Spannendverhaaltje.nl

Suzanne

-
16-08-2010
Zenuwachtig was ik wel toen ik het centrum van Leiden doorfietste op weg naar Evelien. Ze was net als ik studente rechten aan de universiteit, maar al vierdejaars, en ik was net begonnen. Ik was lid van dezelfde vereniging, en was gevraagd voor een geheim meisjesdispuut, "de gelaarsde kat". Wat het precies inhield wist ik niet, behalve dat een aantal meisjes lid was waarvan ik ook wist dat ze iets met paardrijden deden, net als ik. Natuurlijk had ik ja gezegd, en natuurlijk wilde ik graag kennismaken met de andere leden. Maar zo gemakkelijk zou dat niet gaan vertelde Evelien, die me gevraagd had. Ik zou een weekend mee moeten, waarheen werd me niet verteld, maar ik moest me vrijdagmiddag om 16.00 melden, en ik hoefde niets mee te nemen, wat ik wel vreemd vond. Dus fietste ik om vier uur het Rapenburg op en belde aan bij het adres wat me opgegeven werd. Evelien deed zelf open. Zij zag er mooi uit, met haar donkere haren en en best sjieke kleren.
Ze liep stage op een advocatenkantoor wist ik, en ze had een mooi donkergrijs mantelpakje aan met een vrij kort rokje. Een mooie ketting hing om haar hals. Vriendelijk nodigde ze me uit naar binnen. Ik deed mijn donsjas uit. Ik keek even in de spiegel die in de gang hing. Een beetje rode wangen die prima kleurden bij mijn vrij korte blonde haar. Ik had een spijkerbroek aan en een wit bloesje met daarover een lamswollen trui. Jawel, een beetje kak, maar het was dan ook Leiden. Lief keek Evelien naar me, en schonk een kop thee in. We praatten een tijdje over koetjes en kalfjes, tot ze me een papier gaf. Ik keek op en begon te lezen. Het was een soort machtiging. Ik moest haar en haar dispuut toestemming geven dit weekend met me te doen wat ze wilde. Na het weekend kon dit met wederzijds goedvinden verlengd worden en zou ik lid zijn van het dispuut. Ik vroeg haar wat het allemaal in zou houden, maar daar wou ze niet op ingaan. Ik tekende.
De inkt was nog niet droog of ze gebaarde me op te staan en mijn schoenen en mijn trui uit te trekken. Ik gehoorzaamde. Daarnaa moest ik mijn handen op mijn rug houden, en mijn borsten naar voren steken. Ik heb best mooie borsten, niet zo groot, cup B, maar wel stevig. Ze kneep er even in en ik voelde mijn tepels verstijven. "Kleed je uit", klonk het dwingend. Ik gehoorzaamde en begon mijn bloesje los te knopen. Vervolgens deed ik mijn strakke spijkerbroek uit. Ik had een wit bh-tje aan en een wit broekje. Ook dit deed ik uit, alles terwijl Evelien me streng en precies aankeek. Toen ik helemaal naakt voor haar stond moest ik weer mijn handen op mijn rug doen. Ze pakte een setje handboeien en bond mijn armen aan elkaar vast. "Doe je benen een beetje uit elkaar", zei ze, en ik voelde hoe ze met haar handen mijn billen aaide en over mijn buik wreef. Aandachtig keek ze naar mijn kutje. Ik had een mooi strak spleetje wat goed zichtbaar was omdat ik het haar daar weggeschoren had. Alleen op mijn venusheuvel had ik een breed streepje staan en het haar op ongeveer 2 cm lengte getrimd. "Wat is dat?". "Mijn schaamhaar, Evelien", zei ik bijdehand. Ik kreeg een harde klap op mijn billen. "Een slavin heeft geen schaamhaar", klonk het.
Ik verstijfde, want dit was de eerste keer dat ze met zoveel woorden aandduide wat van mijn verwacht werd. Ze pakte een ladyshave en schoor in een paar halen mijn kutje helemaal kaal. Ze gleed met haar handen langs mijn benen, die wel glad waren. "Zo wil ik het hebben, en niet alleen als ik het vraag maar altijd, ook als je in de sauna bent, of na het hockeyen gaat douchen." Ze ging weer rechtop staan en begon me opeens te zoenen. Ik wist niet echt hoe ik moest reageren maar ik zoende mee, en opeens trok ze haar tong terug en stak een vinger in mijn mond. Ik begon er aan te likken en te zuigen, ik vond het wel geil. Langzaam bewoog ze haar hand naar beneden en ik ging mee, tot ik op mijn knieen zat. Met haar andere hand drukte ze mijn hoofd helemaal op de grond en gebaarde ze dat ik mijn billen omhoog moest steken en een beetje uit elkaar doen. Ze haalde haar vinger uit mijn mond en streek langs mijn natte kutje en stak hem daarna in mijn kontje. Ik schrok en verstijfde en kneep mijn billen samen. Dat had ik niet moeten doen!
Ze sloeg hard met haar andere hand op mijn billen en stak haar vinger nog verder. Ze vingerde me in mijn kontje. En net zo plotseling trok ze haar vinger weer terug en toonde het mij. Een beetje bruin was die wel. Weer stak ze haar vinger in mijn mond. Ik moest mijn eigen bittere smaak proeven. "Een slavin is ook schoon", zei ze, "we gaan je even spoelen!" Ik wist niet echt wat ze bedoelde maar ze nam me, terwijl ik altijd nog geboeid was, mee naar de douche. Daar schroefde ze de douchekop van de slang en deed er een ander soort kop op. Die moest ik even likken (voor mijn eigen bestwil). Ze liet me gebukt staan en stak de kop in mijn kontgaatje. Daarna deed ze de kraan aan met lauw water. Ik voelde hoe ik gevuld werd en alles op spanning kwam te staan. Toen ik niet meer kon moest ik gillen, en trok ze de kop pardoes uit mijn anus. Ze duwde me richting wc, waar ik alles moest laten lopen. Ik voelde me zo vernederd, om helemaal naakt op de wc te zitten en het vieze water uit me te voelen lopen terwijl Evelien met een strak mantelpakje voor me stond met een superieure blik in haar ogen.
Dit herhaalde zich een paar keer tot er alleen nog maar schoon water uit kwam. Ze droogde me af en pakte een potje glijmiddel en een soort plug. Met het glijmiddel smeerde ze de plug in en duwde die met kracht ik mijn kontje. Ik schreeuwde het uit, maar dat had geen effect. "Wacht maar meisje", zei ze lachend, "je zult wel leren dat als die er uit gaat dat er iets anders voor in de plaats komt... Wees maar blij hiermee" "Loop nu maar terug naar mijn kamer, en ga daar geknield voor mijn luie stoel liggen". Ik kon alleen nog maar gehoorzamen en deed wat ze zei. Ik hoorde haar iets later de kamer ook binnenkomen, maar durfde niet te kijken. Ik voelde iets over mijn rug strijken. Ze liet me een rijzweepje zien, iets wat ik goed kende omdat ik zelf ook graag paard reed. Maar nu werd het voor mij gebruikt! Pets! Pets, ging het en ik voelde mijn billen gestriemd worden. Ik denk dat ze me wel twintig slagen gaf voordat ze stopte. Ze ging achter me staan. Ik voelde hoe ze met haar handen mijn gladgeschoren kutje voelde en me vingerde.
Opeens voelde ik nog wat! Een voorbinddildo! Ik werd van achteren geneukt door een vrouw, terwijl ik ook een dildo in mijn kont had! Ik vond het ergens ook wel erg geil, maar had geen tijd om daarover na te denken, want ze neukte hard en stevig. In tegenstelling tot mijn kontje was mijn kutje natuurlijk niet maagdelijk meer, maar dit was nieuw voor me. Het duurde niet lang tot ik klaarkwam. Ze trok haar kunstpik terug en gaf me nog een paar hele harde slagen met de zweep. Ik snikte het uit. Evelien liep langs me heen en ging op de stoel zitten. Haar mantelpakje had ze uitgedaan, en ze zat met alleen haar bh en de voorbinddildo voor me. Ik moest de pik schoonlikken. Mijn eigen smaak proefde ik, en Evelien streelde me door mijn haar. Even later deed ze de pik af en zag ik haar kutje. Zijn mocht blijkbaar wel een beetje schaamhaar laten staan, maar veel was het ook niet. "Lik me klaar", was kort haar opdracht, die ze ook met een beetje een overslaande stem sprak. Ik deed wat ik moest doen en proefde haar zoete vocht.
Nog nooit eerder had ik een kutje gelikt, maar nu was anders toch anders en voelde het opeens natuurlijk. Schokkend kwam ze klaar. Ze gaf me een zoen en maakte me los. Samen liepen we naar de douche. Heerlijk omarmden we elkaar en ze streelde me overal. Af en toe voelde ze aan mijn kontje met de plug erin en lachte ze. We douchten ons en na het afdrogen ging zijn naar haar slaapkamer en stuurde ze mij terug naar haar woonkamer. Daar lagen de kleren voor me klaar die ik nodig had. In een hoek lagen een witte rijbroek, een wit bloesje, een zwart jasje en zwarte laarzen. Geen slipje, geen bh. Ik deed de kleren aan. Alles was net iets te klein en zat dus heel strak. Ik voelde over mijn billen en was er van overtuigd dat iemand die achter mij stond mijn plug kon zien, en aan de voorkant mijn kutje. De broek was van boven erg kort en liet veel van mijn buik zien, ook omdat het bloesje maar een paar knopen had en van onder open viel.
Evelien kwam even later ook de kamer binnen. Zij was helemaal in het zwarte rijkleding gekleed en zag er gevaarlijk mooi en opwindend uit. Ze bekeek me en opeens bedacht ze nog wat. Ze ging achter me staan en knoopte mijn broek los en stroopte die naar beneden. Ik moest bukken terwijl ze met een watervaste viltstift de letters E.V. en S.Z. op mijn linker en rechterbil schreef. "Zo", zei ze, "nu is duidelijk dat Suzanne Zijlstra de slavin is van Evelien Verduyn. Ze lachte en gebaarde me weer aan te kleden. Tevreden liet ze in de spiegel zien dat de inkt zwart genoeg was om door te schijnen. "Kom", zei ze, "we moeten nu weg, anders missen we de bus. We gaan een eindje rijden!".
Aantal keer gelezen:
668
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)