Spannendverhaaltje.nl

Superbuurmeisje 6

-
21-03-2015
In de vorige afleveringen hadden mandy met haar vriendin tess (allebei 15) een heerlijke avond met het vriendje van mandy, cees (16). mandy klein, slank met stevige billen en kleine ronde harde tietjes en tess met alles net iets groter en zachter.
cees had hun aarsjes gelikt en de meisjes gingen nadenken over anaal neuken. dat kontje neuken had cees ondertussen al gedaan met zijn vriendinnetje mandy en dat vonden ze beide een erg geile ervaring dus een week later stelde many voor om tess er ook nog een keertje bij te nemen want haar vriendin was jaloers op haar dat die wel in haar holletje was geneukt. nou dat wilde cees wel en zodoende had het drietal een paar dagen later een seksdate bij mandy thuis omdat haar ouders weer eens weg waren.
De meisjes verwelkomden cees in een zomers jurkje en gaven hem beide een geile lange tongzoen waarbij cees gelijk hun tietjes even streelde en zodoende voelde dat ze allebei geen bh'tje aan hadden, mmm lekker hoor zijn jullie zei hij, dat voelt lekker en zo geil! ze liepen de trap op naar boven, cees achteraan en zo zag hij bij beide meisjes onder hun jurkje dat ze ook geen slipje droegen, bij mandy keek hij zo tegen haar kale kutje aan en bij tess met haar iets dikkere billen haar lekkere bilspleet tussen haar wiebelende billen. ik krijg een stijve van jullie zo geil lopend voor mij zonder ondergoed, wat een heet uitzicht heb ik. op de slaapkamer aangekomen gingen beide meiden om hem heen staan, mandy tongzoende met hem en tess haar jurkje verdween over haar hoofd zodat cees haar heerlijke tietjes zag en streelde en haar volle kontje in zijn handen voelde. hij streelde haar aarsje en zei, zo dus daar wil je in geneukt worden, ga maar eens op handen en knieen op bed zitten. cees ging achter haar zitten en trok haar billen uit elkaar waarna hij goed uitzicht kreeg op haar natte kutje en sterretje, eerst likt hij haar kutje en al snel ook haar kontje. ondertussen had mandy ook haar jurkje uitgetrokken en kleedde cees uit waarna ze onder hem kroop en lekker aan zijn pik begon te zuigen. tess haar anus was al snel lekker vochtig van het speeksel en verwerkte al twee van zijn vingers die haar daar vingerde en zijn duim in haar kutje. mandy zoog heerlijk aan zijn lul en na een paar minuten trakteerde hij haar op een lading sperma die ze braaf doorslikte. zo nu even wisselen meiden zei hij waarop mandy voor hem zat en tess zijn klaargekomen slappe lul in haar mond nam.




goed zuigen dan wordt ik zo weer stijf en zal ik je kontje ontmaagden zei cees die ondertussen mandy haar kontje en kutje aan het likken was, eerlijk gezegd smaakte mandy in beide gaatjes veel lekkerder dan haar vriendin maar tess was evengoed toch ook erg lekker en vooral geil om te doen. na een paar minuten had mandy drie van zijn vingers in haar kontje en kwam zo ook al een keertje klaar door zijn duim in haar kutje en over haar klitje. zijn paal groeide in mandy haar mond en nadat hij die een paar keer wat dieper dan ze eigenlijk wilde in haar keel had gestoten en de tranen in haar ogen stonden liet hij de meiden naast elkaar op handen en knieen op bed zitten. wat een geil uitzicht had cees toen ze allebei hun billen uit elkaar trokken, twee natte kutjes en twee aarsjes die uitnodigend een stukje open stonden. zo tess jij eerst zei hij terwijl hij tussen haar benen kroop en zijn stijve in een keer soepel haar kutje in duwde, hij neukte haar een paar slagen en tess kreunde....ja kom nog een paar keer, ik ga klaarkomen dus cees beukte nog een paar maal stevig in haar kutje en voelde en hoorde tess luid klaarkomen. dit is het moment dacht cees en tijdens haar orgasme floepte hij uit haar kut en duwde zijn eikel haar strakke aarsje in en na een paar maal heen en weer zat hij tot aan de wortel in haar kontje. oh je zit al helemaal in mij kreunde tess toen haar orgasme uitgeraasd was, wat geil, ik voel me helemaal gevuld toen cees ook nog twee vingers in haar kutje liet glijden. hij pakte haar lekker bij haar heupen en begon voorzichtig haar kontje te neuken, al snel kwam tess alweer klaar en het geil wat er nu overvloedig was smeerde cees lekker over zijn lul zodat het kontje neuken lekker soepel bleef gaan. cees haalde zijn pik uit tess en ging achter mandy zitten, drukte zijn eikel tegen haar sterretje en floepte helemaal haar darm in. tess kwam onder haar liggen zodat ze mandy haar kutje kon likken en mandy op haar beurt het klaarkomgeil uit tess haar kutje likte. cees pakte mandy bij haar tietjes en neukte haar redelijk stevig in haar kontje. door dit alles kwam ook mandy al snel klaar en ook tess weer door het likken van mandy aan haar kutje. zo bleven de meisjes achter elkaar klaarkomen en was het een geile boel. de sekslucht hing om hun heen en cees genoot ook met volle teugen. hij vroeg tess even onder mandy vandaan te komen, duwde mandy voorover op bed zodat hij haar nu kontje neukte tegen haar billen aan terwijl ze op haar buik op bed lag. lik jij mijn kontgaatje maar spoorde hij tess aan die even later zijn billen uit elkaar trok en haar tongetje in hem duwde. oops dat voelt geil zei cees en neukte mandy nog stevig want hij voelde dat hij klaar ging komen. met kracht spoot zijn zaad in haar darmen en bevredigd maar voor even uitgeput liet hij zich op zijn rug op bed vallen. terwijl mandy naast hem kwam liggen voor een tongzoen streelde hij haar stevige tietjes en nam tess zijn slappe lul die net uit mandy haar kontje kwam in haar mond.
zo bleven ze een minuut of tien liggen genieten tot mandy op zijn gezicht kwam zitten met haar kontgaat en hem er zijn eigen sperma uit liet likken. Dit was een behoorlijk geile boel alles bij elkaar, mandy draaide haar onderlichaam nu zo dat cees beurtelings haar kontje en kutje en klitje likt, dit deed ze behoorlijk stevig en zodanig dat haar eigen genot het grootst was. cees zijn handen waren rond haar billen en tietjes en af en toe moest hij haar een beetje wegduwen anders kreeg hij geen lucht meer. mandy op zijn gezicht en tess haar zuigende mondje aan zijn leuter kregen hem weer snel stijf, mandy bleef hem geil pijpen en draaide zich zo dat cees een heerlijk uitzicht kreeg op haar geneukte openstaande kutje en kontje die hij beide lekker begon te vingeren.
nadat de meiden weer waren klaargekomen ging vroeg mandy om weer geneukt te worden, ze ging op handen en knieën zitten en tess kwam met haar hoofd op haar billen zodat cees drie uitnodigende gaatjes voor zich zag om in te neuken en dat deed hij dan ook, mandy haar kutje voor een minuut, haar kontje een minuut en vandaag zo in tess haar mond een minuut die zo iedere keer het bittere kontgaatje van mandy mee kreeg. hij neukte haar diep in haar mond, hield haar stevig bij haar hoofd vast en kwam zo met zijn pik tot diep in haar keel, vandaar weer naar kutje en kontje van mandy en weer diep in de keel van tess die nog maar net was bijgekomen en waar de tranen in haar ogen stonden van de braakneigingen. uiteindelijk stond cees op springen, draaide mandy zich om en zogen ze allebei aan zijn pik en ballen tot zijn lading zaad tegen de gezichten van de meisjes aan spoot.
zo zei cees toen ze alle drie waren bijgekomen. ik kan niet meer, laten we douchen en afsluiten voor vandaag, het was een heerlijke en geile ervaring met jullie en dat vonden zij ook, ook volkomen bevredigd stapten ze met z'n drieën onder de douche waar natuurlijk nog lekker veel getongt en gevoeld werd maar tot neuken en klaarkomen kwam het niet meer.
Aantal keer gelezen:
1578
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)