Spannendverhaaltje.nl

Surfen

-
16-08-2010
Zoals vrijwel elk weekend in de zomer reed ik met mijn tot camper omgebouwde VW-busje en m'n surfplanken naar een strandje aan het Veluwemeer bij Nunspeet , waarvan ik wist dat het er altijd erg rustig was. Zo ook deze keer. Nadat ik mijn bus had geparkeerd tuigde ik mijn plank op en ging surfen. Een uurtje later kwam ik terug. Ik legde mijn plank op het strand, trok mijn wetsuit uit en ging in de zon liggen. Even later kwam er een brommertje aangeronkt. Er zat een blond grietje op. Een meter of tien verder werd de brommer tegen een boom geparkeerd. Vlakbij gooiden ze haar spullen neer en begon haar handdoek uit te spreiden.
Ze liet haar T-shirtje over haar hoofd glijden. Een fel geel, diep uitgesneden, badpak kwam te voor schijn. Nadat ze haar spijkerbroek had laten zakken rende ze het water in. Ik besloot om weer te gaan surfen om ze deze schone te kunnen bekijken. Ze was een beetje mollig en had grote ronde borsten met keiharde tepels van het koude water. Haar badpak was een beetje doorschijnend. Toen ik weer bij het strand aan kwam vroeg of ze het surfen eens mocht proberen. "Ik heb het nog nooit gedaan " sprak ze glimlachend . Ze probeerde een paar keer om op de plank te gaan staan maar tuimelde er steeds weer af. Ik bood aan om te helpen en liet zien hoe ze zich staande moest houden op de plank. Zo begon ik dus wat basis dingen voor te doen. Toen kwam ze vlak bij me staan en keek gespannen naar mijn bewegingen. Daarna was het haar beurt. Ik hield de plank vast en hielp met opstappen. Ze maakte een misstap en viel. Ik ben ving ik haar op en liet vlug mijn handen over haar lijf glijden. Ze lachte wat en probeerde het opnieuw.
Zo al worstelend met de surfplank regelmatig de mogelijkheid om het meisje op verschillende plaatsen aan te raken. Twee handen onder haar kont om haar een duwtje te geven, een hand op haar onderbuik om haar houding te corrigeren. Ze liet een heleboel toe. Na een uurtje "les" besloten we om op het strand wat uit te rusten en om het later weer te proberen. Nadat ik me had afgedroogd ging ik liggen. Marijke, zo stelde ze zich voor, ging naast me liggen. Ze vertelde dat ze enkele weken terug haar vriendje had gedumpt. Ze hadden bijna 1 jaar samengewoond. Ik bood aan om haar in te smeren. Ze lachte, stond op en rende naar haar spulletjes. Ze kwam terug met een flesje olie en ging met haar rug naar me toe zitten. Hierop liet ze de schouderbandjes zakken en rolde haar badpak omlaag. Nauwkeurig smeerde ik het witte goedje op haar rug. Toen ging ze op haar buik liggen. Ik smeerde behoedzaam ook haar benen in. Ik liet mijn vingers vlak langs haar de randen van haar badpak glijden. Ze draaide haar lichaam in mijn bewegingen .
"Wat heb jij heerlijk zachte handen" zei ze "zal ik je insmeren". Verlegen keek ik haar aan. "Kom doe niet zo moeilijk." Giechelde Marijke en ging recht op zitten. Haar borsten bungelde zachtjes op en neer. Ik ging op mijn rug liggen. Marijke spoot speels wat zonnebrand op m'n borst en buik en begon te wrijven. Onderaan mijn buik gekomen begon ze aan m'n benen. Heel nauwkeurig liet ze haar vingers langs het elastiek van m'n slipje glijden. Ik spreidde mijn benen iets. Haar vingers gleden zachtjes langs mijn zak. Hierop tilde ik mijn bekken iets op. Haar hand gleed langs mijn snikkel naar mijn navel. Ze zetten haar vingers achter het elastiek en schoof mijn slipje omlaag en gooide het richting mijn bus. Ze liet haar hand een paar keer over mijn keiharde pik glijden.
Ze bukte en zette haar lippen op mijn eikel. Na een paar kusjes ging ze weer rechtop zitten. En glimlachte naar me. Hierop ging ze liggen en hield uitnodigend het flesje olie omhoog. "kom maar dan kun je me verder in smeren". Mijn geoliede handen gleden voorzichtig over haar borsten en ik kneep er zachtjes in. Marijke reageerde met een zacht gekreun. Haar tepels gaf ik extra aandacht. Ik probeerde haar te zoenen. Ze keek me geschrokken aan en draaide haar gezicht weg. Toen ik aan haar gespreide bovenbenen begon liet ik mijn vingers langs de rand van haar badpak glijden. Weer reageerde ze met een zacht gekreun. Voorzichtig gleed ik over het stukje stof tussen haar stevige dijen. Ik liet mijn vingers zacht over haar verborgen schaamlipjes glijden. Ze bewoog haar bekken achter mijn speurende vingers aan en steunde goedkeurend. Ik kneep in haar schaamheuvel terwijl mijn andere hand haar borsten streelde.
Ik trok het kruis van haar badpak iets opzij en schoof en paar vingers langs het pijpje naar binnen en kneep voorzichtig in haar schaamlipjes. Ik haalde mijn hand weer weg en pakte het badpak beet en trok het verder omlaag. Ze tilde haar kontje op en liet het badpak over haar voeten glijden en gooide het bij mijn slipje. Een, keurig geschoren, drie cm. brede baan schaamhaar wees op haar kutje. Ik pakte het flesje olie weer en begon haar benen in te smeren . Ik ging op mijn knieŽn naast Marijke zitten en liet mijn hand over haar kutje spelen. Af en toe glipte het topje van mijn middelvinger naar binnen. Ze nam mijn pik en haar hand en begon me langzaam af te trekken . Ze ging op haar knieŽn tegen over me zitten. Haar borsten gleden langs m'n eikel. Ik had inmiddels twee vingers in haar kutje gestoken en liet deze ritmisch in en uit glijden. Ze bewoog haar bekken tegen mijn bewegingen in en kreunde zachtjes.
Met mijn vingers diep in haar kutje geschoven kwam ze klaar. Vlak daarna spoot mijn sperma door de lucht. Het lande tegen haar hals en op haar borsten. Toen het langs haar lichaam omlaag begon te lekken trok ik mijn vingers uit haar en nam haar bij de hand en samen rende we het water in. Daar spoelde ze het sperma van haar borsten en kwam tegen me aanhangen. Ik ging het water liet me door de zon drogen. Toen Marijke weer het water uitkwam ging ze dicht tegenaan liggen en liet haar tong over mijn pik glijden. Ze nam m'n eikel in haar mond, met haar hand kneep ze zachtjes in m'n zak. Mijn handen gleden over haar borsten en zachtjes kneep ik in haar tepels die weer hard werden. Ze ging wijdbeens op mijn bovenbenen zitten en duwde haar schaamlipjes open. Ik had mín pik beet gepakt en liet hem lang haar bovenbeen schuren. Ze tilde haar lichaam even op en ik zette mijn eikel tegen haar natte schaamlippen.
Mijn handen gleden over haar lijf en bleven op haar schouders liggen. Ik duwde zachtjes en met een soepele beweging liet ze mijn snikkel geheel naar binnen glijden. Langzaam begon ze te rijden. Haar borsten slingerde voor mijn gezicht heen en weer. Ik hapte naar haar tepels, toen pakte ze haar borsten en masseerde haar tepels. Ik ging rechtop zitten toen ze haar ene arm om me heen sloeg en perste mijn gezicht strak tegen haar borsten. Ik voelde hoe haar spieren zich even verstrakte toen ze klaar kwam. Haar schede kneep en ontspande zich met korte tussenpozen. Even rustte ze, toen begon ze haar kutje weer over de volle lengte van mijn pik op en neer te schuiven. Haar stevige lijf maakte veel in me los. Ze wond me heerlijk op en snel werd de spanning teveel en begon klaar te komen. Ik spoot mijn lading diep in haar kutje. Terwijl we beidden luid steunden. Ze begon me te zoenen en duwde haar tong tussen mín lippen. Ook deze deden mee aan het gezamenlijke orgasme. Nadat het gevoel wegzakte bleef ze heerlijk op me liggen.
In de verte klonk het geluid van een passerende trein en we kwamen weer wat bij. Een geile glimlach en direct schoof ze van mijn pik. Vlak boven mín buik bleef ze hangen en liet het sperma op mijn buik lekken. Terwijl ik nog lag na te genieten stond ze op en rende het water in waar ze zich zorgvuldig schoon spoelde. Daarna droogde ze zich af en kleedde zich weer aan. Na een kus op mijn voorhoofd stapte ze op haar Puchje en reed weg.
Aantal keer gelezen:
431
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)