Spannendverhaaltje.nl

Stoute spelletjes

-
16-08-2010
Eerst moeten jullie weten dat ik (21) en mijn vrienden elkaar kennen van de naturistenvereniging. We zijn dus altijd naakt als we bij elkaar zijn en doen daar niet moeilijk over. Soms is dat wel eens anders. We waren bij Peter thuis. Ze woonden in een heel klein dorpje in Drenthe. Peter zijn ouders waren op vakantie en wij hielden vakantie op hun landgoed. Het was een mooie zomermiddag. Het zonnetje scheen lekker. Dus waren we buiten op een mooi grasveld op het landgoed.
Je begrijpt dat we niet te kijk willen liggen, maar het was er goed beschut. Eigenlijk verveelden we ons een beetje. Peter stelde voor om spelletjes te gaan spelen. Als het maar geen saaie spelletjes waren vond iedereen het prima. We waren met ze negenen, vijf meiden en vier jongens. Nou, Peter wist wel een paar leuke spelletjes. Hij legde het eerste spel uit. Iemand moest een sinaasappel onder zijn kin houden en dan moesten een ander hem daar uit halen zonder zijn handen te gebruiken. Dus onder zijn kin te houden en zo ook weer doorgeven. Kortom het lijkt dan net alsof die twee aan het zoenen zijn. Dat geeft veel hilariteit. We zouden van de ene kant van het veld naar het andere gaan. Ik vond het leuk en het ging al aardig goed. We waren halverwege het veldje.
Al een paar keer was ik aan de beurt geweest en was weer aangesloten in de rij. Op een gegeven moment ging het Sara en Kim bijna mis. Kim heeft hele grote borsten en botste daarmee tegen Sarah de borsten die heeft een Cup-C. Daardoor waren ze even uit hun concentratie. Sara vond het een opwindend spelletje want haar tepels werden al harder. Toen had Sara de sinaasappel en moest hem aan mij geven. Dus sta ik vlakbij haar. Ik voel haar mooie ronde borsten met harde tepels tegen mijn borst prikken. Hoewel ik bloot gewend ben, laat me dat niet onberoerd. Sara was immers een mooie slanke meid (19) met sproeten in het gezicht en mooie golvende rode haren.
Ze had prachtige lange benen en een lekker kontje. Ik voelde me piemel al zwellen. Ineens voelde ik dat mijn piemel haar kutje raakte. Ik voelde haar schaamlippen al tegen mijn piemel. Daardoor begon mijn penis stijf te worden. Sara schrok even van verbazing, maar liet blijken het niet erg te vinden. Dat met die sinaasappel lukte hierdoor niet goed, maar we wilden beide niet opgeven. Ik voelde dat mijn penis door haar schaamhaartjes naar boven kroop. Mijn eikel ontblootte zich en priemde zich in haar buik. Zo had ik nog wel door willen gaan, maar het was ons gelukt de sinaasappel over te geven. Toen was het mijn beurt om de sinaasappel aan Dennis te geven, maar ik had een enorm stijve pik. De anderen moedigden me aan. Nou, dan moet het toch maar.
Net als bij Sara prikte mijn stijve lul ook tegen de buik van Dennis. We zijn beide 100% hetero, maar door de aanraking kreeg Dennis ook een erectie. Zijn piemel richtte zich op en raakte mijn pik aan. Het leek wel een zwaardgevecht. Ik voelde zijn harde warme lul tegen mijn piemel. Het was wel een lekker gevoel, maar toch was ik blij toen ik van die sinaasappel af was. Bij het tweede spelletje was ik geblinddoekt en had Naomi opgetild en zij had haar benen om me heen geklemd. Ze moest mij vertellen welke kant ik op moest en zo moesten we een hindernis baan afleggen. Aangezien onze gezichten de andere kant op stonden en zij dus over mijn schouder keek, moest ik achteruit lopen. Zij moest nauwkeurig vertellen en ik moest nauwkeurig luisteren anders zouden we vallen. We moesten over een gespannen touwtje. Ze zei dat ik een stapje naar achteren moest doen en mijn voet hoog op moest tillen. En daarna mijn andere voet hetzelfde. Gelukkig ging dat goed.
Zo gingen we verder. Naomi is zestien jaar. Ze heeft een bruine huidkleur en prachtige zwarte haren. Ze is klein, daarom had ik haar uitgekozen. Ik moest haar immers een tijdje dragen. Ze heeft kleine borstjes, maar super sexy om te zien. Maar ik zag niets. Ik voelde alleen haar buik tegen de mijne en haar armen om mijn schouders, haar benen om mijn middel en haar sexy borstjes tegen mijn borst. We moesten een stukje sneller rennen, maar voorzichtig. Ik voelde haar borstjes tegen borst aandrukken. Ik krijg nogal snel een erectie. Mijn pik werd al aardig hard. Toen die helemaal hard was voelde ik met het topje het kutje van Naomi. Ze zei snel in me oor dat het niet gaf en dat we doorgingen. Telkens botste haar kutje tegen het topje van mijn penis.
Het liet haar ook niet onberoerd. Ik voelde al wat kutgeil langs mijn penis druipen. Aan het einde van de hindernisbaan mochten we op een stoel gaan zitten. Dus heel voorzichtig moest ik gaan zitten met Naomi om me heen geklemd. Plotseling schoot daarbij mijn piemel recht in haar kutje. We werden allebei verrast, maar we zaten en omdat we het gehaald hadden gaf ze me spontaan een zoen. Ik zag nog steeds niets. Ze gaf me zelfs een tongzoen en ik deed mee. Het was zo opwindend om mijn penis in haar te voelen en te zoenen dat ik meteen klaar kwam. Naomi keek ook heel tevreden. We zijn snel naar binnen gegaan om ons schoon te maken. En toen weer naar buiten voor nog meer leuke spelletjes, maar die vertel ik een andere keer.
Aantal keer gelezen:
651
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)