappen.
Toen ze weer iets tot rust was gekomen, zei ze;”En nu jij..!” Ze vroeg me te gaan staan en ze kwam voor me zitten en begon mijn broek los te maken. Mijn buik kussend, maakte ze de knopen open en stak haar vinger achter het elastiek van mijn boxershort. Ze keek me geil aan en trok allebei in één keer naar beneden. Mijn staalharde pik klapte terug en stond strak vooruit. Haar hand gleed richting mijn ballen en met het puntje van haar tong likte ze het topje van mijn eikel. Spelend met mijn ballen likte ze de hele lengte op en neer en cirkelde dan steeds even met haar tong langs mijn eikel. Gek maakte ze me! Genietend keek ik naar dit geile schouwspel en terwijl ze omhaag keek liet ze mijn pik in één keer diep in haar mond verdwijnen. In een heerlijk tempo begon ze me te pijpen en ik moest alle zeilen bijzetten om me niet gelijk te laten gaan. Luid smakkend zoog ze aan mijn pik en de hand die eerst nog zo lekker mijn ballen verwende was nu haar klitje aan het verwennen. Heerlijk geil was ze.
Toen ik voelde dat ik nu echt op moest passen, trok ik haar omhoog en heerlijk zoenend verkende ik haar lekkere kontje met mijn handen. Ik voelde haar tepels in mijn borst en draaide haar langzaam om. Met mijn pik tussen haar lekkere billen gelegen, begon ik weer met haar klitje te spelen en zelf was ze haar tepels aan het verwennen. Met gesloten ogen leunde ze tegen me aan en toen ik twee vingers in haar kutje liet glijden kneep ze hard in haar tepels en kreunde diep.
Hierdoor supergeil geworden duwde ik haar zachtjes voorover op het bed en genoot van het uitzicht.
Met mijn stijve pik in mijn hand ging ik achter haar staan en haalde ‘m een aantal keer tussen haar lipjes door. Geil keek ze over haar schouder en sloot haar ogen toen ik langzaam in haar gleed. Rustig genietend hield ik even stil en onderging het heerlijke knijpen van haar kutje. Langzaam haalde ik de volle lengte er weer uit en pakte haar bij haar heupen. Dit een aantal keren herhalend stootte ik ineens onverwacht diep toe en een gilletje was mijn beloning. In een gestaag tempo begon ik haar te neuken. Heerlijk strak was ze en zo nat dat ik het langs mijn ballen voelde lopen. Luid kreunend vonden we elkaars ritme en ze kreunde;” harder, neem me hard en diep!” Dit was niet tegen dovemansoren gezegd en stevig beukend begon ik haar te nemen. Als mijn ballen tegen haar klitje sloegen voelde ik dat ze weer met zichzelf aan het spelen was en met mijn handen gleed ik over haar kontje. Haar kontje was nog kletsnat en mijn vingers glibberden tussen haar billen. Aan haar ademhaling kon ik horen dat ze weer bijna ging komen en zelf voelde ik het zaad ook al opborrelen. Terwijl ik mijn duim in haar kontje liet glijden, was dat teveel voor haar. Gillend en kreunend kwam ze klaar en daarbij pulseerde haar kutje zo hevig dat er voor mij ook geen houden meer aan was. Met een oerschreeuw spoot ik mijn zaad in dikke stralen diep in haar kutje, er leek geen einde aan te komen. Met een bezweet voorhoofd en haren die nat op haar rug lagen keek ze om en keek me voldaan aan. Langzaam liet ik mijn pik uit haar glijden en kwam naast haar liggen.
Vol passie kusten we elkaar en ik genoot van haar warme, natte kutje tegen mijn been.
Ineens rukte ze zich los en keek me aan en zei:”LUL, wat ben jij een klootzak..!”
Volledig uit het veld geslagen stamelde ik;”Wat, hé… wat heb ik verkeerd gedaan?”.
Met een grote glimlach kroop ze tegen me aan en zei:”Je hebt niks verkeerd gedaan, ik probeer ruzie met je te krijgen……………….!”
Dit was mijn eerste verhaal en graag krijg ik kritieken. Positief of negatief, als ik er maar wat van kan leren. Bedankt, Rob(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar rob_stories@yahoo.com)
Aantal keer gelezen:
965
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)