Spannendverhaaltje.nl

Straf voor de slavin

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Sexy meer verhalen van Sexy Ik heb opdracht gegeven haar naar mijn kamer te laten sturen. De kleine slavin was betrapt in de voorraadkast zonder dat ze daar toestemming voor had, zij zal dus moeten worden gestraft. Er wordt op de deur geklopt en de slavin wordt binnengebracht door twee soldaten, die op mijn wenk weer vertrekken. Het is nog een jong meisje.
‘Je weet waarom je hier bent, slavin,’ spreek ik met strenge stem.
‘Je bent ongehoorzaam geweest en je hebt je Meester te schande gemaakt. Hiervoor zal je gestraft worden.’
Het meisje kijkt angstig naar de grond.
‘Trek je kleren uit,’ beveel ik haar rustig.
Met trillende vingers doet ze wat ik haar heb bevolen en een voor een vallen haar kleren op de grond. Ze heeft een mooi lichaam. Ik loop rustig naar haar toe en zie haar schouders ineenduiken.
‘Op je knieën,’ zeg ik streng. Ze doet onmiddellijk wat ik vraag en met een beweging haal ik mijn indrukwekkend grote lul tevoorschijn.
‘Je weet wat je moet doen,’zeg ik hard.
Aarzelend brengt de slavin haar handen naar mijn geslachtsdeel. Voorzichtig begint ze er wat aan te trekken en het op en neer te bewegen. Ik slaak een zucht en duw haar hoofd hardhandig naar mijn lul. Ik hoor een zachte onderdrukte snik, maar dan opent de slavin gewillig haar mond en begint aan mijn lul te likken. De eikel glijdt in haar mond en uit zichzelf begint ze te zuigen. Ik laat haar een poosje haar gang gaan tot mijn lul langzaamaan hard begint te worden.
‘Het is wel duidelijk dat je nog nooit met een échte man bent geweest,’spot ik en ik duw haar handen weg. Ik grijp haar gezicht met mijn handen en duw mijn lul verder haar mond in. Met rustige bewegingen begin ik haar mond te neuken en geniet even van het gevoel van haar gehemelte tegen mijn lul. Haar hoofd heb ik stevig vast en ze kan geen kant op. Na een tijdje vind ik dat het genoeg is geweest en trek ik me terug uit haar mond. De slavin kucht en proest als ik haar loslaat en ik laat haar even op adem komen voor ik verderga. Heel even zie ik in haar ogen de hoop dat hiermee de straf is beëindigd, maar ze weet wel beter.
‘Opstaan,’ gebied ik.
Haastig krabbelt ze overeind en komt voor me staan met haar blik op de grond gericht. Ik glijd met mijn vinger via haar schouders over haar arm. Ik volg de lijn van haar nek over haar rug naar haar prachtige melkwitte billen. Cirkelend loop ik om haar heen en mijn vinger glijdt naar voren over haar venusheuvel naar haar kutje. Ik betast haar en haal mijn vinger door haar spleetje. Ondanks alles is ze nat, maar ik voel dat ze nog erg strak is. Mooi. Mijn vinger glijdt naar boven, over haar buik naar haar ronde borsten. De tepels zijn hard en staan fier vooruit. Ik neem er een in mijn mond en laat mijn tong er zachtjes over heen gaan. Dan bijt ik er even hard in wat de slavin voor een seconde de adem beneemt. Ik cirkel verder en kom achter haar te staan met haar borsten rustend in mijn handen.
‘Tegen de muur,’ beveel ik haar bijna fluisterend.
Ik hoor haar slikken terwijl we samen naar de muur lopen. Haar borsten in mijn handen en mijn lul tegen haar billen. Ik plaats haar handen boven haar tegen de muur en spreid haar benen met mijn voet. Mijn handen glijden langs haar armen naar beneden, langs haar middel tot ze op haar heupen blijven rusten. Ik breng mezelf in positie en in een beweging stoot ik mijn hele lul bij haar naar binnen. De slavin slaakt een kreet en ik trek haar hoofd aan haar haren achterover.
‘Geen protest,’zeg ik streng.
‘Dit is de straf voor je ongehoorzaamheid.’
Zonder pardon ram ik mijn lul keer op keer diep in haar zonder te vertragen. Ze is strak, erg strak, en ik kan voelen dat er nog niet veel mannen bij haar naar binnen zijn geweest, als er al een bij haar naar binnen is geweest. Mijn handen vinden haar borsten en beginnen ze hardhandig te kneden. Terwijl mijn lul hard bij haar naar binnen blijft stoten trek ik aan haar vooruitstaande tepels. Dan plotseling trek ik mijn lul uit haar en trek ik haar aan haar haren mee naar het bed.
‘Op je knieën,’ commandeer ik.
Angstig doet het meisje wat ik haar beveel en gaat op haar knieën op het bed zitten. Ik trek haar naar de rand en duw haar voorover zodat ze op handen en knieën voor me zit met haar billen fier omhoog. Ik positioneer mezelf weer tussen haar benen en stoot mijn lul weer in haar. In deze positie kan ik nog dieper bij haar binnendringen en ik voel mijn ballen bij elke stoot tegen haar aanslaan. Ondanks dat ze er in het begin moeite mee heeft mijn grote lul te verwerken merk ik dat ze er aan begint te wennen en ze wordt steeds natter. Hard blijf ik op haar in rammen terwijl ik mijn hand naar haar kutje breng. Mijn vinger vindt haar genotsknopje en ik wrijf er even overheen, wat een kreun aan haar lippen doet ontsnappen. Ik grijns tevreden en zorg dat mijn vinger nat is van haar sappen wanneer ik het weer omhoog breng. De vinger glijdt door haar spleetje omhoog, langs mijn lul, tot het bij haar kontje komt. Zonder waarschuwing duw ik de vinger bij haar naar binnen. Onmiddellijk voel ik hoe haar anus zich aanspant en na een waarschuwende pets op haar billen met mijn andere hand duw stop ik er een tweede vinger bij. Ik draai ze een paar keer rond en dan wil ik niet langer meer wachten. Ik haal mijn lul uit haar kutje een plaats hem tegen haar kontje. Rustig duw ik de eikel naar binnen tot mijn lul ongeveer voor de helft in haar nauwe kontje zit. Aan de pijnlijke kreten van de slavin kan ik horen dat ze dit niet plezierig vindt.
‘A.. alstublieft Meester…’ snikt de slavin, maar ik voel geen medelijden met haar. Dan stoot ik in een keer hard door tot mijn hele lul in haar kontje is verdwenen, wat nog een pijnlijke kreet van de slavin oplevert.
‘Het is je straf en je zal hem ondergaan,’ spreek ik rustig.
Ik sta mijzelf toe even van het gevoel te genieten en dan begin ik te stoten. Eerst rustig maar steeds harder en ruwer. Mijn handen hebben stevig grip op haar heupen en bij elke stoot trek ik haar hard over mijn lul. Mijn ballen kletsen tegen haar kutje aan terwijl ik meedogenloos blijf doorstoten in dat nauwe kontje. Ik voel dat deze straf ook mij niet onberoerd heeft gelaten en dat het niet lang meer zal duren voordat ik haar zal vullen met mijn zaad. Met mijn vlakke hand sla ik op haar billen tot ze rood zien. Ik trek haar steeds harder en harder over mijn lul. Dan duw ik haar van me af en draai haar om met haar gezicht naar boven. Ik til haar benen ver over haar hoofd en ram mijn lul opnieuw diep in haar kontje. Harde, diepe stoten die steeds wilder worden. Mijn bewegingen worden steeds ongecontroleerder en ik voel mijn lul opzwellen in haar nauwe kontje. In een hoog tempo blijf ik hard op haar inbeuken terwijl ik de stralen uit mijn lul voel spuiten, diep in haar kontje. Ik blijf doorstoten tot de laatste druppel mijn lul heeft verlaten. Dan trek ik mijn lul uit haar en laat haar benen zakken.
‘Schoonmaken,’ beveel ik kortaf.
De slavin haast zich van het bed af en knielt voor me. Met haar tong likt ze mijn lul en mijn ballen schoon en stopt pas als ik zeg dat het genoeg is. Met een beweging berg ik mijn lul weer op en beveel haar om haar kleren weer aan te doen. Haastig doet ze wat ik zeg en ik breng haar naar de deur.
‘De rest van de week ben je hier iedere avond om de rest van je straf te ondergaan,’ zeg ik streng.
‘Wellicht heb je dan voor en voor altijd geleerd dat ik ongehoorzaamheid niet tolereer.’ En met een tik op haar billen stuur ik haar weg.
Aantal keer gelezen:
1168
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)