Spannendverhaaltje.nl

Stiekeme vriendje

-
21-10-2010
Erika woont op de Universiteit van Tilburg en heeft 3 maanden een relatie met Eric gehad. Eric had haar ingeruild voor een blonde del van 18 jaar. Erika, zelf ook nog maar 21 jaar jong, is een schitterende meid van 1 meter 70 met half lang blond haar.

Ze heeft het lichaam van een model, stevige borsten, strakke kont, sexy buik en een sappige natte kut. Met haar figuur kon ze de hele Universiteit wel versieren.

Alleen, jammer voor alle geile jongens op de Universiteit, is ze nogal pietluttig in relaties. Een schande trouwens voor het mannelijke geslacht.

Op een vrijdag namiddag in oktober, het zal niet warmer dan 10 graden zijn geweest, kwam Erika terug van het laboratorium waar ze net een lezing Biologie had bijgewoond. Haar kamergenoot Jenny (een andere schoonheid) was het weekend weg. Ze was naar het vriend in een verderop gelegen dorp gegaan om daar samen met hem het weekend door te brengen. Erika was alleen in de kamer en begon aan Eric te denken. Ze voelde een lichte tintelende sensatie tussen haar benen. Ze zette de TV aan en legde haar vermoeide lichaam op bed om uit te rusten van een lange dag.

Half in slaap gesust, schrok ze wakker van de telefoon. Het was haar vriendin Nicole
om te vragen of Erika zin had om mee uit eten te gaan met nog een paar meiden. Maar Erika, vermoeid van de hele dag had geen zin en vertelde dat aan Nicole.

Trouwens, ze had ook al eten in huis gehaald.
Toen ze de telefoon had neergelegd vroeg Erika zich af waarom ze niet was ingegaan op de uitnodiging. Was het de vermoeidheid of was het tintelende gevoel tussen haar benen de oorzaak van de afzegging? Erika viel bij deze gedachte vermoeid in slaap. Het was al bijna 6:30 toen Erika wakker werd. Het was buiten nog donker en in de kamer was het niet om uit te houden. Ze was vergeten de verwarming lager te zetten. Erika kwam recht overeind en realiseerde zich dat ze nat was van het zweet.

Ze stapte uit bed en verlangde naar een heerlijke douche om haar bezwete lichaam af te spoelen. Tijdens het uitkleden ving ze nog een glimp op in de spiegel van haar naakte lichaam. Ze liep terug naar de spiegel en staarde naar haar goddelijke lichaam. Langzaam vormde ze haar linkerhand tot een kom rond haar borst. Toen gleed zij met haar rechterhand over haar onderbuik tot aan de bovenkant van haar bruine schaamhaar. Zij voelde onmiddellijk warm worden van binnen en reikte zich uit om de deur op slot te doen. Langzaam ging ze met haar hand door haar schaamhaar.

Zij plaagde zichzelf door niet haar kutje aan te raken, maar alleen maar door haar schaamhaar te wrijven. Met elke beroering van de schaamstreek werd haar kutje natter en natter. Nu vond ze dat ze zichzelf genoeg had geplaagd en ging voorzichtig met haar vingertoppen lager om haar schaamlipjes te masseren. Ze wreef er zachtjes over en duwde de lipjes zo nu en dan uit elkaar om met haar vingers over de natte roze binnenkant te glijden. Voorzichtig gleed haar vinger over haar clitje. Deze begon bij elke aanraking te groeien. Hierdoor werd ze zo geil, dat het vocht al aan de binnenkant van haar linkerdij druppelde. Erika sloeg haar ogen open en staarde naar zichzelf in de spiegel. Bij deze aanblik werd ze steeds geiler. Ze herinnerde zich dat ze het beste orgasme had, wanneer ze masturberend op bed lag. Ze raakte nu in totale extase. Ze liep naar haar bed. Ze schudde haar hoofdkussen op zodat ze een heerlijk steuntje in haar rug had. Opeens herinnerde zij zich dat haar vriendin wel eens gebruik maakte van een dildo. De gedachte hieraan maakte haar steeds geiler. Ze probeerde zich te herinneren waar zij deze verstopt had. Al zoekend vond zij het speeltje onder het hoofdkussen van Nicole. Compleet naakt en met de benen wijd, begon ze voorzichtig met de trillende dildo haar kutje te bewerken. Met haar linkerhand masseerde ze haar tepel van de rechter borst. De sensaties met de dildo begon toe te slaan. Zoiets sensationeels had ze nog niet eerder meegemaakt. Dat je geneukt word door een kerel is lekker dacht Erika, maar spelen met jezelf en met een dildo vond ze toch lekkerder. Met het speeltje kon ze precies haar gevoelige plekjes stimuleren. Een ander voordeel van het speeltje is dat het altijd hard en stijf blijft dacht Erika. Bij elke aanraking werd ze geiler en geiler. Ze probeerde haar orgasme zo lang mogelijk uitstellen, om het heerlijke gevoel maar te kunnen vasthouden. Het werd haar uiteindelijk te veel. Ze kwam klaar als een vulkaan. Ze stopte 2 vingers in haar kutje om de sappen te voelen komen. De binnenkant van haar dijen glom van het vocht. Nog nooit was haar orgasme zo intens geweest. Bij deze heerlijke gedachte stapte ze van het bed af. Ze liep richting de douche. Ze zette de douche aan, maar liep weer terug naar haar bed om haar plastic vriendje op te halen. De geiligheid voerde nog steeds de boventoon. Onder de douche begon het ritueel van voren af aan. Wederom kreeg ze een geweldig orgasme.

Toen haar vriendin Nicole terug kwam van haar weekendje weg, bedankte Erika haar voor het lenen van "haar vriendje".
Aantal keer gelezen:
643
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)