Spannendverhaaltje.nl

Stappen werd toch nog erg leuk

-
21-08-2010
Aan het begin van de avond werd ik gebeld of ik mee de kroeg in ging. Ik had helemaal geen zin, maar ik liet me toch overhalen. Aangekomen in de kroeg dronk ik een paar biertjes, maar echt gezellig vond ik het niet. Wat me wel opviel was dat een meisje vanuit een hoek naar me stond te gluren. Ik schatte haar ongeveer 30 jaar oud. Ze had een mooi lichaam met een strak truitje aan, waar haar grote stevige tieten goed in uit kwamen. Op een bepaald moment was ik haar weer kwijt en toen besloot ik om naar huis te gaan. Op weg naar huis hoorde ik iemand erg vloeken en toen ik ernaar keek, bleek het dezelfde vrouw te zijn, als ik in de kroeg had gezien. Ze zei dat haar band van haar fiets kapot was en vroeg ik een fietspomp had. Die had ik, maar dan moest ze mee naar huis. Geen probleem, dus we gingen op pad. Onderweg gluurde ik nogmaals naar haar tieten en daar werd ik erg geil van. Bij mij thuis aangekomen liepen we naar de kelder en gaf ik haar de pomp. Ze draaide zich om en boog zich voorover om de band op te pompen. Toen zag ik haar prachtige kontje en daar werd ik nog geiler van.
Toen ze klaar was met pompen, gaf ze deze terug en gaf ze me als dank een geile tongzoen. Ze zei dat ze dorst had en vroeg of ze nog wat mocht drinken. Ik zei dat dit geen probleem en we gingen mijn woning binnen. Al vlug had ik een flesje wijn open gemaakt en raakten we op de bank aan de praat. Ze stelde zich voor als Sascha en woonachtig in de buurt. Ze was single, maar dat kon ik me niet voorstellen. Jezus, wat was zij een lekker ding. We keken elkaar aan en ik zag in haar ogen een geile blik. Ze gaf me nogmaals een geile tongzoen en daarbij voelde ik haar hand langs mijn benen naar boven glijden. Ze kwam bij een harde bobbel in mijn broek aan en zei: "Volgens mij moet deze paal leeggezogen worden". Ze ging voor mij op haar knieen zitten en knoopte mijn broek open en trok deze uit. Ondertussen was ook mijn blouse uit en zat ik voor haar met alleen nog maar een boxershort aan. Ze kwam voorover hangen en ging met haar handen over mijn borst. Toen kon ik er niet meer vanaf blijven en greep haar vol bij haar tieten. " Zo geile beer, wil je daar eens aanzitten ? Dat kan hoor, trek mijn truitje maar uit " Zo gezegd zo gedaan. Ik pakte haar weer bij haar tieten en nam beide tepels een voor een in de mond. Ik hoorde haar zachtjes kreunen en ze riep dat ik door moest gaan.
Ze was ondertussen met haar hand in mijn boxershort gegaan en had mijn harde lul gevonden en begon deze af te trekken. Ze stapte van de bank af en liet haar broek ook zakken, zodat ze alleen haar slipje nog aan had. Weer kwam ze tussen mijn benen voor de bank zitten en begin aan de binnenkant van mijn benen zachtjes kusjes te geven. Toen trok ze mijn boxershort omlaag en begon ze met haar lippen mijn ballen te likken. Daarna likte ze mijn lul naar boven en liet deze toen in haar mondje verdwijnen. Ze begon deze heerlijk te pijpen en mijn paal werd daardoor alleen maar groter. Ik voelde dat ik ieder moment kon klaarkomen en probeerde dat uit te stellen. Op een bepaald ogenblik was er geen houden meer aan en ik spoot al mijn zaad in haar mondje. Ze bleef doorgaan met pijpen en likte daarbij mijn lul helemaal leeg. Ze kwam omhoog en gaf me een geile zoen. Ik wilde haar ook proeven en ging tussen haar knieen zitten. Ik trok haar slipje uit en zag toen haar geile natte kutje. Ze smeekte me om haar te beffen en dat liet ik me uiteraard geen twee keer zeggen. Ik likte haar over haar klitje met mijn tong en ze kreunde van genot. Ik ging door en voelde dat hierdoor mijn lul weer hard werd. Op een bepaald ogenblik gebood ze om te stoppen en moest ik weer op de bank plaatsnemen. Ze zei dat het nu tijd werd voor het echte werk. Ze kwam voor me staan en ging met beide benen aan iedere kant van mij op me zitten. Ze trok nogmaals aan mijn lul en daarna liet ze deze helemaal in haar geile kutje verdwijnen.
Ze begin ritmisch op en neer te bewegen en ik pakte haar kontje stevig vast, terwijl ze heerlijk aan het kreunen was. Haar tempo werd steeds sneller en ik voelde dat ik weer vlug ging klaarkomen. Niet lang daarna spoot ik voor de tweede keer al mijn zaad, ditmaal in haar geile natte kutje. Ze stond op en liet ze weer zakken tot aan mijn lul. Weer begon ze deze te likken en te pijpen. Zodanig dat deze hard bleef en klaar was voor een volgende beurt. "Neuk me hier" zei ze, terwijl ze zich omdraaide en naar haar kontje was. Ze ging half over de bank hangen en stak daarbij haar kontje ver achteruit. Ik ging achter haar staan en opende met mijn handen haar kont en stak mijn harde lul er direct diep in. Ze kreunde het uit en heel langzaam begon ik het tempo op te voeren. Ik ging sneller en sneller en ze begon steeds harder te kreunen. Ze pakte een hand van mij van haar heupen en duwde een aantal vingers in haar kutje. Nu neukte ik haar en tevens was ik haar aan het vingeren. Heerlijk was dat en weer voelde ik een golf van zaad opkomen. Ik ga je kontje volspuiten zei ik en voordat ik deze woorden had gezegd was het zover. Ga door riep ze, want dan kom ik ook klaar. Ze begon nu echt te gillen en riep dat ze nu echt klaar kwam. Daarna lieten we ons tevreden zakken op de bank en ze bedankte me voor deze neukbeurt die ze gehad had. Ik stelde voor dat ze bleef slapen, zodat we het de volgende dag eens over konden doen. Dit wilde ze wel en ke kunt nu dus raden wat er gebeurde toen ze wakker werden, de volgende ochtend.
Aantal keer gelezen:
575
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)