Spannendverhaaltje.nl

Stiekum pik, op vakantie met mijn vriendin

-
21-08-2010
Ik ben een jongen van 25 jaar en heb nu al 5 jaar een vriendin. Ik ben echt heel gelukkig en vind haar fantastisch, maar ik kan er niks aan doen dat ik me af en toe gewoon een slet wil voelen. Dan zie ik van die stoere hetero jongens en verlang ik er gewoon naar om gebruikt te worden, zelf keer het meisje te zijn. Mijn vriendin weet wel dat ik bisexuele fantasiën heb, maar niet dat ik er ook werkelijk wat mee heb gedaan. De afgelopen zomer zijn we samen naar Spanje op vakantie geweest. In de hotelkamer naast ons zaten 3 jongens, waarvan er twee echt supergeil waren om te zien. Ik kon het dus ook niet laten om me er de eerste nacht al in gedachten op af te trekken. De volgende dag raakte ik over het balkon in gesprek met deze Stephan.
Je kent het wel, mooi hotel weet ik het allemaal: standaard praatjes. Maar ik kon het niet laten om af en toe mijn blik af te laten dwalen over zijn mooie gebruinde strakke lijf. Een heerlijke body waarop een mooie sixpack uitgetekend was en helemaal onbehaard. Ik schatte hem een jaar of 21. Stephan vertelde mij dat ze er lekker als gasten onder elkaar waren, om flink los te gaan en op vrouwen jacht te gaan. Natuurlijk kletste ik lekker mee hoe fantastisch dat is, maar kon niet stoppen te bedenken wat er onder die geile Bjorn Borg moest zitten. Ik nodigde de jongens uit om een drankje bij ons te komen pakken en dat gebeurde dan ook die avond. We zaten lekker onderuit met een biertje en praatten over van alles en nog wat. Ilse, mijn vriendin kon het goed vinden met Marcel en Vincent, de andere jongens, maar ik merkte dat ze dat macho mannetje van een Stephan niet zo leuk vond. Dat macho gedrag stond haar niet zo aan, maar mij des te meer.
Ze vroegen hoelang we bij elkaar waren en wat ons succes voor een goede relatie was. Ik vertelde dat het vooral de openheid was, de eerlijkheid en dat we ook onze verlangens niet geheim hielden voor elkaar. Natuurlijk geilden wij ook wel eens op een ander dan elkaar. Bovendien voegde ik eraan toe (ze kennen mij verder toch niet, dus wel leuk om er een keer voor uit te komen) dat ik bi ben en dat ik het al leuk vond dat ik die gedachte met haar kon delen. Stephan vond het maar wat raar, nee die moest daar niks van weten. Balen dacht ik, maar ja, wat wil je: zijn vrienden zaten er ook bij. Terloops vroeg hij mij, wat ik eraan vond, dus twijfelde of hij toch geen interesse had. Spannend idee! Ik vertelde hem dat ik het gewoon graag keer zou ervaren hoe het is uit het standpunt van een meisje. Hij lachte een beetje of hij het belachelijk vond.
De rest volgde het gesprek niet zo, vertellend over hun opleiding en wat ze ermee gingen doen. Stephan vertelde mij dat hij bij de marine wilde gaan, wat mij nog geiler maakte. Jezus, idee om het met een marinier te doen. De avond verliep verder vrij standaard en uiteindelijk gingen we allemaal op pad, de jongens gingen stappen en Ilse en ik gingen een cocktailbar in om lekker op het terras te gaan zitten. De gedachte kon me niet zo goed loslaten, maar de geilheid zorgde ervoor dat ik mijn vriendin snel meenam naar de hotelkamer om haar eens goed te neuken. 's morgens gingen we uit bed om samen een broodje te gaan eten op een terrasje. Vervolgens gaf ze aan nog even naar het centrum te willen gaan, om even wat kaarten te gaan halen en even bij de winkeltjes te gaan kijken. Ik zou nog even teruggaan naar het hotel, want ik was behoorlikj gesloopt van de avond ervoor vanwege de korte nacht.
Ik zou bij het zwembad wel op haar wachten. Aangekomen bij het zwembad zag ik daar ineens de jongens liggen en een geile kriebel maakte meester van mijn gevoel. Het was of ik aanvoelde dat er wat geils ging gebeuren. Ik voegde me bij de jongens, die al gauw in het zwembad doken om daar met een bal over te gaang gooien. Ze vroegen nog of ik meeging, maar zei dat ik te moe was en vanmiddag misschien wel mee zou doen, als mn vriendin terug was. Stephan stopte al gauw met ballen, trok twee baantjes en ging ook weer op zijn stoel liggen. Ik zag hem schuin kijken vanonder zn zonnebril en kreeg weer dat geile gevoel: oh wat wilde ik deze gozer graag pijpen! Zou hij ook teruggekomen zijn om even alleen te liggen? Tja, ik wist niet hoe ik het moest aanpakken om geen gezeur te krijgen. Stephan vertelde dat hij een beetje een kater had en dus ook een beetje brak was. Ik probeerde het verhaal weer even postief te maken door te vragen of hij nog gescoord had. Er waren teveel gasten zei die, dus de concurrentie was hoog.
Ik zei hem dat hij er toch wel bovenuit moest steken, dat ie er niet verkeerd uitzag. "Hahaha dank je gozer", lachte hij, "Om dat van een gozer te horen is best raar". Ik antwoord hem, dat hij weet wie het zegt, met een glimlach. Het valt even stil, maar dan vraagt Stephan of de jongens ook al moe zijn, omdat hij beetje last van zn kop heeft en misschien even aan de bar wat wil gaan drinken binnen. Z'n vrienden blijven liever bij het zwembad en ik bied hem aan om mee te gaan. Lopend naar de bar zegt Stephan: we kunnen ook even naar mijn hotelkamer gaan, ik heb nog wel drank, dan is het gratis" lacht hij. Ik vervolg hem natuurlijk de lift in en gaan richting zijn hotelkamer. Op de gang loop ik achter hem aan en kan niet laten naar zijn geile gebruinde lijf te kijken. Aangekomen bij de kamer bewonder ik die geile gozer nog eens, hmm wat een lijf om van te smullen. Donker bruin haar, kort en fel blauwe ogen. Beetje gespierde jongensarmen, echt een mooi-boy, zoals ze dat noemen. Oeh hoe zou dat er naakt uitzien. Steph loopt naar de badkamer, waar hij blikjes bier heeft liggen in de badkuip om ze koel te houden.
Hij werpt me er één toe en grapt naar me: "Of ben je zo een mietje die geen bier drinkt". Ik vraag me af of hij deze opmerking maakt, omdat ik vertelde dat ik het ook met jongens zou willen doen, of dat het gewoon een standaard macho grapje was. Om het nog maar eens onder de aandacht te brengen zeg ik heel droog: "Dat ik behalve kutjes ook graag pikken zuig, wil niet zeggen dat ik geen bier lust hoor!". Zo dat maakte hem even stil. Dan vraagt hij op de man af, wat is er dan zo lekker aan man, dat is toch niks. Ik zeg hem dat er genoeg heterogasten zijn die wil keer gepijpt willen worden, gewoon voor de geilheid en omdat een jongen altijd beter pijpt. Nee, dat snap ik wel zegt ie, maar ik bedoel voor jou. Ik vertel hem nog een keer dat ik gewoon kick op stoere hetero gasten, maar het me gewoon geil lijkt om keer meisje te zijn.
Hij loopt op me af en kijkt half uitdagend, half in een houding waarvan hij later zou kunnen maken dat het een grapje was, en zegt: je mag mijn sletje wel zijn hoor. Hij begint hard te lachen, zodat ik denk dat hij een grapje maakt, maar toch wil hij het wel volgens mij. "Kom op dan met je lul!" Hij draait er nog een beetje omheen door te zeggen, dat ik het niet meen en het alleen maar gebruik om hem straks voor schut te zetten bij zn vrienden. Die angst neem ik ook weg, door hem te verzekeren dat niemand het zal weten, omdat ook mijn vriendin dat niet mag weten. Oké zegt hij dan, maar als ik je tot mijn slet maak, dan ben je ook echt mijn SLET! Ik beloof hem alles te doen en hem te gehoorzamen en voel mijn pik stijgeren van geilheid! Gaat het nu echt gebeuren. Voor ik mijn gedachten afmaak, dwingt hij me op mn knieen. "Nu ga je laten zien dat je een goed sletje bent". Stephan krijgt een sneaky lach op zijn gezicht. Zittend op mijn knieen voor zijn bed trekt hij zijn zwembroek naar beneden en mijn mond valt open van geile verbazing.
Ik schat dat hij zeker een pik heeft van 19 cm en dik! Verder is zijn pik inmiddels keihard geworden en staat mooi recht overeind. Z'n ballen netjes geschoren en zijn harde paarse eikel wijst half omhoog. Ik buik mijn gezicht ernaartoe en begin te likken onderaan, tot bovenaan zijn eikel. Voor ik zijn eikel tussen mijn lippen kan nemen roept hij me dominant toe: "Geen lief gepijp, je bent mijn hoer! Lekker teder pijpen laat ik wel aan een chick over, je neemt hem nu in je hoerenmuil". Dan pakt hij me bij mijn achterhoofd en trekt mijn mond diep over zijn pik. Ik voel zijn eikel meteen tegen mijn huig aan en hij begint neukende gebaren te maken. Ik voel zijn kloppende lid over mijn tong stoten en tegen mijn keel aan. Ik heb er moeite mee en voel af en toe kokhals neigingen. Ik merk dat die geluiden hem alleen maar geiler maken en probeer zo diep mogelijk te zuigen. Ik voel het slijm uit mijn keel langs zijn pik over mijn kin druipen en de tranen springen in mijn ogen.
Man wat voel ik me een geile slet, ik sta deze hetero gozer te zuigen. Ik kijk hem hoerig aan en hij verzekerd me dat ik zo ook overkom door me een "geil gewillig kutsletje" te noemen. Ik hurk automatisch een klein beetje met mijn kontje naar achteren, in de gedachte dat ik geneukt zou willen worden. "Zo... ben je zelfs zo een hoer! Gatver wat ben jij een vieze pisnicht zeg, je vriendin moest eens weten!". Hij trekt me op en zet me met mijn handen op het kastje voor de spiegel en zegt: "Kijk jezelf nou eens: doorlopen ogen en slijm langs je bek van mijn neukbeurt in je bek, je bent een hoer!". Ik knik en kreun een beetje. Dan trekt hij mijn kontje naar achteren en slaat erop. Hij pakt me bij mijn heupen en duwt zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Het lijkt niet te passen, ik heb dan ook nog nooit een pik in mijn kontje gehad, maar oeh ik wil hem zo graag dat ik nog meer naar achteren duw.
Hij begint neukbewegingen te maken en ik begin zijn eikel op de juiste plek te voelen. Een pijnlijk drukkend gevoel tegen mijn gaatje, tot ik hem er ineens in voel schuiven. Heel langzaam en niet echt pijnloos voel ik de 19 cm mijn anus instoten. Dan ineens duwt hij door en ik geef een kreun van genot en pijn. Zijn geilheid is inmiddels niet meer te remmen en hij begint genadeloos in me te beuken, zeggend dat ik een grote misbruikte tyfusslet ben. Dat mijn vriendin mijn pik niet waardig ben, omdat ik gewoon een vieze flikker ben. Dat hij beter mijn vriendin een goeie beurt kon geven met zijn lekkere harde paal. Zijn woorden maken mij zo geil en hoerig, vooral terwijl ik zijn spieren in de spiegel zie samenspannen, beukend in mijn kont. Dan voel ik ineens zijn pik iets dikker worden en hoor ik een kreun, waarin hij al zijn zaad in mijn kontje spuit. Ik ben ingewijd, oh en hoe geil.
Hij stapt van me af en doet ineens weer helemaal normaal en of er niks is gebeurd. Ik vraag hem of hij spijt heeft en dat mijn vriendin het echt niet mag weten. "Natuurlijk heb ik geen spijt, alleen wel jammer dat je mondje nog niet gevuld is. Ik ben alleen nu klaargekomen, dus nu ben ik er klaar mee." Dan vervolgt hij: "maar deze vakantie gaat dat nog wel gebeuren, dus als jij niet wil dat je vriendin het weet, zou ik maar gehoorzaam zijn". Hij trekt zijn zwembroek aan en zegt dat hij wear naar het zwembad gaat. Ik volg hem, sprakeloos. De rest van de vakantie is ook zeer geil geweest en vertel ik in volgend verhaal, want ben nu alweer zo geil bij deze gedachte, dat ik mezelf echt moet gaan aftrekken. Fuck wat lekker!
Aantal keer gelezen:
1171
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)