Spannendverhaaltje.nl

The Cum Shower

-
16-08-2010
Het was half 10 sávonds en ik kwam net thuis van de tennis. Het was een warme avond dus ik was drijfnat van het zweet. Eerst tennissen en dan nog 20 minuten fietsen. Ik liep de huiskamer in en zei mijn ouders gedag. Daarna ging ik naar boven. Mijn broertje zat op zijn kamer. Ik hoorde zijn muziek. Ik ging naar mijn kamer en trok mijn drijfnatte kleding uit. Ik liep in mijn naakie over de gang naar de douche toen mijn broertje zijn kamer uitkwam. "Hey zus lekkere tieten!" riep hij. Ik stak mijn middelvinger naar hem op en liep door de douche in. Ik zette de douche aan en wachtte tot hij warm was. Ondertussen bewonderde ik mijn lichaam in de spiegel.
Mijn broertje had gelijk. Ik heb zeker lekkere tieten. Ik kneep er even goed in. Dat voelde best lekker. Ik ben best trots op mijn lichaam. Een mooi strak buikje een lekker kontje en een mooi glad kaalgeschoren poesje. Ik haalde snel 2 vingers door mijn poes. Hmm. Ik was opeens heel geil. De douche was al warm en de spiegel beslagen. Snel stapte ik onder de douche. Het warme water dat langs mijn lichaam sijpelde voelde heerlijk. Ik moest plassen en liet het lopen. De warme pis die langs mijn benen en voeten liep voelde zo lekker. Ik werd nieuwsgierig naar de smaak dus ik vind wat op in mijn hand en goot het in mijn mond. Niet lekker maar wel geil. Ik slikte het door. Ik zeepte mezelf nu in. Mijn lichaam werd steeds glibberiger en ik kon mezelf niet meer bedwingen. Voor ik het wist stond ik met mijn tieten te spelen.
Niet veel later gleed mijn hand naar beneden en duwde ik weer 2 vinger tussen mijn schaamlippen. Mijn clitje was megagevoelig en ik duwde nu 3 vingers mijn kutje in. Niet veel later duwde ik met mijn andere hand een vinger in mijn kontje. Ik was heftig bezig en ik hoorde de badkamerdeur open gaan maar dat interesseerde me niks. Ik was zo geil, ik wilde zo graag komen en voor de rest interesseerd me niks meer. Ik hoorde wel dat het mijn broertje was en ik hoorde hem lachen. "Wat?"riep ik heigend. "Wil je het zien?" En ik rukte het douchegordijn open. Mijn broertje stond daar met zijn fototoestel. Het maakte me allemaal niks uit. Mijn kut wilde komen. Ik voelde het steeds dichterbij komen. Ik pakte nu de shampoofles.
Ik duwde deze snel in mijn kut. Ik begon mijn kutje hard te neuken met de shampoofles terwijl ik mijn kontje bleef vingeren. Toen kwam ik. Het vocht spoot uit mijn kut. Alle kanten op. Ik gilde het uit. Aaaaaaaah! Oh ja!!!! Toen ik helemaal was gekomen liet ik me op de grond zakken. Mijn broertje liep weg en zei niks. Waarschijnlijk om zich af te trekken bij de fantasie om mij te neuken. Ik zei ook niks. Ik zat daar op de grond. Naakt. Onder het stromende water. Het was heerlijk...
Aantal keer gelezen:
689
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)