Spannendverhaaltje.nl

Strafwerk

-
16-08-2010
Strafwerk Rudi was de domste jongen van de klas. Hij was al bijna 19 en pas in de zesde klas, doordat hij in iedere klas was blijven zitten. Zijn juf An had geen greintje overwicht op hem. Tijdens de lessen keek hij altijd naar haar slipjes onder haar rok. Hij had een pornografische prent getekend en in haar lessenaar gelegd en moest voor straf bij haar thuis op een vrije woensdagmiddag artikelen uitknippen over het onderwijs.
Toen hij daarmee die middag klaar was, nodigde An hem uit in de tuin voor een glaasje. Zodra Rudi uit de keuken kwam en naar het grote gras veld liep schrok hij zich naar. Daar zat juf An naakt in een stoel, haar benen opgetrokken. En ze zat iets met haar spleet te doen! Hij stond met knikkende knieŽn voor haar en durfde niet naar haar kut te kijken. An maakte haar schaamlippen open en keek hem glimlachend aan. "Juf, dit kan niet, ik ben.." "Trek je broek maar uit," zei ze op strenge toon. "Je bent toch zo'n flinke vent? En je pik is toch net zo groot als op de tekening? Nou dan, dat wil ik zien." "Is dit mijn straf?" vroeg hij angstig. "Shit", zei An, "in de klas kan ik niets met je, maar hier ben ik toch de baas."
Ze maakte zijn broek los en trok hem samen met de onderbroek tot op zijn knieŽn. "Verdorie, je hebt nog niet eens een harde pik. Hier met dat ding". "O, juf An, niet doen", stamelde Rudi toen zij zijn pik in haar hand nam en hem begon te strelen. Maar zijn lul wilde wat hij niet wilde of durfde en werd stijf en groot. An keek er met welgevallen naar en schoof de voorhuid he lemaal terug over de paarsige eikel. "Je bent nog maagd, maar vandaag zullen al je wensen in vervulling gaan." Ze bewoog haar hand enige malen heen en weer en streelde daarbij met haar duim de eikel, keek Rudi aan en zei: "Nu komt de tekening pas tot leven". Ze nam de top van zijn eikel behoedzaam tussen haar lippen en begon hem met haar tong te liefkozen.
Rudi hikte en kreunde bij deze zo geheel nieuwe ervaring. Was aftrekken al lekker, dit gevoel dat haar satijnen lippen en tong hem verschaften, was met niets te vergelijken. Hij voelde het genot door zijn penis trek ken en nam impulsief het hoofd van An tussen zijn handen. Zij bewoog haar hoofd langzaam voorwaarts, zodat de harde penis van de jongen dieper in haar mond gleed. Om het contact met de heerlijke eikel niet te missen drukte ze er haar tong tegen aan en bewoog die langzaam heen en weer en langs de eikel.
Met haar lippen streelde ze de erectie, met haar vingers kneedde ze met trage bewegingen de balzak. Rudi kreunde en steunde, zo lekker was het. Toen An hem echt begon te zuigen en met haar lippen heen er weer ging over zijn eikel werd het genot zo hevig dat hij bijna in haar mond spoot. Maar An wist wel hoe gauw jongens klaar konden komen en stopte net op tijd. Ze streek met haar tongpunt over de eikelspleet en zei: "Je ziet, je juf kan nog wel wat anders dan huiswerk opgeven." "Doe jij dit altijd met mannen?",vroeg Rudi, die nu over zijn schrik heen was. "Nee, sommige mannen willen alleen maar neuken Wil jij dat ook?" "Dan krijg je een kindje", antwoordde hij. "O, je mag niet in me spuiten.
Je mag er wel bij me in, maar als je voelt dat het zaad komt, maak ik het af met mijn mond". "Nee, dat durf ik niet. Ik ben nog veel te jong. Stel dat ik vast kom te zitten." "Jij gaat neuken ", zei An, die nu danig opgewonden was geraakt. Hij had een lekkere lul om te pijpen en hij zou ook wel fijn in haar schede passen. Jammer dat ze niet aan de pil was, nu moest hij er op tijd uit. Ze durfde geen enkel risico te nemen. "Ga zitten, dan frommel ik die hete pik van je in mijn kutje", zei ze streng. "Je wilt toch zo graag een volwassen vrouw naaien? Ik zou zeggen, geniet er maar van, want dit is een unieke kans.
Zo, nu gaat de juf lekker op jouw stijve paaltje zitten. Geil, o wat lekker geil is ie!" Rudi keek strak naar haar billen, die nu boven zijn eikel zweefden. O, hoe zou dat aanvoelen als hij in haar ging? Hij was wel geil, maar dit alles had hij niet verwacht. Een jongen die zijn onderwijzeres neukte, dat hoorde je toch nooit? An nam zijn jonge speer en stopte hem tussen haar schaamlippen. Zij had een vrij nauwe schede en nu ze nog niet erg nat was verliep de penetratie vrij stroef. Ze hoorde Rudi kermen. "Is het soms geen lekker gevoel" vroeg ze.
"Of doet het lulletje een beetje pijn." "O, het is zo nauw, ik kom er niet in!" "O nee, hopla, eventjes lekker doordrukken en daar zit je er al tot aan je klootje in, schat". Ze begon met haar heupen te bewegen en kneep haar vagina dicht Hij had een fijne pik. Een lekkere harde neuker. Maar ze had er wel grotere en dikkere in gehad. Het was zijn eerste keer, die moest hem lang bij blijven. Zachtjes streel de ze haar kittelaar en zei : "Rudi hou m'n tieten vast, streel de knopjes. Of voel aan m'n kutje. Je wilt toch graag mijn kutje betasten?
Doe het dan, zo'n kans krijg je voorlopig niet meer. Pak me maar, doe het maar lekker allemaal. Juf is geil, snap je dat eigenlijk wel?" Hij betastte haar borsten en toen hij de harde tepels tegen zijn vingertoppen voelde kreunde hij: "O, wat een lekkere knopjes, wat een zachte tieten". "Goed zo, op en neer..Mmm, lekkere harde snikkel, kom maar lekker klaar straks. Rudi, vind je het niet gewel dig dat je me nu eindelijk zonder kleren mag zien? En dat je lul diep in mijn kut zit? Iedere dag tegen een broekje aankijken is ook zo fruste rend.
O, wat een harde lul heb je". "Draai je om, dan kan ik je borsten zien. En je kut", zei Rudi. "Oho, het jochie krijgt de smaak te pakken", riep An uit. Ze voelde dat haar kut eindelijk flink nat begon te worden. Zijn lul gleed nu lekker soe pel in en uit haar schede. Haar kittelaar had ze voldoende gestimuleerd met haar vingers, de harde stam van de pik zou nu de rest doen. Ze tilde zich van zijn lul, liet hem een paar keer door haar hand glijden en draai- de zich om en pakte zijn hand en duwde die tegen haar open schaamlippen. "voel dan, heb ik geen lekkere scheur?" Hij kneep in haar kut en liet er een vinger in verdwijnen.
Hij huiverde van opwinding. Dat een kut zo vreemd en zo lekker zou aanvoelen had hij nooit kunnen dromen Hij snoof de geur uit haar schede op en rilde van pure geilheid. "Hij moet er weer in, An. Ik wil mijn zaad in je buik spuiten, lekker geil wijf". "Dat hoor ik graag. Een hoer, een kinderverkrachtster". An nam zijn lul en schoof met korte rukjes de voorhuid heen en weer over de gladde eikel. Toen nam ze hem tussen twee vingers en stopte hem tussen haar gezwollen labia. "O, wat heerlijk, wat een grote harde snikkel", mompelde ze en liet zich langzaam zakken. Nu maakte ze krachtige karnende bewegingen met haar heupen.
Rudi voelde hoe ze haar schede dicht kneep. Wat was het glibberig en heet in haar kut! Nooit had hij gedacht dat het zo lekker in een vrouw zou zijn. An nam zijn ene hand en drukte zijn vingers tegen haar gezwollen kittelaar. Rudi streelde de plek waar haar schaamlippen in een dikke plooi over haar gevoeligste plekje sloten. Tot zijn grote verrassing en verwondering peuterde hij per ongeluk een klein puntig knopje te voorschijn. Het was nat en glibberig van de schedesappen. Toen hij het streelde was het net alsof het erekteerde.
In ieder geval werd het dik- ker onder zijn wrijvende vingertoppen En An sloot haar ogen en zat te sid deren van hartstocht op zijn harde lul, die diep in haar schede zat. An begon weer ritmies met haar onderlichaam te stoten. Rudi streelde nu met zijn ene hand haar borsten en met de andere bewerkte hij haar kittelaar. Ze stond in brand, maar wilde het grote moment nog een poosje uitstellen. Daarom hield ze op en rustte zwaar met haar ronde billen op zijn zak met ballen. Ze stelde voor om een matras te halen en er bij te gaan liggen.
Nadat deze was neer- gelegd, ging ze weer op zijn pik zitten en neukte hem met vloeiende bewegingen van haar heupen. "Hou mijn kont vast", fluisterde ze. "Ik kom zo klaar, schrik maar niet". Ze boog zich ver voorover en bood hem haar stijve tepels, die hij een voor een tussen zijn lippen nam. Als een baby zoog hij aan haar borsten. Met zijn vingers kneedde hij haar steeds sneller op en neer gaande billen en de spleet ertussen. Hij streelde haar sterretje, haar strakgespannen schaam lippen en haar kittelaar.
Wat was ze nat tussen haar benen en wat maakte haar kut lekkere sappige zuigen slurpgeluiden! "Lekker, lekker!" riep An uit en ze kneep haar schede zo strak dat ze bij de volgende stoot van haar heupen het orgasme al voelde komen. Snel jakkerden haar billen nu op en neer. Rudi hoorde de sappige geluiden van haar kut nog sappiger worden. "Wat komt?", vroeg hij, haar billen knedend en in haar tepels bijtend van geilheid. "Het orgasme. Ik kom klaar". Jammerend en snikkend ramde ze met haar forse billen op en neer.
Rudi voelde haar rillen en schokken. Het speeksel droop uit haar mond, gieren- de kreten kwamen diep uit haar keel. Naarmate het genot van haar orgasme heviger werd versnelde ook het ritme van haar draaiende en wipperende heupen en billen. Ze liet zich volkomen gaan in de maalstroom van hevig neukgenot en vergat dat zij met haar kut een jongen van zestien bereed. Na de laatste scheuten van haar orgasme onttrok ze haar borsten aan zijn zuigende lippen en speels bijtende tanden. Na een paar trage bewegingen liet ze haar billen op zijn zak rusten.
"Ik ben klaar Rudi. Was me dat een heet gevoel". Ze verliet haar harde zitplaats en keek bewonderend naar zijn lul, glibberig van het schedeslijm. "Jij bent nog niet klaar, want je lul is nog zo stijf. Hij moet leeg Rudi". "Hoe moet dat, juf", vroeg Rudi. "Ga maar staan dan zal ik iets met je lul doen waarover je alleen nog maar gedroomd hebt als je in de klas naar mijn slipje keek. Jij denkt zeker dat een vrouw alleen maar kan neuken met haar kutje.." Ze knielde voor hem en nam zijn stijve tussen haar lippen. Daarna zoog ze zijn eikel zeer delicaat, hem aan alle kan- ten likkend met haar warme en natte tong. Na een minuutje hield ze op en vroeg hijgend: "Is dit lekker? Of doe je het liever met je eigen hand?"
"Ga maar door juf, maak het maar af, zuig het spul maar uit m'n kloten", zei hij. Zo wil je zeker nog wel eens gestraft worden? "O, ja" zei hij zacht. "Ik zal je zaad uit je pik zuigen, maar dan moet je beloven dat je je voortaan koest zult houden in de klas". "Dat beloof ik, maar dan moet je me beloven dat je me nog eens uitnodigt voor dit alles". "Dat wil ik best. Wat kan een geile vrouw zich nog meer wensen dan zo'n lul". Toen haar volle lippen over zijn eikel schoven sloot Rudi kreunend zijn ogen. Wat een heerlijk gevoel was dat; zo totaal anders dan in haar schede, misschien wel lekkerder.
In ieder geval was het een heel apart en opwindend gevoel toen haar tong hem begon te strelen. An bewoog haar hoofd met korte glijdende bewegingen heen en weer en liet haar volle lippen vibreren in een gijlmakende streling rondom het spuitgaatje en de eikelrand. Hij hield haar hoofd vast en rilde van genot toen zij zijn zak in een hand nam en de kloten zachtjes begon te masseren en te rollen. "Ah, An,An", riep hij en daar kwam het zaad al. Hij spoot, spoot de witte kwakken over het ge- zicht van de likkende en masserende vrouw, die maar bleef melken en naar het witte zaad keek alsof zij dat nog nooit eerder uit een penis had zien schieten.
Ze kneep in zijn ballen en rukte aan de voorhuid, ving de kwak- ken sperma op en wreef de spuitende eikel over haar wangen, haar ogen, nam hem in haar mond en zoog krachtig tot er geen zaad meer kwam en algehele verslapping in- trad. "Mm, dat was lekker", zei Rudi schor en hij wreef het zaad uit over haar hele gezicht. Voortaan was Rudi aardig koest in de klas, tot verbazing van anderen. Wel keek hij nog iedere dag tussen de mooie dijen van de juf. En als hij flink geil was haalde hij weer of andere streek uit. Dan moest An hem weer "straffen" en dat vond ze heerlijk
Aantal keer gelezen:
739
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)