Spannendverhaaltje.nl

studentendoop

-
16-08-2010
Je kent het wel, je bent student en voor je het weet, laat je je meesleuren bij de lokale studentenvereniging. Zo ook ik, zelf al een paar jaar actief bij een hogeschoolkring in Brussel, net als een goede vriendin, Sanne. In het kader van een verbroedering laten wij ons dopen bij de universitaire evenknie van de vereniging waar ik preses ben en omgekeerd.
Ik had al wel enkele verhalen gehoord over hoe zo'n doop eraan toe gaat maar je bent er toch niet zomaar op voorbereid. We zijn met 30, 5 jongens en 25 meisjes. Voor wie een VUB-doop nog nooit heeft meegemaakt, kan ik je zeggen dat je er goed aan doet als meisje een niet te degelijke slip aan te hebben en, net als de jongens, een paar oude schoenen aan te doen. Want meer heb je niet aan als je een toneelstukje moet spelen volgens een bepaald thema. Daarnaast wordt je tussen elk bedrijf door overgoten met bakken koud water vol bietenpulp, gemengd met kleurstof.
Kortom, voor je piemel een hele beproeving. Eťn zo'n bedrijf was dat er een jongen en een meisje zich voor het publiek een pijpscŤne dienden te vertolken. Sanne en ik, die elkaar al sedert de secundaire school kenden, namen de uitdaging aan. Maar zoals gezegd, je staat als jongen op je schoenen na naakt en het is al herfst als je in de zaal je jongeheer moet laten bewerken. Sanne is een knappe meid met een grote B-cup, vosblond haar en een paar mooie ogen, een pruilmondje waar A. Jolie een plastisch chirurg voor nodig had.
Kortom, voor mij als jonge man van 23 een lekkere meid van 21. Maar wat ze ook probeerde, het wilde niet lukken, door de kou of het aanwezige publiek, ik zal het nooit weten, maar mijn piemel bleef koppig slap. Ondanks het pijpen zalig voelde, was het bedrijf voor mij al een downer. Voor Sanne ook, want ze keek me aan met hongere ogen. Ook al hadden we enkel een professionele band als zeer goede vrienden en hadden we al eens bij elkaar gevoeld hebben we nooit meer gedaan. Zij was duidelijk opgewonden, ik voelde het wel maar het wilde niet komen. De koude douche kwam evenwel snel, als twee hele bakken vol blauwgekleurd water en dito bietenpulp in een flinke stortbui over ons heen plensde.
Ik schrok me een hoedje, maar omdat ik al ervaring had met het goedje, bleef mijn lichaam en haar van een blauwe glans gespaard. Sanne echter had door haar opwinding haar beschermende laagje blijkbaar niet aangebracht op haar hele lichaam en zag, tot haar slipje toe, knalblauw. Eenmaal van het podium en van de schok wat bekomen begaven we ons onder de andere schachten en barstten in lachen uit. Ze zag er uit als een uit haar krachten gegroeide smurfin! Maar zeker was dat ze zich graag van dat blauwe huidje verf wilde ontdoen, dus deed iedereen dan ook hard diens best om de doop zo snel mogelijk af te handelen zodat die douche snel kon komen.
Na nog een flink uur rillen en nog enkele keren het podium op was het zover voor de grand finale. Alle jongens op het podium gekleed in een maatpak, voor een grandioze striptease. Een succes, want we mochten het zelfs nog eens overdoen, tot op het punt dat we allemaal zo goed warm werden dat er prompt 5 man met een al gezonder ogend apparaat op het podium stonden. Dat voelde ik ook en na terug bij de dames gekomen te zijn, nam ik onopvallend plaats achter Sanne. Ze voelde mijn warmte en drukt zich dan ook graag tegen me aan.
We weerhielden van verder contact, maar het was duidelijk dat ze doorhad dat er iets veranderd was, als ze met haar blauwgetinte kontje een steviger stukje vlees tussen de billen voelt. Ik merk dat ze het niet erg vond, integendeel, ze bewoog zeer zachtjes met haar billen wat, zodat ze onopvallend voor de rest wel mijn piemel beroerde. Het was weer een zeer onschuldig gespeel zoals we wel vaker deden, maar ik liet me niet vangen eraan en deed mijn best niets te laten merken. De doopmeesters waren immers onder ons en lieten ons de doopeed afleggen. Geluk alom, want we hadden het alle 30 gehaald en kregen eindelijk een felbegeerde douche, alvorens bij de rest van de ouderejaars te gaan fuiven.
Sanne vroeg of ik met haar meeging om wat te helpen met haar blauwe huid. Ze zag er in elk geval om te stelen uit en haar groene ogen kwamen nu extra fel uit. Ik zei dat ik haar zeker zou helpen en na onze zakken met gerief en verse kleren mee te hebben genomen op de schouder nam ik haar in mijn armen mee, snel een handdoek over haar draperend. Vandaar gingen we per direct naar haar toegewezen studentenkot op de campus, dat dankzij de preses van de bewuste kring, die ons al wat beter kende, enkel voor ons was beschikbaar gesteld, zo bleek. Eenmaal binnen in de afgeschermde ruimte, haalde ik al onze douchespullen te voorschijn en nam wat handdoeken, en een flesje met speciaal spul om het kleurmiddel van huid zonder schadelijke gevolgen te kunnen halen. Als ik me omdraai, staat ze vlak voor me, enkel de handdoek voor haar toch slanke figuurtje en weelderige boezem houdend. Als ze vlak voor me staat laat ze de handdoek vallen en zoent ze me vol op de mond.
Ik laat al mijn spullen kletterend op de grond vallen en beantwoord de zoen, al snel gevolgd door onze tongen. We hadden al eerder gezoend maar het was de eerste keer dat het zo fel leek. De adrenaline misschien? Als ze voelt dat ik door dat korte denken precies me even inhoud, stopt ze de zoen en kijkt me vragend aan. Wil ik dit niet? Ik schud van neen en zeg dat we elkaar al zo lang kennen dat ik hier vaak van gedroomd had maar onze vriendschap niet zomaar wilde riskeren. Ze lacht als ze dat hoort. "Voor deze ene keer wil ik alles vergeten en ik wil dat je me neemt.
Neem dit smurfinnetje eens goed want ik ben zo opgewonden geraakt van jou bezig te zien, dat ik met niemand anders dan jij zou willen vrijen". Daar breng ik geen argument tegen en herneem de zoen. Haar stevige borsten drukken zich tegen mijn borstkas, en ik voel mijn piemel stijf worden. Bij het omoogkomen floept hij tussen haar benen en ploft tegen haar slipje aan. Ze schrikt even van het plotse gevoel, en bedenkt dat ze nog haar slip aanheeft. Ik breek de kus en, wetende dat ik er mogelijks blauwe lippen aan overhoud (als dat al niet het geval was) maar niks riskeerde qua vergiftiging begin ik haar overal te zoenen en te likken. Sanne rilt opnieuw, deze keer van opwinding.
Ik ga van haar oorlel via haar hals naar haar schouders en draai haar om, zodat ik haar heerlijke tieten kan masseren terwijl ik verder haar beide schouders bewerk. Met een arm om mijn nek houdt ze zich staande tegen me, als ze van de attenties geniet en tegelijk zo mijn warme lichaam (een natuurlijke warmtebron is zeer handig, als die snel opwarmt :p) tegen haar gevoelig koelere lijfje te voelen. Ik ga uiteindelijk verder na nog een paar minuten masseren en ondertussen tongzoentjes te stelen, met eerst haar rug te strelen en te zoenen. Ze geniet duidelijk want haar rug kromt zich rillend naar mijn aanrakingen. Maar voor ik bij de slip kom, draai ik haar om en op mijn knieŽn zittend bewerk ik verder haar buik en naveltje. Pas dan zak ik verder en kom ik aan haar slipje, dat beduidend nat is, en niet alleen van de liters water die over haar eveneens werden uitgekieperd.
Ik trok de slip langzaam naar beneden, telkens het stukje vrijkomende huid bezoenend en belikkend, en niet helemaal tot mijn verbazing was ook daar de huid blauwgekleurd. De opwindende gedachte dat haar bosje mogelijks ook glinsterend blauw zou zijn maakte mijn piemel nog stijver. En jawel hoor, ze was tot haar venusheuvel blauw, een bosje blauw haar lachte me tegemoet. Ik trok de slip verder tot ze vanzelf van haar benen gleed. Een kleine stap en ze was er uit, maar net groot genoeg om mijn gezicht in haar kruis te begraven. Met een kort gilletje voelde ze mijn lippen op haar kutje, en een raspende tong haar schaamlippen en daartussen bewerkend. Ik merk dat ze door het genot dat ze ervan ervaart, bijna door haar knieŽn gaat, maar met haar handen op mijn schouders houdt ze zich staande. Beseffend dat ik er, als ze weer wat tot zichzelf komt onder mijn behandeling, dat ik er net niet goed genoeg bij kon, spreidt Sanne haar benen meer en ik kan nu vrijelijk haar toch al druipende kutje beter bewerken.
Ze kreunt onder het gegeven genot, en ik merk dat ze snel natter wordt. Als dit zo doorgaat komt ze al klaar, dus stop ik ineens met de behandeling en kom weer overeind. Mijn piemel botst weer tussen haar benen tegen haar nu ontblootje kruisje als ik haar weer begin te tongen. Ik voel hoe mijn stijve kleddernat wordt van haar kutsappen en hoe haar tepels stijf en priemend mijn eigen borst beroeren. "Mijn beurt," zegt ze, en Sanne gaat op haar beurt de verkenning naar beneden aan. Een niet te overdreven bos borsthaar wordt minutieus afgekusd en gelikt, tot ze op haar knieŽn zittend met haar tieten voor mijn piemel komt. Even laat ze hem los ertussen schuiven, maar ze zakt al gauw verder door om mijn piemel weer in de mond te nemen.
Met een dierlijke grom voelt ze eindelijk mijn vlees in haar keeltje kloppen, wat op het podium niet kon. Als een hongerige tijgerin slobbert en slurpt ze mijn hele 20 cm kletsnat en klaar voor datgene waar ze nu zeker om smacht, en dat is een lekkere neukrit! Maar Sanne is nog niet van plan me dat te gunnen, want na een paar minuutjes heerlijk gepijpt te worden laat ze hem met een natte sliert uit haar mond glijden. Ze komt weer wat hoger en weer zit mijn stijve tussen haar tieten. Nu drukt ze ze samen en laat mijn piemel tussen haar lekkere balkon schuiven. Glibberig van haar behandeling zie ik hoe mijn paarse eikel tussen haar blauwe tieten telkens te voorschijn floept en ze er met blauwroze lippen telkens een kusje opgeeft.
Ik voel dat ik het niet lang ga volhouden maar laat het toch komen. De eerste straal schiet recht haar mondje in, meteen gevolgd door een tweede die ze nu in haar mond laat komen; ze zakt met haar pruilmondje weer over mijn stijve en vangt het voedzame sperma op. Dapper slikt ze wat ze kan, om dan mijn stijve weer schoon te maken. Sanne weet dat ik een goede uithouding heb en in no-time komt hij weer stijf. Met een laatste kusje laat ze zich achterover op de ondertussen al blauwer gekleurde tijdelijke mat van oude handdoeken vlijen. De benen wijd spreidend trekt ze mij over zich heen, en ik voel hoe mijn eikel vlak voor haar druipende grotje komt.
Maar plots hou ik stil en kom even terug overeind. Als ze wil vragen waarom ziet ze hoe ik naar een klein zakje in mijn tas reik en een condoom te voorschijn haal. Maar alvorens ik ze kan openscheuren laat ze weten dat ze veilig is. Ik wil geen risico nemen en doe de condoom vlug om. Sanne lacht en dankt me met een lekker tongzoen voor met haar ook rekening te houden. Maar ze trekt me weer over haar, duidelijk makend dat ze nu geneukt wil worden. Ik plaats mijn lul voor haar kutje en druk een stukje in haar. Zeer rustig, want Sanne heeft me nog nooit gehad, en van wat ze me vertelde, had ik een dikkere en grotere dan al haar vriendjes samen.
Ik wilde haar dan ook laten wennen en schoof telkens lichtjes stotend een stukje dieper. Ze was zo nat dat ik me goed in moest houden om niet van de eerste keer door te schieten. Maar gaande bij beetje schoof ik uiteindelijk helemaal in haar. Ze verkrampte, door het gevoel van mijn toch dikke en grote lul voelde ze zich zo gevuld dat ze spontaan klaarkwam. Zich aan mij vast klemmend liet ze zich gaan, en als ze weer wat rustiger is beweeg ik weer in en uit haar. Zachtjes aan, om haar gevoeligheid van het moment om te zetten in een nieuwe golf van genot. Zich nog steeds aan me vast klampend voer ik het tempo stelselmatig op, en al gauw stootte ik zo hard door dat ze telkens een kreetje van plezier liet als ik mijn lul met stevige zuigerbewegingen in haar natte grotje boor.
Haar tieten bewegen stevig op de maat mee, ik voel hoe mijn lust de overhand krijgt. Sanne merkt dit ook en moedigt me aan haar stevig te nemen, haar echt te neuken, te neuken en te neuken. Naar de maan met de fuif, dit is haar feestje en ze wil het zo lang mogelijk vieren! Ik voel dat ik er goed aan gedaan heb eerst snel klaar te komen want ik houd het goed uit, terwijl Sanne haar tweede orgasme ondergaat en nog meer dan de eerste keer haar nagels in mijn rug plantte. ze smoort haar eigen klaarkomen door me heftig te zoenen en in onze verstrengelde monden het uit te schreeuwen. Ze is nu zo gevoelig dat ik voel hoe haar orgasmes blijven komen, en het duurt niet lang meer of mijn lul wordt er bijna afgeknepen.
Ik trek langzaam terug en laar haar even uithijgen. Als ik haar zo zie liggen, bezweet, maar nog goed blauwgetint op haar hoofdharen na die nog steeds hun vosblonde glans behielden (had ze wel beschermd) en haar boezem zie bewegen op het ritme van haar ademhaling, wordt mijn lust weer groter. Deze keer neem ik haar bij haar middel en draai haar om. Nog voor ze omhoog kan om op handen en knieŽn te komen, lig ik op haar en ze voelt mijn stijve weer tegen haar billen. Ze schrikt, want ze voelt hoe ik mijn eikel over haar sterretje beweeg. Maar als ze me wil vragen haar niet anaal te nemen, voelt ze dat ik weer zak en in ťťn beweging haar poesje indring. De schok slaat haar adem weg en haar borsten schieten vooruit.
Ze laat zich op haar ellebogen rusten zodat haar borsten de vrije ruimte krijgen om met mijn nieuwe stoten mee te bewegen, en beweegt zelf met haar kontje mee als ik haar hard en stevig neuk. Ze kreunt en steunt tot ze weer klaarkomt, en zich bij de golf van lust die door haar ruggengraat giert overeind drukt. Ik laat me op mijn hurken vallen en ze volgt mijn beweging om enkel mijn eikel nog in haar kutje te houden. Met een plof laat ze zich in mijn schoot neerkomen, waardoor mijn lul tot tegen haar baarmoeder botst. Ze gilt opnieuw, deze sensatie is duidelijk nieuw voor haar, maar ze neukt weer verder, ruggelings deze keer, om mij nu te laten komen. Maar ik houd het nog als ik me helemaal achterover laat vallen en ze zich nu bovenop bevindt. Ik draai haar om op mijn penis en ze zit nu face forward naar me als ze nu zelf het neuktempo kan bepalen.
Al kreunend laat ze zich snel en hard op mijn lul dansen, haar tieten bonken fel mee. Het duurt niet lang of ze komt weer klaar, ik volg voor de tweede keer en spuit het condoom vol. Hijgend laat ze zich voorover vallen op me, waardoor mijn verslappende penis uit haar stromende kutje glipt. Terwijl ze bij ligt te komen trek ik de stoute schoenen aan en begin haar zachtjes in haar kruisje te strelen, als ik daarbij mijn natte vingers steevast van haar kutlipjes over haar sterretje te bewegen, wat telkens bij de aanraking even trilt.
Nog uithijgend van de neukritten fluistert ze of ik haar graag eens anaal wil nemen. Ze had dit nog nooit gedaan maar voelde mijn lul zo lekker in haar dat ze het met mijn apparaat wilde proberen. Ik zei niets maar begon haar sterretje nu zo te bewerken dat het steeds glibberig werd en ik er een vinger in kon wurmen. Zachtjes vingerend liet ik haar sluitspier wennen aan die ene vinger, om er een tweede bij te kunnen steken, om uiteindelijk 3 vingers in haar kontje te kunnen steken. ze kreunde van genot en liet het zich dan ook goed welgevallen. Mij lul kwam ook weer, en deze keer stond Sannes besluit vast. Ik moest haar zonder condoom anaal nemen. Dat stoorde me zeker niet en na haar kontgaatje goed te hebben gerekt draaide ik haar weer op haar rug.
Eerst tongden we nog en bewoog ik nog even kort mijn lul half in haar kutje, om haar nog meer te ontspannen, maar dan was het zover. Ik keek haar aan en ze knikte, ze was het zeker dat ik haar mocht ontmaagden in haar tweede gaatje. Ik nam nog wat handdoeken en duwde ze onder haar kontje zodat deze goed naar voren stond. Pas dan haalde ik mijn stijve leuter voor haar sterretje en drukte hem langzaam naar binnen. Haar gezichtje stond gespannen maar ze kreunde door de duidelijke pijn dat ik moest doorgaan. Een kort stootje en ik floepte naar binnen. Ze kwam haast ter plekke van het nieuwe gevoel van lust die haar de bovenhand nam.
Ik voelde dat ze hier snel haar pijn voor genot aanvoelde en ik liet me dan ook vrij in haar kont rammen. Sanne ontplofte van genot en kronkelde onder mijn anale neukerij als een krolse kat. Het was zo'n nieuwe ervaring voor ons beidjes (zelf deed ik nog maar kort aan anale seks toen) dat Sanne al gauw klaar kwam en ik mijn derde lading haar darmen in joeg. Ze spande zich onder het orgasme en viel toen haast flauw van genot. Langzaam trok ik mijn leuter uit haar nauwste gaatje. Na even bij te zijn gekomen kroop ze dicht tegen me aan en kuste me weer. Hierop zij ze met een hees stemmetje dat ik van nu af aan haar neukvriendje mocht noemen.
Onze vriendschap bleef, maar alles wat we met ons tweetjes deden kon nu alle kanten uit, zelfs anale seks. Ik knikte dat het goed was voor mij, en met een stevige maar warme zoen was het beklonken. De tijd voor ons te reinigen was nu zeker daar en ik liet haar eerst gewoon douchen. Dan moest ze zich afdrogen en op het (met verse rubber matten beschermde) logeerbed leggen waarna ik elk plekje met zachte maar stevige hand van het blauwe goedje ontdeed. Sanne voelde echter onder deze annex massage haar lust weer opflakkeren en telkens ik een deel had afgekuist en gedroogd sleurde ze mij op haar en neukten we nog lekker door.
In een bed ging het beter dan op de grond, maar de lust was net een tikkeltje anders om toch het plezier te garanderen. Zo ging het enkele uren verder tot ze, volledig ontdaan welhaast van haar blauwe teint, van onder de douche kwam. Enkel nog het fijne bosje schaamhaar was er nog, en ik stelde voor dat ook aan te pakken. Met een scheermesje en wat neutrale scheerzeep nam ik plaats tussen haar benen, die ze opgetrokken had en wijd spreidde op bed. Ik ging behoedzaam te werk, maar de behandeling deed zichtbaar goed en ze begon weer nat te worden. Pas als alles van haartjes weg is en ik de stoppels met een huidzalfje heb gereinigd laat ik haar me wederom het bed opsleuren en deze keer bereed ze me als een blanke amazone, wild en hard, tot ik weer voelde dat ik kwam. Omdat ik nu geen condoom om had liet ik haar van mijn lul af glijden en snel draaide ze zich om om mijn sperma op te vangen.
Ik bewerkte tegelijk haar nu zalig naakte en gladde kruisje tot ze weer klaarkomt. Sanne is echter nog niet uitgeneukt, en voor ik het wel besef heeft ze mijn lul ingezeept en met minutieuze precisie scheert ze mijn bos eveneens weg. Ik ril van genot als ze met haar lippen en tong de nu gladde huid opnieuw beroer. Ik hou het niet meer en kruip onder haar vandaan, deze keer neem ik haar op zijn hondjes en neuk nu lekker door, onze nu volledig naakte kruizen petsend op elkaar. Als ik voel dat ze komt, wissel ik razendsnel van gaatje en voel hoe ze klaarkomt terwijl ik stevig doorneuk in haar nauwe aarsje. Met lange halen neuk ik haar door tot ik opnieuw kom. Beiden uitgeput vallen we opzij en hijgen ons de longen uit het lijf.
De vermoeidheid neemt haar tol, en we moeten elkaar ondersteunen als we samen de laatste douche nemen. Sanne is schraalgeneukt en mijn penis kan momenteel geen stijve meer maken. Maar elkaar strelend onder de warme en deugd doende douche komen we beiden weer tot onszelf. De fuif interesseert ons niet meer en we drogen elkaar volledig af, om dan naakt onder de lakens van het bed te kruipen, die door alle voorzorgen geen plekje hebben opgelopen. Maar voor we nog maar aan slapen komen, klimt Sanne nog eens op me en mijn lul komt van haar aanraking weer fier overeind. Zachtjes berijdend neuken we in alle tederheid nog een laatste keer na.
Deze keer vraagt Sanne van ťťn keertje zonder condoom in haar te komen. Ik durf niet meer nee te zeggen maar draai haar op haar rug en neuk haar lekker met mijn tempo door, allerwijl zoenend en strelend, tot ik voel dat we beide gaan komen. Ik hou mijn ejaculatie tot zij komt, en het gezamelijke orgasme doet ons beiden verkrampen. Waar we daarnet neukten voor de seks, was dit neuken uit liefde. We wisten het goed, dat we nooit een koppel konden worden, maar we beloofden in stilte dat we geen neukvriendjes, maar neukliefjes zouden worden, als we, tegen elkaar gekropen, eindelijk de doop ook voor ons afsluiten met een welverdiende slaap.
Aantal keer gelezen:
739
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)