Spannendverhaaltje.nl

Stoute buurvrouw

-
21-08-2010
Twee maand geleden ben ik bij mij in de wijk verhuisd van een huur woning naar een koop woning. In de maanden vooraf de verhuizing heb ik veel verbouwd, hersteld en up to date gebracht in mijn nieuwe huis. Natuurlijk ook kennis gemakt met de buurtjes en gelukkig zijn dat veel jonge mensen met of een eigen zaak of op andere manier een goed en vast inkomen.
Zo woont er links van mij een jong stel begin 30, twee kleine kindjes, hij zit in de handel en zij doet de kinderen en ondersteund haar man administratief. Zij is een niet zo heel grote maar super slanke blonde en mooie vrouw, met lange haren tot ver op haar rug. Altijd klasse gekleed, altijd verzorgt.
Gezien haar man nog al vaak weg is voor de handel gaan ze behoorlijk te keer als hij eens een dagje of langer thuis is, sterker dan hoor ik haar regelmatig kreunen en steunen maar ook gillen als ze klaar komt. Natuurlijk spreken we elkaar regelmatig o.a. als ik thuis kom van mijn werk of op een ander manier. Meestal eindigt een dergelijk gesprekje met een vette knipoog en een verlegen glimlach maar altijd met de woorden: Als iets nodig hebt dan kom je maar even langs. Komt goed buurvrouw is het standaard antwoord van mij dan.
Afgelopen week ben ik knetterhard door mijn rug gegaan en kon ik niet eens mijn bed uitkomen, laat staan een potje eten koken, dus was het nu tijd om de buurvrouw te bellen. Zoals afgesproken kwam de buurvrouw zo rond een uur of 1 s'middags en heeft eerst een boterhammetje gesmeerd en een kopje koffie gezet voor me en hebben we wat zitten kwebbelen. Bij het tweede kopje koffie kwam ze wat dichter bij me op bed zitten en vroeg ze aan me of ze me even moest helpen wat op te frissen, de belofte was dat ik me dan wat beter zou voelen.
Ik hoefde daar niet lang overna te denken e want ik lag daar al een dag en regelmatig brak mij het zweet uit, dus erg friss was ik niet meer. Afijn, de buurvrouw kwam terug met een teiltje en een washand, m'n scheermes en een paar zachte handdoeken en begon m'n snuit te wassen met lekker warm water. Van m'n snuit deed ze m'n hals en borstkas en droogde me toen af.
Met een schone bak warm water en een natte warme handdoek maakte ze mijn hals en kin opnieuw vochtig, smeerde me in met scheerzeep en zette het scheermes in de stoppelbaard.
Zo, zei ze. Die kan geen gevaar meer, dan gaan we nu verder. Grote vraagtekens kwamen boven mijn hoofd uit schijnbaar want ze zei ja dacht jij dat de rest vanzelf schoon werd? Ehummmm nee dus. Kom draai je maar voorzichtig op je buik. Tja, als een mooie vrouw je die opdracht geeft dan wil je wel "gehoorzamen.".
Langzaam waste ze m'n rug en kwam ze bij mijn billen uit, ook deze werden rondig maar zeer liefdevol gereinigd maar toen ik wilde omkeren kreeg ik te horen dat ik moest blijven liggen.
De sneaky bitch had de baby olie in mijn badkamer gevonden en begon mijn onderrug en billen hier mee in te smeren. Natuurlijk schoot de babyolie uit en kwam er veel olie in mijn bilnaat terecht, die vervolgens heerlijk werd uitgestreken naar maar billen maar ook zachtjes over mijn anus en richtiing balzak.
Ik verbaasde met over wat ik voelde want iedere keer en steeds vaker voelde ik dat haar vinger even op mijn anus wat meer druk gaf. Gevolg was dat ik zo geil als boter een enorme paal begon te krijgen. Draai je maar om zei ze met iets overslaande stem. begon ze zelf ook in de stemming te komen vroeg ik me af? Natuurlijk was er geen ontkomen aan dat mijn paal haar min of meer toe sprong, wat vervolgens de reactie te weeg bracht "Hmmm die moeten we nog wassen" waarop ze vervolgens zacht met water mijn leuter begon te wassen en schoonmaken.
Daarna werd ook mijn zak in het scheerschuim gezet en netjes en voorzichtig weer kaal getrimd. Natuurlijk moesten de restanten scheerzeep weg gewassen worden wat ze ook graag deed maar afdrogen was er niet bij. Wel zette ze haar volle lippen op mijn eikel en zakte ze langzaam over de schacht naar beneden. Damned ze slikte en ik voelde dat ik mijn eikel achter in haar keel terechtkwam. Intussen had ze wederom baby olie in haar hand genomen op een of andere manier en begon ze hier mijn ballen en anus wederom mee in te masseren.
Weer voelde ik die vinger maar nu langzaam maar zeker in mijn poepgaatje verdwijnen en begon ze me met haar vinger mij in mijn poeperd te neuken terwijl mijn lul werkelijk keer op keer door geslikt werd.
Dit kon niet lang goed gaan en dat deed het ook niet ik voelde het zaad kolken in mijn onderlijf terwijl het naar de enige uitgang zocht die er was. Ik waarschuwde nog dat ik ging komen met als gevolg dat ze mijn lul nog maar een keer hoefde te slikken en daar stoomde mijn sperma in haar keel en slikte ze buurvrouw alles in eenkeer weg. Zo die is ook schoon, zei ze een keek me geil aan. Dat spul van jou smaakt naar meer maar m'n man komt zo thuis dus ga ik eerst naar de andere kant toe. Tot morgen!
Met die belofte vertrok ze en hoorde ik haar die avond weer gillend klaar komen op haar vent. Wat de volgende dag gebeurde vertel ik een andere keer.
Aantal keer gelezen:
801
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)