Spannendverhaaltje.nl

streeltherapie?

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door Rob meer verhalen van Rob Mijn vrouw Melissa zat tegen een burn-out aan na een periode van grote onzekerheid over het voortbestaan van haar werkgever. Ze had zich op aanraden van de dokter ziek gemeld om tot rust te komen. Zo kon ze onze dochter lekker naar school brengen en ophalen. Nu ze meer tijd had om de andere ouders te praten, kwam ze ook meer te weten en kennis te maken. Zo klikte het met Sandra en gingen ze regelmatig bij elkaar op de koffie. Na enkele weken kwam ik thuis en zat Sandra nog in de tuin. Sandra vond ik een "dromerig" type, beetje zwevend. Homeopathie, bio voedsel dat soort dingen.
Na enkele weken kwam Melissa thuis met iets nieuws wat ze wilde gaan proberen om meer tot rust te komen, nl streeltherapie. Wie kent het niet....
Moest er een beetje om lachen want ik had het nog nooit gehoord. "Het is een vorm van massage waarbij het lichaam gestreeld wordt zodat het tot rust komt". Sandra kon dit zelf thuis doen want "ze had een cursus gevolgd".
Gewoon proberen en als het werkt hebben we een win win situatie dus doen. Na enkele keren geweest te zijn zei Melis dat het werkte en dat ze wat losser kwam en wat ik ook werkelijk zag gebeuren/merkte. Ik moest ook een paar keer komen van Sandra om het zelf te merken en het te"leren" zodat ik het kan gaan toepassen. Een afspraak was snel gemaakt en ging meerder malen mee. De sfeer werd ontspannender in woord en gebaar naar mate we elkaar beter leerden kennen. Er werd uitgelegd dat er een erotische is en een lichamelijke vorm.
Op een avond gingen we weer naar boven en op verzoek van Melis gingen we kort de erotische vorm bespreken. We kleden ons weer uit tot de onderbroek en ik was als eerste aan de beurt. Sandra deed kleine dingen voor en Melis deed dit dan na. Op een gegeven moment vroeg Sandra of ik mijn boxer uit wilde doen. Ze zou dan een handdoek over mijn middel leggen. Ik keek Melis aan en knikte dat het ok was. Ik moest op mijn buik leggen en het handdoekje ging er over. Sandra streelde zacht mijn onderrug en ging langzaam naar mijn bovenbenen en streelde daarbij mijn dijen en onderkant van mijn billen van buiten naar binnen. Daar dit enorm jeukte ging ik iets verleggen waardoor ik iets omhoog kwam. Sandra haar vingers raakten daarbij mijn ballen en Melis zag dit gebeuren en moest lachen. Melissa deed dit weer na en plaagde mij door expres goed mijn ballen te strelen. Sandra jutte Melis op dat dit nu de bedoeling was van de erotische vorm en legde uit wat dan verder gedaan kon worden. Tijdens de uitleg streelde Melis [onbedoeld?] nog steeds mijn ballen wat mij niet onberoerd raakte. Mijn lul begon gestaag te groeien wat Melis ook voelde. Ze attendeerde Sandra erop dat dat deze vorm werkte. Ik stond op met de handdoek om maar Melis trok hem uit mijn handen zodat Sandra een goed zicht op mijn lul. Ik zag Sandra kijken en ik weet niet waarom maar een geil gevoel kroop in mijn lichaam. Mijn lul schokte stijver en stijver en kwam overeind. Twee vrouwen in slip en BH stonden te kijken en te giechelen. Sandra maakte een schuine opmerking dan er ook een vorm was om de eikel te strelen en die eventueel ook voor wilde doen. Melis keek mij aan en vroeg of ik dat wilde. Wat denken jullie?, ik sta hier opgegeild en al naar twee mooie vrouwen in lingerie te kijken.
Sandra deed er geen gras over groeien en dirigeerde mij te gaan zitten op de tafel. Pakte wat olie en deed deze in haar handen en draaide zich om. Ze pakte mijn lul vast en begon deze eerst te masseren en daarna af te trekken. Melis deed haar BH uit en pakte ook wat olie en deed Sandra na. 2 vrouwen zaten nu mijn lul en ballen te masseren. Sandra pakte mijn eikel en begon me langzaam te pijpen. Melis stond op en begon me te zoenen. Mijn handen gleden naar haar borsten en voelde haar harde tepels. Langzaam ging ik naar haar slip en voelde haar gladde kut door de dunne stof heen. Langzaam streelde ik haar clit en het stof werd natter en natter. Ik streelde langs haar liezen en schoof haar slip opzij zodat ik nu haar natte kutje goed voelde. Ik gleed door en langs haar lippen naar haar clit en begon deze te verwennen waarbij ik af en toe een paar vingers in haar deed glijden. Hier wordt ze altijd supergeil van wat nu dus ook gebeurde.
Een soppend geluid kwam inmiddels omhoog van Sandra die wist hoe ze een eikel moest verwennen. Spelend met mijn eikel werd ik bijna gek, met haar tong draaide ze langzaam rondjes om mijn eikel, haar tanden liet ze zacht er overheen glijden en soms vacuum zuigend. Terwijl ik Melis heftig aan het vingeren was stond Sandra opeens op, kleedde zich helemaal uit en vroeg aan Melssa of ik haar mocht neuken. Na toestemming te hebben gekregen bukte Sandra voorover en zette haar linkerbeen op een verhoging. We hadden nu een mooie kijk op haar kutje. Licht openstaand en haar clit naar voren nodigde ze me uit om haar "zachtjes" te neuken. Ik streelde enkele malen over haar kutje en voelde dat ze goed nat was. Melissa pakte mijn lul en dirigeerde mij naar haar. Melissa ging tussen mijn benen zitten en schoof mijn lul bij Sandra naar binnen. Langzaam pompte ik enkele malen en voerde iets het tempo op. Sandra begon al snel te kreunen wat ook kwam doordat Melis haar clit likte terwijl ik haar neukte. Soms trok ik iets te veel terug waardoor mijn lul uit haar kutje gleed. Melissa pakte deze dan, pijpte mij een enkele keer en stopte hem weer terug tussen de warme lippen van Sandra.
Sandra was gaan liggen want ze de kracht niet meer om te blijven hangen. Melis stond ook op en ging wijdbeens voor Sandra liggen zodat Sandra nu haar kutje kon likken. Ik had een mooi zicht op Sandra die mijn Melissa's kutje ging verwennen terwijl ik haar neukte. Veel gekreun en gesop klonk het door de kamer heen. Na enkele minuten gaf ik aan dat ik het niet meer hield. Melissa gaf aan dat ze me wilde pijpen en we wisselden van positie. Ik ging nu op de tafel liggen, Melissa begon me zachtjes en zwoel te pijpen en Sandra ging op de tafel door haar benen zodat haar kutje nu wijd boven mijn gezicht hing. Een heerlijke zoete geur kwam me tegemoed en begon vanuit haar liezen langzaam in kleine cirkeltjes naar haar kutje te likken. Sandra speelde half met haar borsten en half met mijn hoofd. Op een gegeven moment drukte ze mijn gezicht tegen haar kut en gaf aan dat haar clit moest gaan likken. Deze werd harder en harder en zag haar spieren in haar onderbuik overuren maken. Dit maakte mij zo geil dat ik het niet meer hield en mijn sperma schoot dan ook heerlijk door mijn pik naar Melissa's mondje. Sandra had dit door en niet snel daarna verloor ze de macht over haar spieren en ging letterlijk op mijn gezicht zitten terwijl ze heftig schokkend klaarkwam.
We genoten nog wat verder van elkaar waarna we de oppas verlosde van een avondje oppassen.
Aantal keer gelezen:
1254
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)