Spannendverhaaltje.nl

Stoute Fai - 2

-
16-08-2010
Ik heb Fai verschillende keren ontmoet in mijn taxibus en was een vrolijk en relaxt, mooi Marrokaans vrouwtje van 40 jaar. Ze was een beetje een dikkertje met ronde mooie vormen, en liep in het begin in zo, n traditionele Marokkaanse lange wijde jurk en met een hoofddoekje op. Maar toen ik bij haar de allereerste keer thuis kwam, zag ze eruit als een lekker ding. Ik stond verbaast te kijken hoe ze me ontving in een wijde mooie bloes met alleen een slipje eronder. Mooi bruin lang haar, een mooie gebruinde huid, een kaalgeschoren poesje en twee grote borsten met grote tepels erop. Ze hield van naakt zonnen op haar balkon en was al 20 jaar zonder man geweest. Haar twee dochters woonden op zichzelf en zij was dus alleen. Ze sprak alleen gebrekkig Nederlands, maar daar had zij en ik geen problemen mee. Ik had haar in deel 1 een flinke tijd lang goed gebeft en haar verschillende orgasmes gegeven met tong en mond. Ik vervolg hier mijn verhaal vanaf dat we samen wat zaten te drinken omdat ik een droge mond van het beffen had gekregen.
We hadden een paar drankjes genomen en zaten allebei naakt op haar bank. Jouw pik goed zei Fai. Jij controle over pik hebben, wij nu praten, jouw pik niet groot. Als wij sex hebben, jouw pik wel groot, ik denk. Jij staan zei ze, wat ik ook deed. Ze had een glas cola in haar hand en hield dit onder mijn pik. Jij pik in glas doen, ja? Ik leuk doen voor jou. Haar glas zat voor meer dan de helft vol en ik liet mijn lul er inzakken. Ze bewoog het glas op en neer over m, n lul , en liet het zakken tot hij eruit was. Jij staan voor mij, wat ik ook deed. Zonder m, n lul vast te pakken, zoog ze hem in 1 keer voor de hele lengte in haar mond. Ze sabbelde goed op m, n lul en in no time was ik zo hard als een paal. Steeds opnieuw vroeg ze of ik hem in haar glas deed. En telkens opnieuw deed ze hem in haar mond, en pijpte me of het haar laatste dag was. Ok, m, n lul was niet erg groot maar hij was wel goed dik, en Fai had dit ook in de gaten.
Ik eerste keer in mond, jouw pik dik. Nu ik paar keer in mond gehad en pik word nog dikker. Steeds weer zoog ze me zonder handen zo naar binnen. Dit was toch wel gek, m, n pik zat steeds in haar mond en voor m, n gevoel werd hij steeds een beetje dikker. Ook voelde ik hoe ze met haar vingers over m, n ballen kietelde. Ik rilde door m, n hele lijf als ze dit deed want het voelde super aan. Zij had dit ook in de gaten want ze herhaalde dit steeds. Op een gegeven moment pijpte ze me op een redelijk snel tempo, en ik voelde m, n pik steeds kloppen in haar mond. Ik stond voor haar terwijl zij me zittend pijpte, en ze vroeg me later om te gaan zitten. Ze liep even weg en kwam terug met een heel klein miniflesje waar vloeistof inzat en een schaal water. Ik vroeg wat het was, en ze zei dat het goed voor de sex was wat erin zat. Ze zette het flesje naast me op een tafeltje en ging op haar knieen voor me zitten. Ze drukte me met m, n rug tegen de leuning aan en zei dat ik haar moest laten gaan, wat ik dus deed.
Ik zat wijdbeens achterover en half onderuit gezakt op haar bank. Ze zat nog steeds op haar knieen en haar handen hield ze op haar bovenbenen. Zonder me aan te raken slurpte ze m, n pik naar binnen, en hij kwam steeds opnieuw tegen de binnenkant van haar haar wangen aan. Wat een heerlijk gevoel zeg, zo zacht en warm. Ze slurpte m, n pik steeds opnieuw naar binnen als ze hem uit haar mond had laten schieten, en dit met een floepend geluid. Onnodig om te zeggen dat ik zo hard was als een betonblok. Haar mondje paste net over de dikte van m, n lul heen als ze hem in haar mond hield en dat was een prachtig gezicht vond ik. Ik vond het geweldig als ik haar wang dan weer links bol zag staan, en dan weer rechts bol zag staan. Wat ze deed weet ik niet precies, maar ik voelde steeds meer vocht of slijm over m, n lul heen komen als ik in haar mond zat. Ze nam steeds een slokje tussendoor, en ging dan weer verder. Op een gegeven moment liet ze m, n pik uit haar mond schieten en hij glom al van haar speeksel. Ondertussen draaide ze het miniflesje open en pakte m, n lul in haar hand, en richtte hem omhoog.
Ze boog zich over m, n eikel en gooide er een paar flinke klodders speeksel overheen. Ze wreef het erover heen zodat m, n lul begon te glimmen en glad werd. Nu gooide ze nog meer klodders speeksel over m, n hele lul heen, van m, n eikel tot aan m, n ballen. Ze liet hem van boven tot onder, door haar hand glijden en bleef een minuut lang speeksel er over heen gooien. Mijn pik was helemaal wit van haar speeksel en ik voelde het van m, n ballen naar m, n anus glijden. Het leek of m, n lul onder het sperma zat, zo wit was het. Nu gooide ze een paar druppels uit het flesje op m, n lul, en begon alles uit te smeren. Mijn pik glom of er babyolie op zat, en voelde kleverig aan. Ze begon m, n pik te masseren en vermengde alles met elkaar, vanaf m, n ballen tot aan de top van m, n eikel. M, n lul werd beetje bij beetje warmer en ook stijver, terwijl ze met rustige halen van onder tot boven mijn pik in haar hand liet glijden. Als jouw pik heet worden, jij zeggen, ik helpen.
Ze zat nog steeds op haar knieen voor me, en ik zag haar tieten op en neer gaan terwijl ze met me bezig was. Oooh Fai, m, n pik begint nu toch wel te branden, hij voelt erg heet aan. Het gevoel wat ik had, was dat m, n pik elk moment kon gaan roken van de hitte erin. Ze pakte de schaal water en deed mijn pik erin. Koud, ijskoud water was dit, maar wel lekker. Jij 2 min. in water met pik, dan heet is over. Ok, je zal er wel iets mee bedoelen. Het voelde goed aan, alleen m, n pik verschrompelde als een blaadje en alle gevoel verdween eruit. Fai, wat heb je gedaan? Het gevoel is uit m, n pik helemaal verdwenen. Ze lachte en zei: wachten een tijdje, door druppels van flesje, pik word veel beter. Druppels van beest in Afrika gemaakt, voor lange sex. OK, zei ik, ik heb jaren terug iets gelezen over een of andere kever in Afrika. Daar halen ze wat uit en schijnt potentie verhogend te werken. Dat zal dit wel zijn dacht ik.
Weet niet zei Fai, weet alleen dat beest druppel heeft voor langer pik stijf houden. Alleen voor man deze druppels. Mijn pik was afgekoeld maar ook alle gevoel was verdwenen. Jij kijken mij zei Fai, pik dan weer stijf. Ze stond op, dronk wat en ging tegenover mij liggen in de stoel, en begon met zichzelf te spelen en strelen. Ze speelde met haar borsten, sabbelde haar tepels hard en speelde met haar kutje. Dit deed ze zeker een twintig minuten, maar m, n pik kwam niet in beweging terwijl ik eigenlijk bloedgeil was. Nu begon ik me toch zorgen te maken en Fai zag dat. Pik niet dik worden, ik teveel druppels op gedaan. Jij lang wachten misschien. Lekker dan, ik had m, n zaad de laatste week opgespaard voor haar, voor een goed orgasme en goede sex, maar er zat geen beweging in. Ook als ik hem in m, n hand nam werd hij niet harder. Ik sorry, zei Fai. Druppels van vriendin krijgen, maar ik nooit gebruikt. Zij zeggen zes druppels, ik beetje veel gedaan. Zij gezegd, jij hebben man, druppels op pik en man wil veel sex. Mooi, ik was dus proefkonijn en misschien wel tijdelijk impotent geworden door teveel van die zooi.
Ik was geil, m, n lichaam was geil, alleen m, n pik werd niet geil en hard. We praten en dronken wat tot Fai vroeg of ik mee naar boven ging. Ze had een prachtig huis met stijl ingericht, en toen ik boven kwam zag ik dat ze een groot bubbelbad op het dakterras had. Zo Fai, deze tent kost wel wat zei ik. Ze lachte en zei dat haar vader een groot bedrijf in Marokko had en ook wat dingen in Nederland. Ze werkte voor haar vader en hij zorgde dat zij en haar dochters niks tekort kwamen. Ze liet het bubbelbad vollopen, en ondertussen stonden we naar de weilanden te kijken waar je vanaf haar huis overheen keek. Je kon hier inderdaad in je blote kont lopen zonder dat iemand je kon zien op het dakterras. Ik stapte in bad en ging languit liggen. Fai stapte er ook in en stond over het weiland te kijken en ik naar haar. Ik streelde haar kontje en rug en merkte dat ze weer kon. Ik draaide haar richting op en zorgde dat mijn gezicht weer voor haar kale poes zat. Ik begon haar te kussen rond haar buikje en poes, en in no time drukte ze haar gleuf recht tegen mijn mond aan.
Ik wist wat ze nodig had en begon haar zacht te likken. Ze drukte zich met kracht tegen m, n mond en ik befte haar weer opnieuw met een flink tempo zodat haar clit weer hard werd. M, n hoofd lag tegen de rand stil en zij schoof haar kutje zelf over mijn tong heen, op een steeds sneller wordend tempo. Mijn tong flitste door haar kut heen en weer en raakte ook telkens haar clit die boven de lipjes nu uitstak. Ze stond gebogen over me heen en hield zich vast aan de rand van het bad, terwijl ik meer onderuit schoof om goed bij haar kutje te komen. Ze ging weer met volle kracht tekeer tegen mijn gezicht en neukte werkelijk mijn mond. Ze wilde het liefst in mijn gezicht zitten leek het. Goed met mond jij, ik lekker voelen. En er achteraan volgden wat kreetjes, ze was opnieuw op weg naar een orgasme en ik hielp haar zo goed mogelijk erbij. Zeiknat van haar eigen vocht reed ze als een amazone op mijn gezicht tot ze met een schreeuw klaarkwam. Ik moest haar vasthouden tijdens haar orgasme want anders zou ze uit het bad flikkeren.
Goed, jij goed voor kutje, oooh en ze drukte nog steeds flink tegen m, n gezicht zodat ik moeite had met ademhalen. Maar ik bleef haar verwennen met m, n mond en keek of ze weer zou kunnen komen. Heerlijk, zo, n sappige natte kale kut in mijn mond, kan er geen genoeg van krijgen. En Fai trouwens ook niet, na twintig jaar te hebben drooggestaan. Ze bleef gewoon tegen mijn gezicht raggen en ik voelde weer wat beweging in mijn lul komen. Maar ja, we waren zeker vijftig minuten verder vanaf dat m, n pik slap was gebleven. Hij was niet loeihard maar begon wel weer te groeien gelukkig. Fai reed met haar kut nog steeds tegen m, n gezicht aan en was op weg naar haar zoveelste orgasme. In deel 1 was ze twee keer licht spuitend in m, n gezicht klaar gekomen en een keer of drie zonder te spuiten. Jeetje, als ze weer kwam was het de zevende keer dat ze een orgasme kreeg. Ik moest haar af en toe naar achteren duwen om naar wat lucht te happen. Mevrouw was helemaal losgekomen, en had me toch een partij geil in haar stevige lijf zitten.
Als ik haar dikke buikje streelde tijdens het beffen, dan begon ze nog harder te duwen met haar poes in m, n gezicht. Langzaam aan begon m, n lul weer naar de normale sterkte te groeien. Ik streelde haar en het tempo werd weer sneller. Ik kreeg allerlei complimenten dat ik het zo lekker deed en haar kutje weer goed aanvoelde. Maar ondertussen was m, n pik weer op volle oorlogssterkte gekomen en ik was zo hard als een lantaarnpaal. Ik duwde haar naar achteren en sprong ineens uit bad. Ben je er klaar voor Fai? Ooh, jouw pik heel dik nu, veel stijf, jij neuken met Fai. Ik dacht het wel liefje, kan je mijn pik hebben? Is dikke pik, misschien beetje moeilijk. Ze stapte uit bad en ik begeleidde haar naar de zithoek toe. Ze had op het dakterras een royale buitenbank staan waar we aankwamen en ging zitten. Ze pakte meteen m, n pik in haar hand toen ik voor haar stond, en zat hem uitgebreid te keuren. M, n lul was werkelijk paars van kleur en gloeide nu ook van binnen terwijl ze me begon te rukken.
Pik paarse kleur nu en heel warm, druppels voor pik werken, zei ze en rukte verder. Ze had alleen oog voor m, n pik en bekeek me goed, of ik de laatste voor haar was. Ze rukte op een langzaam tempo terwijl m, n lul veel harder wilde. Sneller Fai, je moet sneller, zei ik. Ze ging dus sneller en dit voelde beter aan. Ze rukte veel sneller maar het kon me eigenlijk niet snel genoeg gaan. Het zweet brak me plots uit en ik wilde het liefst zo snel mogelijk klaarkomen. Volgens mij begon dat spul nu nog heftiger te werken. Fai, ik wil spuiten, ik ben zo geil, ik moet klaarkomen zo. Is goed, jij spuiten over Fai. Over kleine tietjes van Fai, vroeg ze lachend en nam gelijk haar uiers in haar hand. Ze gooide ze op en neer in haar handen als twee ballen en zat me plagend aan te kijken. Ze speelde ermee in haar handen terwijl ik m, n lul nu zelf rukte. Pik tussen tieten doen, beter voor jou, zei ze. Ze deed haar borsten wijd uit elkaar, en ik stak m, n lul er tussen totdat zij haar borsten er omheen klemde. Oooh, wat lekker warm Fai, tussen die grote ballonnen van jou. Heerlijk die grote jongens, wat zacht.
Ze schoof haar borsten op en neer over mijn lul en ik stond te genieten zo. De eerste twee minuten schoof ze op en neer, en m, n pik was nergens te bekennen tussen dat vrouwenvlees. Ze keek me aan met haar grote ogen en lachte lief naar me. Jij goed voor Fai, ik goed voor jou. Jij lekker met sex voor Fai, ik lekker voor jou met sex, en liet me er goed tussen zitten. Ik voelde m, n orgasme aankomen en zei dit tegen haar. Ze ging languit op de bank liggen en liet mijn pik ertussen uit, zodat ik boven haar kon staan. Jij moet neuken grote tieten van mij. Nou, dat hoefde ze niet te zeggen hoor, dat deed ik heus wel, wees maar niet bang. Ik stond boven haar en liet me iets zakken zodat m, n lul weer tussen haar uiers in kon. Ze klemde me er tussen en toen begon ik haar tieten flink te neuken. M, n lul was zo hard nu, dat ik een deuk in een autodeur zou kunnen slaan voor mijn gevoel. Mijn pik zat helemaal tussen die grote borsten ingeklemd, en zowel zij als ik hielden tegelijk haar borsten vast zodat ik er niet tussen uit kon glippen.
Man, man, die uiers van haar hadden we vast met onze vier handen, maar dan nog was er ruimte over. Voordat haar borsten helemaal bedekt waren met handen kon je er nog wel een derde persoon bij nemen om ze af te dekken. Ondertussen ragde ik flink door en voelde m, n hoogtepunt aankomen. Ik ga spuiten liefje, mijn zaad komt eraan zei ik, en tegelijkertijd haalde ik m, n handen van haar borsten af. Ja, nu jij spuiten, ik wil voelen, zei ze. M, n pik ging als een gek tekeer tussen al dat vlees en ze maakte wat ruimte door haar borsten wat losser te maken, zodat m, n pik meer ruimte kreeg. Jaaah, het komt eraan Fai, m, n pik gaat spuiten, ik voel dat het eruit komt. Ze had m, n pik nu wat meer de vrijheid tussen haar uiers gegeven, zodat ik mijn gang kon gaan. Ooooh, jaaah, ik kom Fai, ik kom. Ze had haar borsten omhoog geduwd alsof het twee bergen waren en m, n pik lag er half tussen en half erop. Ik voelde m, n eerste stralen spuiten, de eerste was er met veel kracht uitgespoten.
De rest was minder krachtig en ik schoof mijn lul heen en weer tot ik leeg was. Nu was ik leeg en keek naar Fai, ik had wel gehoord dat ze een kreetje gaf, maar zag nu waarom. Mijn eerste straal die ik spoot was op haar nek, lippen en kin neer gekomen, en ze veegde mijn sperma van haar lippen. Ze haalde met haar vingers m, n zaad eraf en smeerde dit op haar buik. Spuiten ver jij, lippen vol van mij, en veegde de rest af. De rest van mijn sperma zat op en tussen haar borsten in. Ik hielp haar mee om het zaad van haar kin en nek te halen, en wreef dit uit over haar uiers. De rest van m, n sperma wat op haar borsten zat smeerde ik ook uit, tot ze onder een licht glimmend laagje zat. Wat jij doen? vroeg ze. Ik laat je borsten mooi glimmen van mijn sperma, is gratis voor jou. Nu bukte ik me en nam haar tepels 1 voor 1 in mijn mond. Jij gekke man, eerst spuiten dan wrijven, nu tepels met sperma likken.
Ik liet ze weer uit mijn mond schieten en het proefde een beetje zout, meer niet. Ik was zo geil dat ik dit eens voor een keer wilde doen. M, n zak was leeg nu, maar m, n pik was nog net zo hard en warm als voordat ik klaarkwam. Nu ging ik op m, n knieen zitten en spreidde haar benen, die ze maar wat graag opende. Opnieuw begon ik haar weer te beffen en toen ik voelde na een aantal minuten dat ze weer kon, stond ik op. Dat spul wat ze op m, n lul gesmeerd had werkte nu goed, hij bleef overeind en keihard vooruit staan. Ik maakte de tafel leeg en dook haar slaapkamer in om een dekbed te pakken, en gooide dit over de tafel heen. Ik vroeg aan mevrouw wijdbeens of ze op tafel wilde gaan liggen. Dit deed ze maar al te graag want ze wist goed wat er nu ging komen. Ze lag op haar rug en ik trok Fai naar me toe, haar benen had ze al omhoog de lucht in gegooid. Ze lag perfect met haar poes voor me zodat ik m, n lul er elk moment kon inparkeren. Haar benen rustten tegen m, n bovenlijf en schouders aan en ik had haar vast bij haar enkels zodat ze geen kant op kon.
M, n paal liet ik langzaam in haar poes glijden zodat hij er voor de helft inzat. Dat voelde ze want ze riep iets van ai, ai, ai opnieuw. Jij rustig met Fai, ik wennen voor jou pik, vroeg ze. Haar lipjes zaten inderdaad wel ontzettend strak gespannen om m, n lul heen. Het leek wel of m, n pik in een kutje van een erg jong meisje zat, zo strak. Ik trok m, n lul langzaam terug uit haar en stopte hem er op nieuw weer in, bij een langzaam tempo. Langzaam m, n lul er in en er weer uit, en dit steeds opnieuw tot ik in haar zat voor de helft. Nu voelde ik haar van binnen natter worden en beetje bij beetje kon m, n lul er helemaal in. Aaaah riep ze, pik helemaal in buik nu, ik voelen jou pik. Wat voelde ze toch erg strak aan, het leek wel of ze nog nooit een pik er in had gehad , zo strak. Ik zat diep in haar en bewoog me niet meer, bleef rustig in haar. Ik trok me terug nu uit haar doos, en parkeerde m, n eikel voor haar lipjes. Langzaam schoof ik weer bij haar naar binnen tot ik aan m, n ballen in haar zat.
Dit herhaalde ik een tijdje tot ze haar kutje had laten wennen aan m, n pik. Ze was zeiknat van binnen en ik voerde het tempo op. Nu ze wat wijder en natter was, kon ik haar wat harder nemen. Nu stootte ik m, n lul in 1 haal naar binnen bij haar en haar ogen werden zo groot als schotels. Jij zo dik met pik, Fai bijna vergeten sex met grote man. Ondertussen liet ik hem er uit glijden en stootte weer opnieuw haar dikke buikje binnen, tot ik niet verder kon. Ik voelde m, n eikel wat raken aan de binnenkant van haar buik en zij reageerde er meteen op. Het was iets aan de pijnlijke kant merkte ik en haalde hem er uit. Niet stoppen jij, pik in kutje van mij, jij neuken. Ok, zoals u wilt mevrouw, en ik liet hem er opnieuw inglijden totdat ik niet verder kon. Ze had moeite als ik hem bij haar naar binnenschoof, maar wilde niks anders. Nu liet ik m, n pik van m, n ballen tot m, n eikel, in een sneller tempo door haar kutje raggen. Nu neukte ik haar op een redelijk tempo en haar poes kon m, n dikte langzaam aan.
Ze begon nu te hijgen en steunen nu ik met haar bezig was op een aardig neuktempo. Het leek nog steeds of m, n lul dikker werd want haar lipjes bleven waanzinnig strak er omheen zitten. Je lijkt wel een jong meisje Fai, wat is je mooie kutje toch strak zeg, niet te geloven. Fai twintig jaar geen sex, jij eerste man voor mij. Man met dikke pik, dikke buik van Fai vol met pik. Zo meteen zal ik je geile dikke ronde buikje wel eens volgooien met mijn sperma. Ik wou dat ik een liter sperma voor je had in mijn ballen. Die kale natte geile kut van jou zal ik eens goed onder handen nemen. Tegelijkertijd voerde ik het tempo op terwijl ik haar staand flink begon door te palen. Ik had op een gegeven moment zo, n flink tempo aangenomen, dat ik haar met tafel en al over het dakterras neukte. Ik had haar met tafel en al tegen het bubbelbad geneukt, waar ik tot stilstand kwam. Het leek wel of m, n lul een eigen leven leidde zo als ik nu met haar tekeer ging. M, n hoofd wilde dat ik rustig neukte, maar m, n lul ging voor het harde werk.
Haar kut was gewend ondertussen aan m, n lul, want ik sopte in haar rond nu. Je hoorde de sopgeluiden uit haar komen, en even was ik bang dat ze haar vijf deuren verderop konden horen soppen. Zeiknat was ze nu weer van binnen. Ik trok haar nog dichter naar me toe en liet m, n lul eruit. In een keiharde haal pompte ik m, n lul er in 1 keer in, tot aan haar baarmoeder. Even liet ik hem zitten en haalde opnieuw hem er weer uit. Opnieuw pompte ik in 1 keer keihard naar binnen tot m, n ballen niet verder konden. Bij dit alles gooide ze kreetjes eruit en kon dit wel erg waarderen merkte ik. Haar kut was gewend aan mij en was er klaar voor. Nu neukte ik haar of de wereld elk moment zou vergaan. M, n lul voor haar lipjes, in 1 stoot naar binnen tot hij niet verder kon in haar. Eruit die pik, opnieuw voor haar lipjes plaatsen, en opnieuw in een harde stoot tot aan m, n ballen zo diep en hard mogelijk in haar.
Zo neukte ik haar een paar minuten totdat ze begon te kreunen, ik voerde nu het tempo nog meer op zover dat kon. Haar billen en benen ketsten tegen mijn lijf aan als ik haar zo bleef palen. Dit vrouwtje wilde ik weer laten komen, maar nu op m, n pik. De tafel ging flink heen en weer nu ik haar zo hard stond te palen, maar dat kon me niks schelen. Haar kreunen werden steeds heftiger en ze riep weer wat onverstaanbare woordjes, maar dit was een goed teken. Ze had een paars kleurtje gekregen en bleef maar steunen en kreunen tot ze opeens een flinke brul gaf. Het leek of ze flauw viel want haar ogen draaiden rond. Ik gooide m, n neuk tempo nu naar beneden en stootte haar nu zacht van binnen. Snel neuken jij, riep ze, maar dat deed ik niet. Op een tempo van niks paalde ik nu rond in haar kale kutje en ze smeekte me om harder te gaan. Toen ze bleef smeken om haar harder te nemen, begon ik haar na een kleine 3 minuten weer te palen of de wereld verging. In korte tijd begon ze weer te kreunen en te schokken met haar lijf.
Haar lijf was nat van het zweet ondertussen, en haar lichaam glom licht of ze er massageolie op had zitten. Nog steeds neukte ik haar keihard door en opeens gaf ze een gilletje, ze duwde me naar achteren en er spoot een superklein straaltje uit haar kut. Hierna schoof ik m, n pik tot aan m, n ballen weer naar binnen en ragde door met haar. Binnen een minuut begon ze weer een gilletje te geven en ai, aia, ai te roepen. Nu duwde ze me niet weg zodat ik diep in haar kon blijven. AAah.aaaah, riep ze, daar kwam weer een orgasme aan. Ik voelde het natter worden daar binnen, m, n lul dreef in haar kut. Dit was toch supergeil zeg, met dit mens. Ik had ook wel zin om klaar te komen nu, alleen lukte dit niet. Mijn zweet druppelde achter elkaar van m, n hoofd op haar buik en poes. Jeetje, daar had ze me toch alweer een orgasme, hoorde en voelde ik opnieuw.
Ik neukte haar nu niet meer, nee ik misbruikte haar gewoon op een keiharde manier. M, n lul leidde een eigen leven en wilde klaarkomen. Ik bleef haar pompen op een zodanig tempo, dat het leek of ze bleef klaarkomen. Ik wilde echt graag spuiten nu, maar dat liet m, n pik niet toe, die bleef haar raggen in haar kut. Op een gegeven moment zag ik dat ik haar nu al een 25 minuten lag te pompen, en de eindstreep leek nog niet in zicht. Ik stopte ineens en trok Fai van de tafel af, die dacht dat ik wilde stoppen met haar. Jij goed, kutje voelen goed, ik klaar. Ja, maar ik niet Fai, ik trok haar mee naar de bank en vroeg of ze met haar kont naar achteren kon komen. Jij niet klaar, vroeg ze. Nee liefje, ik had beloofd om je kutje vol te spuiten. Jij goed, veel sex voor mij, en ze knielde op knieen en handen op de bank, met haar ronde kont naar achteren gestoken. Zweetdruppels vielen bij bosjes op haar kont, en in een stoot schoof ik m, n lul naar binnen. Ik begon haar meteen zo te neuken, dat ze zich op haar ellebogen moest laten steunen om niet voorover te vallen.
Haar kont stak schuin omhoog en ik had een prachtig uitzicht over haar achterkant heen. Ik neukte haar zo hard dat ze plots half van de bank vloog. Ze lag met haar knieen op de bank en op haar handen had ze zich op de grond opgevangen. Ik draaide haar kont zo dat ze zich meedraaide met mij. Haar kont stak zo hoog in de lucht en haar handen lagen op de grond. Van opzij leek ze net een glijbaan waar je vanaf kon glijden, zo schuin lag ze naar beneden. Nu ging ik loodrecht boven haar staan terwijl m, n zweetdruppels van m, n hoofd op haar kont en rug stroomden. Ik stak m, n lul in haar kut en hij floepte er als vanouds weer diep naar binnen. Ze moest zich nu werkelijk bijzonder goed laten steunen op haar handen, om niet verder te glijden en om mijn stoten in haar kut te incasseren. Ik ragde haar goed door en hoorde mevrouw na een 2 minuten al weer klaarkomen. Verdorie, ik wilde haar geile kut nu toch wel eens volspuiten, maar ik had het gevoel nog niet. Ik ging tekeer met haar als een of ander ding, maar ik hoorde haar niet klagen, alleen kreunen en steunen van geilheid.
Ik bleef haar door pompen een paar minuten lang opnieuw, tot ze niet meer kon. Ja logisch, ik woonde haar uit alsof ze 1 of andere pornoster was, ik haalde m, n lul eruit en hielp haar van de bank te komen. Ze was doodmoe ondertussen, dat kon ik zo wel zien aan haar. Ik ging op de bank zitten en ze had in de gaten wat ik bedoelde toen ik haar wenkte. Ze liet zich met haar poes over m, n lul zakken tot ik er weer helemaal inzat. Ik bijna ziekenhuis met jou, sex goed maar hard. Jij zacht nu ja. Ik verontschuldigde mezelf naar haar, maar ze vond dit toch wel prettig zei ze. Jij liggen zei ze, wat ik deed en even later begon ze me te rijden als een amazone. Wow, dat geile dikke lijfje van haar glom als een lul in de maneschijn. Ze dreef van het zweet ondertussen, maar bleef me wel goed berijden. Haar borsten bungelden heen en weer over haar lijf en haar buikje stak naar voren. En toen begon ze toch op me te rijden, of ze een wedstrijd paardrijden deed. M, n lul zat weer dieper dan diep in haar en ik hoorde haar weer kreunen na een tijdje.
Ze bleef doorgaan en ik voelde m, n orgasme beetje bij beetje naderen. Ik ga zo spuiten liefje, zei ik. Jij spuiten mij in buik ja. Ik twintig jaar geen man, geen sex , geen sperma in buik. Jij lekker doen bij mij. Nou dit had ik net nodig, ik voelde het nu aankomen terwijl ze me goed bleef berijden op een snel tempo. Ik kom liefje, ik spuit je vol zo. Ze moedigde me wat aan en hoppa, daar ging mijn sperma los in haar buikje. Ik gaf een flinke brul en schokte en pompte haar helemaal vol, terwijl ze me bleef berijden totdat ik helemaal leeg was. Dat geile kreng bovenop me zat gewoon nog een keer klaar te komen. Terwijl ik me leegspoot gaf ze een kreetje en begon te steunen. Mijn lul was leeg nu, maar bleef wel dik en zakte nauwelijks af. Ze reed gewoon op m, n pik door tot ze opnieuw weer een orgasme kreeg. Haar tempo begon nu te zakken maar ze zei dat ze op m, n lul wilde blijven zitten. Dat kon ze makkelijk doen want ik stond nog bijna voor de volle honderd procent omhoog in haar ondergespoten kut.
Ze zat rustig bij te komen op m, n lul en we waren nu een minuut of drie verder. Ze schoof omhoog maar liet m, n eikel in haar poes zitten. Ze zakte er weer vol overheen en sopte als een spons van m, n zaad. Iedere keer liet ze m, n lul er bijna uitglijden, dan kwam er zaad uitlopen en hop, daar zakte ze weer er op. Dit bleef ze doen tot het meeste zaad uit haar kut liep. Mijn ballen en anus zaten nu onder m, n eigen zaad, en ook haar kut en bovenbenen glommen er van. Ze stond op en ging naast me liggen op de buitenbank, en zo zag ik hoe haar lijfje en kutje glommen van het zweet en m, n sperma. Ik had m, n pik ondertussen in m, n handen genomen maar hij werd niet slap, integendeel hij stond weer als een vlaggenmast omhoog. Ik praatte wat met haar en bleef ondertussen mijn pik langzaam door mijn hand op en neer glijden. Jouw pik nog stijf, jij 1 vrouw niet genoeg hebben, beter jij 2 vrouwen voor sex, anders 1 vrouw misschien naar ziekenhuis zei ze. Ze wreef m, n sperma over haar kutje en haar bolle buikje uit.
Ik stond op en Fai ging wijdbeens op de bank liggen terwijl ze met het sperma spelend, haar lipjes opnieuw insmeerde. Jij veel in buik gespoten, kutje binnen helemaal vol met sperma, ik moe helemaal nu. M, n pik bleef hard en ik werd warempel weer geil hoe ze speelde met m, n zaad in en over haar kutje. We praatten zo samen terwijl ik m, n lul rustig op en neer liet gaan in m, n hand. Laat eens kijken Fai, doe je kutje eens wijd open vroeg ik. Dit deed ze en ik keek aandachtig naar haar lijfje. Ik ging zo dicht bij haar kutje zitten, zodat zij haar benen zo wijd mogelijk deed en ze zo hoog mogelijk de lucht instak. Ik zat voor haar op m, n knieen en zij dacht dat ik maar alleen wilde kijken naar haar. Ik drukte haar benen strak tegen elkaar aan en pakte haar bij de enkels vast. Tegelijkertijd gooide ik haar benen zo ver naar achteren dat haar kontje omhoog kwam. Haar bilnaad zat ook onder m, n zaad want het liep er nog steeds druppelsgewijs uit. Ik had haar benen nu zover naar achteren gedaan zodat zij tegen haar knieen aankeek. En in een flinke stoot paalde ik opnieuw m, n lul er in 1 keer in terwijl ze een kreet gaf.
Ze wist niet wat haar overkwam want ik dook meteen boven op haar, en haar knieen zaten nu tegen haar gezicht aan terwijl ik haar meteen hard begon te palen in haar sopkut. Ik had haar zover omhoog gegooid, zodat toen ik haar benen spreidde, ze dicht tegen haar eigen kut aankeek waar m, n pik weer in tekeer ging. Toegegeven, ze veel was leniger als dat je haar op het eerste moment zou geven. Haar schouders en bovenste gedeelte van haar rug droegen nu haar en mijn gewicht, omdat haar kont en onderlijf totaal de lucht instaken terwijl ik haar hard paalde. Jij superman voor sex, zei ze, jij niet genoeg. Jij mij bijna naar ziekenhuis neuken. Dat kan geregeld worden hoor liefje, zei ik en paalde haar op een hard tempo. Ze had me zelf die potentiedruppels gegeven, dus ze zou hem krijgen ook. Na 3 min palen haalde ik m, n lul eruit en liet haar op de bank zakken maar niet voor lang. Ik ging naast de bank staan en trok haar met haar kont op de armleuning van de bank, haar rug lag nu op de zitting van de bank en haar benen bungelden over de armleuning heen.
Haar kut lag precies op de armleuning en zonder pardon schoof ik m, n lul er weer in. Meteen begon ik op een asociaal tempo haar kut te palen en ze steunde en gaf kreetjes. Ik neukte haar, nee ik misbruikte haar kut flink, of dat de wereld zou vergaan elk moment. M, n lul gleed er in en er weer uit met nog steeds flink soppende geluiden. Haar kont lag op het hoogste punt van de leuning en daardoor lag ze schuin naar beneden met haar bovenlijf. Haar tieten sloegen bij elke stoot tegen haar kin aan terwijl ik haar maar bleef palen. M, n lul jeukte weer en ik voerde m, n tempo nog meer op zodat ik haar tieten kon blijven zien en ze continu tegen haar gezicht aansloegen. Ik was even bang dat de melk uit haar tepels zou spuiten, zo hard gingen ze tekeer. Ik voelde weer een orgasme aankomen en bleef haar maar pompen tot het laatste restje zaad m, n pik uit kon. M, n lul jeukte steeds heftiger van binnen en ik voelde m, n hoogtepunt weer.
Ik haalde hem uit haar poes en begon mezelf te sjorren boven haar poes. Oooh, jij weer spuiten sperma? Jij geile pik hebben met sex, veel sperma. Komt het weer aan liefje, en ik sjorde aan m, n lul tot ik het zaad eruit voelde komen. Jaaaah, je mooie bolle buikje krijgt weer sperma van me, en er vlogen wat druppels zaad uit. Het was uiteraard niet veel bij de derde keer, maar kwam er wel met kracht uit. Ik raakte inderdaad haar buikje bovenop goed, de druppeltjes gleden naar beneden toe. M, n lul gleed nu uit haar en zij ontspande zich nu ook. Haar benen bungelden over de rand en ze lag te puffen of ze de marathon had gelopen. Ik moe, bijna flauwvallen door jou. Ja Fai, jij geeft die druppels en het duurde een poos voor ze werkten, maar toen ze werkten bleef m, n lul gewoon hard staan. Jij geen druppels nodig andere keer, zei ze.
M, n sperma liep over haar buikje nu richting haar borsten omdat ze nog steeds schuin naar beneden lag. Ik klapte de leuning van de bank naar beneden, want ik zag nu pas dat het ook een soort slaapbank was. Ook pakte ik wat te drinken omdat we allebei kurkdroog waren van binnen, door alle inspanningen. Ik stond op het punt om een handdoek te pakken zodat ze m, n zaad eraf kon halen maar ze vroeg of ik bij haar kwam liggen. We dronken wat en ik ging naast haar liggen terwijl ze m, n sperma uitwreef over haar buik. Ze vertelde dat ze dolblij was met me en bedankte me dat ik haar zo lekker bemind had, na al die jaren. Uiteindelijk zijn we zo tegen elkaar aan in slaap gevallen.
Aantal keer gelezen:
696
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)