Spannendverhaaltje.nl

Susan deel 1

-
25-10-2010
Susan: deel 1

Op een dag betrapte ik Susan, terwijl ze met zichzelf lag te spelen. Hoewel ze pas 14 jaar was, had ze voor haar leeftijd flinke borsten, cup b. Ze was niet zo heel groot en had een beugel, maar met haar blonde haar, grote ogen, volle lippen en lekkere tieten was ze voor veel jongens en mannen een aantrekkelijk meisje.

Susan was nu met mij op de fiets onderweg naar het naaktstrand. In ruil voor een middag op het naaktstrand zou ik niets tegen haar ouders zeggen. Eenmaal aangekomen zochten we een plek op het gras,in de zon. Ik kleedde me als eerste uit en ging naakt op mijn rug op mijn handdoek liggen. Susan stond ongemakkelijk te draaien maar uiteindelijk begon ze zich uit te kleden. Ze stapte uit haar slippers, knoopte haar korte, witte broek los en trok hem uit. Ze trok haar t-shirt uit en stond in haar ondergoed. Mijn piemel begon te kriebelen toen ze haar bh losmaakte en haar borsten ontblootte. Haar tepels waren mooi roze en niet te groot. Toen ze eindelijk haar onderbroekje uit had zag ik haar heerlijke kutje. Haar schaamhaar had ze tot een dun streepje boven haar spleetje afgeschoren. Haar kale schaamlipjes vormden een strak sneetje. Susan ging op haar buik op haar handdoek liggen. Ik ging rechtop zitten en bewonderde haar mooie blanke billen. Je hebt een lekker kontje, zei ik. Maar je billen gaan zo wel verbranden. Ik zal ze wel insmeren. Ik pakte een fles kokosolie en spoot op iedere bil een dikke klodder. Wat moest het geil zijn om op haarjonge kontje klaar te komen. Langzaam masseerde ik haar gilbberige billen, met draaiende bewegingen van binnen naar buiten. Hiermee trok ik haar billen uit elkaar zodat ik haar jonge schaamlipjes goed kon bekijken. Toen ik wat steviger wreef trok ik ook haar schaamlipjes van elkaar en zag ik de roze opening van haar jaar jonge kutje. Haar vagina glinsterde doordat haar kutje nat geworden was.Opeens viel het me op dat vijf meter achter ons een jongen lag. Hij was was ongeveer net zo oud als Susan en was met zijn ouders en een zusje van een jaar of 13. Dit ontdekte ik pas wat later, aangezien de jongen nu alleen achter ons lag. Hij lag op zijn buik ge´nteresseerd te kijken hoe ik Susan insmeerde. Ik kon wel raden waarom hij op zijn buik lag.

Na een half uur zonnen had ik het warm gekregen. Ik zei tegen Susan dat ze 2 blikjes cola moest halen bij de kraam, die op de grens v.h.. gewone en het naaktstrand stond. Ze wilde een T-shirt pakken, maar ik zei streng nee. Je doet het zo, naakt. En ik zou het snel doen, dan is de kans kleiner dat je een bekende tegen komt. Ik zag haar schrikken, dat zou ze niet leuk vinden. Stel dat een jongen of meisje uit haar klas haar zo zag, met haar glad geschoren kutlipjes! Ik keek haar na terwijl ze wegliep. Haar blote rug en billen glinsterden van het zweet.

Terwijl ik lag te wachten kwamen de ouders en het zusje van de jongen achter ons aanlopen. Met veel interesse keek ik toe hoe het meisje zich ontdeed van haar kleren. Haar shirt ging eerst uit. Ze droeg nog geen bh, want haar borstjes waren nog klein. Ze waren nog maar net begonnen te groeien. Nadat ze haar rokje uit had gedaan stond ze alleen in een wit onderbroekje. Ze draaide zich met haar gezicht naar mij toe en rekte zich uit. Daarna trok ze haar onderbroek uit en kon ik haar kale schaamlippen bewonderen.

Tien minuten later kwam Susan terug. Haar blanke borsten schommelden zachtjes op en neer. We dronken de cola en ik wees haar op de jongen achter ons. Ik heb een nieuwe opdracht voor je Suus. In mijn tas zitten badminton rackets. Ik wil dat je de jongen vraagt om met je te badmintonnen. Wel graag hier dichtbij zodat ik jullie goed kan zien.

Even later stond Susan met de jongen te badmintonnen. Terwijl ze zich rekten en bukten bewogen haar borsten en zijn piemel dat het een lieve lust was. Onopvallend filmde ik het tafereel met een digitale videocamera. Na een half uur hadden ze het warm gekregen en stopten ze er mee. Eenmaal weer bij mij zei ik, waarom gaan we niet even zwemmen? Misschien wil je zusje ook wel mee. Zo kwam het dat ik even later met drie jonge, spiernaakte pubers het meer in liep. We zwommen en speelden en ik zag dat Susan en Mark het zeer goed met elkaar konden vinden.

Ik regelde het zo dat ik met Mark zijn zusje, Anke, kon spelen. Ik stoeide met haar en gooide haar in het water. Hierbij kwamen onze naakte lichamen tegen elkaar aan. Haar gladde billen glibberden over mijn piemel, wat bij mij al gauw een erectie veroorzaakte. Hierdoor besloot ik om maar even wat afstand te nemen. Anke sprong echter tegen mij op en sloeg haar armen en benen om mij heen. Mijn harde piemel zat tussen onze buiken geklemd en ik wist even niet hoe ik moest reageren. Ze keek mij ondeugend aan en liet zich langzaam naar beneden zakken. Doordat ze haar kale meisjeskutje tegen mij aandrukte stroopte ze mijn voorhuid omlaag en kwam mijn opgezwollen eikel bloot te liggen. Ze zwom ze naar de kant en ging daar zitten. Kom je ook uit het water? vroeg ze mij quasi onschuldig.
Aantal keer gelezen:
262
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)