Spannendverhaaltje.nl

(Thaise) massage

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Peter meer verhalen van Peter Ik was op vakantie in Thailand en had zin om me eens een te verwennen met een echte Thaise massage. Ik liep vanuit ons park de de winkelstraat in en kwam direct al een salon tegen. Hie zagen de dames er netjes uit, dus zonder op de borden te kijken stapte ik naar binnen.
Binnen aangekomen werd ik verwelkomd door 3 dames, ze zeiden dat ik zelf kon kiezen. Dan ben ik naturlijk ook wel weer zo dat ik de knapste uitkies (al moet ik zeggen dat ze er alle 3 wel goed uitzagen). Deze dame (ik denk dat dat begin 20 was, al is het moelijk inschatten met de
Thaise dames), had een kort rokje aan en voor Thaise begrippen een redelijk grote borten.
Ze vroeg me om mij achter een gordijn uit te kleden. Ik deed dat en hield mijn onderbroek aan, toen ik terug kwam gebaarde ze dat ik ook mijn onderbroek uit moets doen en een handoek moest omslaan. Dat vond ik wel vreemd, want de massage salons waar ik tijdens mijn vakantie langs gelopen was lag iedereen in onderbroek. (In Thailand lig je gewoon voor het raam als ze je masseren). Maar goed, ik ben de moeilijste niet en kwam terug met omgeslagen handdoek. We gingen naar de massage plaats toe en zag dat het hier niet voor een raam was. Ik moest op mijn buik gaan liggen en zij ging beginnen.
Ze begon met echt Thaise handelingen, ik hoorde mijn ledematen langs alle kanten kraken. Na een aantal minuten pakte ze de olie en kwam ze boven om mijn zitten (Thaise massage's vinden plaats op de grond op een soort dun matras). Ik schrok een beetje, want ik had het idee dat ik het voelde prikken in mijn rug (stoppeltjes). Ik begon te denken dat onder haar rokje geen broekje aan had.
ze begon met het masseren van mijn nek en schoof langzaam naar onder toe. Mijn rug masserde ze kort, maar wel met veel kracht. Daarna ging ze mijn voeten masseren. Langzaam schoof ze door naar mijn kuiten en vervolgens mijn bovenbeen. Ze schoof mijn benen iets uit elkaar en nam ook de binnenkant van mijn bovenbeen mee. Langzaam maar zeker kwam ze helemaal aan de bovenkant en van mijn been en voelde ik af en toe dat haar vingers tegen mijn ballen aanstoten. Toen begon ik dat lekker ging vinden vroeg ze me plotseling of ik wilde omdraaien. Ik draaide om en zag hoe de andere twee dames er bij stonden en voor haar de gordijnen dicht schoven die boven het matras hingen. Toen viel het kwartje en kreeg ik het vermoeden dat ik een erotische salon was binnen gestapt.
Toen ik weer lag ging het meisje staan om iets te pakken, toen ik onder haar rokje keek leek het inderdaad of ze geen onderbroek aan had. Ze pakte de massage olie en begon mij helemaal in te smeren. Vervolgens trok ze haar rokje en shirtje uit. Ze stond peodelnaakt boven me. Wat zag ze er prachtig uit, maar tegelijkertijd schrok ik, want hier was ik eigenlijk niet voor gekomen. Terwijl ik daar aan dacht zag ik hoe ze zichzelf ook met olie in smeerde en dat zag er wel zo geil uit dat ik onder mijn handdoek iets voelde kloppen. Toen was ik om en dacht ik, ik laat het wel over me heen komen.
Toen ze klaar was kwam ze naast me staan evroeg ze ok? Ik kinkte instemmig en ze pakte van buiten het gordijn een luchtbed. Ze legde dit naast mij neer vroeg of ik op mijn buik hier op wilde gaan liggen. Ik deed dat en toen ik lag trok ze het handoekje van mij af. Ze kwam op me liggen en begon met een heerlijk body to body massage. Dit was echt heerlijk, weten dat een naakte knappe dame haar hele lichaam gebruikt. Ze schoof langs alle kanten over mij heen en onder mij door. Haar hele lichaam kwam in aanraking met mijn penis, die al redelijk hard begon te worden. Na een tijdje vroeg ze me om op mijn rug te gaan liggen, dit was een bevrijding voor mijn penis, want die stond fier overeind. Ze ging verder met de body to body en schoof met haar hand af en toe over mijn penis. In één keer schoof ze met een kracht onder me en lag ze met haar voeten bij mijn hoofd en met haar gezicht tussen mijn benen. Ze aarzelde geen moment en duwde mijn penis richting haar mond en kuste er een paar keer op. Vervolgend nam ze hem even in haar mond en ging met haar tong over mijn eikel. Toen was de ban gebroken. Ze schoof onder me vandaan en ging naast me zitten. Ze knielde over me een en begon gulzig aan mijn penis ze zuigen. Na een tijdje begon ik haar te strelen en trok ik aan haar benen om aan te geven dat ze in standje 69 moest komen. Ze stopte en zei in gebrekkig engels dat zij mij moest verwennen en niet andersom, ik zei dat ik het zelf graag wil. Ze aarzelde geen moment en ging vliegensvlug over mijn gezicht zitten. Ze ging door met pijpen en ik begon haar te beffen. Na korte tijd ging ze heel heftig ademen en schokte ze hevig, ze stopte met pijpen en slaakte een klein gilletje. Op dat moment kwam het hoofd van haar collega tussen de gordijnen door om te kijken of alles ok was. Je zag aan haar gezicht dat verwonderd stond te kijken. Ik gebaarde met mijn vinger en zei tegelijktijd kom. Ze keek haar collega aan en stapte het gordijn binnen. Het meisje dat met me bezig was stapte van mij af en wilde weg gaan, toen zei ik dat ik ze allebei zou betalen als ze me allebei zouden verwennen. Het ander meisje kleede zich ook snel uit, ok zei had niet onder haar rokje. Zij had hele kleine borsten, maar haar peos zag er wel heel mooi uit. Kaal met alleen een streepje. Ze gingen allebei mij pijpen, alleen ging het nieuwe meisje nu in 69 boven mijn hofd. Ik begon ook haar te beffen, en ze smaakte heerlijk zoet. Op een gegeven moment pakte meisje 1 een condoom uit een bakje boven me en schoof die langzaam over mijn keiharde penis. Vervolgens liet ze zich zakken over mijn penis en begon ze wild te rijden.
Het ander meisje was inmiddels klaar gekomen en ging van mij af. Ze wilde me een kus geven, maar ik pakte haar hoofd vast en begon haar te zoenen. Ze zoende terug en mijn andere hand ging tussen haar benen. Ik ging haar vingeren terwijl het ander meisje stevig door reed. Na enige tijd ging ze van mij af en maakte ze plaats voor haar collega. Die reed iets rustiger, maar keek ontzettend geil uit haar ogen. Meisje in kwam weer met haar benen over mijn hoofd heen en ik ging haar gulzig beffen. Ze fluisterde ondertussen wat tegen haar collega. Na een tijdje gaf ik aan dat ze moest stoppen met rijden, want ik voelde dat ik op knappen stond. Vlug ging ze van mij af, en behendig schoof ze de condoom van mijn penis af. Ze bogen allebei met hun hoofd naar mijn penis en pijpten mij vol overgave. Met een enorme schokgolf kwam ik klaar en probeerde de dames alles op te nemen in hun mond. Nadat ik mijn pistool helemaal had leeg geschoten stonden de dames op en namen ze mijn mee naar de douche. Ik heb het idee dat ze alles ingslikt hadden, er lag namelijk niets op het lucht bed en ook op hun lichaam zat er bijna geen sperma, alleen een klein beetje rond de mondhoeken. Ze praten met elkaar en (kon er niets van maken van dat Thais). We kwamen uit bij een douche, die vrij groot was, daar werd de kraan aangezet en gingen we douchen. ze zeepten elkaar en mij in, onder de douche deden wet nog eens dunnetjes over. Nadat ik klaar was en betaald had liep ik weer naar buiten. Ik keek naar het gebouwtje en inderdaad stond er een voor het woord massage het woord erotic (dat had ik net even niet gezien). Ik liep terug naar ons resort, ik was even een massage gaan halen, maar kwam drie uur later terug. Mijn vrouw vroeg waar ik geweest was al die tijd, ik vertelde dat ik zorgvuldig gezocht heb naar een nette salon en dat de massage 1½ uur duurde, vervolgens was ik nog even wat winkels ingelopen. Ze geloofde me, maar ik wist wel beter......
Aantal keer gelezen:
2103
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)