Spannendverhaaltje.nl

Taxi

-
16-08-2010
We waren wezen stappen en hadden een vreselijke leuke avond gehad. Ik met mijn vriendin. Zoals altijd terug met de taxi en we stonden bij de standplaats te wachten. Ik hoop dat ie snel komt zei mijn vriendin. We waren ook erg luchtig gekleed in onze korte rokjes. Terwijl we stonden te wachten kwam er een jongen naar ons toe lopen. Ik herkende hem een buurjongen van een paar straten bij mij vandaan. Ook op een taxi aan het wachten riep hij spontaan. Waar gaan jullie heen. Naar mijn huis zei ik direkt, rij je ook mee. Dat laatste was eigen belang want dat scheelde weer in de kosten. Niet veel later kwam er een taxi.
We kropen gezellig met zijn drieen achterin met John mijn buurjongen in het midden. We waren best wat melig en ik zag dat Karin, mijn vriendin, der rokje omhoog was gegaan en zag haar slipje. Niet kijken hoor John zei ik nog lachend en wees naar haar kruis. Wacht maar, zo kan ik het ook niet zien zei John en legde zijn hand op haar kruisje. Mmmmmm gilde karin ze deed haar benen wijder en duwde zijn hand ertussen lekker. Oh is dat fijn riep ik en pakte zijn andere hand om die tussen mijn benen te stoppen. John vond het allemaal niet erg en wreef zacht over de dunne stof van mijn slipje. Ik keek John aan en zag een vragende blik. Ik begreep het meteen en greep naar zijn kruis. Ik wreef over zijn hard wordende piemel en rits ongemerkt zijn gulp open om naar binnen te gaan. Snel had ik mijn hand onder zijn slip en voelde aan de warme piemel.
De taxichauffeur was gelukkig druk doende met zijn mobilifoon en lette niet zo op ons. Zijn piemel floepte uit zijn broek en stak fier omhoog. Karin dook er boven op en begon John te pijpen. Door deze aangename verrassing had John even zijn hand tussen mijn benen vandaan gehaald en Karin pijpte lekker door. Ik voelde weer een hand tussen mijn benen en deed mijn hoofd achterover. Mijn slipje werd opzij geschoven en ik voelde vingers naar binnen gaan. Ik drukte met mijn hand tegen de hand tussen mijn benen. Hij voelde zacht en toen pas zag ik dat het Karin was die me vingerde. Op dat moment kon me niets schelen en ik genoot ervan. Oh we zijn er bijna zag ik tot mijn spijt. John betaalde de taxi en we stapten uit. Kom je nog wat drinken vroeg ik aan John en we liepen met ze allen naar mijn huis . Het was donker in de kamer mijn ouders sliepen allang.
Op onze tenen liepen we naar boven om naar mijn slaapkamer op de zolderverdieping te gaan. Karin en ik begonnen ons uit te kleden en John deed gelukkig snel hetzelfde. Met zijn drieen kropen we in mijn bed. Ik dook onder de dekens om lekker aan zijn pik te zuigen en karin ging met haar natte poes boven op zijn mond zitten. Toen zijn pik groot genoeg was gign boven op hem zitten en liet me over zijn pik zakken. Ik zat achter karin en pakte vanachter haar borsten beet. Zacht kneep ik in der tepeltjes terwijl ik langzaam op en neer bewoog. Na een tijdje ruilde ik van plek met Karin en werd zalig gebeft. Toen karin John later had klaar gepijpt vertrok hij daarna naar zijn huis. We waren samen achtergebleven Karin bleef slapen. We waren moe en vielen al snel in slaap.
In elkaars armen met onze naakte lichamen tegen elkaar sliepen we heerlijk. De volgende ochtend werd ik wakker en zag haar nog lekker slapen . Ik ging onder de dekens en begon haar te likken. Kreunend werd ze wakker. Al gauw lagen we standje negenenzestig. Ik voelde haar handen vingers en tong overal aan mijn poesje. Na een heerlijk orgasme gingen we douchen om daarna te ontbijten. Er liep iemand langs die naar binnen keek en zwaaide we zwaaiden terug het was John met zijn vriendin.
Aantal keer gelezen:
764
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)