Spannendverhaaltje.nl

Te mooi om waar te zijn

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Mr. Immortal Het is zaterdagavond, zoals gewoonlijk ga ik uit met mijn vrienden. Michael en ik zijn vrijgezel en Leon en Danny hebben hun vriendinnen Kayleigh en Anne bij zich. In het begin is het allemaal een beetje rustig in de discotheek, we zitten een beetje aan de bar wat te drinken en dansen af en toe even en zoals gewoon kijken Michael en ik al een beetje in het rond of er al leuke meisjes aanwezig zijn. Maar ja de meeste meisjes zijn vaste klanten waar we of al wat mee gehad hebben, of een blauwtje bij hebben gelopen, of meisjes die ons niet interesseren. Maar dan kom jij binnen, als ik je zie ben ik meteen verkocht, ik ben zelfs zo verbaasd dat ik niet eens tegen Michael opmerk hoe mooi je bent! Je hebt Mooi lang donker, bijna zwart, haar Je hebt van die prachtige diepe blauwe ogen, je bent ongeveer 1.70 m schat ik je, je hebt echt een heerlijk figuur met mooie lange benen, een mooie platte buik, een mooi rond kontje en heerlijke borsten. Als ik eindelijk tot bezinning ben gekomen merk ik je op tegen Michael. Hij is al minstens zo verbaasd als ik en merkt dan ook op dat ik waarschijnlijk toch geen kans zal maken. En tot mijn grote spijt beken ik dat je daar waarschijnlijk ook wel gelijk in zal hebben.
Michael gaat over op een ander onderwerp en is je ook zo weer vergeten, maar kan je maar niet uit mijn gedachten krijgen en blijf je eigelijk ook de hele avond een beetje volgen met mijn ogen terwijl ik ondertussen gewoon meepraat met de rest. Dan zeggen de meisjes opeens dat ze eigelijk wel zin hebben om te dansen dus we gaan met ze mee. De rest gaat op de dansvloer staan en ik, zo gek als ik ben met alcohol op, ga op het podium dansen. En dan zie ik jou ook op het podium komen en steeds dichter bij mij komen staan. Ik krijg er kriebels van in me buik! Dan sta je op een gegeven moment naast me en wordt er een R&B nummer gedraaid en je komt tegen me aan dansen! Ik schrik hier van en weet niet wat ik moet zeggen dus ik besluit om maar gewoon te gaan dansen. Dan kom je steeds dichter tegen me aan staan en fluistert in me oor Ik zag je de hele avond al naar me kijken en aangezien je geen stappen onderneemt, doe ik het maar voor je. Ik ben zo verbaasd en weet eerst niet wat ik moet zeggen maar dan zeg ik Als jij de eerste stap hebt gezet, dan moet ik de tweede stap maar zetten h. En ik vraag of ik je mag zoenen, je knikt ja en kom met mijn lippen op jou lippen af en op het moment dat ik je lippen proefde wat ik gelijk in de wolken, jou zachte zoete lippen zoende mij zoals ik dat nog nooit had meegemaakt. Dan doe je je mond open en laat je tong bij mij naar binnen glijden, ik beantwoord dit en onze tongen strelen elkaar, eerst rustig en dan steeds intenser. Dan gaat de rustige muziek afgelopen en stoppen we met zoenen, we beginnen te dansen en ik vraag je of je iets wil drinken. Je zegt dat je wel een cola-malibu lust op weg naar de bar zie ik blik van verbazing bij mijn vrienden en ik lach ze een keer toe. Michael komt gelijk naar me toen en vraagt of ik beet heb voor vanavond. Ik antwoord dat ik dit meisje echt leuk vind en deze keer niet uit ben op een one night stand. Michael verklaard me voor gek, met het stoere gepraat wat we van hem gewend zijn en loopt weg. Ik kom terug bij je en je stelt voor om even te gaan zitten. We kletsen wat, je verteld dan je Kim heet, dat je 16 bent, dan je half Spaans bent gewoon een beetje basis informatie uitwisselen zeg maar. Dan vraag je mij waarom ik niet op jou afgestapt ben. Ik antwoord dat ik een beetje verlegen was omdat ik dacht toch geen kans te maken bij zon mooie meid als jou. Je antwoord door me nog zon hartstochtelijke zoen te geven en stelt voor om even naar buiten te gaan. Ik zeg dat ik dit wel een goed idee vind en zeg tegen me vrienden dat ik weg ga en we lopen naar buiten.
Eenmaal buiten aan gekomen lopen we naar een rustig plekje in het park net buiten het centrum en gaan op het gras liggen. We genieten van de warme zomernacht met die prachtige sterren en maan in de lucht en je komt lekker dicht tegen me aan liggen. Dan beginnen we weer te zoenen maar nu kunnen we elkaar ook wat vrijer aanraken. Mijn hand wrijft eerst over je rug en streelt dan je zij terwijl je bij mij onder me shirt gaat en je mij over mijn buik aait en later over mijn hard geworden tepels streelt. Dan kruipt mijn hand ook naar de voorkant en ik streel je mooi ronde grote borsten, ik wil je tepels door de stof heen, je kreunt zachtjes. Dan daalt je hand weer af naar beneden en streelt over de bobbel die in mijn broek ontstaan is. Ik sla een zucht van genot. Dan maak je mijn rits en knoop open en doet mijn broek en boxer iets omlaag. Mijn hard geworden lid springt uit mijn broek en je begint hem zachtjes en enigszins plagend strelen, ik begin rustig te kreunen. Dan sluit je je hand eromheen en begint me heel rustig af te trekken. Ik sluit mijn ogen en geniet van dit heerlijke gevoel ik begin steeds heviger te hijgen en te kreunen en je beweegt steeds sneller. Als ik opeen gegeven moment bijna bij me hoogtepunt ben, stop je even, je geeft me lange tongzoen om me orgasme nog even uit te stellen.
Dit herhaal je nog een paar keer tot je me toestaat om me te laten gaan ik krijg een heerlijk gevoel van top tot teen en je geeft me het lekkerste orgasme dat ik ooit gehad heb.je lacht lief naar me en ik bedank je met een lange intense zoen. Dan zeg ik Nu is het jou beurt! ik leg je op je rug en ik begin je borsten te strelen. Dan ga ik met mijn hand omlaag en maak de rits van je rokje open, dit rokje gaat uit en er komt een mooie zwarte kanten string te voorschijn. Ik streel je eerst over je slipje heen en doe dan je string omlaag. Ik zie een prachtige venusheuvel en een klein streepje haar en op je lipjes ben je helemaal kaal. Ik laat mijn vinger rustig door je lipjes glijden en voel dat je al aardig nat bent. Ik vind genotsknopje en begin het rustig te strelen. Je begint hevig te kreunen en komt al snel klaar, ik ga gewoon door en je krijgt zo nog twee orgasmen dan daal ik af naar je ingang waar het nu wel erg nat is geworden en laat een vinger naar binnen gaan. Je geniet zichtbaar en als je klaar bent gekomen doe ik er nog en extra vinder bij en je begint nog harder te kreunen als je nu voor de vijfde keer vanavond klaar bent gekomen val je uitgeput op de grond. Nadat we nog even naast elkaar op de grond hebben gelegen zeg je dat je terug moet naar de discotheek omdat je daar zo wordt opgehaald door vader en dus lopen we terug en wisselen we telefoonnummers uit. Daar aangekomen wachten we nog even op je vader en als hij er aan komt geef je me nog een tongzoen en zeg je dat ik je wel moet bellen en ik beloof dat ik dat doe en loop weer naar binnen.
Eenmaal binnen aangekomen beginnen mijn vrienden gelijk vragen te stellen natuurlijk, maar ik besluit mijn mond te houden en geen stoere verhalen te gaan vertellen omdat ik dit meisje echt heel leuk vind! Mijn vrienden reageren natuurlijk teleurgesteld, maar zijn te aangeschoten om er echt lang over na te denken. We dansen nog wat, praten nog wat, hebben het ook wel gezellig, maar ik kan eigelijk alleen nog maar aan Kim denken. Als het vier uur is en de discotheek gaat sluiten gaan we naar huis en halen we onze jassen op. Ik haal me telefoon uit me jaszak en kijk op het display, een smsje! Ik lees het: Hey lekkerding! Ik vond het echt leuk vanavond, ik heb een beetje kriebels in me buik geloof ik, hihi. Ik wil graag nog een keer met je afspreken! Bel je me? Tongzoen Kim Ik ben natuurlijk helemaal in de wolken en sms gelijk terug dat ik haar ook weer wil zien en dat ik de volgende dag wel even zal bellen voor het hoe en wanneer.
Thuis in bed kan ik eigelijk niet slapen, ik zit met mijn hoofd alleen nog maar bij Kim en besluit dan ook om maar me bed uit te gaan om beneden nog ff tv te kijken. Ik pak een biertje en zet een filmpje op. Maar na een tijdje moet ik toch wel moe zijn geworden want me vader maakt me de volgende dag om 12 uur wakker terwijl ik op de bank lig te slapen. Ik ben natuurlijk blij dat het zondag is en ik je dus kan bellen. Dus ik begroet me vader even, pak de telefoon, loop naar boven en bel met een bonkend hart van de zenuwen naar jou nummer. Maar als je opneemt ben je nog steeds zo lief als gisteren. We praten even wat en besluiten af te spreken voor vrijdagavond want je ouders zijn in het weekend niet thuis..
Eindelijk na een week van lieve smsjes en lange telefoongesprekken is het dan vrijdag. Ik ben de hele dag al zenuwachtig, op school ben ik ook nooit echt bij de les geweest. Het is dan avond en ik stap op me scooter richting het adres wat je me hebt gegeven. Ik kom aan bij jou huis, een prachtig groot vrijstaande villa! Ik parkeer de scooter op de oprit en loop richting je voordeur en bel aan. Je doet open, ik zeg dat je er prachtig uitziet, jij zegt dat ik er ook mooi uitzie vanavond. Je hebt een mooie zwarte jurk aan die mooi aansluit op dat prachtige lichaam van je. Zelf heb ik een zwart pak aan, dus dat matcht mooi samen. Je nodigt me uit naar binnen en ik geef je de bos rozen die ik mee hebt genomen. Je bedankt me met een heerlijke lange tongzoen. Je zegt dat je voor me gekookt hebt en we gaan aan tafel. Je hebt echt heerlijk gekookt en we gaan lekker op de bank zitten een filmpje kijken. Nou van die film zien we niet veel want eigelijk kunnen we niet van elkaar afblijven. Na een tijdje stel je dan ook voor om samen in het bubbelbad te gaan. Dit vind ik natuurlijk wel een goed idee! We lopen naar boven en komen de grootste badkamer in die ik ooit heb gezien. Er zijn 2 wastafels, een douchecabine en het bubbelbad zal waarschijnlijk voor 4 personen zijn. Je slaat je armen om me heen en begint me hevig te zoenen. Al snel heb ik me colbert en blouse niet meer aan. Dan laat je je mooie jurk van je afglijden en er komt een sexy zwart kanten lingeriesetje te voorschijn, inclusief jaratels en kousen! Ik pak je weer vast en je doet mijn riem open en trekt mijn broek naar beneden, ik sta hier nu voor je enkel in mijn boxershort. Ik laat de bandjes van je bh naar beneden glijden en maak de sluiting open. Daar komen de mooiste borsten die ik heb gezien te voorschijn. Ik begin ze zachtjes te masseren en streel je mooie hard geworden tepels. Dan zet ik je rustig op de rand van het bad neer en trek n voor n je kousen uit dan trek ik ook je jaratels uit.Je zit hier nu voor me met alleen een klein sexy stringetje aan. Ik begin eerst je tenen te kussen en dan ga ik langzaam naar boven tot ik bij de binnenkant van je dijen ben aangekomen.
Nu trek ik ook je string van je lichaam. Ik kan zien dat je erg opgewonden bent, je lipjes zijn al aardig opgezwollen en vochtig geworden. Ik begin eerst plagerig net naast je lipjes te zoenen en streel af en toe heel lichtjes over je lipjes met me vinger. Als ik merk dat je het bijna niet meer volhoud lik ik met mijn tong tussen je lipjes door en geniet van de zachte smaak. Je begint heviger te kreunen, dan als ik boven ben sla je bijna een kreet uit van genot. Ik lik rustig over en rond je clitje en zuig er af en toe een beetje op. Je geniet er zichtbaar steeds meer van en het duurt dan ook niet lang tot je eerste orgasme nadert. Ik ga daar en begin je wat steviger je likken en doe nu ook eerst n en daarna 2 vingers bij je naar binnen. Nadat je meerde keren bent klaargekomen sta je op en loop je naar me toe. Je trekt mijn boxershort omlaag en gaaat door je knien. Je trekt me eerst zachtjes af en streelt mijn ballen. Dan voel ik dat je mijn eikel zachtjes kust. Ik geniet met volle teugen. Dan ga je met je tong helemaal vanaf mijn ballen langs de schacht omhaag naar de eikel en neemt dan me eikel in je mond en begint er zachtjes op te zuigen en je draait rondjes met je tongetje om mijn eikel. Ik geniet hier zo van dat ik moeite heb om op me benen te blijven staan. Dan hou je plotseling op en zegt met een plagerig lachje dat we toch maar wel een keer in bad moeten gaan en dat je het werk later wel af zal maken. Ik kom naast je zitten bad en nadat we eerst lekker gezoend hebben kom je op me zitten en laat je jezelf over me heen glijden. Een stoot van genot gaat er door mij heen. Je begint steeds heviger te bewegen tot je klaarkomt en weer van mij af gaat. Je zegt Jij komt ook nog wel, je moet even geduld hebben. Ik zeg tegen je dat ik daar geen problemen mee heb. We besluiten om uit bad te gaan en ik til je naar de slaapkamer, waar een prachtig groot hemelbed op ons wacht. Ik leg je neer en wil op je komen liggen maar je drukt me eigelijk gelijk weer op bed en gaat kruislings over me heen zitten zodat we in standje 69 liggen. Je laat je heerlijke lippen over mijn eikel glijden en neemt hem steeds verder in je mond.
Ondertussen lig ik ook niet stil ik lik over lippen, zuig aan je clitje, dring af en toe met mijn tong bij je naar binnen verwen soms je anus ook even. En dan schreeuw je het op een gegeven moment uit als je een orgasme krijgt en bent daardoor net op tijd bij mij gestopt om mijn orgasme nog even uit te stellen. Dan ga je op je rug voor me liggen en ik dring rustig bij je naar binnen en begin eerst rustig op en neer te bewegen en dan steeds wilder, we genieten allebei heel erg en mogen blij zijn dat je ouders niet thuis zijn anders zouden ze ons zeker kunnen horen. Als jij klaar bent gekomen vraag ik je om op je knien voor me te komen zitten. Ik dring nu achterlangs tussen je lipjes door en begin je op zn hondjes te neuken. Na je volgende orgasme vraag je me of ik je misschien ook een keer anaal wil neuken. Dit wil ik natuurlijk wel! Ik doe heel rustig en eerst doet het pijn bij je maar later geniet je met volle teugen. Ik sta nu ook op knappen en zeg dit ook tegen je. Je zegt dat ik dan moet stoppen en gooit me op me rug en begint me te berijden ik voel dat het ik het nu echt niet meer veel langer kan houden. Ook jij nadert je volgende orgasme en als je klaarkomt en ik je voel samenknijpen om mijn pik hou ik het ook niet meer en spuit mn hele lading bij je naar binnen. Voldaan val je over me heen en hijgen we nog even na. Dan vallen we lekker tegen elkaar aanliggend en volledig bevredigd in slaap.
Aantal keer gelezen:
221
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)