Spannendverhaaltje.nl

Studentenleven in tilburg

-
16-08-2010
Als eerste wil k zeggen dat dit allemaal op fictie is berust. Donderdagavond, de normale stapavond van mij en mn vrienden. Mijn naam is Raul. Klinkt misschien spaans ofzo, maar k ben gewoon puur nederlands. Het is 7 uur geweest en voordat we uitgaan ga ik eerst nog even naar de sportschool om aan mn lichaam te werken. Dit doe ik 4 keer per week. het is eigenlijk routine geworden , want ik doe dit nu al sinds mijn 16e. Ik ben pas 20 geworden en ik ben gemiddeld bijna 2 jaar ouder dan mijn klasgenoten. dit komt omdat ik eigenlijk gewoon te lui ben om iets te doen. Nadat ik klaar ben met het fitnessen haast ik me naar huis om te douchen, scheren en de rest van mn uiterlijk te verzorgen. Als je uitgaat moet je er natuurlijk wel n beetje uitzien. Momenteel ben ik vrijgezel, maar sinds de 2 jaar dat ik hier in Tilburg heb gestudeert heb ik verschillende vriendinnen gehad. half 10. tijd om eens te gaan bellen over hoe en wat qua uitgaan. Na 5 minuten aan de telefoon gehangen te hebben is dit het volgende resultaat: het plan is om met zn 6-en eerst naar bolle te gaan en misschien even bij brandpunt te kijken en de avond af te sluiten bij villa fiesta. Om 10 uur ga ik naar een van mijn vrienden om eerst nog even een pilsje te pakken.
Na eerst nog Freiburg- Feyenoord te hebben gekeken (mega vrije trap) pakken we de fiets om de rest op te gaan halen. rond 11 uur komen we op het piusplein aan. Eerst maar even bij bolle naar binnegaan. na de nodige pilsjes wordt het me al wat waziger voor mijn ogen. De dj draait leuke muziek en al snel is de kroeg goed gevult met dansende mensen. Bolle staat toch bekent als het "kak"cafe van tilburg. De studenten van Olof (studentenvereninging) zijn hier in grote aantallen vertegenwoordigt. Niet dat ik bij deze groep hoor, maar sommige van die meiden zien er echt niet slecht uit. Na een tijdje te hebben gedanst en nog meer bier te hebben gedronken zie ik opeens een oudklasgenote (Janine)van me tussen al die olof-mensen staan. Ik sta naar haar toe en zeg : " sinds wanneer zit jij bij Olof?? ". Sinds het begin van dit jaar. Ze weet dat ik het niet echt op deze mensen heb , en zegt , het is echt best leuk hier hoor. Valt best mee al die onzinpraat die je hoort op de universiteit. Ow ? nouja,... het is in het begin niet zo leuk maar daarna valt het reuze mee. Ze verteld dat ze nu in een dispuut zit en daar ook in huis woont. Ze is nu met haar dispuutsgenoten in de kroeg. Ik kijk eens om me heen en zie dat er best leuke meiden bijzitten. Stel me maar es voor aan je huisgenotes, zeg ik tegen haar. Is goed. Na een paar dronken meisjes te hebben gesproken kom Janine met n hele knappe meid op me af. Dit is Floor, net als mij eerste jaars dispuutsmeid. Ik bekijk haar even. Ze zal 1m70 zijn, bruin halflang haar , lekker figuur, c-cup en wonderschone ogen. Ze draagt een dispuutsblouse en hieronder waarschijnlijk nog een blouse want er staan 2 kraagjes rechtop. Verder draagt ze een strakke jeansbroek ( met van die verschillende kleuren op de bovenbenen en op de kont|). Verder wordt het geheel passend gemaakt met bootschoenen. Hoezo vooroordelen? Nadat ik haar een drankje heb aangeboden en n tijdje met haar te hebben gepraat vind ik haar toch erg aantrekkelijk. Alsof de Dj mij begrijpt draait hij een nummer van Ja Rule. "Zullen we dansen? " vraag ik haar.
"Ja" zegt ze. Na een minuut ofzo draait ze zich om en komt langzaam tegen me aan staan dansen. Damn, deze meid is heet en wat heeft ze toch een lekkere kont. Terwijl ik zo normaal mogelijk probeer te doen krijg ik opeens een tik tegen mijn hoofd. Een van mijn vrienden is komen kijken wat ik aan het uitvoeren was en geeft me een pilsje. Met een kort maar duidelijk handgebaar geef ik aan dat ie erg snel weer mag opzouten. Hij knikt en lacht even. Als het liedje is afgelopen trek ik mijn stoute schoenen aan en vraag : " Heb je een vriend ". Nog voordat ze een antwoord geeft zijn we al aan het zoenen. Ze drukt haar tong in mijn mond en dit laat ik natuurlijk toe. Ik vind het altijd wel geil als een meid het initiatief neemt. De avond vordert en ik kom meer dingen van haar te weten. Ze is eerste jaars op de universiteit,18 jaar oud, studeert bedrijfswetenschappen en komt oorspronkelijk uit Geldrop. Een van mijn vrienden komt rond 1 uur naar me toe en zegt: " Jij gaat zeker niet mee naar villa fiesta , he? ". "Ik d8 het niet". Hij knipoogt en gaat verlaat samen met de rest de kroeg. Janine komt naar me toe terwijl Floor even naar de wc is gegaan en vraagt: " heb je het naar je zin?". Dit kan ik natuurlijk niet ontkennen, en vertel haar dat ik haar huisgenote erg leuk vond. Het is ondertussen half 4 geworden en Floor zegt dat ze eigenlijk wel naar huis wil. Als een echte gentleman bied ik haar natuurlijk aan om haar naar huis te brengen. Het is ongeveer 5 min fietsen vanaf het Piusplein en dan staan we voor het dispuutshuis. "Ga je nog even mee naar binnen om wat te drinken ?". Drank sla ik natuurlijk niet af en we gaan naar binnen. Eenmaal binnengekomen gaan we eerst nog even in de huiskamer zitten , waar een gedeelte van de bewoners van het dispuutshuis nog op is. Na voorgesteld te zijn aan de andere meiden lopen we de trap op naar haar kamer.Terwijl ze voor me de trap op loopt heb ik een prachtig uitzicht op haar lekkere kont. Deze is nog niet zo groot , want ze woont pas hier en de grootte van kamer wordt bepaald naar ala hoelang je in het huis woont. Binnengekomen gaan we weer verder met zoenen. Ze heeft een 2-persoonsbed , waar we al zoenend onze weg naartoe banen. "Heb je zin om te blijven slapen?". Hier hoef ik niet lang over na te denken en we gaan verder met tongen. Langzaam trek ik haar blouse uit en krijg dan zich op haar prachtige borsten. Ze heeft een zwarte bh aan die de vormen van haar borsten erg mooi weergeeft. Langzaam ga ik van haar mond, via haar nek richting deze mooie heuvels. Eerst trek ze haar bh uit en dan ga ik al likkend richting haar tepels. kreunend geeft ze aan dat dit haar schijnbaar wel bevalt. De ene tepel streel ik met mijn hand en ondertussen lik ik zachtjes aan de andere tepel.
Al snel worden ze keihard. Na beide tepels te hebben gesabbelt, gestreeld en gekust ga ik langzaam met mijn mond naar onder. Aangekomen bij haar navel, ontknoop ik haar jeans. Hieronder komt een bij haar bh passende string tevoorschijn , wat mij nog meer opwind. Voorzichtig trek ik haar string naar beneden , terwijl ik nog steeds haar buik aan het kussen ben. Na haar string verwijdert te hebben ga ik me bezichhouden met haar kut. Ze had alleen nog een klein streepje staan en de rest was paas geschoren. Met mijn tong ging ik eerst haar lipjes verwennen. Terwijl ik dit deed bewerkte ik mijn wijsvinger haar klitje. Floor was op dat moment al in een soort trance en ik hoorde haar zwaar ademen en kreunen. Dit moedigde me alleen maar aan om verder te gaan. Ze was al nat voordat ik nog maar bezig was geweest met haar klitje, maar nu ik deze ook nog aan het verwennen was hield ze het bijna niet meer. "Oohh , Raul, ga door". Terwijl ik met mijn tong haar klitje deed likken, duwde ik langzaam een vinger in haar kutje. Ze begon nog zwaarder te ademen als voorheen. Nadat ik een tweede vinger in haar kutje had gedaan begon ze het bijna uit te schreeuwen. Ze begon wild met haar heupen te bewegen en haar kutspieren troken zich samen om mijn vingers. Haar sappen vloeien rijkelijk en ik probeer zoveel mogelijk op te likken. "Nu ben jij wel eens aan de beurt": zegt ze en we wisselen van plaats. Na het gebruikelijk voorspel komt ze aan bij mn jeans. Ze maakt de riem los en wrijft over mijn nu inmiddels keihard geworden lid. In een ruk trekt ze mijn broek uit samen met mn boxer. Nu heeft mijn lid de ruimte gekregen, ik heb n pik van 20 cm. Hmmmmmm is het enigste wat ze kan uitbrengen. Langzaam gaat ze met haar hand van boven naar benden over mn pik, mijn voorhuis heen en weer trekkend. Het voorvocht is al op mijn paarse eikel tevoorschijn gekomen. Terwijl ze mijn ballen masseerd gaat ze met haar mond richting mijn pik. Met haar tong gaat ze tergend langzaam richting mijn eikel om het voorvocht eraf te likken. " Lekker" zegt ze als ze het heeft doorgeslikt. Langzaam neemt ze mijn eikel in haar mond en zuigt erop. Alsof het een lollie is . Langzaam voert ze het tempo op en neemt mijn pik ook steeds dieper in haar mond. Heerlijk zuigend en likkend verwend ze mijn nu haast op kanppen staande pik. Ze merkt dit en houd even op met pijpen. Na een minuut alleen mijn ballen te hebben gestreeld gaat ze weer verder met pijpen. Wanneer ze na 2 minuten bezig is geweest met haar tanden over mijn stam gaat , wordt het me teveel. Ik kom klaar en ze slikt alles gulzig door. het lijkt wel alsof ik doordat ze even is gestopt nog heviger klaarkom. Ze slikt alles door , maar kan niet voorkomen dat een klein beetje sprema uit haar mondhoek komt. Dit veeg ik met mijn vinger af en als toetje pijpt ze deze ook nog even. "Heb je condooms bij jė? " : vraag ik haar.
"Ja , maar je mag ook zonder hoor". Even twijfel ik nog , maar besluit het toch slim te spelen en neem het condoom van haar aan. Ik lig nog steeds met mijn rug op het bed en ze komt wijdbeens boven me staan. Dan zakt ze door haar knieen en zet mijn pik tegen haar lipjes op. Tergend langzaam zakt ze naar beneden. Het lijkt wel alsof ze schrik heeft voor de lengte van mijn pik, maar hij gaat er toch echt helemaal in. Ik pak haar bij haar heupen vast en duw haar omhoog en laat haar dan langzaam weer naar benedenkomen. Na 5 min verwisselen we van standje en nu ligt zij onderop met haar benen opgetrokken, zodat ik nog dieper kan penetreren. Terwijl ik langzaam in en uit aan het gaan ben kijkt ze me geil aan. Elke keer als ik haar penetreer komen mijn ballen tegen haar aan en geven een extra nastoot. Haar borsten bewegen mee op het tempo. Damn dit is een lekker wijf. Na een tijdje vind ik het wel goed genoeg geweest en voer ik het tempo op. Ze begint weer zwaar te ademen en hieruit concludeer ik dat ze bijan weer begint te komen. Het tempo gaat nog verder omhoog en dan komt ze klaar. Het lijkt wel alsof ze mijn pik eraf wil knijpen want haar kutspieren spannen zich wel heel erg aan. Gelukkig kan ik me nog net bedwingen , want ik wil nog niet klaarkomen. Na even te hebben gewacht vraag ik haar of ze op haar knieen wil gaan zitten. Ik wil haar namelijk op zn hondjes nemen. Haar heerlijke billen voor me maken me zo geil dat ik hem in een keer in haar kut steek. Ze geeft een gil , maar deze verandert al snel weer in gekreun. Terwijl ik langzaam aan het nemen ben , zet ik mijn duim tegen aan kontgaatje. Ze schrikt en vraagt:" wat doe je nu? ". Ik zeg:" wacht maar af". Ik zie in haar ogen dat ze een beetje bang begint te worden dus zeg ik dat als ze pijn heeft of als ze niet meer wil dat ze het maar moet zeggen. Langzaam probeer ik met mijn duim binnen te dringen in haar kontgat. Na een tijdje gaat dit vrij soepel en ik steek er nog een 2e vinger bij. Nadat ik vind dat ze opgerekt genoeg is haal ik mijn pik uit haar kut. Omdat ik haar nu toch niemeer zwanger kan maken haal ik het condoom van mijn pik en zet mijn kloppende eikel tegen haar kontgat. Ze verstijfd wanneer ik enige druk zet. Ik stop mijn pik nog even in haar kut om gesmeert te worden en daarna gaat het al wat makkelijker, maar nog niet goed. Het duurt even voordat ze gewend is aan mijn eikel en voordat ik verder kan penetreren. Dit wijf heeft echt een strak gat. Het was ook de eerste keer dat ze anal genomen werd. Ik voelde dat ik het niet heel lang vol ging houden. Ik legde mijn handen op haar heupen en trok haar naar me toe. Ze kreunde zo hard , dat iemand dit zeker gehoord moest hebben in het huis. Ik werd zo geil van het gekreun en van haar billen dat ik het tempo steeds verder opvoerde.Na 2 minuten hield ik het niet meer en ik beukte mijn pik helemaal in haar reet terwijl ik kwam. Hijgend en kreunend kwam ik klaar. Na nog even te hebben gekust en elkaar schoongelikt en geveegd zijn we samen gaan slapen. -EINDE-
Wil je meer weten over mij en Floor, en over een trio met haar huisgenote???...... geef dit verhaal een hoog cijfer en er komt een vervolg.
Aantal keer gelezen:
296
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)