Spannendverhaaltje.nl

Stef's fitness

-
14-04-2012
Dit verhaal is geschreven door Mike meer verhalen van Mike Hoi, ik ben Stef. Ik zal me even kort beschrijven voor de goede orde: Ik ben 18, lang en wat slungelachtig. Alles maar dan ook alles aan me is dun en slungelachtig. Tot mijn penis aan toe. Heb kort, donkerblond haar. En ik ben vrij bleek, ik zeg altijd dat ik een betere witgarantie geef dan Omo, ik kan zonnen wat ik wil, het doet niet veel. En als je dat dan combineert met het feit dat ik makkelijk bloos geeft dat een mooi plaatje. Ja ik bloos vaak en dan vooral in de buurt van meisjes en vrouwen. Ik kijk naar ze van een afstand en verlang naar contact maar ik weet bij god niet hoe te beginnen. En als ik dat al wist, waarover moet ik praten? Ik heb geen ‘game’, heb geen interessante verhalen. Ik heb denk ik wel humor maar dat merkt niemand; ik hou me liever op de achtergrond. Draag neutrale kleding en van die Mephisto schoenen, als het goed is heb je dan wel een type voor ogen…
Mijn moeder (ja ik weet het) heeft me gepusht om te gaan fitnessen. Dat wilde ik ook zelf graag, om van het slungelige af te komen; maar ik durfde de stap niet te zetten. Alleen naar zo’n club; hoe moest ik me gedragen, hoe moet ik kijken? Rare vragen, ik weet het.
In augustus, op mijn verjaardag hakte ik de knoop door: Op 1 september zou ik beginnen. Uiteindelijk werd het toch weer een paar dagen later, met excuses over huiswerk, over dingen die ik op TV wou zien. En ik was moe, zei ik tegen mijn moeder, voelde me niet lekker. Ze gaf een scheve glimlach en aaide over mijn bol (waarbij ik mijn hoofd wegtrok want ik ben geen knulletje meer) en toen ik uiteindelijk afgelopen zondag toch ging, wenste ze me veel plezier en zoende me op de wang, en ik wist hoe trots ze was en hoe vurig ze hoopte dat ik daar mijn plek vond.
Ik werd op gevangen door Julia, een erg mooie en lieve meid met sluik kastanjebruin haar, die me inschreef en op mijn gemak stelde en heel lief mijn hevige blozen negeerde. Stiekem bekeek ik haar borsten in het witte bloesje dat twee knoopjes openstond en hoopte dat ze niks doorhad. Wat een prachtige meid. Ik moest me bewust afleiden en keek opzichtig de zaal rond, alsof ik hevig geïnteresseerd was. Wat me niet hielp was de manier waarop ze haar haar op een staart deed onder het praten, even het elastiek tussen de tanden houdend. Dat heb ik altijd een opwindend gebaar gevonden sinds ik ‘op die manier’ naar meisjes kijk, geen idee waarom. In elk geval was ik blij dat ik werd overgedragen aan een gespierde instructeur, en gewoon aan de gang kon. Dat ging later wel veranderen, die blijheid (spierpijn komt na 2 dagen, heb ik gemerkt) maar ik werd flink afgebeuld en kon mijn gedachten verzetten.
Ik voelde me nog ongemakkelijk, heel bewust van de bewegingen die ik deed en de andere sporters om me heen, maar na een warme lach en een wuifje van Julia vanachter de bar en wat complimenten van Bjorn, mijn instructeur, kreeg ik de slag te pakken. Na een uur zei hij me dat het wel even genoeg was, en stuurde hij me naar de cardio-apparatuur om nog wat te zweten. Hij legde me het roeiapparaat uit en liep weg, naar een volgende klant. Ik nam een slok van mijn sportdrank en nam me voor het zo lang mogelijk uit te houden. Het zweet over mijn bovenlijf gaf me een tevreden gevoel, tot ik precies voor me twee donkere meiden op de fietsen zag stappen; toen voelde ik me meteen vies.
Ik zeg je eerlijk, tot die tijd had ik een voorkeur voor blank en met name blond, al keek ik met de nodige belangstelling naar de prachtige lijven van de meiden in rapvideo’s. Iets te ghetto voor me, maar wat een rondingen; en een mooie donkere glimmende huid kon me wel boeien.
Dus de twee vrouwen voor me trokken mijn aandacht. De ene was wat langer en stevig, als Serena Williams, maar dan met kort steil haar; en de tweede was klein en slank, had kleine krulletjes tot op haar schouder en (zag ik in de spiegelwand die voor hun stond) had een fenomenale D-cup. De Serena look-a-like vouwde een paar gigantische billen over het fietszadel en begon er van links naar rechts over heen te bewegen toen ze langzaam begon te trappen. Ik roeide bijna niet meer maar had het niet door, pas toen ik de kleine tegen Serena iets hoorde zeggen van ‘Waak eei’ had ik door dat ze mij in de spiegel aankeken, mijn blik hadden opgemerkt. Ze giechelden opzichtig en ik kleurde als een vleestomaat. Ze giechelden harder en kwebbelden met elkaar. Ik had het idee dat die Serena haar billen verder achteruit stak en inderdaad, wat ze waarschijnlijk hadden gedacht gebeurde: ik bloosde nog intenser en slikte hard.
Ik nam een nieuwe slok sportdrank en verborg me achter mijn handdoek, zo lag mogelijk mijn gezicht droogwrijvend tot het brandde. De grote vrouw was breedgeschouderd als Serena, maar ook gewelfd. Vrouwelijk, maar met een woeste vrouwelijkheid. Heel even schoot het door me heen hoe imponerend het zou zijn ‘daaronder’ te liggen. Een zwarte Crumb-vrouw, ferme heupen. En wat een ongelooflijke kont. Even lichtte de kleinste van de twee haar achterwerk op, en trok langzaam haar sportshorts recht, haar hand plagend langs haar strakke billen bewegend. Ik wist niet meer goed waar te kijken, en weer wisselden de meiden een opzichtige blik uit. Na een minuut of 10 wilde ik net besluiten op te stappen, toen de meiden opstonden van hun fiets en in hun vreemde taal (inmiddels weet ik dat het Antilliaans is) gesmoord pratend vertrokken, hun gezichten dicht bij elkaar. Bij het weglopen draaiden ze tegelijkertijd om met een smalende blik op mij. Ik roeide door, maar toen ik na een minuutje opkeek zag ik ze bij Julia staan, en zag ik ze alle drie uitbundig lachen. Dat vond ik het meest genante, want ik had bij Julia een goede indruk willen maken, en ik probeerde intens door te roeien. Toen ik even later keek waren de twee meiden weg, en was Julia drankjes aan het serveren aan twee andere jongens die bij de bar zaten. Ik had nu pas door dat de donkere meiden, de twee jongens aan de bar en ik de laatste klanten waren.
Het was zondag, kwart over 3 en hoewel de club tot 4 uur open was, was het al uitgestorven. Ik liep een beetje spichtig langs de bar op en probeerde Julia’s blik te mijden maar vanachter de bar klonk haar vrolijke stem “Lekker gesport Stef?” en ik zag dat ze me weer een lieve glimlach gunde terwijl ze glazen droogde. Volgens mij was mijn hese ‘ja’ nauwelijks hoorbaar, en ik haastte me naar de kleedkamers. In de gang naar de kleedkamers hoorde ik ineens een snik; ik liep het hoekje om en zag de kleine donkere meid bij de deur van de dameskleedkamer op de grond hurken. Ze hield haar enkel stevig beet. Ik moest wel wat zeggen toen ze een beetje hulpeloos opkeek maar bloosde al bij voorbaat.
“Gezwikt?” Vroeg ik. Ze gaf als bevestiging nog een snik, en een gedempte “hm-mmm” terwijl ze de enkel onderzocht. Ze keek naar me op en vroeg me haar de kleedkamer in te helpen. Ik betrapte me erop dat ik intussen zag hoe vol haar topje was, en bloosde opnieuw. Gelukkig is de verlichting in die gang gedempt. Ik boog wat en strekte mijn arm uit. Ze trok zich aan me op en was nu dicht bij me.
“Hou me beter vast noh, anders val ik toch…”.
Haar stem was lief en zacht, maar ze keek een beetje streng en vermanend naar me en trok stevig aan mijn hand tot die om haar middel lag. Ik was me nu nog bewuster van mijn zweet en wilde haar gauw naar binnen helpen, en hulp halen.
“Is je vriendin al binnen?” vroeg ik me ineens af, en ze antwoordde hinkelend en met hortende stem dat die vast al onder de douche stond. Ik duwde de deur met mijn linkervoet open en liet haar de dameskleedkamer binnen strompelen. Inderdaad hoorde ik de douches stromen en kwam er stoom uit de doucheruimte. Ik hielp Asmitha naar binnen – haar naam had ze me bij het binnen strompelen verteld- en zette haar op een bankje.
Ineens gebeurden er meerdere dingen achter elkaar die me nogal overvielen. Ik voelde ineens dat er iemand achter me stond en zag nog net dat ‘Serena’ achter me was en dus niet in de douche. Voor ik wist wat er gebeurde of iets kon zeggen, knelde ze een gladde bruine arm om mijn keel en had ze mijn linkerarm vast. Met een soepele beweging draaide ze hem op mijn rug en ik gaf een verschrikte kik.
“Eeej….” Een warme hese stem in mijn oor, intussen klemde de arm steviger om mijn nek.
“ik ZAG je Asmitha kijken, hè?!” Haar wang duwde ze strak tegen de mijne zodat we beiden naar Asmitha keken.
“Dit is van MIJ, okay?” beet de diepe stem me toe. Ik probeerde haar tegen te werken maar mijn god wat was ze sterk. Ik voelde haar brede lichaam tegen mijn rug drukken. Asmitha zei dat ze rustig aan moest doen.
“We hebben geen haast, Eve!” Haar stem klonk helder en ik zag nu ook dat ze haar sportsok van de zogenaamd gekwetste enkel lachend optrok en voor me ging staan. Met die enkel was helemaal niks aan de hand. Dit was een spelletje. Plagerig woelde ze met beide handen haar krullen wat omhoog, waarbij haar dubbel D zachtjes heen en weer deinden. Ze giechelde om mijn verbazing en zette haar voet op het bankje waar ze zojuist zat.
“Die enkel is okay, jongetje”, lachte ze me toe en ik vroeg me af wat ze wilden. Ik had geen geld bij me, wilden ze geld? Ineens ging de deur open, de meid die Evelien heette draaide haar lichaam naar de deur en nam me eenvoudigweg mee, tilde me op als een weet ik veel, kussen of zo. Tot mijn vreugde zag ik dat het Julia was in de deuropening. Julia keek me echter niet aan en leek niet verbaasd; ze keek strak naar Asmitha en wierp haar een sleutel toe.
“Hey tot uiterlijk kwart over vier okay Miet? Ga ik terug naar de bar…” Alleen bij het naar buiten gaan keek ze even naar me van top tot teen, en zei voor ze zich op haar hielen draaide met een knikje naar Eve: ”En niet teveel lawaai, er zijn nog maar twee klanten maar toch…”
Ik wilde geluid maken maar een zachte maar stevige hand omsloot mijn mond. Eve hield me onder controle. Intussen bukte Asmitha zich om de sleutel van de grond te pakken: Haar billen zaten strak in haar short terwijl ze bukte. Eve merkte dat ik keek, beet me hard in mijn rechteroorlel als om me te straffen en ik zag later pas dat het echt had gebloed. Weer maande Asmitha Eve tot rust, die me nog strakker dan net vasthield om mijn nek. Maar ik voelde dat ze bevestigend knikte en Asmitha draaide de deur op slot. En Julia, die lief lachende donkerharige bambi, wist ervan en liet me gewoon achter? Ik voelde mijn bloed wegtrekken en wist nog steeds niet wat ze van me wilden. Ik voelde me een sukkel. Mijn mond was nu vrij, en terwijl ik de sleutelhanger nog na zag schommelen in de net afgesloten deur probeerde ik rustig te blijven en vroeg ik ze “Wat willen jullie. Geld?!” Eve stootte een beledigde “Hey!” uit en draaide mijn linkerarm even verder omhoog, de spieren in mijn nek trokken samen van pijn. Eve liet mijn arm weer een beetje gaan en pakte mijn kin tussen duim en vingers en dwong me naar Asmitha te kijken. Terwijl die me strak aankeek, zoog die even haar lippen naar binnen en liet ze vochtig weer ontsnappen, waarna ze haar topje langzaam uittrok. Ik wist niet wat me overkwam en mijn adem sloeg over. Weer pakte Eve me harder beet.
“Kijk noh! Je wou kijken toch KIJK!!”
Een prachtige dubbel D veerde tegen ASmitha’s buik, een mooie gladde bruine buik met twee fenomenale borsten daarboven. Haar donkere, harde tepels staarden me aan. Eve gaf me een harde duw waardoor ik onhandig twee stappen moest maken en bijna viel. Ze pakte me nu aan mijn haren hard vast en ik deed mijn handen in een hulpeloos gebaar omhoog, als iemand die onder schot gehouden wordt. Het enige wat me nu onder schot hield waren de twee priemende tepels van Asmitha. Eve trok me aan mijn haren naar voren, naar de borsten van Asmitha en ik probeerde mijn gezicht weg te trekken. Haren trokken uit mijn hoofd en ik voelde intense pijn, maar ook de warme uitstraling van ASmitha’s goddelijk geschapen lichaam.
“Open”!
Beet Eve me toe en toen ik nog wat haren voelde uitgetrokken worden en mijn mond in een van pijn vertrokken grijns opende, duwde ze me nog verder. Daar, in die stomerige kleedkamer, kreeg ik gedwongen voor het eerst een tepel in mijn mond. Ik hoorde Asmitha zuchten (volgens mij trouwens Eve ook) en ASmitha duwde haar warme, volle borst naar voren. Bloed schoot twee kanten op, tegelijkertijd ging er evenveel naar mijn hoofd en naar mijn pik. Verder voelde ik me leegtrekken.
De pijn, de rare situatie konden niet tegenhouden dat ik hard werd. Gretig begon ik te zuigen. Asmitha stootte een kreetje uit en haar hand kletste tegen mijn kaak.
“SABBELEN” zei ze daarna zacht maar duidelijk, en haar hand met zorgvuldig gelakte nagels bleef even om mijn kaak rusten, als om me te troosten na die onverwacht klap.
”Sabbelen,” zei ze nu zachter, tederder.
“Niet zo hard zuigen” Ik deed wat ze zei, was nu bereid om mee te werken maar Eve leek niet tevreden een trok mijn linkerarm weer hoger. Wat ik had aan opwinding zakte weer weg door de pijn.
“Je doet mij meisje geen pijn toch?” Beet ze me toe terwijl ze over mijn rug heen boog. Aan mijn haren trok ze mijn hoofd weer hard achterover.
“Ik laat je wel zien, steek je tong uit Makamba!” Geen idee wat het betekende, maar ik kwam er later achter dat het een scheldwoord is voor blanke. Dat ze niet lief tegen me probeerde te doen was wel duidelijk. Ik stak mijn tong een stukje uit. Terwijl ze mijn linkerarm omhoog bleef trekken, stak Eve ineens haar vingers hardhandig in mijn mond en wrikte mijn onderkaak open.
“Steek je tong buiten noh” Beet ze me nog harder toe. Ik deed wat ze zei en nu bewoog ze mijn hoofd weer hard tegen ASmitha’s borst. Eerst in cirkels om beide tepels, toen omlaag op de gladde buik terwijl ik mijn tong zover mogelijk uitstak. Eve’s knie drukte ineens keihard in mijn knieholte en ze beet me weer toe “TONGGGG!” en terwijl ik door mijn knieën zakte en die hard bezeerde tegen de tegelvloer, bewoog Eve mijn hoofd alsof ik een handpop was, duwde mijn tong over Asmitha’s lijf. Langs haar buik, over haar navel.
Toen mijn hoofd even scheef getrokken werd, zag ik dat ASmitha’s mond open was, in genot, haar hoofd achterover tegen de kleedkamermuur. Zonder omlaag te kijken gingen Asmitha’s vingers naar haar short en duwde die omlaag. Ik was intussen door de pijn heen weer hard geworden en hijgde diep toen ik de short naar beneden zag verdwijnen, vurig hopend dat ik verder mocht likken en dat de pijn snel over was.
“Eejjj,” zei de lieve stem van Asmitha, quasi-verbaasd: “Steffie wordt stijf!” Ze kirde naar Eve, die reageerde door me hard weg te trekken. Ik dacht dat ze me boos zou toespreken, maar ze deed niks en hield me alleen strak achterover, haar rechterhand nu op mijn voorhoofd. Asmitha draaide haar kontje naar me toe terwijl de short en een rode string omlaag werden bewogen. De sportschoenen had ze nog aan, de short werd op de vloer geschopt. Ze hield haar handen tegen de muur en stak haar kontje achteruit. Klaar voor iets. Eve duwde me weer ruw naar voren en mijn gezicht werd tegen te billen geduwd. Eve was schuin achter me gaan zitten, ook op haar knieën, en had mijn linkerarm nu losgelaten. Die tintelde als een gek. Haar rechterhand zat nu om mijn keel, Eve’s nagels boorden zich in mijn nek terwijl haar lichaam warm tegen het mijne drukte.
“Probleempje, schat…” zei eve plagend.
“Ik eet puni, geen bil… Dat moet jij voor me doen okay?” Ze sprak nu zacht, hees bijna. Ik voelde me verlicht nu mijn linkerarm vrij was maar durfde niets te doen om me te verzetten. Eve’s lange arm leunde langs me heen, over mijn schouder, en ze duwde Asmitha’s linkerbil opzij. Ik zag het begin van schaamlippen, en daarboven dat wat haar kringspier moest zijn. Een roze, strak cirkeltje in een prachtige donkere vallei, tussen twee heerlijke strakke billen. Maar hey, ik was maagd, beffen had ik in films gezien maar dat moest ‘van voren’.
Ik was in verwarring… “TONG”!!
bulderde Eve nu weer en gedwee stak ik hem uit en sloot mijn ogen even. Ik voelde mijn bloed gieren door mijn hoofd, mijn eikel duwde tegen mijn sportbroek. Eve’s vingers speelden even langs Asmitha’s bil en haar wijsvinger streelde langs Asmitha’s haar kringspier en daarna duwde ze me aan mijn nekvel naar voren. Iets zachter nu, maar wel gebiedend. Toen het puntje van mijn tong de kringspier raakte, dacht ik dat mijn eikel als een kurk van mijn pik zou schieten. Mijn god wat was dit geil. Iets wat ik niet zou bedenken, waar ik in mijn bedje onder het dekbed nooit over zou hebben gefantaseerd. Maar nu het gebeurde werd ik door de geilheid van deze verbonden smaak overweldigd.
Ik proefde een mengsel van zout- en noot-achtige smaak en likte gretig langs de kringspier van Asmitha. Die kronkelde en kreunde hevig en duwde haar billen harder tegen mijn gezicht terwijl ik iets deed waarvan ik niet eens de naam wist.
Eve bewoog wat verder opzij, voelde ik, maar mijn gezicht zat diep tussen de billen van de donkere schone voor me geduwd. Ik zag dus ook niet hoe Eve’s linkerhand naar ASmitha’s heupen ging en haar poes begon te strelen, de klit te masseren.. Ik likte gretig en merkte pas na een tweetal minuten dat Eve’s rechterhand nu relaxed in mijn nek lag, en ik voelde hoe ze op het bankje naast Asmitha ging zitten.
“Lekker, dushi?” Vroeg ze Asmitha, en kreeg alleen een warme “Hmmmmmm” als antwoord. Niet lang daarna trokken Asmitha’s billen in schokken bijeen, iets waarvan ik zelf bijna klaarkwam. Ze had haar orgasme bereikt. Ik likte intussen door, had ook nog geen opdracht gekregen om te stoppen. Ik zag nog net Eve’s voet naar voren komen toen ze me hard met haar voet tegen mijn borst achterover duwde. Ik kon mezelf nog net opvangen met mijn armen zodat ik mijn hoofd niet stootte.
“Hey” Eve keek boos naar me vanaf het bankje “Dat was genoeg noh wie had je gezegd door te gaan!?” Ik bleef nahijgend liggen, op mijn armen leunend. Asmitha zette haar voeten over Eve’s knieën, hun gezichten naar elkaar toe, en ze begonnen elkaar intens te zoenen.
Eve’s handen bewogen teder over Asmitha’s rug en benen. Intussen keek ik snel naar de sleutel maar durfde me niet op te richten, bovendien had ik mijn rug pijn gedaan bij de onzachte landing. Alsof Eve mijn gedachten raadde, keek ze me streng aan en beet me toe om niet te bewegen. Asmitha keek lachend naar me om en gaf me een knipoog. Ze begon haar sportschoenen en sokken uit te trekken. Eve, me nog strak aankijkend, ontkleedde zich nu ook. Ook langzaam, net als Asmitha net had gedaan, alleen niet met een geile traagheid maar behoedzaam. Haar top ging uit. Ze was vol, deze grote vrouw, maar had haar welvingen en haar taille. Ik geef toe dat ik hem kneep voor Eve, maar het schoot opnieuw door me heen hoe het zou zijn om onder dat immense lichaam te liggen en hulpeloos genomen te worden, klaar gebeukt te worden. Haar gewillige onderdaan te zijn. Eve’s broekje werd nu ook uitgedaan, snel en zakelijk en ook nu niet op een geile manier. Ze keek van ver boven op me neer en streek langs haar schaamlippen; mijn ogen volgenden haar handen. Ze stootte een soort sissend geluid uit en haar billen trilden. Ik zag dat ze een gepiercete klit had en een navelpiercing droeg. Ik keek naar Asmitha, die nu haar pumps aantrok en verder naakt was. Eve grinnikte alsof ze door had wat Asmitha spontaan had bedacht.
“Alles uit” Beet ze me spits toe.
Ik richtte me onhandig uit, en trok mijn t-shirt uit, gooide het in een hoek. Asmitha kwam bij mijn voeten zitten en begon de strik van mijn sportbroek te openen, trok hem daarna in een ruk omlaag en lachte bij het zien van mijn stijve, bleke pik. Ze keek omhoog naar Eve maar die lachte niet mee, gaf Asmitha een rare blik. Volgens mij mocht Asmitha niet van de aanblik genieten, maar als om Eve te tarten streelde die ongevraagd langs de schacht van mijn pik. Het was duidelijk dat de kleinste van de twee, de baas was in de relatie. Ik ademde nadrukkelijk uit en voelde een siddering door mijn penis gaan. Ze lachte uitdagend naar Eve maar stond toen op en drukte zich zacht tegen Eve’s naakte lichaam.
“No rabia dushi….” Sprak ze omvloerst en begon met Eve’s tepels te spelen. Die beet in haar onderlip en leek me even vergeten. Asmitha duwde haar hoofd teder tegen Eve’s borst en samen keken ze me aan, hoe ik daar hulpeloos en naakt op de grond lag met alleen mijn sportsokken en schoenen aan. Asmitha streelde nu zacht met haar linkerhand langs de schaamlippen van Eve, wiens lichaam weer sidderde. Asmitha proefde haar vingers en Eve zei zacht.
“Okay dushi, okay. Het mag dan...” Ik had geen idee WAT mocht, want ze bleven daar een ondraaglijke minuut naar me staan te kijken, in een innige omhelsing, beiden met een wat spottende grijns. Eindelijk maakte Asmitha zich los en stapte in haar zwarte pumps om me af.
Ze liep draaiend als een model, wulps, en stopte naast mijn lichaam. Toen lichtte ze haar linkervoet op en duwde de onderkant van haar schoenzool tegen mijn stijve lid. Ze duwde wat heen en weer en keek geamuseerd naar de bewegingen van mijn pik die met gezwollen aderen lag te wachten op wat zou gebeuren. Ineens gaf ze met de punt van haar pump een klein tikje tegen de onderkant van mijn ballen, niet heel hard maar genoeg om met een rood hoofd ineen te krimpen. Ze lachte plagerig en haar kleine neusje leek even omhoog te krullen. Zo lief als ze eruit zag, ze genoot van dit valse gebaar. Haar hand bewoog even hulpeloos in de lucht maar Eve wist blijkbaar wat ze wilde en kwam dichterbij. Steun zoekend tegen de sterke schouder van Eve, stapte ze Asmitha nu op mijn buik met haar pumps. De naaldhakken pijnigden me en ik kromp ineen. Eve reageerde door me met haar blote rechtervoet tegen mijn linkerschouder omlaag te duwen, terug naar de koude vloer. Ik verbeet de pijn en besloot gefixeerd stil te blijven liggen. Terwijl Eve Asmitha (die haar naaldhakken wat harder omlaag duwde) bleef steunen, verplaatste Eve haar rechtervoet van mijn schouder naar mijn hoofd. Eerst duwde ze hard met haar grote voetzool tegen mijn kaak, toen duwde ze haar voet hard tegen mijn mond. Ik had mijn mond stijf dicht, maar Eve duwde haar tenen hard langs mijn lippen en ik wist dat ik zou moeten likken.
Ik begon de voet voorzichtig te likken, eerst aarzelend maar ik merkte tot mijn schaamte dat ik het geil vond en begon echt te sabbelen, mijn tong tussen haar tenen te duwen. Eve keek hooguit goedkeurend omlaag, maar lachte of kreunde niet. Asmitha stapte eindelijk van me af; zwaar was ze dan niet, maar de hakken deden vreselijk pijn. Ze zette haar knieën naast de mijne, ging voorover hangen en begon de putjes die haar hakken hadden achtergelaten te zoenen. Haar meloenen deinden tegen mijn buik. Ik probeerde deze geile aanblik op te nemen, maar Eve duwde haar voet verder in mijn mond om me tot de orde te roepen. Ik keek haar gedwee aan en eindelijk kreeg ik een glimlach. Weer even een scherpe beweging van haar voet; ik voelde Asmitha’s haren langs mijn stijve pik glijden en wilde weer kijken. Niet toegestaan. Ook niet toen ik zeker wist dat het Asmitha’s lippen waren die nu over mijn eikel gleden, en daarna over de schacht van mijn harde pik.
Voor het eerst in mijn leven werd ik gepijpt, maar ik mocht het niet zien. Alsof ze dat wilde bevestigen trok Eve haar voet terug en zette die aan de linkerzijde van mijn lichaam, en daarna haar linkervoet aan mijn rechterzijde. Ze ging op mijn borstkas zitten en even kreeg ik, voor Eve zat, een blik op ASmitha’s hoofd dat langzaam op en neer bewoog en soppend mijn stijve pik afzoog. Eve versperde nu mijn blik, zat met haar volle gewicht op mijn borst. Haar benen vouwde ze nu naar achter, met haar handen steunend om mijn borstbeen. Ze was zwaar: De adem werd me bijna ontnomen, de koude douchevloer drukte hard in mijn rug. Eve streelde even langs mijn onderlip en zei zacht “Nu is Eveliens’ beurt, okay?” en uiteraard zonder een reactie af te wachten verplaatste ze haar heupen naar voren. Haar vlezige, kaalgeschoren schaamlippen duwden niet lang daarna tegen mijn mond. Ze kreunde hevig en duwde haar heupen met kracht naar voren en toen en daar, op die koude kleedkamervloer proefde ik mijn eerste zwarte poes.
Eerst was de smaak zurig maar al gauw werd het zoeter. Eve’s handen waren nu op de grond boven mijn hoofd geplaats, en ze bereed mijn gezicht met heftige draaibewegingen. Haar stoten werden zo hard dat mijn hoofd een paar keer stevig tegen de tegelvloer kaatste, maar ik voelde niets anders meer dan genot, terwijl deze vrouwen met me deden wat hun goed dunkte. Ik voelde Asmitha stoppen met pijpen en daar was ik maar wat blij om, want ik stond op het punt om te komen. Eve’s lichaam bewoog ook, misschien keek ze even op om te zien wat Asmitha deed. Ik voelde hoe Asmitha op me kwam zitten en mijn stijve pik in zich nam. Mijn mond opende zich gretig verder en ik probeerde te likken hoe ik dacht dat ik moest. Naar de clitoris hoefde ik niet te zoeken, want die was groter dan ik had verwacht en werd door Eve steeds stevig tegen mijn tong gedrukt. Ik maakte nu lange natte halen met mijn tong en Eve’s gekreun werd intenser, “Aaajj, aaaaajj” kreunde ze, en Asmitha beantwoorde met snelle korte hijgjes terwijl zij me nu snel bereed. Mijn ballen pompten tegen haar billen en toen ik Eve voelde klaarkomen dreigde ik ook mijn hoogtepunt te bereiken en mijn zaad in Asmitha’s zalige neukgrot te lozen. Omdat Eve opstond aarzelde Asmitha even, en dat gaf me wat lucht. Eve draaide zich, bukte naar Asmitha toe, gaf haar een intense tongzoen en begon zich zonder iets te zeggen of me nog een blik waardig te tonen aan te kleden. Toen ze daarmee klaar was ging ze achter ASmitha staan en kneedde van achter haar volle borsten, kneep in haar tepels terwijl Asmitha sneller reed dan ik voor mogelijk had gehouden. Eve keek me langs Asmitha’s hoofd aan en zei zacht maar duidelijk: “Jij gaat NIET eerst komen, okay…?!” Ik knikte nerveus, want ik was er nu echt bijna. Eve kneep nu hard in Asmitha’s tepels en zoende haar hals, en tot mijn geluk voelde ik Asmitha trillen en opnieuw klaarkomen.
Meteen bij het eerste signaal dat zij zover was, kon ik het niet houden en pompte mezelf leeg in haar donkere poes. Mijn zaad gutste uit haar natte poes, langs mijn ballen en op de koude vloer. Asmitha ademde even diep uit, haar handen tegen mijn buik. Toen draaide ze haar hoofd, zoende Eve’s mond en stond op. Ook zij begon zich aan te kleden, teder geholpen door Eve, en zonder iets te zeggen liepen ze naar de deur en het enige contact wat er nog was, was de blik die Eve me gaf toen Asmitha de deur van het slot haalde.
“Dit is nooit gebeurd. En eej, je blijft 5 minuten liggen voor je gaat okay!?” Mijn reactie werd niet afgewacht, de vrouwen die me hadden overweldigd waren weg. Ik hoorde hun stem op de gang, dacht ook Julia te horen giechelen.
Ik heb me na een paar minuten uitademen, snel aangekleed en ben naar buiten gesneld zonder te kijken waar Julia was,zonder op of om te kijken naar huis gefietst. Mijn moeder ving me bij de deur op, maar ik ben naar boven gesneld en riep dat ik me niet lekker voelde, ik hoop dat ze niet rook hoe mijn gezicht naar kut rook, mijn lichaam naar sperma. Mijn bloedende oorlel. Ik heb me gedoucht en ben ik mijn bedje gaan liggen waar ik me nog twee keer heb afgetrokken voor ik in slaap viel. Natuurlijk heeft deze ervaring me veranderd. Ik ben gisteren ontmaagd. Ben nu officieel een man. Een man die nooit meer anders wil dan een donkere vrouw.
Bedankt dat ik mijn verhaal met je mocht delen. En morgen ga ik weer fitnessen, als ik de moed kan opbrengen…. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar macamban@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
700
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)