Spannendverhaaltje.nl

Stewardess Sylvia 03

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door Jan meer verhalen van Jan Sylvia werd door een piepend geluid van de telefoon om 7 uur wakker. Op dat moment dacht ze nog wat is dit op dit vroege tijdstip, maar gelijk dacht ze weer terug aan de vorige dag als ze haar pijnlijke kont voelt. In eens dacht ze aan de afspraak dat ze een berichtje zou krijgen.
Sylvia las haar berichtje en schrok toch wel een beetje.
Zo slet jij draagt de kaplaarzen samen met een ultra laag rokje. Deze mocht maar 15 cm zijn en als je er geen hebt moest ze maar 1 korter maken naar die lengte. Ze mocht geen slip aan en moest glad geschoren zijn. Tevens mocht ze geen BH dragen. Van haar blouse moest de bovenste 2 open zijn zodat men een goede inkijk had.
Ze moest zich weer melden bij die seksshop voor verdere instructies en moest hier om 8 uur zijn.
Sylvia sprong snel uit bed en ging onder de douche. Ze zorgde ook gelijk ervoor dat het weer mooi glad is. Snel trok ze zich aan en regelde een taxi want zo kon natuurlijk daar niet heen lopen. Sylvia ziet dat de taxi er is en loopt naar buiten.
Ze hoort de chauffeur naar haar fluiten en probeert hem gewoon te negeren, maar Sylvia heeft wel in de gaten op het moment dat ze gaat ze gaat zitten dat hij zo tegen haar kale kut aan kijkt.
Ze was blij dat na 10 minuten rijden vlakbij de seksshop was. Ze zag steeds maar weer de chauffeur in de achteruit spiegel kijken.
Snel ging Sylvia de taxi en nog nafluitend door de chauffeur hoorde ze zichzelf klikkend over straat richting de seksshop. Bij binnenkomst zag ze de mooie vrouw weer achter de balie met enkele mannen in de zaak. Zo slet ook weer aanwezig hoorde Sylvia de vrouw hardop roepen. Wat loop je alweer als een hoer erbij en ook nog eens zo vroeg hoorde Sylvia. Sylvia trok samen toen ze dit hoorde en schaamde zich. Loop maar naar achteren daar wachten ze al op je.
Sylvia liep snel achteren en daar waren 3 dames aanwezig waaronder ook de eigenaresse van de zaak. Zo slet zei ze ben je er eindelijk. Werd ook wel tijd zeg.
Nou doe eerst je sletterige kleding maar even uit en laat je geile lichaam maar eens zien. Snel trok Sylvia zich uit. Benen wijd roept de middelste meesteres. Sylvia deed haar benen wijd zodat ze haar kale kut goed konden zien. Draai je om en toon ons je geile kont. Sylvia draaide zich om en hield met haar handen bij haar enkels vast en zo was haar kont goed open.
Dat ziet er goed uit hoorde Sylvia. Draai je maar weer om.
Zo zei de eigenaresse je weet nu je plaats. Vanaf nu ben ik voor je meesteres Marian. We hebben de komende 2 dagen een leuke opdracht voor. Jij gaat straks met mij mee naar Duitsland naar een erotische beurs en daar ga je een mijn nieuw product aanprijzen. Je zult straks als we daar zijn wel horen wat dat zal zijn. Doe nu die lange jas aan dan gaan we naar mijn auto.
Sylvia liep nu naakt onder een jas achter meesteres Marian aan naar de auto. Sylvia nam plaats naast de meesteres. Jas openen siste de meesteres. Men mag gerust zien dat je een geil lichaam hebt. Sylvia kreeg nu van de meesteres een vibrator. Speel hiermee, maar je mag niet klaar komen.
Elke keer dat Sylvia tegen een orgasme aanzat kreeg ze te horen dat ze moest stoppen. Op een bepaald moment reden het terrein op waar de beurs zou worden gehouden. Sylvia stapte uit en kreeg van de meesteres te horen dat ze de jas wel dicht mocht doen, maar zo dat men haar geile tieten wel goed konden zien.
Samen liepen ze over de beursvloer richting de stand. Het is nog niet open dus dat scheelde voor Sylvia.
Aankomend bij de stand zag Sylvia enkele foto’s van haar hangen die gemaakt waren. Ze was niet te herkennen op de foto’s, maar ze wist wel dat zij dit was. Sylvia dacht wat is hier de bedoeling van.
Op dat moment zegt de meesteres ja kijk maar goed dat ben jij. Hiervoor ben je hier de komende 2 dagen. Jij bent ons nieuwe sterretje voor onze nieuwe film. Nee, zegt Sylvia dat wil ik niet. Jij hebt niets te willen. Als je tegenstribbelt, zal op je werk bekend worden dat je met vrouwen seks hebt gehad onder werktijd en ook zal dit bekend worden bij je familie en vrienden. Men zal dan zeggen dat je een hoer bent wat je eigenlijk ook bent.
Je doet nu voor de straf de jas uit zegt de meesteres op een bitse toon. Zwijgend doet Sylvia de jas en daar staat ze dan bij de stand met alleen haar hoge kaplaarzen aan.
Jij gaat zorgen gaar de meesteres door dat de klanten deze film gaan kopen. Jij gaat hun namelijk schetsen wel hete scènes erin zitten. Ik weet toch niet welke scènes erin zitten zegt Sylvia. Dat is de grap lacht de meesteres de film die dus nog gemaakt wordt gemaakt naar jouw geile ideeën. Ik kan je wel vertellen dat er geen man in voor zal komen. Anita zal er ook in meespelen en die zal ook wel zo komen. Ik ga je vertellen wat de scènes zijn. De 1e scène zal zijn dat Anita en jij aan het werk zijn in een vliegtuig Hier spelen jullie 2 scènes. De 1e samen en worden jullie door de co-pilote betrapt. De 2e is dat jullie samen zo geil zijn men niet van elkaar af kan blijven.
De 3e scène zal door jou worden gespeeld samen met een vrouw die je in het openbaar verleid. De 4e zal in de seksshop zijn en de 5e scène mag je helemaal invullen naar jouw geile wensen.
Kijk daar komt die andere slet ook aan. Volgens mij heeft die slet ook straf want ze loopt ook al zonder kleren.
Bij de stand werd er voor hun kleren neer gelegd en de meesteres begon te vertellen dat Anita en Sylvia in die kleding vandaag de beurs over moesten om maar mensen naar hun stand te trekken. Vandaag zou het een rustige dag worden, maar als er een vrouw aan hen voelde moesten ze dat toe laten.
Moe en voldaan liepen aan het eind van de dag Anita en Sylvia richting de stand en ze waren er bijna hoorde Sylvia ineens haar naam. Heey Sylvia jij hier wat zie jij er ja uit. Je lijkt zo net een hoertje. Sylvia draaide zich om en zag haar nichtje Janny met enkele vriendinnen van haar. Wat doe jij hier dan riep Janny? Voordat Sylvia iets kon vertellen hoorde ze vanaf de stand de stem van de meesteres roepen moet je hier even komen dan kun je het zien. De gehele groep liep nu samen naar de stand.
Zo zei de meesteres tegen de groep. Sylvia zal jullie vertellen wat hiervan de bedoeling is. Met rood achter haar oren vertelde Sylvia de groep dat ze een film gingen maken met haar in de hoofdrol. Ze zag de ogen van haar nichtje glinsteren. Mmmmm zegt haar nichtje. Als jullie morgen terug komen dan laat ze verschillende shows zien. Ondertussen loop Janny richting de meesteres en hoorde ik hun roezemoezen. Ik vind het prima hoorde ik de meesteres roepen.
Slet komt even hier.
De meesteres begon te vertellen. Janny verteld mij net dat ze morgenavond een meidenavond heeft met enkele nichten en vriendinnen en dat men speeltjes en lingerie wil laten zien, maar dat ze niemand hebben om dit te vertonen en nu heb ik tegen haar gezegd dat je hiervoor uitermate geschikt voor bent. Sylvia schrok. Mmmmaar, dat is voor familie. Ja, dan weten ze gelijk dat je een geile slet bent, maar wees getroost je zult onherkenbaar zijn met een kap.
Sylvia werd de volgende ochtend wakker en dacht aan wat die dag zou brengen. Eerst moest ze zichzelf op de beurs zien te verkopen dat men haar film moet kopen. En daarna had ze dat feest waar enkele nichten van haar aanwezig zouden zijn.
Er werd ineens aangeklopt. Sylvia liep naar de deur en daar stond de meesteres te wachten. Zo slet klaar voor vandaag. Laat eerst maar eens zien hoe geil je bent. Speel maar eens lekker met je natte kutje. Sylvia speelt met haar kutje en ze wil net komen hoort ze de meesteres roepen dat dacht ik nog niet.
Zo doe maar snel de jas aan en de kaplaarzen en dan gaan we naar de beurs waar je vandaag vele geile shows zult laten zien. Je zult laten zien dat je ervan geniet.
Aankomend bij de stand zag Sylvia Anita al staan. De meesteres begon te vertellen dat de penetratieshows besloten waren en de mensen hiervoor moesten betalen.
Bij de stand was een podium waar Sylvia op moest gaan staan. De 1e mensen kwamen al aangelopen en ze moest overtuigen om naar de besloten ruimte te gaan. Ineens zag ze haar nichtje aan komen lopen en die kocht ook een kaartje voor haar show.
De meesteres haalde Sylvia van het podium af en riep als jullie deze slet bezig willen zien dan moeten jullie hier zijn. Zij gaat een geile lesbo show afgegeven samen met een halfbloedje.
Ondertussen Sylvia naar achteren waar Anita ook al te wachten stond. Ze moesten een leren pakje aantrekken dat niet tot de verbeelding spreekt. Samen gingen ze het podium op en ze zagen dat het vol was. Van de andere kant komt de meesteres het podium oplopen. Zo dames en heren, maar vooral de dames welkom. Deze 2 sletten gaan zo een geile show geven, maar ik zoek nog een vrouw die me hierbij kan helpen. Verschillende vrouwen staken hun hand op, maar de meesteres koos tot haar Sylvia schrik haar nichtje.
Zo hier heb ik een kandidaat die mij wil meehelpen tot het vernederen van deze slet. Hoe heet je vroeg de meesteres. Ik heet Janny. Ok voor deze slet ben je dan meesteres Janny. Heb je dat begrepen sletje. Sylvia knikte van ja. Ik hoor je niet riep de meesteres. Ja, meesteres zei Sylvia.
Ze begon de meesteres steek je hoofd hier maar door en je handen daarnaast. Sylvia werd vast geklikt en ze merkte dat ze begon rond te draaien. Ja, zei de meesteres zo kan men al je gaten goed zien. Op dit moment keek Sylvia richting het publiek en zag een tafel aan komen rijden met daarop een grote dildo. Ja, kijk maar even goed daar mag je straks naar toe gaan tussen het publiek door. Op dat moment voelt Sylvia iets tegen haar kut aangedrukt. De meesteres
Buigt voorover naar Sylvia en fluistert lekker gevoel is dat of niet dan. Lekker zo in en uit in je kutje.
Janny loopt ook naar voren en heeft een voorbinddildo voor. Zo zegt Janny wel slet hier ga ik je straks lekker mee neuken. Op dat moment voelt Sylvia iets tegen aan kringspier aangeduwd en dat het steeds verder in haar kont gaat. Ja, zegt Janny je bent gewoon een slet die ook in haar geile reet wil. Nou je zult het zo wel krijgen. Weet je zegt Janny ik heb gewoon zin om een dergelijke geile slet lekker haar reet te gaan uitwonen met mijn dildo.
Sylvia begon steeds meer te hijgen van die dildo die nog steeds op en neer in haar kutje ging. Ineens komt Sylvia klaar. Ze werd door de meesteres weer vrijgemaakt en ze moest nu richting die tafeltje gaan waar een grote dildo op zat. Hiervoor moest ze door het publiek daarheen.
Onderweg werd Sylvia overal bevoeld en ze kon hier niets tegen doen. Ze werd in haar tieten geknepen, in haar kutje gevoeld en men zat aan haar reet. Eindelijk kwam ze aan bij het tafeltje. Ze ging erop en kreeg toen van de meesteres te horen dat ze zichzelf volledig moest gaan zitten over de dildo en dat ze schreeuwend klaar moest komen. Op het moment dat Sylvia het boventopje van de dildo tegen haar kutje had werd ze verder geduwd door de meesteres. Op het podium zag Sylvia dat Janny zich vermaakte met Anita en die kreeg de voorbinddildo in haar kut. Ja, begon de meesteres straks ben jij aan de beurt om lekker verwend te worden door Janny in je geile reet, maar nu eerst deze en ze duwde Sylvia steeds verder op de dildo.
Sylvia begon er nu op te rijden en de dildo werd steeds natter door het kutvocht. Na een tijdje komt Sylvia met een schreeuw klaar.
Ze moest van de meesteres weer van de dildo afstappen en weer terug gaan naar het podium. Weer ging Sylvia tussen het publiek door en nu waren er meerdere die Sylvia aan kut voelden.
Aankomend bij het podium was Janny nog steeds bezig met de kut van Anita. Janny riep Sylvia slet buig daar voorover en zeg hoe zo’n geile slet je bent en dat je geneukt wilt worden door je meesteres.
Sylvia ging daar op zijn hondjes zitten en begon te roepen ik ben een slet en ik wil door mijn meesteres in mijn reet geneukt worden.
Prompt ze had het net gezegd of ze voelde de dildo tegen haar reet aanduwen. Nou slet je wilt dus geneukt in je geile reet en je zult het nu voelen ook. Janny bleef maar pompen totdat Sylvia schreeuwend klaar komt.
Aantal keer gelezen:
348
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)