Spannendverhaaltje.nl

Super geile vrouw in hotel

-
16-08-2010
Enkele maanden geleden was ik Denemarken voor mijn werk. Na afloop vande vergaderingen had ik helaas geen mogelijkheden om meer het laatste vliegtuig te halen, en vandaar dat ik in het SAS hotel incheckte. Nadat ik geinstalleerd was op mijn kamer heb ik een rondje door de stad gelopen, en liep ik een kroeg binnen, praktisk tegenover het hotel. Daar trof ik een lange blonde zeer knappe vrouw waarmee ik na wat oogkontakt mee in gesprek raakte; ze bleek 30 te zijn, net gescheiden, ca. 1,80, fantastische ogen die vaak lang naar me keken, slank, en heerlijke kleine vooruitstekende borsten.
Ze stond te veel te bewegen met haar heugen, en er was geen twijfel, deze vrouw weet wat ze wil. Ik konme ogen niet geloven, en had dit nog nooit meegemaakt. Na ca. 2 halve liters bier, zei ik dat ik naar mijn hotel ging omdat ik de volgende dag vroeg moest vliegen. Ze zei dat ze graag met me mee wilde, hetgeen ik een heerlijke gedaschte vond. We stonden samen in de lift en daar begon ze me al direct te bevoelen. Ik werd overompeld en wist me nauwelijks eenhouden te geven. Mijn pik stond al stijf, en daar genoot ze van. In de kamer beland duwde ze me direct op het grote bed, en ging om me zitten en begon me enorm te kussen. Ze zoog werkelijk mijn tong uit mijn mond, en ik werd er super geil van. Ik kleedde haar uit, en ze deed haar haar los. Bijna direct begon ze me te zuigen, en ik liet merken dat ik het heerlijk vond.
Eerst ging ze langzaam mijn paal op en neer, terwijl ze me recht in mijn ogen aankeek. Daarna ging ze harder zuigen. Ze zei tegen me dat ik moet relaxen en dat ze me zolang wilde zuigen totdat ik in haar mond zou klaarkomen. Ze zei ook dat ze me zou laten huilen van geiligheid. Na enkele minuten trok ze mijn benen uit elkaar, en begon ze me tussen mijn ars en mijn ballen te likken. Wat geil! Ik kon in het begin nog niet zo ontspannen, maar snel werd ik zo geil dat ik die snol liet doen wat ze wilde. Ze likte met haar tong rond mijn ars, en ze begon te kreunen van geiligheid. Tegelijkertijd trok ze met een door haar tong nat gemaakte hand hard over mijn pik. Ik voelde dat ik elk moment kon gaan spuiten en vertelde dat haar. Ze ging direct aan mijn ballen zuigen en likken, en ik kon me gewoon niet meer beheersen.
Ik liet me gaan, terwijl ik haar warme mond om mijn ballen voelde. Ik kwam en ze ving alles direct met haar mond op en ging gewoon door met zuigen, maar gelukkig langzamer. Ik heb het uitgeschreeuwd van geiligheid en ik wist niet dat ik zoveel zaad kon spuiten en tegelijkertijd een stijve kon behouden. Je begrijpt dat we elkaar de hele avond hebben bediend, zonder eigenlijk te neuken. Meer dan 2 uur hebik niet geslapen, maar deze ervaring ben ik bang dat ik niet meer meemaak. Zo'n mooie en geile vrouw, die precies weet wat een man wil.
Aantal keer gelezen:
809
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)