Spannendverhaaltje.nl

Studentes - 2

-
16-08-2010
Na ons vorige avontuurtje, hadden we nog vaak met z'n drieŽn plezier, Linda, Mariska en ik. Altijd was het geweldig, maar ook altijd weer anders. Soms deden we het ook met z'n tweeŽn en heel af en toe filmden we elkaar. We probeerden elkaar steeds weer te verrassen. Op een nacht toen ik lag te slapen, werd ik plotseling wakker van een schreeuw. Het kwam bij Linda uit de kamer en het klonk alsof ze echt pijn had. Snel stond ik op en liep in mijn nachthemd naar Linda's kamer. Toen ik de deur open deed schrok ik. Linda lag naakt vastgebonden op het bed, net als ik die eerste keer. Maar Mariska zat niet op haar of tussen haar benen. Nee, Mariska stond naast het bed met een zweepje in haar handen. Aan de striemen op Linda's buik te zien had ze al een aantal keren toegeslagen. Ik werd bang. "Waarom was je zo laat thuis? We hadden toch wat afgesproken?" zei Mariska. "Ja, Mariska" zei Linda. "Je zat zeker weer bij een vent thuis, neukteef!" Pats, daar ging de zweep. "Aaauw, nee.
Ik had gewoon een lekke band." "Daar geloof ik niets van." Pats. "Het is echt waar, hoor," snikte Linda. "Nee, dat is het niet." Pats. "Zeg dat je je hebt laten naaien door een vent." "Nee." Pats. "Als je dat zo graag wilt dan. Ik heb me laten naaien." "Zie je wel. Die gore kut van je stond weer droog zeker." Pats "Auw, ja." "De volgende keer kom je bij mij. Ik geef je wel wat je verdiend. Nu krijg je ervan langs." Pats. Ik werd warm van binnen toen ik ze zo zag, maar ook bang voor Mariska. Toch gleed mijn hand in mijn slipje en ik begon mezelf te vingeren. Het was ook zo'n geil gezicht, Linda op het bed met haar tepels zo stijf rechtop, bovenop die dikke tieten van haar. Nu kreeg Mariska mij in de gaten. "Sta daar niet zo te gluren, bitch. Help mij liever mee." Daar voelde ik niets voor. Dit was toch te gek voor mij, ik ging Linda geen pijn doen, ze was voor mij ook altijd zo zacht en zo lief.
Mariska kwam naar me toe lopen en glipte langs mij. Snel deed ze de kamerdeur op slot en gooide de sleutel weg. Nu zat ik opgesloten. Ik werd echt bang. "Ga tussen Linda's benen zitten en lik haar." Ik gehoorzaamde en begon Linda te beffen. Linda begon te kronkelen oner de aanraking van mijn tong en ze werd nog natter. Ineens voelde ik een brandende pijn op mijn kont. Pats, daar was Mariska met haar zweep. Ik draaide me om en keek naar haar. Weer sloeg ze toe. "Likken, ik commandeer je en jij luistert." Ik wilde wat zeggen, maar Mariska sloeg weer en ik gehoorzaamde haar maar. Van Mariska kon ik het toch niet winnen. Ik likte en likte. Ondertussen bleef Mariska mijn kontje bewerken met haar zweepje. Na een poosje voelde mijn hele kont warm aan van de slagen. Linda kwam klaar en ik stopte met likken. Mariska pakte mij beet en duwde me aan de kant. "Blijf daar zitten en kijk toe." Ze begon met haar zweep op Linda's tieten te slaan. Linda schreeuwde het uit, maar ik durfde niets te doen.
Steeds roder werden haar tieten en steeds stijver haar tepels. Toen begon Mariska erop te zuigen. Zachtjes keunde Linda, maar plotseling gaf ze weer een schreeuw. Mariska begon haar te bijten. Ze beet in de tepels en trok ze zover naar boven als ze kon. Linda probeerde haar lichaam op te tillen om de pijn te verzachten, maar het hielp niet. Ze gilde het uit en tranen liepen over haar wangen. Ik zag nu dat Mariska's slipje drijfnat was. Ze werd hier blijkbaar opgewonden van. Ik eigenlijk ook wel en ik begon mezelf te vingeren. Ik hoorde Linda schreeuwen en kermen. Plotseling begon ze nog harder te roepen. "Oooh, ik kom. Jaah, ik kom. Aaah, meer, nog meeeer." Vond Linda dit dan lekker? Het leek mij maar niets. Mariska keek naar mij en zag dat ik zat te vingeren. "Niet met jezelf spelen. Kom hier op het bed." Braaf ging ik naast haar zitten. Ze duwde mij omver en ging op me zitten. Ze greep mijn armen en bond mijn polsen aan het bed vast.
Nee, dit wilde ik niet. Ik probeerde haar van me af te trappen, maar ze was te sterk. Ze bond ook mij voeten vast en daar lag ik, naast Linda. "Nu ben jij aan de beurt. Ik zal je straffen, want je mag je niet zomaar vingeren." "Doe het niet," smeekte ik, maar het was al te laat. Ze pakte iets van het nachtkastje en zette het op mijn tepels. Ik begon te gillen van de pijn. Tepelklemmen, ik had er wel eens van gehoord, maar ze nog nooit gezien. Het deed zo'n pijn. Mariska begon aan de klemmen te trekken en mijn tepels werden opgerekt. De pijn werd ondraaglijk en ik begon te huilen. Mijn tieten werden uitgerekt alsof het van die slappe hangborsten waren. Mariska liet weer los en begon met haar vlakke hand op mijn kutje te slaan. "Aauw, doe dat niet, Mariska." Mariska draaide zich om en begon weer aan de klemmen te trekken. "Ik ben de baas en jij luistert naar mij. Begrepen?" "Ja, Mariska." Van angst en pijn kwam ik klaar.
Eigenlijk vond ik het vreemd, want het was zo naar, die pijn en toch kwam ik. Mariska ging weer naar Linda en deed ook tepelklemmen op haar tieten. Ze deed er nog iets mee, maar door mijn tranen kon ik niet precies zien wat. Toen maakte ze Linda los en liet haar opstaan. Nu zag ik wat Mariska had gedaan. Aan Linda's tepelklemmen hingen gewichtjes. Haar borsten werden uitgerekt en Linda wilde weer gaan zitten. Nu kreeg ze echter met de zweep op haar achterste. "Staan blijven. Je moet voelen dat je gestraft wordt." Linda vertrok haar gezicht van pijn en bleef staan. Het geil stroomde langs haar benen terwijl ze klaarkwam. "Dat vindt je lekker, he?" zei Mariska,"kom op zwaaien met die tieten. Laat die meloenen maar eens bewegen." Langzaam begon Linda haar borsten heen en weer te zwaaien. Door de bewegingen werden haar borsten nog verder uitgerekt. Ze leken wel twee of drie keer zo groot. Maar dit was voor Mariska nog niet genoeg.
Ze ging achter Linda staan en zei: "Harder. Zwaai eens wat hoger." Ze begon Linda op haar achterste te slaan met de zweep. Linda begon steeds harder te huilen en haar geil stroomde ook steeds heftiger. Uiteindelijk begon ze te gillen en stortte ze op de grond ineen. Mariska keek naar haar en liet haar liggen. Ze sprong zo op het bed en ging op mij zitten. "Zo lekker teefje. En nu ben jij aan de beurt." Weer trok ze aan de tepelklemmen en rekte mijn borsten verder op. De zweep stak ze in mijn kut en gebruikte ze als dildo. Ik voelde het ding wild heen en weer gaan in mijn binnenste. Keer op keer kwam ik van de pijn en het genot. Ook Mariska kwam weer klaar voelde ik, want het werd steeds natter op mijn buik, het geil liep ook uit haar kutje. Toen ik voor de zoveelste keer kwam, zag Mariska dat Linda weer bij was gekomen. Ze maakte de tepelklemmen los en liet Linda op mijn gezicht zitten. "Lik die natte kut. Laat haar maar zien dat je wilt." Ik likte en likte Linda's kutje.
Mariska fluisterde wat in Linda's oor en plotseling voelde ik weer pijn in mijn borsten. Nu zat Linda aan de klemmen te trekken. Ik werd zo geil dat ik weer kwam. Ondertussen sabbelde Mariska aan Linda's meloenetieten, die helemaal rood waren. Nu maakte Mariska ook mijn handen los en beval me haar te vingeren. Samen bereikten we nog drie keer een hoogtepunt, toen stond Mariska op en maakte me los. Aaan de tepelklemmen trok ze me omhoog voor ze die ook weglegde. "Wegwezen Angie. Jij hebt je lol gehad. Ik ga Linda nog een lekkere beurt geven." Ze gaf me nog vier tikken met de zweep voor ik de kamer uitvluchtte, huilend van de pijn en de emotie. Wat de andere twee nog uitvoerden kan ik alleen maar raden, want ik viel op mijn bed in een diepe slaap.
Aantal keer gelezen:
432
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)