Spannendverhaaltje.nl

Steffie Neemt Wraak

-
21-10-2010
Het is donderdag. Het is weer eens zwaar 'klote' want mijn ex, Steffie waarvan ik al enkele jaren gescheiden ben, ligt weer eens dwars. Er moet nog van alles geregeld, zoals polissen en zo. Telefonisch lukte dit niet en schriftelijk bleek helemaal hopeloos. Ik nodig haar uit in een openbare gelegenheid om daar de zaken dan maar te regelen. ‘Nee, daar heb ik niet alles bij de hand. En ik ben niet van plan om alles mee te slepen’ bekte ze voor de telefoon. ‘Ik heb een ander voorstel’ zegt Steffie op een wat vriendelijker toon. ‘Kom maar bij mij thuis, daar heb ik wèl alles bij de hand. Trouwens, dan hebben we alle rust want de kinderen zijn een paar dagen op vakantie’. Ik zucht. Het zal dus niet anders kunnen als ik de zaakjes geregeld wil zien. ‘Oke, zeg maar wanneer en hoe laat’ gaf in naar lang aandringen uiteindelijk toe. ‘Kom vanavond maar, rond een uur of acht?’ zei ze wat twijfelend. Ik stemde toe, omdat mijn partner toch tot vrijdagavond uit huis was.

Ik bel aan op nummer 102. Even later opent Steffie de voordeur. Wat voor een gezicht zou ze trekken? Gelukkig viel het reuze mee. Ze keek wat onzeker, maar toch had ze een klein glimlachje op haar gezicht. Ze had een leuk koppie haar, ze zag er erg verzorgd uit en was leuk en aantrekkelijk gekleed. ‘Kom binnen. Je hebt vast wel zin in een kop koffie’. ‘Natuurlijk’ zei ik, ‘koffie gaat er altijd in’. Op de eetkamertafel lagen papieren, mappen en een doos met van alles en nog wat. ‘We gaan eerst voor een kop koffie drinken, die papieren komen straks wel’ zei ze op vriendelijke toon. De koffie komt op tafel. Ik zit ik op mijn gemak op de bank en Steffie tegenover mij in een comfortabele stoel. Het gesprek komt moeizaam op gang. Beiden voelen we ons toch wel wat ongemakkelijk. ‘Ik heb de gordijnen maar gesloten’ begint ze, ‘want anders zouden de buren er nog iets van kunnen denken’. ‘Ze hoeven trouwens ook niet te weten wie er hier op bezoek komt’. Het ijs was enigszins gebroken. We praten wat over de kinderen, dagelijkse dingen en uiteindelijk ook nog even over ons leven. ‘Heb je een vriend’ vraag ik haar recht op de man af. Ze bloost even. Blijkbaar had ze deze vraag niet verwacht. ‘Nee’ zegt Steffie. ‘Nu even niet. Ik heb er trouwens even genoeg van. De meeste mannen durven zich blijkbaar niet te binden’. ‘Of de kinderen vinden ze een sta in de weg’. ‘Ja, ik heb verschillende relaties gehad, soms van een paar weken en de langste duurde drie maanden’. ‘En eerlijk gezegd, ik voel me gebruikt door die mannen. Misschien wel misbruikt’. ‘Even zijn ze erg lief en willen ze van alles’. ‘Even is het fantastisch maar dan zijn ze net zo snel weer weg als dat ze zijn gekomen.’ ‘En daar baal ik van. Soms probeer ik wel eens iets te bedenken om wraak te nemen op dit soort kerels’ zegt ze op bittere toon. ‘Tja’ zo probeer ik haar gerust te stellen, ‘ik begrijp je helemaal. Het is niet gemakkelijk. Misschien is het zuur, maar blijkbaar ben je de ware nog niet tegen gekomen’. We praten er nog even over door. Plotseling veert ze omhoog uit haar stoel en zegt opgewekt ‘ach ja, het is niet anders. Maar nu moeten we maar eens alle papierwerk aan de slag met ’.

Eenmaal aan de eetkamertafel zie ik allemaal keurige stapeltjes. Steffie heeft alles gesorteerd. ‘Je hebt alles goed voor elkaar Steffie, ik denk dat we snel klaar zijn’. We zitten tegenover elkaar en zo af en toe snuif ik een vlaag van haar zoete geur op. Een parfum die ik niet ken, maar die wel precies bij haar past. Het is aangenaam. Hoewel ik alle tijd heb, besef ik dat ik toch weer snel naar mijn eigen stekkie wil. Want, naarmate we langer aan tafel zitten, en ik haar geur opsnuif, en Steffie mij steeds vaker aankijkt, voel ik mijzelf toch steeds onzekerder en ongemakkelijker. Zo af en toe, als een schim, flitst het verleden even aan me voorbij. De tijd die ik met haar had. De geweldige seks, de partnerruil en haar zalig lijf. ‘Hé, bent je er nog, ik vroeg je wat’ griste ze tegen mij. ‘O, ja, ik dacht net even na over die polis van de risicoverzekering. Die heb je hier zeker niet’ verontschuldigde ik me. ‘Nou, volgens mij zat je te dromen, maar dat is niet erg. Ik zal nog even boven kijken of die polis daar ligt’ zegt ze terwijl ze de kamerdeur achter zich sluit. Ik hoor het gestommel op de trap en zo verdwijnt ze naar boven. Ik realiseer me dat ik even door de mand viel. Mijn hoofd gloeit, en ik merk dat mijn pik behoorlijk aan het zwellen is. Gelukkig zit ik onder de tafel geschoven, dus dat zal Steffie niet bemerken. Zeker een kwartier later gaat de kamerdeur weer open en in één adem zegt ze ‘ik weet het weer, die polis is toen afgekocht’. Ze neemt weer plaats aan tafel. Ik moet even doen alsof ik nadenk. Die polis is natuurlijk al lang afgekocht flitst er door me heen, dat wist ik. Maar even een adempauze. Ik wrijf aan mijn voorhoofd, diep denkend. Ja, nadenken doe ik zeker. Want, wat had Steffie boven gedaan? Toen ik vanavond binnen kwam, zag ik hoe haar lekkere kontje was ingepakt in een niet al te lang rokje. Ja, zeg maar rustig ‘sexy’. Maar nu ze de kamer weer binnenkwam, zag ik dat ze haar truitje had uitgetrokken. Ik zag nu hoe haar heerlijke bovenlijf, haar borsten en haar tepels, zich zonder bh overduidelijk aftekenden onder haar dunne en strakke shirtje. Ik moest even slikken. Dat kreng, zo schoot er door me heen. Ze weet gewoon dat ik knotsgek wordt van haar tieten. Wat een pestkop. Hoe naïef kan ik toch zijn. Ik zocht er niets achter. We waren toch gescheiden. We waren toch ‘klaar’ met elkaar. Als het papierwerk geregeld is, dan ligt toch alles achter ons? ‘Ja, je hebt gelijk, die polis is inderdaad afgekocht’ zeg ik na een minuutje. 'Och' zegt Stefiie, ‘ik wist het eigenlijk ook nog wel, maar ik realiseerde me dat pas toen ik eenmaal boven was’.

We vullen de papieren in, ondertekenen en controleren alles nog eens goed. Mijn pen valt op de grond, onder de tafel. Ik schuif mijn stoel iets naar achter en probeer mijn pen te pakken die vrijwel bij de voeten van Steffie terecht is gekomen. Steffie werpt ook even een blik onder de tafel en zegt ‘hier ligt ie, vlak bij mijn voeten.’ Ik wil de pen pakken, maar dan gebeurd er iets waarop ik totaal niet had gerekend. Steffie spreid haar benen en ik kijk recht tegen haar lekkere geschoren kutje aan. In volle glorie! Als aan de grond vastgenageld staar ik naar haar natte kutje. Haar schaamlippen zijn duidelijk gezwollen. Een heerlijke betoverende geur doordringt mijn reukzin. Voor mijn gevoel staarde ik wel een paar minuten recht naar haar zalige kruisje. Een kutje met een geschiedenis die ik voor een groot deel maar al te goed ken. Mijn hart bonkt, mijn bloeddruk stijgt, mijn hoofd gloeit en mijn paal schiet omhoog. Nee, dit kan niet, flitst er door me heen. Voordat ik me kon bedenken, schieten de handen van Steffie onder tafel. Ze pakt mijn hoofd met een ruk, en beveelt mij: ‘lik me, lik mijn natte kutje klaar’. Weerstand bieden lukte mij vrijwel niet. Steffie zakte iets onderuit op de stoel en drukte haar kutje stevig op mijn mond. ‘Nou, komt er nog wat van’ griste ze me toe. Voorzichtig beroerde mijn tong haar natte schaamlippen. Het was alsof ik na een heel lange vakantie weer thuis kwam. Een heerlijke, ietsjes zilte smaak prikkelde mijn zintuigen. Mijn hersenen werkten op volle toeren en stuurden, zonder ik daarop invloed had een signaal naar mijn pik. Mijn paal kwam nu echt overeind en werd bikkelhard. ‘Weet je niet meer hoe het moet?’ ‘Er in met die tong, lik mijn klitje’ gromt ze terwijl ze zachtjes gaat kreunen. Steeds dieper drukt ze mijn hoofd in haar heerlijke warme kruisje. Mijn tong gaat dieper en beroerd haar klitje. Langzaam, en voorzichtig. Heel subtiel. Steffie schokt met haar onderlichaam terwijl ze in mijn mond klaar komt, en terwijl ze mijn hoofd bijna van mijn lijf rukt. Ze houdt me stevig vast terwijl ik al haar zalig riekende geil gulzig naar binnen werk.

‘Je bent nog niet klaar, nog lang niet’. ‘Dit wordt mijn wraak tegen kerels zoals jij en die anderen die altijd maar meenden dat ze mij moesten neuken’. ‘Mij gebruiken, mij misbruiken’. ‘Nu gebruik ik jou, nu bepaal ik of ík je ga neuken, niet jij’ commandeerde ze mij op een voor haar ongekend felle toon. Zo kende ik haar niet. Deze ‘nieuwe’ Steffie wist mij wel op te winden, meer dan ooit. Zij nam nu echt het heft in handen. Ze draaide zich slinks van de stoel en terwijl ze mijn hoofd stevig vast wist te houden, zat ze nu bij mij onder de tafel. Ze drukte de stoelen opzij en gromde tegen mij ‘op je rug, ga op je rug liggen. Nú!’. Ik ging mee in het spel, en draaide me op mijn rug. Steffie dook bovenop mij en drukte zonder pardoes haar kutje recht in mijn gezicht. ‘Lik me nog maar een keer, zonet ging het veel te snel’ vervolgde ze. Mijn tong vond snel de weg tussen haar lippen en gleed deze keer diep in haar lekkere poesje. Blijkbaar te lekker. Steffie schokt en drukt haar venusheuvel op mijn kin en begint zachtjes te wrijven. Daardoor zit mijn tong nog dieper in haar lekkere lijf. Nee, ontsnappen aan deze situatie kan ik zeker niet. Haar heerlijke bovenbenen omknellen ook nog eens mijn gezicht. Ondertussen doordringen de meest zalige en sensuele geuren mijn reukorgaan. ‘Oooo, jahaa, dieper’ kreunt Steffie, ‘dieper’. Haar kutje begint behoorlijk nat te worden, en mijn paal staat ondertussen op springen. Ze voert het tempo op en rost met haar kaalgeschoren venusheuvel stevig over mijn kin en mijn mond. Steffie heeft het erg naar de zin. Ze heeft de gigantische bobbel op mijn broek ontdekt. Met haar beide handen masseert ze over de bobbel. ‘Je bent geil geworden hè, maar denk maar niet dat je mij gaat neuken! Dat bepaal ikzelf wel’. Blijkbaar wind dit haar erg op, want vrijwel direct komt ze rossend op mijn mond klaar. ‘Ooooo, jezuuusssssss, god, ik koooommm’. ‘Dieper, dieper verdomme, nu, dieper’ en kronkelend stort ze haar zalige geil rechtstreeks in mijn mond.

Ze ligt nog steeds uit te puffen met haar kutje op mijn mond. ‘O, wat was dit zalig’ kreunt ze nog eens op een sensuele manier. Ik lig in een benarde positie en ik wil haar iets opzij drukken. In een reflex klemt ze haar zachte bovenbeen weer rond mijn gezicht. ‘Niks daarvan, je blijft liggen. Ik ben aan de beurt. Weet je nog!’ zegt ze hijgend. Al hoe lekker dit ook is, zo realiseer ik me na enkele momenten, dit kan ik niet maken tegenover mijn partner. Met veel kracht weet ik me los te wrikken en in een schicht sta ik naast de tafel, nog steeds met een enorme bobbel op mijn broek. Steffie, met haar rokje nog omhoog, schiet omhoog en zegt op felle toon ‘niks daarvan, liggen jij. Zo gemakkelijk kom je er niet af! Ik ga je nog neuken, totdat je de sterren ziet, totdat je kapot bent’. Allemachtig, wat is er in haar gevaren? Wat een felheid. Ze lijkt echt boos. ‘Maar dit weerhoud me er niet van om te gaan’ zeg ik enigszins beduusd tegen Steffie. ‘Ik ga naar huis, dit kan niet!’

‘O, mooi, nu heb jij er genoeg van? Maar ik nog niet. Als je gaat, nou, dan kom je er nog achter!’ Ze gooit met een slinger papieren op de grond, gooit een stoel omver, ze trekt haar shirtje uit en trekt dit kapot en gooit dit de kamer in. Ik sta er naar te kijken. ‘Wat denk je er van als ik nu de politie bel en aangifte doe van aanranding?’ zei ze vals. ‘Je hebt geen keuze, je blijft hier’ zegt ze terwijl ze aan mijn arm rukt. Tja, eerlijk gezegd sta ik dan niet erg sterk. In dit geval zal men Steffie geloven. En dan? schiet er door me heen. Ik zie het scenario voor me. Het ergste is natuurlijk dat dit mijn relatie gaat kosten. En dat is iets wat ik ècht niet wil. Maar hoe speel ik dit verder. Moet ik gewoon toegeven of moet Steffie haar best maar eens gaan doen? Ik besluit het laatste. Ik stel me een beetje schuchter op, ik stamel wat. ‘Ja, maar... ik durf niet te blijven’ zeg ik bedeesd. De slachtofferrol sloeg aan. Steffie voelde zich oppermachtig. En eigenlijk was dat ook zo. Ze trekt me aan mijn arm mee naar de bank voor in de kamer.

‘Zo, en laat mij nu maar eens zien wat er onder die bobbel op je broek zit. Trek die broek uit’ beveelt ze mij. Met enige moeite maak ik mijn broek los en gooi deze op de grond in de kamer. Ze klemt haar ene arm om me heen en rost op een geile manier tegen mij aan. Haar andere hand zoekt de bobbel op mijn slip. ‘O, jee, nog steeds zo’n dikke paal?’ vraagt ze pestend. Haar hand glipt in mijn slip en omklemt mijn stijve. ‘O. Mijn god’ zegt Steffie op een geile manier, ‘ik was even vergeten hóe dik ie wel niet was. Het lijkt wel alsof die gegroeid is’. Ze trekt mijn slip naar beneden. ‘Jezus, wat een lekkere dikke paal’ slist ze. Ze gaat op haar knieën en omklemt mijn stijve met beide handen. Ze staart een tijdje en zegt ‘zo’n dikke paal heb ik sinds de scheiding nooit weer gehad’ en met volle overgave gaat ze zuigen. Van genot zak ik bijna door mijn knieën. Ik wil me onderuit laten zakken op de bank. ‘Niks daarvan, staan blijven’ gromt Steffie, terwijl ze haar nagels stevig in mijn billen verankert. ‘Ik bepaal wat er gebeurd!’ Het genot giert door mijn lijf, wat kan die Steffie toch zalig pijpen. Met mijn half gesloten ogen kijk ik op haar neer en zie haar zalige, volle ronde kontje. De herinneringen flitsen in sneltreinvaart door mijn hoofd. Hoe heerlijk ik haar achter langs altijd lekker in haar kutje had geneukt, haar zalige kontje stevig in mijn schoot. Hoe Karel haar ook had geneukt, ook in haar kontgaatje. Ook deze gedachten winden me op. Mijn paal klopt, het bloed pompt. ‘Nee, nog niet, je gaat niet klaarkomen’ roept ze en laat mijn paal los. O, shit, dat was op het nippertje! Bijna kom ik klaar. Ze likte zich om haar mond en griste ‘zo, een paar druppeltjes van jouw geil, dat is nu wel even genoeg. Nu weet jij ook eens hoe het is om níet klaar te komen. Zo hebben die andere kerels mij ook wel eens achter gelaten’.

Steffie drukt me achterover op de bank. Mijn paal fier omhoog. ‘Liggen blijven’ beveelt ze. Zo, die is pittig geworden constateer ik tot mijn groot plezier. Steffie gaat op de rug op me liggen. ‘Pak mijn tieten, beide’. Ik sla mijn handen rond haar bezwete lijf. Mijn handen vullen zich met haar mooie kleine borsten. Haar tepels zijn snoeihard en priemen in mijn handpalmen. Haar lijf drukt op het mijne terwijl ze met een handige beweging mijn paal in haar kutje werkt. Mijn paal schuift zonder enige moeite in haar heerlijke, hete en natte holletje. ‘O, god, jezus kreunt Steffie, wat heb ik hiernaar al die tijd verlangd’. ‘Die dikke paal weer in mijn kut!’ Ze begint ritmisch te bewegen. Haar onderlijf drukt ze in een bocht omhoog en drukt haar hele lijf naar onder. Mijn paal schuift bijna tot de inplant bij haar naar binnen. O, mijn god, wat is dit geil, dit houd ik nooit lang vol denk ik. Maar, Steffie komt kermend klaar, terwijl ik nog net niet zover ben. ‘oooo ahhhaaa, nee, jezus crispianus, ja, ja ik kooommmm.’ Al Kronkelend voel ik haar warme geil rond mijn paal. Ze schokt, kreunt en ze siddert van genot. Haar schaamlippen klemmen rond mijn stijve. ‘Oooooooo’ kreunt ze na haar laatste scheut van genot. Mijn paal floept uit haar kutje en haar geil voel ik druppen. Haar vermoeide lijf valt op me neer als een steen. Onbeweeglijk. ‘Nee’, fluistert ze, ‘je blijft stil liggen. Je gaat me niet vol spuiten’. Weer lig ik vrijwel weerloos met een kloppende paal in een positie van onmacht.

‘Kom, naar de keuken’ zegt ze na enige tijd. Ze trekt me mee en legt haar handen op het keukenblad en drukt haar goddelijke kontje naar achter. ‘Lik me eerst maar eens fijn schoon’ gniffelde ze. Ik ga op mijn knieën en sla mijn handen rond haar mooie ronde dijen. Mijn tong zoekt haar natte holletje. Zalughhhh... al haar heerlijke geil lik ik gretig uit haar poesje en van de binnenzijde van haar benen. ‘Zo ist genoeg’ slist ze weer op felle toon. Nu ga je dat andere gaatje ook maar eens lekker likken’ draagt ze me op. Mijn tong glijdt door de zalige spleet iets omhoog en vindt haar andere gaatje. Het kontgaatje waarin Karel zijn zaad menigmaal in had gespoten. Mijn tong maakt draaiende bewegingen en langzaam gaat het puntje naar binnen. Een wat sterke smaak, maar wonderlijk genoeg vind ik het niet onaangenaam. Steffie drukt haar kontje stevig in mijn gezicht. Ze kreunt en geniet. ‘Zo is het wel genoeg, maak je nu maar eens echt nuttig’ zegt ze kattig. Niet wetende wat nu precies de bedoeling is, kom ik omhoog en druk instinctief mijn gigantisch stijve paal, zonder pardoes diep in haar kutje. Steffie schreeuwt even, van genot. Blijkbaar had ik de goede keuze gemaakt. ‘Neuk me Peter, neuk me. Ooo jaaa... ga mij nu maar eens lekker vol spuiten’ kreunt ze gesmoord. ‘Ja, ooooo, ja, zooo’. Ik beweeg langzaam, steeds iets dieper en ik maak daarbij een draaiende beweging. ‘Ooooo.. Jaaaa... toe maar, spuit maar, nu!’ kreunt ze geil. Op commando klaarkomen lukte mij nooit. Maar ik was nu zo vreselijk geil geworden en ik stond op springen. ‘NU, nú, spuit me vol verdomme’. En met een gekromde en kloppende paal, diep stotend in haar zalig hol, explodeert mijn paal en spuit ik met volle kracht al mijn zaad diep in haar geile en hete hol. Stampend, rammend en kreunend. ‘Jezus, Peter, ik kom oookkkkk’ en haar schaamlippen trekken zich samen rond mijn paal. Haar lijf verkrampt en er volgt een explosie. Schokkend en tierend komen we samen op een hemelse manier klaar. We vallen uitgeput, tegen elkaar aan, tegen de keuken, al puffend en hijgend. Het geil loopt uit haar holletje. Het druppen hoor je af en toe op de vloer.

‘Lik mijn kut schoon, ja, ook jouw zaad!’ maant ze me terwijl ze met haar borsten voluit op het keukenblad ligt. ‘Nou, sta niet te treuzelen’ benadrukt ze nog eens terwijl ze haar lekkere kontje ver naar achter drukt. Gulzig en met lange halen lik alles schoon. Het verrukkelijke mengsel met al haar geil zit rond mijn mond en hangt aan mijn kin. ‘Zo is het genoeg’ zegt Steffie. Ze draait zich om, pakt me vast en likt de resten rond mijn mond gretig af. Uiteindelijk steekt ze haar tong bij mij naar binnen en begint een intense en geile tongzoen. ‘Bedankt lekker ding’ fluistert ze in mijn oor. Rond elf uur gaan we weer naar de woonkamer en nemen plaats op de bank. ‘Een pilsje’ vraagt ze me lief. ‘Graag’ zeg ik. Zelf neemt ze een wijntje. Enige minuten later zitten we eindelijk te ontspannen en roken een sigaretje. ‘Zo, dat was het dan denk je nu? plaagt Steffie’. Ja, dat dacht ik inderdaad op dat moment. ‘Ik ga me maar eens aankleden, en dan ga ik maar weer eens naar huis denk ik’, maar voordat ik mijn zin af kon maken, onderbrak ze mij. ‘O nee, geen sprake van, dat denk je maar’. Steffie keek me aan en aan haar blik zag ik dat ze het meende. ‘Al die jaren dat vooral jij bepaalde wanneer we seks hadden zijn nu voorbij. Nu is het mijn beurt en ik zal er gebruik van maken ook!’ Je gaat maar lekker even mee naar boven.

Spannend was het wel, en ook erg geil. Mijn pik was inmiddels al weer wat gezwollen na de intense neukbeurt die we hadden gehad. Heel dominant staat Steffie in de deuropening, ‘ik blijf hier niet staan wachten hoor, geen sprake van. Je komt nú’. Bijna slaafs volg ik haar, de trap op naar de slaapkamer. Boven verwachting trof ik een warme en intieme slaapkamer aan. Het laatje van het nachtkastje nog half open. Met mijn nieuwsgierige blik kon ik het niet nalaten even in de lade te gluren. En, ja, speeltjes en veel verschillende dildo’s. ‘Ja, kijk maar goed, die heb ik nu even niet nodig’ grist ze me toe. Ze geeft mij een flinke opdonder en ik val ruglings op het uitnodigende bed. Steffie gaat pardoes op mij zitten. Standje 69. Zonder woorden, pakt ze mijn halfharde pik in haar mond en begint me heftig, maar zalig te pijpen. Mijn tong heeft haar lekkere neuksleufje al weer snel gevonden. ‘O, jaaah, heerlijk’ fluistert ze als ik met mijn tong over haar klitje glijd. Al snel kom ik op andere ideeën. Mijn vinger schuift bij haar naar binnen op zoek naar haar meest gevoelige plekje. ‘Oh, oh... ja, daar’ kreunt ze. Het zachte plekje, boven in haar kutje had ik gevonden. Haar G-spot. Heel geraffineerd stimuleer ik haar geile spotje. Iets te goed, zo bleek al snel. ‘Ga door, ga door verdomme’ en kreunend spuit ze haar geil recht in mijn gezicht. Haar nagels klemmen zich in mijn bovenbenen en ze snakt naar adem. Mijn paal staat fier omhoog en wil nog maar één ding: in haar zalige natte kut! Ze draait zich om en gaat met haar rug op me liggen. Mijn handen strelen haar lijf en ze slaakt een diepe zucht. ‘O, jeetje, zó heeft een andere man me nog nooit klaar gemaakt’ kreunt ze. Steffie zit vol energie, zo blijkt. Ze pakt vrijwel direct mijn stijve en masseert haar natte en gezwollen schaamlippen met mijn opgezette eikel. Wat zalig! Ze werkt mijn paal een stukje naar binnen en gaat weer met mijn eikel tussen haar schaamlippen wrijven. Ik word gek, ging er door me heen. Dan weer diep in haar holletje, en zo gaat het even door. Dan tilt ze haar lekkere kontje op, en drukt mijn paal iets naar achter. ‘Stil’ grist ze me toe. Zonder verder iets te zeggen voel ik hoe mijn eikel een klein stukje in haar strakke kontje drukt. ‘Ahhh... auw... ohhh’ kreunt ze. Ze wil mijn paal nu wel in haar geile kontje? Mijn glibberige paal krijgt het zwaar te verduren. Onder gekreun, werkt ze mijn pik steeds dieper naar binnen. God, jezus, dát voelt geil! Steffie blijft maar doorgaan, ondanks alle moeite die het kost om bezit te nemen van mijn paal. Dan stopt ze en begint voorzichtig ritmisch te bewegen. Na een paar minuten geeft ze het op. ‘Het lukt nu nog niet’ zegt ze teleurgesteld. Zonder na te denken draait ze zich om en begint ons favoriete standje. Zij, on top! Mijn paal dringt moeiteloos bij haar naar binnen. Tot aan de inplant. Steffie begint heftig te rossen, met haar venusheuvel over mijn schaambeen. ‘Nu zal ik jou e’s even goed doorneuken’ zegt ze op vurige toon. Mijn handen zoeken onmiddellijk haar zalige, kleine borsten. Haar tepels priemen fier vooruit. Even verwen ik deze parels, maar dan houd ik mijn handen met geopende handpalmen omhoog. Haar tepels schuren door mijn handen. En daarvan wordt Steffie vreselijk geil zoals altijd. ‘O, god, ohhh, jaahhaaa, ik kom’ kreunden we vrijwel in koor. Voor de laatste maal verkrampten ons lichamen zich onder een zalig en heftig orgasme. Uitgeput viel ze op me neer. Mijn paal floepte uit haar drijfnatte en spekgladde kut. Al het geil liep over mijn paal, mijn buik en tussen mijn benen door op de lakens. Heerlijk!

Steffie omhelsde mij en begon een tongzoen zoals ik die nooit van haar had gekend. Intens, teder en liefdevol. Ze heeft na de scheiding veel bijgeleerd was mijn conclusie. In ieder opzicht!

Na een kwartier waren we beiden uitgeblust. ‘Je mag hier ook blijven slapen hoor, er zijn al zoveel mannen die bij mij zijn blijven slapen’ zegt ze lief. Zonder op het voorstel in te gaan, begin ik haar uit nieuwsgierigheid te vragen naar ‘al die andere mannen’. Boven verwachting is ze erg open en vertelt me veel. En wel zoveel, dat mijn paal er al weer zin in krijgt. Maar het kan nu ècht niet meer! zegt mijn verstand.

‘Nog een pilsje’ vraagt ze me als we weer in de woonkamer zijn. ‘Of ga je liever naar huis?’ Ik verontschuldig me en trek mijn slip en broek weer aan. Achter de voordeur pakt ze me nog even stevig met een tongzoen. Haar hand glijdt voor de laatste keer nog even vluchtig in mijn slip. ‘Je bent nog niet van me af Peter’ verzekert ze mij terwijl ze mijn pik nog even stevig kneed. ‘Bij de eerst volgende gelegenheid ben je weer aan de beurt’ zegt ze tenslotte. Als ‘een dief in de nacht’ verdwijn ik en stap in de auto. Op weg naar huis.
Aantal keer gelezen:
556
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)