Spannendverhaaltje.nl

Supermarkt avontuur

-
21-08-2010
Ik zal me even voorstellen, ik ben Wietse ben 18 jaar. De beste dag van mijn tienerjaren begon allemaal in de supermarkt waar ik werkte. Zij was een collega van mij (Rachel) en was ook 18 jaar, een mooie brunette net wat kleiner dan mij maar wat was zij mooi, het was een donderdagmiddag toen we beide om dezelfde tijd moesten werken. Terwijl ik aan het vertellen was wat iedereen moest doen kwam zij ook binnen, vanaf het begin toen ze kwam te werken keek ik al naar haar, ze vroeg aan mij op welk pad sta ik? ik dacht natuurlijk meteen boven op het kantoor. maar dat kon ik natuurlijk niet zeggen dus zei ik je staat op het eerste pad zodat ik er lekker vaak kon bekijken.
Ze had die dag een strakke spijkerbroek aan en een kort topje wat wel werd bedekt met ons werk shirt. Ik kwam wat vaker bij haar langs en bleef dan lekker lang kijken naar dat prachtige lijf van haar. De derde keer bukte ze precies voor mij, haar witte string werd zichtbaar voor mij. Voordat ik het wist zei ik tegen haar 'ik zie wat'. Ze bloosde en wist precies waar ik het over had en deed het gelijk goed. Maar toen ik wegliep en nog een keer naar haar keek gaf ik haar een knipoog die zij ook had gezien en bloosde. Nog geen uur later was ze klaar met haar eerste kar en waren zij en ik alleen achter in het magazijn, dit was een grote ruimte met allemaal karren van 2 meter hoog dus als je daar achter stond zag je dus helemaal niks en er was geen achter uitgang. Ze vroeg aan mij 'mijn kar staat daarachter kan je mij helpen de andere karren weg te slepen?' Ik zei daar natuurlijk geen nee op, al snel waren we helemaal achter en er was slechts een kleine gang waar 1 kar doorheen kon, ik dacht behulpzaam haar kar te pakken maar zij pakte die af schoof die voor die uitgang en schoof meerdere karren ervoor.
Ze zei: nu eerst even wat afhandelen. Mijn hoofd begon te tollen en ze kwam op mij aflopen en begon me te zoenen waar ik natuurlijk aan meedeed, al snel stopte ze, ze vroeg: kun je hier van buiten af horen? Ik wist dat het niet zo was dus zei snel nee en we begonnen weer te zoen ik had 1 hand op haar rug en 1 hand op haar kont. Ze stopte met zoenen en begon haar zelf uit te kleden waarbij haar witte bh te voorschijn kwam deze ging snel uit, ik reageerde snel en deed ook mijn shirt uit en begon haar langzaam in de nek te zoenen waarbij ze zachtjes kreunde. Ik ging langzaam daar beneden waarbij ik een van haar tepels in mijn mond nam ze begon iets harder te kreunen. Ik ging verder naar beneden en deed haar broek uit en snel volgde haar string dus stond zij naakt in het magazijn het was echt spannend het idee dat iemand zou binnenkomen. Ik likte haar een kutje lekker langzaam en vooral gericht op haar klitje ze kreunde veel harder en wat mij aanmoedigde om sneller te gaan tot gevolg dat ze echt kreten begon uit te slaan, net voordat ze klaarkwam dat voelde ik aankomen stopte ik even, ze gilde ‘niet stoppen niet stoppen’ ik ging door met likken en stopte 2 vingers in haar natte kut door snel te vingeren kwam ze gillend klaar, ondertussen deed ik mijn broek uit en toen ik mijn boxer uit deed kwam mijn penis eindelijk vrij want die stond al een tijd in een grote erectie.
We zoende en ik duwde haar tegen een kar aan, toen ik haar nek weer begon te zoenen, draaide zij zich om en ging uitdagend gebogen staan ik kon mij niet meer inhouden en duwde mijn pik in haar warme kutje die zat er goed diep in na een paar keer goed heen en weer, na een paar keer langzaam te gaan had ik zin om haar hard te gaan neuken alleen ik was een condoom vergeten, maar ze gilde: kom in me kom in me, en pakte haar toen haar tieten vast en neukte haar hard zodat zij nog een keer kwam en ik kwam geweldig klaar. Eigenlijk dacht ik dat het voorbij was maar dat was zeker niet waar, want nu begon zij mij te pijpen, ze begon met wat langzame kusjes op mijn eikel, toen likte ze mijn penis van de ballen tot me eikel wat echt heerlijk was, toen nam ze mijn pik helemaal in haar mond en pijpte me echt heerlijk ze ging hiermee door totdat ik zei dat ik kwam en stopte toen.
Maar ik was nog niet klaargekomen. Ze keek me heel plagerig aan, toen dacht ik nu is het mijn beurt. Dus ik stopte 2 vingers in haar natte kutje en ging snel heen en weer ook de derde en vierde vinger gingen erin ze gaf ik een gil van genot. En voordat ze klaarkwam haalde ik mijn vingers uit haar kutje. Nu gebaarde ik dat op de grond moest gaan liggen, dit deed ze maar al te graag en opende haar benen zodat ik tussen kon, ik ging bovenop haar liggen en bracht mijn pik in haar natte kutje, ik neukte zo hard als ik kon en ze kreunde hard. Met lange halen neukte ik haar, ik stopte even en ze wist al wat ik van plan was en ging op haar knieën zitten, ik stopte mijn pik diep in haar en nu had ik de kans om haar hard te neuken. Na wat stevig rammen op haar kutje gilde ze hard, ik ging lekker door haar kutje was heerlijk strak maar heerlijk nat, toen kwamen zij en ik allebei klaar. Wat een heerlijke werkdag na deze dag, hebben we nog veel tijd samen doorgebracht en diezelfde avond bleef ik nog slapen bij haar thuis en dat was ook een heerlijke nacht!
Aantal keer gelezen:
189
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)