Spannendverhaaltje.nl

Stef en ik betrapt

-
21-11-2010
Dit verhaal is geschreven door Stef en ik betrapt.
Hallo ik ben een inmiddels 44jarige man, gelukkig getrouwd en heb na het ontdekken van mijn bisexuele kant een sexuele relatie met mijn goede vriend Stef.
Mijn vriendschap met Stef is intiem geworden nadat hij onverwacht langskwam op de avond dat ik mijn eerste seksafspraakje had met een andere man.
Hierna is mijn vriendschap met Stef serieus geworden en hebben we ook nog eens een weekeinde afgesproken met Dick.
Dit verhaal speelt zich af in het afgelopen voorjaar en Stef en ik hadden het rijk alleen omdat Anja en Margo een dagje naar Amsterdam gingen.
Rond 9 uur smorgens kwam Margo Anja al ophalen en gingen ze naar de trein om uiteindelijk om 10uur in Amsterdam te zijn. Stef en ik hadden ieder eerst thuis nog wat te doen en we hadden om 1uur smiddag afgesproken om samen een hardloop training in de duinen te gaan doen om daarna weer eens ontspannen te gaan seksen.
De ochtend verliep soepel, de boodschappen waren zo gedaan en ik werkte de laatste was weg en zoog vrijwel het hele huis.
Om half 12 nam at ik wat en trok ik mijn hardloop kleding aan en wachtte daarna op de komst van Stef. Stef was een kwartiertje later dan gepland bij mij en hierna zaten we al snel in de auto opweg naar de duinen van schoorl.
Tijdens het inlopen liep ik achter Stef en bekeek zijn billen die strak in zijn tight zaten, na 10 minuten inlopen was het tijd voor wat rek en strek oefeningen. Tijdens het rekken kon ik het niet laten om even tegen zijn billen op te rijden en voor te stellen een rustig plekje te zoeken.
Helaas kreeg ik niet wat ik wilde omdat we volgens Stef zonder serieus te trainen geen behoorlijke Ĺ marathon zouden lopen. Thuis zouden we tijd genoeg hebben voor elkaar. Er zat niets anders op dan hier mee in te stemmen en al met al werkte we een behoorlijk zware training af. Na de training nog even een kop thee en een appelgebakje met een flinke toef slagroom. In de auto legde ik mijn hand op het kruis van Stef en kneedde ik zijn pik en ballen. Zijn pik was el snel hard en tekende mooi af in zijn strakke broek. Na 20min waren we thuis en zou ik eindelijk gaan genieten. Samen liepen we naar de badkamer, ik zette de douche al aan terwijl Stef zijn kleding uittrok. Hij zag er weer lekker uit, mooi slank strakke billen en een lekkere pik waar wel weer war schaamhaar omheen groeide. Ik trok ook snel mijn kleding uit en stapte bij heb onder de douche. Met het warme water over ons heen stonden we lekker tegen elkaar aan te rijden en vonden onze monden elkaar. Lekker langzaam begonnen we te tongen terwijl we met onze onderlijven tegen elkaar drukten zodat onze pikken lekker langs elkaar schuurden. We wasten elkaar grondig zonder ook maar een plekje te vergeten en aan onze genitaliŽn besteden we uitzonderlijk veel aandacht. Omdat ik het liefst met een lekkere gladde pik speel pakte ik mijn scheerspullen en zei staf voor mij te gaan staan. Grondig bewerkte ik zijn onderlijf met scheerschuim en begon hem daarna lekker te scheren. Eerst zijn buik en daarna met zorg zijn zak. Hierna liet ik hem voorover bukken om ook zijn billen en anus volledig glad te scheren. Hierna zijn we weer onder de douche gestapt en hep ik met mijn tong een grondige controle uitgevoerd. Langzaam likte ik vanaf zijn navel naar beneden, ik zoog aan zijn eikel en naam zijn pik in mijn mond. Bal voor bal controleerde ik de gladheid van zijn zak om te eindigen bij zijn anus die ik ook grondg controleerde. Nadat ik alles goed had bevonden voorde stef bij mij een controle uit. Om wat tijd te rekken genoten we in de woonkamer van een lekker tripple biertje terwijl ik een geile bisexfilm had opgezet.
Van het tijdrekken kwam niet veel omdat Stef op de grond voor me kwam zitten en me lekker begon te strelen. Ik zakte lekker onderuit zodat mijn billen over de bankrant kwamen en spreide mijn benen zodat hij overal zonder belemering bij kon. Mijn gladschoren pik stond recht overeind en stef kon de verleiding dan ook niet weerstaan en nam mijn pik in zijn warma mond, tergend langzaam pijpte hij mij en ondertussen begon hij met zijn vingers mijn anus te strelen.
Voorzichtig duwd hij eerst een vinger naar binnen en begon langzame neukbebegingen te maken, evenlater gevolgd door een 2e vinger en weer even later zelfs een 3e vinger. Nu hij volledig geconcentreerd was op mijn kontje liet hij mijn pik met rust en daardoor droop het geil gewoon in sliertjes op mijn buik. Ik zei dat ik geneukr wilde worden. Ik liep om de bank heen en leunde voorover op de leunig zodat mijn kontje goed naar achter stak. Stef pakte me bij mijn taile en duwde zijn pik tegen mijn kontje. Net toen er in de film ook een man genomen werd duwde hij zijn pik langzaam maar zeker mijn kontje in. Even later neukte hij mij langzaam waarbij hij steeds terugtrok totdat zijn pik bijna uit mijn kontje glipte om daarna weer tot de wordtel naar binnen te glijden. Door ons eigen gekreun en het geluid van de film hoorden we niet dat Anja en Margo al vroeg thuis kwamen. We ontdekten ze pas toen ze al beide de woonkamer ingelopen waren en opeens ďverrassing ď riepen. Stef en ik Schrokken ons rot, we konden geen kant op en en een excuus was natuurlijk niet mogelijk.
Ik was verbaasd dat ze eigenlijk geen van beide kwaad en verschrikt keken. Toen ik sorry stamelde zei Anja dat ik niets hoefde te zeggen. Margo en zei waren er al lange tijd van overuigd dat wij een meer dan goede vriendschap hadden en dat ze al hadden verwacht dat vandaag het bewijs geleverd zou worden. Anja zei dat we op de bank moesten gaan zitten omdat er even gepraat moest worden. Toen ik kleren wilde gaan halen zei Margo dat we zo wel om de bank konden gaan zitten. Daar zaten we dan Stef en ik naakt en de vrouwen gekleed tegenover ons. We moesten een spervuur van vragen beantwoorden van hoelang al, de start en heo vaak wij het samen deden. Ook wilden ze weten wat er nou zo fijn was om als 2 manen samen te vrijen en wat we nu het lekkerste vonden. Het was duidelijk dat het de Dames ook wel opwond. Naamate ik meer ontspande en weer aan nieuwe seksmogelijkheden begon te denken werd mijn pik langzaam maar zeker weer harder. Stef zag dit en ook zijn pik groeide weer een beetje. De Meiden zaten niet stil en ik had het gevoel dat ook zei geil waren gworden. Omdat ze ook een beetje met hun benen zaten te knijpen alsof ze een vochtige kut hadden die om aandacht voreg stelde ik daarom opeens voor om met zín vieren wat te gaan spelen. Helaas zeiden ze vrijwel gelijk dat ze er geen behoefte aan hadden. Even later zeiden ze dat ze even een wandeling gingen maken zodat wij onze homo klus lekker met zín tween konden afmaken. De magie van het geil zijn was echter zodanig verstoord dat Stef en ik geen van beide verder konden gaan met seksen. We kleden ons aan en begonnen eten klaar te maken. Toen we met zín 4en aan tafel zaten kwam het gesprek weer op seks, homo en biseksualiteit en eventuele partner ruil. Anja en Margo gaven aan nog niet aan partnerruil toe te zijn en ook nog geen behoefte te hebben om bisexuele experimenten te gaan doen. Gelukkig gaven ze wel aan dat ze er geen problemen mee haddan dat wij wel seks met elkaar zouden hebben. We kwamen tot een oplossing dat Stef en ik voortaan thuis met elkaar mochten afspreken en dat we ook bij elkaar zouden mogen slapen maar dat Anja en Margo nog geen interesse hadden om mee te doen. Het was duidelijk dat Stef ik ik die avond samen naar bed zouden gaan en dat ik de volgende ochtend naast hem wakker zou worden.
Het werd al met al een heel gezellige avond waarbij ik meer dronk dan goed voor me was. Ruim na 2en gingen de meiden slapen en bleven Stef en ik in de kamer achter, al snel zaten we weer zamen te zoenen en te tongen en verloren we onze kleding weer. Ik pijpte Stef in de kamer en op de trap probeerde ik zijn kontje te likken. We namen nog even samen en snelle douche om op het bed elkaar in standje 69 lekker te pijpen. Na het pijpen zitten we tegenoverelkaa op onze kniien pikken tegen elkaar en monden op elkaar. Al tongend hebben onze beide pikken in mijn hand en trek ons gelijktijdig af. Het is ontzetten geil maar hetlukt niet om zo klaar te komen en daarom zeg ik tegen Stef dat ik hem vol wil spuiten. Hij gaat om anden en knieen zitten en ik zoek een goede positie achter hem. Ik smeer hen in met glijmiddel en duw daarna mijn pik bij hem naar binnen. Als ik tot mijn ballen in zijn kont zit begin ik hem rustig te neuken, net voordat ik klaar kom trek ik mezelf terug zodat mijn sperma overzijn rug spuit en ik dat lekker kan uitsmeren. Als beloning pijp ik stef nog helemaal klaar en geef hem daarna een tongzoen met zijn zaag nog in mijn mond. Uitgeput vallen we nog kleverig van het geil in slaap. De volgende ochtend zijn we laat wakker, we nemen samen een douche en lopen naar beneden waar onze vriendinnen het ontbijtje al klaar hebben staan.
Na het ontbijt nog even samen een bak koffie en dan gaan Stef en Margo naar huis. Met Anja volgt een diepgaand gesprek wat we afronden met een geile vrijpartij. Ik voel me intens gelukkig met zoín begripvolle vriendin die me mijn geluk met Stef gunt op de voorwaarde dat zij niets tekort zal komen.
Ik zal er alles aan doen om Anja seksueel tevreden te houden en zie uit naar de zomer die voor ons ligt.
Ik vind het leuk om te horen of je dit vehaal leuk en opwindend hebt gevonden (sporter AT dutchmail.com)(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar sporter@dutchmail.com)
Aantal keer gelezen:
1196
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)