Spannendverhaaltje.nl

Sterren

-
16-08-2010
Heerlijk, het was weer zomervakantie. Ik was met m`n ouders op Corsica, op een camping aan het strand. We kwamen er al enkele jaren en ik kende er dus al een aantal mensen. Toen ik op een dag met m`n surfplank en zeil het strand opliep, zag ik iemand die ik herkende. Het was een meisje van school ! “Lekker toevallig.” Dacht ik en ik liep richting de zee, en omdat ze sliep of gewoon met haar ogen dicht lag te zonnen- groette ik haar nog maar niet. Ik kende haar van naam en gezicht, maar dat was het dan ook wel. Ze was nog vrij klein en had nog maar amper borstjes. Verder had ze echter een prachtig strak lichaam en het mooiste gezichtje ter wereld. Ik zou haar straks hopelijk wel weer zien.
Na een uur of 2 relaxt gesurft te hebben, met een windkrachtje 5 en een temperatuur van zo’n 35 graden, besloot ik te gaan douchen. Ik liep richting de douches toen ik plotseling mijn naam hoorde roepen. Ik keek om me heen en zag marleen –want zo heette ze- voor een tent in een stoel zitten, met een boek op schoot. “Hé, hoe gaat ie?” vroeg ik. “Wel toevallig hè?” Ze antwoordde Ja en vervolgens viel er een stilte. Ik baalde hiervan, altijd als ik een meisje leuk vond wist ik niet wat ik moet zeggen. Dat terwijl ik tegen andere meisjes altijd zo “normaal” kon doen. Naar mijn gevoel kreeg ik een rooie kop, en ik stamelde dat ik maar weer verder ging. Zij wist gelukkig ook niet echt wat te zeggen dus ik stond niet helemaal voor gek, bedacht ik later onder de douche. Die avond rond een uur of negen zat ik met mijn vrienden op de hangplek, op het strand ter hoogte van de pizzeria.
Ik had mijn vrienden nog niet verteld van Marleen, toen ze plotseling langs liep. Ik riep haar en gelukkig hoorde ze mij. Ik stelde haar voor aan de groep en schijnbaar werd ze geaccepteerd, want 10 minuten later zat ze al te giechelen met de andere meiden. Later op die avond raakte ikzelf met haar in gesprek en voor het eerst leek ik niet verlegen terwijl ik met een leuk meisje praatte. Ik kwam o.a. te weten dat ze 18 jaar was –ikzelf was 19- en ik kreeg ook wel het idee dat zij mij ook leuk vond. De volgende dag waaide het flink en ik was dus de hele tijd op het water te vinden. Die avond zouden we met z’n allen naar de disco gaan in het centrum van de camping en Marleen ging ook mee. Rond een uur of elf liepen we gezamenlijk langs het strand richting het centrum. Toen we er aankwamen was het aal redelijk druk op de terrasjes en in de disco. We dronken eerst even een biertje of een cocktail op een van de terrasjes en vervolgens gingen we de disco binnen. Omdat we er vaker kwamen zagen we al meteen een groot aantal bekenden.
Na een uurtje en wat biertje werd iedereen wat losser en al gauw waren we nog maar met z`n vieren over, Marleen, Maartje, Wouter en ik. De rest lag waarschijnlijk inmiddels op het strand te rommelen of zat in de nachtclub naar een stripshow te kijken. Wouter was mijn beste vriend op de camping en ook mijn surfbuddy en Maartje was ook een meisje uit de groep. Deze twee vonden elkaar volgens mij al de hele vakantie leuk, maar er was nog nooit iets van gekomen, maar misschien vanavond dacht ik. In het midden van de dansvloer stond een soort kooi waar om de twee uur ingehuurde danseressen in stonden te dansen. Toen op een gegeven moment de danseressen weg waren, gingen wij met z`n vieren in de kooi dansen. We stonden in de kleine cirkelvormige verhoging nog al dicht op elkaar en ik stond achter Marleen. Ze zag er goed uit vanavond.
Ze had een strakke spijkerbroek aan met ook een strak wit replay shirtje erover. Ze had haar lange haar los hangen. We waren heerlijk aan het dansen en ik zag hoe Wouter zijn handen op Maartje d`r heupen legde en niet zo veel later stonden ze dan eindelijk te zoenen. Na een tijdje fluisterde ze wat tegen elkaar en ze zeiden ons dat ze “even naar buiten” gingen, maar ik had wel een idee wat ze gingen doen en verwachtte ze die avond niet meer terug te zien. Ik was nu alleen nog met Marleen over en zei tegen mezelf dat als ik iets wou, dat ik dat dan nu moest doen. Hoewel er nu wel weer ruimte was in de box, bleef ik toch dicht achter haar staan en legde nu ook mijn handen op haar heupen. Ze keek even om en lachte naar me. Ze draaide zich nu om en we keken elkaar nu de hele tijd aan terwijl we doordansten op de muziek. Plotseling zoende ze mij. Mijn tong gleed langs haar lippen en zocht de hare.
Met mijn handen streelde ik nu afwisselend haar mooie strakke kontje en haar rug. Terwijl onze tongen in een heerlijk gevecht verwikkeld waren, werden ik op mijn rug getikt. De danseressen waren weer aan de beurt. We stapten de box uit en gingen even wat drinken. Een biertje en een lange tongzoen later vonden we dat het ook maar eens tijd was om naar buiten te gaan. Het was nu half drie en Marleen moest rond 3 uur bij de tent zijn. Ik had geen tijd opgekregen, omdat mijn ouders het allemaal wel best vonden omdat we met zo’n grote groep waren. We liepen hand in hand langs het strand en praatten zachtjes met elkaar. Na een tijdje hadden we het over sterren, omdat die zo helder zichtbaar waren, en ik stelde voor even op een bankje langs het strand te gaan zitten. Al gauw hadden we beiden echter geen aandacht meer voor de sterren en we lagen al zoenend op het bankje. Ik streelde nu met een hand haar kontje en met m`n andere hand streelde ik haar blote buik onder haar shirtje.
Ik gleed met die hand nu iets naar boven tot onderaan haar nog kleine rondingen. Ze hield even op met zoenen en zei: “mag wel hoor.” En ze glimlachte naar me. Ik lachte terug en zoende haar weer terwijl mijn hand nu over haar borstjes gleed in haar bh. Hoewel ze nog niet zo groot waren, waren ze wel al mooi rond en ik voelde de kleine tepeltjes verstijven. Ik had zelf inmiddels een behoorlijke stijve gekregen, maar ik had nog niet het idee dat ze dat in de gaten kreeg. Mijn hand gleed nu van haar borstjes weer omlaag tot net boven de bovenste knoop van haar spijkerbroek en vervolgens tot net eronder. Ze leek het toe te staan en ik streelde nu werkelijk haar kutje door haar broek heen. Hoewel onze tongen nog steeds verstrengeld waren liet ze toch een zachte kreun horen toen ik over haar kutje in de spijkerstof wreef.
Ik kon nu duidelijk de vorm van haar lipjes voelen die van opwinding iets gezwollen waren en tegen de broek drukten. Ze verschoof haar been iets en deze kwam tussen mijn benen terecht waardoor ze m`n stijve volgens mij wel gevoeld moest hebben, maar volgens mij vond ze dat niet erg want ze duwde zelfs heel even met haar bovenbeen wat harder in m`n kruis. Ik hield op met strelen en maakte de bovenste 3 knoopjes van haar broek open en gleed met m`n hand naar binnen. Door haar stringetje voelde ik de gezwollen lipjes nog beter en ze kreunde nu wat harder. Ze stopte even met zoenen om diep adem te halen, keek even verliefd naar mijn gezicht en tongde me vervolgens weer. Nu gleed ik met mijn hand ook haar stringetje in en voelde geen schaamhaar. Ik bedacht dat ze dat waarschijnlijk afgeschoren had, en dat vond ik ook wel mooi. Toen ik nu weer haar lipjes aanraakte maar nu zonder broek ertussen, kreunde ze opnieuw.
Ze beet in m`n tong van genot toen ik voor het eerst haar clitje aanraakte. Gelukkig beet ze niet hard. Ik streelde nu met m`n duim haar lipjes terwijl m`n wijsvinger over haar clitje wreef. Ze hield nu op met zoenen en begon zwaarder adem te halen, terwijl ze haar ogen gesloten hield. Het zware ademhalen liep langzaam over in echt kreunen. Na ongeveer een minuut voelde ik haar kutje samentrekken en met een hele diepe lange zucht kwam ze klaar. Toen ze haar ogen weer opendeed keek ze me aan en bedankte me met een lekkere tongzoen. “Wauw, dat was lekker.” Zei ze, en ik vroeg of het de eerste keer was dat ze klaarkwam. “Ik heb mezelf wel eens gevingerd,” antwoordde ze “maar dit was veel lekkerder.” “Ben jij niet ook ontzettend opgewonden geraakt?” vroeg ze even later aan mij en terwijl ze dit vroeg gleed ze met haar wijs- en middelvinger over mijn stijve. Mijn lul klopte in mijn broek, vooral toen ze met haar volle hand over de lengte van de schacht begon te wrijven. Plotseling hield ze op. “Oh shit!” riep ze “Het is al half vier ik moet naar de tent!”
Mijn kloppende lul moest maar even wachten, die zou ik straks dan zelf wel even helpen. We liepen nu rustig hand in hand door richting haar tent. Daar aangekomen meldde ze zich even snel bij haar ouders, die meteen weer in slaap donderde en kwam vervolgens weer mij toe. “Schatje bedankt” zei ze en ze gaf me nog een zoen. En voordat ze haar tent binnenging kneep ze nog even vlug in mijn lul en fluisterde:”Die is morgen aan de beurt.”
Aantal keer gelezen:
831
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)