Spannendverhaaltje.nl

Telefoonsex

-
16-08-2010
Ik raakte zo opgewonden van het idee aan de telefoon te geilen dat ik 's avonds de telefoon mee had genomen naar bed en klaargekomen ben op een gesprek en toen in slaap gevallen. De volgende ochtend werd ik wakker. In eerste instantie was ik zo van de kaart dat ik niet gelijk in de gaten had wat voor een heerlijke nacht ik had gehad. Maar toen ik mij kapotte t-shirt en de telefoon zag liggen en ik de heerlijke geur aan mijn vingers rook kwam het allemaal weer terug.
Omdat ik me nog lekker loom voelde en nog niet wilde opstaan besloot ik nog maar eens te bellen. Maar op zo'n zondagochtend bleken er toch minder mannen op de lijn te zitten. Wel een heleboel giebelende kinderen, maar daar ging ik niet voor. Of mannen die niks terug zeiden - hetgeen ik niet kon begrijpen want zij moesten er toch behoorlijk voor betalen. Ik wilde het al bijna opgeven en maar weer terug vallen op mijn vingers (en eventueel mij borstel) tot ik plots een nieuw contact aan de lijn kreeg. Het was een man met een leuke stem die zich voorstelde als Jan-Willem. Jan-Willem bleek echter niet echt uit te zijn op een geil gesprek, Jan-Willem wilde met mij afspreken.
Dat had Frank van die nacht ook wel gevraagd, maar dat had ik kunnen afhouden omdat ik wel spannend maar ook zeer eng vond en nadat ik klaar was gekomen was het verlangen ook weggeebd. Jan-Willem klonk echter overtuigender en ging bovendien niet gelijk over op een geil gesprek dus ik voelde me bezwijken. Vooral toen hij mij vertelde dat hij niet alleen voor zichzelf wilde afspreken maar ook voor zijn vrouw. Bijna had ik geswitched naar een ander gesprek omdat ik dat niet geloofde toen Jan-Willem plotseling zei: "Misschien wil je even met mijn vrouw spreken? Dan merk je wel of dat klikt..." Ik kon alleen maar stammelen dat ik dat goed vond. "Hallo?", hoorde ik vervolgens een vriendelijke vrouwenstem zeggen. Zij bleek Rebecca te heten. Ze vertelde mij dat ze zowel op mannen als op vrouwen viel. Op de een of andere manier klonk zij zo betrouwbaar dat ik opeens niet liever wilde dan bij haar en haar man te zijn. Toen ze hoorde dat ik nog maagd was, bracht ze uit dat dat de liefste wens van haar en haar man was.
Een meisje als ik in te wijden in de sex. Met haar lieve woordjes wist ze me over te halen tot een afspraak. We spraken af op het station van de middelgrote stad waarin zij woonde, slechts een half uur van de stad waar ik woonde. Zij zouden over twee uur op het plein ervoor gaan staan voor hun auto, zodat ik hun kon zien van een afstand en altijd nog gelijk weg kon gaan als ik het niet vertrouwde. Toen ik neerlegde voelde ik me zeer opgewonden. Ik besloot mezelf echter niet te vingeren omdat dat misschien te veel zou weg halen van de spanning. Ik ging me maar gauw douchen. In de douche kon ik aan niets anders denken dan de afspraak. Eigenlijk leek me het een geweldig idee. Ontmaagd worden door een liefdevol paar.
veel beter dan dat onhandige geklungel wat sommige van mijn vriendinnen was overkomen. Onder de douche besloot me zeer speciaal te kleden voor deze gelegenheid. Jan-Willem en Rebecca wilde een meisje wat leren? Dan zouden ze ook een leerlinge krijgen. Om het plaatje van een jong meisje helemaal af te maken leek met het een geil idee mij van onder te scheren. Dus dat maar eerst gedaan. Voorzichtig schoor ik mijn lipjes helemaal kaal. Van deze actie zo onder de warme stralen van de douche alleen al werd ik zo geil dat ik slechts drie keer over mijn klitje hoefde te wrijven om lekker klaar te komen. Ik kleede me aan. Ik koos geen b.h. maar een hemdje. Mijn borsten waren nog stevig genoeg om niet te gaan hangen, en zo'n hempje is echt meisjesachtig. Als slipje koos ik onderbroekje wat ik voor het laatst had gedragen toen ik 12 was (wel handig zo'n moeder die niks weg kan gooien).
Het zat wel erg strak rond mijn heupen, maar je moet er wat voor over hebben. Ik koos een kort rokje en een witte bloes. Mijn haar deed ik in twee staartjes. Het resultaat in de speigel was perfect! Hoewel ik nooit een schooluniform heb gehad leek het in dat outfit wel alsof ik rechtstreeks van een engelse kostschool kwam. Voor mijn ouders, die allang met hun zondagse activiteiten buitenshuis bezig waren, legde ik een briefje neer dat ik huiswerk was maken bij een vriendin. Ik nam de trein en kwam aan op het station (het onderbroekje sneed wel in mijn liezen, maar ik verwachte dat niet lang meer aan te hoeven hebben). Ik zag Rebecca en Jan-Willem voor hun auto staan. Wat een lief koppel was dat. Ik voelde me helemaal nat worden. Nadat we ons aan elkaar hadden voorgesteld (ze vonden mijn outfit echt geweldig!
Ik kon de bobbel al zien zitten in de broek van Jan-Willem), reden we naar hun huis. Jan-Willem reed en Rebecca en ik namen plaats op de achterbank. Rebecca begon tegen me te zeggen dat ik een heel braaf meisje was. En dat als ik nu erg lief voor haar zou zijn, Jan-Willem en zij voor een onvergetelijke ervaring zouden zorgen. Ik voelde me als was in haar handen. In ieder geval werd ik er behoorlijk glibberig van, vooral toen zij zachtjes in mijn nek begon te zoenen. Ik zakte totaal onderuit. Rebecca naderde met haar tong mijn mond, terwijl ze met haar handen heel langzaam mijn bloes uit mijn rokje schoof. Met haar tong ging ze nu langs mijn lippen, terwijl inmiddels mijn bloes helemaal uit mijn rok was. En op hetzelfde moment dat haar tong met de mijne speelde, voelde ik hoe ze met haar nagels over mijn blote buik ging.
Ik ging zo op in dit geile liefdesspel dat ik niet merkte dat Jan-Willem inmiddels de garage van hun huis was ingereden. Hij opende de portier en tilde mij op van de achterbank. Terwijl Rebecca de deuren voor ons openende bracht hij mij naar de slaapkamer. Compleet overgeleverd aan dit stel liet ik mij op hun ruime bed neerleggen. Rebecca ging links van mij liggen en Jan-Willem rechts. Nu was het Jan-Willem die mijn tong niet met rust liet. Terwijl hij hier mee bezig was, voelde ik dat Rebecca de knoopjes van mijn bloes losknoopte. Zacht en teder schoof ze mijn hempje naar boven, zodat mijn borsten vrijkwamen. Ik wist zelf niet eens dat mijn tepels zo stijf konden worden.... Jan-Willem begon met zijn tong kringetjes te draaien rond mijn borsten.... steeds kleiner, totdat hij aan de rand van mijn tepels kwam. Terwijl hij zachtjes in mijn tepels beet, deed Rebecca mijn rokje uit.
De aanblik van mijn meisjesonderbroek maakte haar zeer geil. Vooral vanwege de natte plek die zich inmiddels duidelijk aftekende. Ze snoof over mijn kruis heen. Ik was zo ver heen dat ik met mijn heupen omhoog stootte zodat ik lekker met mijn klitje tegen de neus van Rebecca kwam. Ondertussen stond Jan-Willem op en hij begon Rebecca uit te kleden. Ze had echt een goddelijk lijf. Haar borsten waren groter dan die van mij en ze wreef er mee in mijn gezicht. Ik kon niet anders dan aan haar spenen likken. Rebecca kreunde in mijn oren, terwijl ze haar vingers over mijn zeiknatte onderbroekje wreef. Juist op het moment dat ik begon te komen, ging ze plotseling van me af, daarbij het onderbroekje met enige moeite uittrekkend. Ik lag nu naakt op het brede bed met mijn heupen in de lucht te neuken, zo geil was ik.
Dat was ook hun bedoeling geweest, want Jan-Willem had zich nu ook uitgekleed en zat met zijn stijve leuter voor mijn verwachtende grotje. Dit zou de eerste keer worden dat ik werd genomen. Hoewel ik al wel aardig uitgerekt was door mijn eigen masturbatiespelletjes was het maar goed dat ik zo nat was. Langzaam gleed Jan-Willem met zijn 18 cm grote apparaat bij me naar binnen. Ik voelde me zo onbeschrijfelijk lekker toen hij mij helemaal vulde... Ondertussen zat Rebecca zich driftig te vingeren met mijn meisjesonderbroekje als hulpmiddel. Ik voelde hoe Jan-Willem nu langzaam het tempo van stooten in mij opvoerde, terwijl ik deze ook steeds harder ging opvangen. Ik zag hoe Rebecca het onderbroekje nu met drie vingers in haar kutje propte. Ik zag de verbeten trek van genot op Jan-Willems gezicht terwijl zijn kloten tegen mijn billen sloegen. Ik zag hoe Rebecca wild schokkend lag te komen op het onderbroekje, dat inmiddels helemaal doorweekt was van haar en mijn kutsappen.
Ik hoorde Jan-Willem een harde schreeuw uiten terwijl hij nu een laatste diepe stoot plaatste. Ik voelde zijn zaad in mijn sprietsen en op dat moment kwam ik zo godsgruwelijk lekker dat ik van geiligheid niet meer weet wat ik allemaal riep, maar die woorden alleen al zouden volgens mij al een verhaaltje op deze site kunnen zijn. Zo bleven we alledrie nog even liggen elk van ons in onze eigen sexuele hemel. Later zijn we natuurlijk doorgegaan, maar dat kan ik misschien beter in een volgend verhaaltje vertellen. Tenminste, als jullie willen.
Aantal keer gelezen:
1036
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)